Tisdags mys

Nu har äntligen alla serier dragit igång på tv. Idag är det Ugly Betty och Desperate Housewives. Så nu har jag dukat upp massa gotte saker bestående av morötter, gurka, blomkål och dipa. Till det dricker jag Ramlösa. Gott och väldigt nyttigt kanske inte dipan men, det är ju super gott med grönsaks dip. Bättre än chips och dipa iaf.  Tror jag har tänta alla ljus i hela lägenheten även inne i köket och badrummet. Riktig myskväll med andra ord.
Det är inte alltid man får sådana kvällar där man lyxar till det lite men, idag kände jag verkligen för det. Lägenheten är en ända röra. Förstår inte hur det kan bli så rörigt så snabbt men, ikväll stänger jag ögonen för röran. Nu ska jag ta och läsa min bok en stund innan reprisen av oskyldigt dömd börjar.

Sov gott bloggare

trist och grått

Utanför fönstret öser regnet ner och allt ser så grått och dystert ut. Själv tittar man på "Våra bästa år" och läser igenom de dagliga bloggarna. Idag står det inte så mycket på mitt schema. Kanske ska jag åka med pappa och köpa en ny fisk fast får se ltie han ar tvungen att vara ner på Ljungbyskola och fixa lite i eftermiddag.
Medan jag väntar så kan jag dammsuga och fixa lite här hemma. Finns säkertnågot jag kan göra. Annars så kan jag alltid mysa ner mig i soffan med en kopp thé och läsa min bok. Just nu är den så seg för det händer inget speciellt emn, det kommer nog snart bara för mig att ha tålamod. Vill ju verkligen läsa ut den nu så jag kan börja på Camilla Läckbergs bok - Tyskungen. Nej nu ska jag äta min salld med keso och bönor.

Uppdaterar under dagen

personlig design

Är så trött på designen på min blogg så nu tog jag en utav blogg.se designer så länge. Sessan gör jätte fina bloggar och hoppas hon har några idéer till min så den blir ltie mer personlig Fast innan jag skickar över bilder och önskemål till henne vill jag ta några bilder som jag verkligen har fastnat för. Ska verkligen ta tag i det nu. Vill ha en fin och personlig blogg. och tror att Sessan verkligen kan får den super fin.

Nu ska jag ta en sömntablett och sova. Hörs imorn

Skärpning

Måste verkligen skärpa mig med min diet. När jag mår dåligt så äter jag dåligt. Stoppar i mig allt som inte är nyttigt.
Fast jag inte mår bra måste jag börja tänka på vad jag äter.
Så nu är det hejdå godis och annat snacks hej till grönsaker. Både nyttigt och gott.
Ska även börja äta på fasta tider och ta tag i mina promenader samt träning. Fast nu har jag varit lite halv kass och då ska man inte träna. Ska även försöka börja simma igen. Älskar att simma och det ger väldigt bra träning.
Så nu är det skärpning. Hur bra eller dåligt jag än mår - Ska jag ner gå ner i vikt.

Syster yster storasyster

Vi är en familj på 5 och jag är lillsyster med 2 syskon som är ganska mycket äldre än mig. Min syster är 12 år äldre och storebror är 8 år äldre. Som att jag är så mycket ynre än min syskon har jag inte fått göra lika mycket med mina syskon som andra har gjort med sina. Min syster åkt till USA när jag var 7 år och direkt efter det började hon plugga i Lund. Min bror flytta när han var 16 och jag var då 8 så jag har i stort sätt bott med bara mina föräldrar i större delar utav av mitt liv.
Nackdelen med att vara en liten sladdis är att man förblir alltid liten för sina syskon. Vilket i sin tur betyder mycket daltande och att man blir väldigt bortskämd.


Har pratat ganska mycket med min syster idag både via sms och på telefonen. Hon och jag kommer inte så bra överens alltid men, trots det är hon min syster och jag älskar henne. Nu hoppas jag vi ska komma bättre överens för det är det jag vill men, vi är båda lika envisa och ingen av oss ger upp. Samtidigt som jag har gjort henne ledsen ha hon gjort mig ledsen. Vi är väldigt lika både i sättet och utseendet. Så kanske inte konstigt att båda har så starka viljor.
Det kändes riktgit skönt att prata med henne. Innan ringde jag alltid henne så fort jag var ledsen men, sen hände något på vägen och allt blev bara fel.
Fast nu blickar vi båda framåt och hoppas att allt fixar sig. Hon är min syster och vi måste lösa det på något sätt.

Tår


dålig sömn

Har sovit riktigt dåligt i natt. Skulle egentligen varit på gymmet idag men, orkar inte. har varit jätte ledsen hela natten och hela eftermiddagen igår. Idag ska jag bara vara hemma och önska att gårdagen aldrig ägde rum.
Är riktigt trött idag men, är ju inte så konstigt. Kunde inte ta en sömntablett igår som att det blev alldeles för sent när jag kom på det. Ikväll ska jag försöka komma ihåg den så jag får sova.

Annars har jag betalt alla mina räkningar idag och kollar lite flygbiljetter till Düssel, Barca och Helsingfors. Vill verkligen kom iväg nu. Vill även åka up ptill STHLM och hälsa på Gabbe. Saknar han riktigt mycket har inte träffats på så länge och vi har verkligen en speciell kompis relation han och jag. Vu fungerar verkligen bra tillsammans och har alltid så sjukt kul. Får se vart jag hamnar men, tror verkligen att jag behöver åka iväg nu.

...

Förlåt...

Ger upp

Ibland så når man den nivån där man inte orkar mer. Där man bara släpper allt och bara ger upp. Hur mycket man än ger och ger får man inget tillbaka. Det finns en gräns hur mycket man orkar och jag kan ärligt säga att jag har nått den gränsen nu. Jag orkar inte mer och nu släpper jag allt för JAG vill inte ta mer skit. Vaför ska man ens försöka när man inte blir mött på halvavägen? man kan inte lösa allt själv utan man måste möttas.
Jag tror jag är alldeles för snäll och orkar med hur mycket som helst. Nu erkänner jag att det gör jag inte. Jag klarar inte mer. Kan inte lura mig själv längre heller. Som människa kan amn inte ta hur mycket som helst det finns en gräns. Tyvärr vet inte ala när det räcker och man kan inte ta på sig mer utan tar på sig mer och mer hela tiden ända tills de själva mår så dåligt att de stänger ute allt.

Är man redan deprimerad så är hösten den jobbigaste årstiden.Det blir mörkt, grått och allting dör. Man är inte ute lika mycket och kryper ner under filten i sitt lilla krypin. Man stänger in sig - går i idee. 
Fast charmen med hösten är de vackra färgerna som löven får, alla värme ljus man tänder och de mörka mysiga kvällarna framför en film med någon man tycker om.
Alla årstider har något positivt samt något negativt. Hösten är för många en deprimerad tid.


En trött Mys

Gårdagen  var bra men, sakna ändå mitt gäng. Kvällen blri inte fulländad utan dem. Vi var på Tempel och jag hade väll sådär kul var roligt att bartendern var lill Wallde (dagis kompis). Han var väldigt duktig för att bara vara praktikant. Dansa inte så mycket var mest trött och ångrar att jag inte åkte till C.
Pappa hämta mig strax innan fem så hamna i sängen vid halv sex. Så skönt att få sov lite men, vakna halv 11 suck.

Idag fyller pappa år så ska hem och äta tårta vid 3- tiden mums ska bli riktigt gott. Sen blir det film och snacks resten av kvällen. NU borde jag städa som att Petra och Tomas kommer hit och hälsar på och här ser...  Ska in i duschen först känner mig en aning ofräsch. Ska passa vovvarna med idag. Här så ska ut och busa med dem. Roligt. Vi hörs lite senare

Fest utan gänget

Nu är man i Ängelholm och ska snart in till HBg. Ganska kul men, saknar my love lite. Ingen riktig fest utan mitt goa gäng Saknar er som f'*n ikväll. Vi tar igen det nästa helg.
förbättring och mer dricka nu sen raggar jag på dansgolvet.
see you

Hektisk helg

Jag är såå kass på detta med uppdatering över helgen. Måste verkligen förbättra mig. H tyckte med jag skulle skärpa mig och börja blogg ltie från mobilen. Ja jag får nog fundera över det. På helgen är det precis som jag glömmer bort min blogg men, jag lovar verkligen att jag ska skärpa mig med uppdateringen och lägga upp bilder.
Igår var jag knappt hemma överhuvudtaget. Först var det Klippan, lite mini shopping och systemet sen hem äta innan man skulle ivär till jobbet 13:30-21:30. Efter det var det en snabb runda hem till mamma och pappa för att träffa syster och svåger och äta ltie seen var det ner till Susse en runda. Idag var det jobb från 7:30-15:30. Har haft mycket att göra idag fast samtidigt lite beror på hur man lägger upp det. Allt kom på en gång sen blev det lugnt och sen kom allt igen. Så nu är jag helt slut.

Sitter och funderar på om jag ska ha håret uppe eller nere ikväll. Ikväll är det fest som vanligt men, för ovanlighetens skull så ska jag faktiskt in till Helsingborg. Det ska bli riktigt roligt. Har nog inte varit ute sen i vintras. Fast tycker det är lite svårt vad jag ska ha på mig men, då är det nog som vanligt.
Först ska jag till Ängelholm på förfest med enbart tjejer så kul. Sen blir det Helsingborg ( hoppas jag iaf.). Vet egentligen inte vart vi hamnar men, utgång blir det.
Pappa ska vara taxi åt både mig och min svåger. Haha ska bli kul. Blri ju lite fest med han då och det har jag aldrig gjort.
Nej, nu får jag fortsätta så jag blir klar någon gång.


Söt



Min Underbara vän

Shopping i Kristianstad

Idag har det inte blivit så mycket bloggande som ni har märkt men, har inte haft tillgång till någon dator och det här med att blogg från mobil... nja kanske inte är så smart för min del.
idag körde jag och mamma till moster i Kristianstad för en liten shopping tur. Vi åkte hem ifrån strax efter tio och var hos moster vid 11-tiden. Moster bjöd på världens frukost för min del iaf en tidig brunch för andra. Undra varför det alltid är godare att äta frukost bort än hemma? På bordet var det parma skinka, rostbiff, ostar, tomater och nybakade frallor. Mums. Moster hade varit och köpte någon riktigt samrrig krydda med som jag hade på. Så gott och mätt jag blev.
Vi var säkert inne i stan vid 12-tiden och äntligen kunde vi springa ut och in i butikerna. Vi var nog hemma strax efter 18- tiden och då hade vi bara tagit en snabb fika. Ja shopping gick bra men, hitta verken byxor eller en klänning till på lördag. Köpte däremot en annan klänning och en lila tunnika. Sen hittade jag en lite uppiggande present till bästisen med. Kände att hon behövde det. Hihi roligt att veta att hon är jätte nyfiken. Som ett barn på julafton.
Nu har jag nog varit hemma i en timmes tid. Moster var snäll och bjöd på mat med.
Imorn ska jag jobba men ska försöka lägga upp bilde rpå mina inköp.
Nu är det sängen som gäller för min del. är väldigt trött ikväll och deet är kanske inte så konstigt.
Vi hörs imorn sov gott

Fortfarande vaken

Klockan börjar närma sig halv ett och jag är fortfarande vaken. Hur mycket jag än intalar mig själv att ikväll ska jag lägga mig i tid så blir det aldrig det men, nu ska jag faktiskt snart krypa enr i min säng innan jag somnar på soffan igen. Imorn väntar en lång dag shopping med mamma och moster och då finns det inget som är värre än vara på dåligt humör. Tror jag kommer vara lite nere imorn och tänka mycket på min bästis men, jag hoppas det går bra.
Som ni kanske frstår blir det inte så mycket bloggande imorn men, ska uppdatera om min dag samt lägga upp bilder från dagens bus med Sofia.
Fast inte nu för nu ska jag släcka ner datorn och lägenheten för att krypa ner under täcket.
Sov gott

Orättvisa

Det händer aldrig mig är ett tankesätt som vi alla har rätt så ofta men, plötsligt händer det. Kanske inte oss själva utan någon nära. Man vet inte riktigt hur man ska ta det, vad man ska säga eller vad man ska göra. Det är precis som man blir helt förlammad och ställer sig frågan varför? varför just jag, han eller hon? Vad har denna personen gjort för att förtjäna detta? Livet är bra orättvist. En del människor får ta hur mycket som helst medan andra stolt tippar runt helt oberörda. För det händer inte dem. Oturen kommer sällan ensam utan kommer ofta i 3 sägs det men, jag börjar tvivla på det.

Det finns en person som har fått en väldigt stor betydelse för mig den senaste tid och just nu får hon det ena tråkiga beskedet efter det andra. Skillande mellan henne och mig är att hon är så otroligt stark och jag vet att hon klarar av det  som hon själv säger - Detta går lysande. Ibland spelar det ingen roll hur stark man är för det finns bara en viss mängd av hur mycket man orkar.  Hon är verkligen en underbar människa som hela tiden påminner mig om livets goda ting.
Vi vet alla att du klarar detta för du är en tuff tjej. Du vet var jag finns om du vill prata dag som natt.

lite bus men, mest mys

Min kväll med Sofia var blandad. Sofia hade tydligen sovit dåligt i natt så hon var lite gnällig och ville att jag skulle bära henne hela tiden. När vi kom hem så var vi ute i 1 ½ timme. Vi hälsade på hästarna som blev väldigt glada över att se oss sen skulle vi bort och säga hej till tuppen och hönsen men, de var inte ute så vi hälsade på Strul (hund) och Sofias kompis Ebba. Självklart lekte vi lite i sandlådan med innan vi gick in för att äta kvällsmat. Efter kvällsmaten var det barnprogram och lite bus. Jag märkte hur trött Sofia var så gjorde lite välling sen somna hon innan Karin kom hem.
Så idag blev det en lugn dag på jobbet.



Lek i sandlådan



På promenad till hästarna



Nu kommer hösten




40 min...

Om 40 minuter sitter jag i bilen på väg till Lund för att hämta Sofia på dagis. Innan jag åker tänkte jag städa lite. Så skönt och komma hem till en städad LGH. Har lagt in alla kläderna nu som jag tvättade i måndags. Har inte haft tid och orka att lägga in dem men, nu så. Jag har även börjat skriva ner recepten i min bok. Får snart köpa en ny för den börjar bli full. Pappa tyckted et var en bra idé att börja skriva ner mina recept så jag inte glömmer dem. Lagar ju oftast mat utan recept och ibland kan det vara roligt att göra i de.
Idag ska jag och Sofia vara ute fram till halv sex tänkte jag sen ska vi äta lite mat. Är underbart väder ute och roligare att hitta på buse ute än inomhus. Vi får se lite vad dagen har att erbjuda. Ska ha med mig kameran så jag kan lägga upp lite bilder på vårt bus. Sofia är så duktig för att snart fylla 2 år. Hon vill hela tiden hjälpa till och sitter gärna i soffan och kollar i någon av hennes böcker. Nej nu ska jag återgå till städningen men, vi hörs ikväll.

Härlig morgon

En härlig morgon med Chai Thé och polarbröd med ägg på. Mmm riktigt gott är det och mätt blev jag. Nu ska jag bara sitta i soffan och ta det lugnt innan jag hoppar in i duschen. Skulle egentligen varit nere på gymmer idag men, känner at tjag har ont i halsen och är lite förkyld så får vila idag hinner kanske ner imorn om det känns bättre. Istället tog jag en härlig power walk på 45 minuter tidigt imorse. Bättre med lite motion än ingen alls.
Idag ska jag hämta Sofia på dagis igen. Så får se vad eftermiddagen har att bjuda på. Karin har gjort iordning middag till oss som vi ska äta när vi kommer hem men, tror vi stannar ute ett tag först om att det ska bli riktigt fint väder idag.
Ska ha med mg kameran idag glömde den igår.
Har märkt att jag är ltie dålig på att ta bilder ch sen lägga upp dem här. Ska försöka ändra på det.
Nej nu ska jag in i duschen sen ska jag dammsuga och städa undan lite.
Vi hörs senare

Skolskjutning i Finland

Förra inlägget skulle bli mitt sista inlägg idag tänkte jag men, sen såg jag på nyhterna.
Ännu en skolskjutning i en finsk skola. Mina tankar gick direkt till Minttu. Min finska vän som jag träffa nere i Düsseldorf. Jag är nästan säker på att det inte var hennes skola men, blir lite orolig när hon inte hör av sig.
Jag tycker det är fruktansvärt att någon ens kan tänka en tanke och skjuta ihjäl massor av människor och sen tända eld på kropparna. Han kan ju inte vara riktigt frisk. Efter att polisen har fått tips om det så tar de innan han på förhör men, släpper han och inte bara det att de släpper honom utan han får behålla både sitt vapen och licens.
Bara tanken på att det kan hända här i Sverige med känns nära men, samtidigt så långt bort.

Nu ska jag gå lägga mig och hoppas på att Minttu hör av sig så jag vet att hon inte blev drabbad utav detta.
Jag sörjer samtidigt med alla i Finland som har misst någon i dagens skolskjutning.

Sov gott där ute och tänk på att saker och ting kan hända här med fast vi inte vågar tro det.

Bus med Sofia

Äntligen har jag ätit lite, fått på mig mysisar och satt mig ner i soffan. Ieftermiddag har jag och Sofia bara busat. Vi busa så mycket att jag nästan somna i soffan hemma hos dem. Till middag hade Karin gjort Lax lasange. Den var faktiskt väldigt god. Lite synd att jag fortfarande har svårt för att äta fisk för annars hade jag lätt kunnat göra den här hemma med. Kan ju ändån fråga om receptet. So mat tdet var så härligt väder idag så tog vi en liten promenad innan middagen. Sofia vet verkligen vad hon vill och är väldigt bestämd liten dam. Blev väldigt glad när jag hämtade Sofia idag. Hon kände igen mig. Vi har inte träffat så många gånger - 2 gånger så trodde inte alls att hon skulle känna igen mig men, jag hade tydligen fel. Hon kan till med säga mitt namn. Blev så glad när jag hörde hon säga det. Imorn ska jag hämta lila Sofia igen och ska bli spännande och se vad vi ska hitta på då. Karin har gjort middag till oss och jag har blivit påmind hur man till lagar vällinge så nu kan jag natta henne med.
Jag skäms lite för att jag glömde kameran hemma och inte kunde ta några bidle rmen, ska försöka komma ihåg den imorn
Innan jag körde mot Lund idag stack jag upp och gav Susse Chai thét som jag köpte till henne. Hon blev väldigt glad. Tyckte hon förtjäna det. Väckte henne med ju -  fölåt men, du kan ju inte sova bort hela dagen. Imorn ska jag tänka på dig iaf. Hör av dig när du kommer hem.

Nej nu ska jag skriva in lite recept i min bok och bara villa upp mig till morgondagen.

Hämta Sofia

Väntar på att få köra iväg och hämta Sofia på dagis. Undra vad vi ska hitta på för något bus idag? Karin har varit snäll och gjort lite Lasange till oss. Efter middagen går vi nog ut en liten  runda och busar innan det är dax för pyjamas och Sofias favorit program Teletubbies. Ska nog ta med min bok Teletubbies är inte direkt mitt favorit program. Karin skulle vara hemma till 20. Jag vill gärna komma hem innan 21 för jag ska kolla på den nya serien på fyran. Sen går det även en bra film ikväll som jag vill se. Ja får bli lite zapp ikväll.
Nu ska jag diska så jag inte har allt när jag kommer hem. Funderar på om jag ska springa upp med Thé till Susse med innan jag kör hmm... får se vad jag hinner med.
Vi hörs ikväll

full rulle

Har precis varit och ätit frukost med pappa. Det var vädligt gott med frukost idag. Brukar vara väldigt dålig på det.
Denna veckan kommer jag ha något att göra hela tiden vilket är skönt men, samtidigt jobbigt. Att inte få tad et lugnt en ända dag men, det är det värt. På torsdag ska jag och mamma till Kristianstad och hälsa på Moster och det lär nog bli lite shoppping med. Tydligen så sakna min kusin och min finska familj mig ner i Tyskland och det gör det bara jobbigt för mig. Längtar ju tillbaka men, kul att höra att de saknar mig då vet jag att mitt arbete uppskattades.
Till helgen kommer min syster hem och hälsar på. Ska faktiskt bli kul att träffa henne trots vi bråkar mycket. På fredag och lördag ska jag jobba på hemmet. Ska bli skönt att få ihopa lite mer pengar denna månaden. Sen på lördag kväll blir det nog utgång skulle jag kunna tänka mig. Söndag ska vi ha lite kalas för pappa som fyller år.
Idag och imorn ska jag hämta Sofia på dagis. Hihi hon är ett litet busfrö. Karin har gjort lasange till oss sen ska vi busa lite.

Uppdaterar ltie senare idag

God natt blogg världen

Nu säger jag god natt och sov så sött. Hörs imorn.

Djurplågeri

Jag älskar verkligen CSI och skulle inte kunna missa ett ända avsnitt men, idag kan jag erkänna att jag byta kanal under en viss scen. Just dessa kort minuterna kändes som en hel evighet och en stor klump la sig i magen. På grund av detta inslag kommer detta att bli ett fruktansvärt hemskt inlägg och inga bilder kommar att läggas upp.

Djurplågeri. Detta ämne ligger mig väldigt nära. Det är ingen trevlig upptäckt att se djur som farit illa vid. Jag är en sann djur vän. Är uppväxt med hundar och skulle aldrig få för mig att göra något för att skada de små djuren (stora som små). Jag har väldigt svårt att förstå hur man kan skada oskyldiga varelser. En del djur är agressiva men, det är inte deras fel utan vårat. Hur vi uppfostrar vår djur? På CSI ikväll var det ett inslag om kamphundar och det fick mig att rysa. Att någon bara vill träna upp sin hund för att attacker andra tycker jag är förjävligt. Varför skaffar man djur när man ändån inte bryr sig?
När jag gjorde en polisanmälan mot djurplågeri sa de att man betraktar djur som en sak. En sak!! Vaddå som en leksak eller kanske en prydnad sak. För mig blev det en uppfattning som att våra djur inte är värda någonting. De har ett hjärta och känslor precis som oss. De ser bara inte ut som oss men, ingen ser ju likadana ut. Vi har alla en själ.
Jag tog mig friheten att kolla upp vad det står på Djurskyddet Sveriges hemsida:

Lagen säger:
"I djurskyddstiftningen står hur djur ska vårdas och behandla bland annat behandlas väl och skyddas mot onödigt lidande, ges foder och vatten, hållas i en god miljö som ger dem möjligheten till naturligt beteende. Djur får inte överansträngas eller hålla ett plågsamt sätt. En djurägare som inte respektera dessa regler för vanvård eller plågeri."



Texten har jag hämtat upp Djurskyddet Sveriges hemsida.
Gör det ända rätta det gjorde jag. Fast det tog emot så fattade jag rätt beslut. Det är trist att det ska hända något sånt men, jag känner att jag gjorde det rätta valet och jag hoppas att alla inblandade förstår och accepterar mitt val.


Flitiga Linda

Min dietist sa till mig att jag ska äta färg glatt. Så ikväll gjorde jag en väldigt färg glad tallrik middag. Där var massa olika färger så nu tror jag att hon blir glad. Till min färg glada portion hade jag ris och kassler till. Imorn blir det färg glad CousCous sallad. Mums.
Idag har jag faktiskt varit flitig. Har tvättat 2 fulla maskiner, följt med Johan till Familia för att köpa thé. Köpte två - 1 till mig och 1 till Susse. Tyvärr har jag itne hunnit lämna den ännu får göra det senare och passa på att snacka lite. Sen var jag duktig nog att stryka och jag som inte alls gillar det. Efter det var det gymmet med Johan. Skäms lite som att jag inte skulle träna men, tog det relativt lugnt idag. Nu sitter jag i soffan och kollar på Outsiders i väntan på CSI. Borde plocka in alla kläder med innan det börjar. Imorn ska jag Till Lund ign och passa Sofia. Ska hämta henne på dagis sen ska hon äta ltie lasange mums. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Tvätt dag

Gick up ptidigt idag för hade tvättid mellan 7-12 Gäsp. Hade riktigt mycket tvätt Blev 2 fulla maskiner. Våra tvättmaskiner är såna fabriksmaskiner och Rogge sa att jag fick plats med alla mina kläder i dem men, suck det får jag inte. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag springa enr i källaren igen och hämta min tvätt. Får säkert stryka med idag och Linda gillar inte att stryka så slipper gärna det.

Ska nog iväg och köpa thé med Johan idag. han älskar med Chai och godast finns ju på Espresso House. Mumsigt. Fast har inte prata med honom idag så får se vad han säger så han inte har ångrat sig. Ska även försöka gå ner och träna med. Har varit väldigt dålig på det men, vill itne träna när jag inte mår bra.

Susse jag tänker på dig idag hopaps verkligen att det går bra och att det inte är något. Hör av dig sen.

Helgens update

Uppdateringen i helgen har varit väldigt kass men, jag har varit igång hela helgen.

I fredags åkte jag och mamma in till Helsingborg för att jag skulle på synundersökning på glasögonmagasinet. Som ni vet har jag haft sån fruktansvärd huvudvärk så vi trodde att det kanske berodde på det. Fast tydligen ser jag väldigt bra så jag behöver inga glasögon alls. När vi ändån vara in i stan passa vi på att kolla in lite affärer. Alltid roligt att prova massa kläder utan att köpa något. På hem vägen stanna vi till på Maxi och handla massa god mat. Smarrigt med lite plock mat. Färska räkor, tomater med mozzarela och massor av annat gott.

Lördag morgon var det upp tidigt för att köra till Karin och Jörgen och passa Lilla Sofia från 10-15. Hihi lilla Sofia är super gullig. Vi var ute och busa och sprang runt i deras stora trädgård. Sen var det lunch - Plättar med blåbärssylt. Sofia tycker om att äta plättar med händerna men, tycker inte om att bli kladdig. Då kanske det inte är så smart att äta med händerna. Sen tog vi en härlig middags lur. Sofia sov lite längre och lite skönare än mig. På tisdag och onsdagska jag hämta henne på dagis. Jag hoppas verkigen jag hittar dit.


Senare på kvällen väntade fest men, innan den så kolla jag och Susse på film - Dumpad. Klockan 20 skullevi träffa resten av gänget på pizzerian och självklart var vi upplädda och snygga som vanligt.
TRist nog var det inte alls kul på pizzerian så blev bara en öl där sen vidare hem till Johan och Sara där killarn underhöll.
Efterfesten blev hemma hos mig mig och då anslöt sig min granne med. Jag borde kanske inte berätta vad som hände här men, vi hade väldigt roligt. Susse och jag var på G och underhöll killarna resten av kvällen. Ännu en lyckad kväll.





Alltid Galet...
Själv hamnar man aldrig på sina egna blder undrar varför?

Idag var det fotboll som gällde. LIF-Munka Ljungby 3-2. LIF förlorade på tillägs tiden. De sista minuterna var spännande och LIF spela de sista minuterna väldigt bra. Munka Ljungby fick bara turen med sig att göra det avgörande målet. Tillbaka till DIV 7 då. Fast jag och S är trogna fans och kommer följa vårt lag nästa säsong med.

Nej nu ska jag klättra upp i min säng upp tidigt imorn och tvätta.


Uppdatering kommer imorn

Jag vet har varit dålig uppdateringa fredag och lördag men, får uppdatera imorn för nu ska jag sova efter en trevlig kväll.
Ska först ta något att äta och tvätta bort mitt sminka innan jag stupar rakt ner i sängen..
Sov gott så hörs vi lite senare

Klickar inte med alla

Som ni vet är jag medlem på SD och det hör ju liksom till att man pratar med det motsatta könet på en sådan sida. Vissa mail svarar man inte på andra svarar man på men, efter ett tag känenr man att detta kanske inte är min "typ". Man vill inte såra den personen och säga sanningen - "Förlåt mig men, du är inte min typ".  Allt så man är feg. Feg för att såra någon. Istället låter man bara samtalet rinna ut i sanden och på MSN så bryr mig sig inte om att prata med personen eller så blockerar man han. Sen finns det även en del killar som man bara blir förbannade på. Vad tar ni mig för? Håll er snuskiga och perversa saker för er själva. Jag vill iaf inte hör dem. Hörs ska man förklara för en kille att han inte är ens typ?
Några tips?

Jag är en tjej med många killkompisar. Jag klickar bättre med killar än med tjejer. Vi tjejer är så avundsjuka på varandra och kan inte umgås i för stor grupp utan att det blir någon slags irritation. Problemet med att ha flera killkompisar är ju det att vissa tror att så fort man umgås så ska man ha sex.  Det är jag så trött på. Finns annat attt göra än det. Sorry men, är det det ni killar är ute efter kan ni lika bra gå. För det finns andra som uppskattar mig för den jag är. Ser ni mig inte som en vän utan någon man kan leka med så är ni inte värda min vänskap
Den gruppen av tjejer jag umgås med är väldigt speciella på olika sätt. Vilket gör att vi klickar bra och har roligt tillsammans utan någon som helst irritation. Oki ibland finnds det säkert men, den går över väldigt fort.  Vi har roligt tillsammans och gör väldigt mycket spontana saker. Utav mina tjejkompisar finns det en som är väligt speciell och som betyder vädligt mycket för mig. I mina upp och nedgångar finns hon där och det känns så otroligt skönt att ha en vän som henne. Vi är väldigt lika i våra tankesätt och vi har väldigt roligt tillsammans. S du är mer än guld värd.Önskar man hade flera vänner som du.

Dålig uppdatering igår

Igår jobbade jag 13:30-21:30 sen efter det hade jag besök så hann inte uppdatera så mycket igår eller rättare sagt inte alls.
Det var riktigt mycket på jobbet och det hjälpt inte att jag var helt förvirrad. Jobbade med Carina, Jenny och Maria/Linda och vi hade så otrolit roligt. Carina gick runt och skrämde oss säkert 4 gånger och vi blev lika rädda och fundersamma hela tiden.
Var hemma strax efter halv och då var C här och väntade på mig. C träffade jag på SD - killen som S bjöd hit. Så efter att jag hade fräschat upp mig lite kolla vi på Dödligt vapen och snacka massa skit. Tror han inte åkte förrän klockan 1. DEt klickar bra mellan oss två. Han är rolig och lätt att prata med. Efter han hade kört blev jag fruktansvärt pigg. Kunde inte somna så titta på alla tråkiga serier som går efter 2 eller närstan iaf. Las Vegas är ingen tråkig serie. Gillar den.
Nej nu ska jag kolla klart på Våra bästa år som har blivit väldigt sjuk serie men, ändå envisas jag om att se den. Måste verkligen göra något idag. Ska ringa glasögonmagasinet med idag.

Jobba

Idag ska jag jobba mellan 13:30-21:30. Jag hoppas verkligen att huvudvärken har släppt tills dess. Så konstigt. När jag vaknade hade jag ingen huvudvärk och super glad blev jag men, efter att jag varit uppe ett tag så kom den tillbaka. Jag får hoppas att det är lugnt på jobbet idag annars vet jag inte hur jag ska klara det. Vill inte heller ringa och säga att jag är sjuk för behöver verkligen pengarna. Får vila nu i förmiddag och ta 2 panodil innan jag går till jobbet.
Måste kolla upp vem jag jobbar för idag med. Sen ska jag göra min matlåda. Tror det får bli sallad med Keso. Mumsigt.
Nej nu ska jag göra frukost.
Ha en bra dag så hörs vi under dagen

Hittar inte rätta orden

Visst är det jobbigt när man vet vad man vill skriva men, inte kommer på hur man ska skriva för att få det att bli rätt?
Min huvudvärk gör det inte lättare. Så nu orkar jag inte sitta och fila på detta utan att går och lägger mig nu och hoppas på att det blir bättre imorn.

Sov gott alla bloggare där ute så hörs vi imorn

Inget fungerara...

Nu har snälla papp cyklat hem efter att ha fixat mat och diskat till sin lilla dotter. Oki jag hjälpte till med maten men, han diska. Nu ligger jag nerbäddad igen och har fruktansvärd huvudvärk. Har provat allt nu. Alvedon, Treo, släckt ner och lagt mig men, inget verkar fungera. Detta känns inte alls kul. Ikväll kunde jag varit hemma och Susse och umgås med de andra tjejerna. Fast nu får jag ligga här nerbäddad och hoppas på att den har släppt till imorn som att jag ska jobba kvällen. Jobbigt att ha huvudvärk på jobbet. Jag har inget lugnt jobb heller. Utan där måste man vara pigg och vaken hela tiden. Sen ska jag verkligen ta och vila på fredag. Kanske ska på dejt får se ltie hur jag känner mig och om jag är ledig. På lördag ska jag till Örtofta och passa lilla Sofia. Ska bli kul att tjäna lite extra. Behöver verkligen de pengarna.
Nej nu ska jag vila  och zappa lite

IDOL

Väntar på att Susse ska höra av sig så vi kan ut och promenera. Hmm... vi kanske ska ta Karbingatan idag eller vad säger du?? Medans jag väntar kollar jag på gamla avsnitt av IDOL från 2006. Tycker det är så roligt att titta när de gör bort sig. Ett problem är bara att man själv skäms. *pinsamt*  Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vissa kan verkligen inte sjunga men, tror verkligen att de kan det. Varför göra bort sig så? Kan ingen berätta sanningen för dem innan de går och ställer sig framför juryn? Om jag någon gång skulle få för mig att försöka snälla gör ALLT ni kan för att hindra mig. Sen ni som kan sjunga klart ni ska ställa upp. Kanske kollar lite vad på det ikväll se vad som händer.
Nej nu ska jag göra något vettigt.

Uppdrag barn

Läste lite bloggar och snubbla in på Blondinbellas blogg. Hon hade gjort en länkning till sidan uppdrag barn som skapat en blogg för att vi ska kunna följa arbetet i deas projekt via deras medarbetare på plats. Bra att vi kan följa deras arbete och se vad de gör.

Så här står det på deras hemsida:

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg – dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet

Så här kommer min länkning till www.uppdragbarn.se.



Onsdag...

Fick tvinga mig ner till gymmet idag. Var väldigt skönt att träna. Var ensam där nere i ca 40 min sen fick jag sällskap. Är riktigt skönt att träna när man är ensam där. Tränar mycket bättre och kan själv bestämma hur högt man vill ha musiken och vilke tempo man ska ta det i. Fast nu i efterhand ångrar jag att jag gick ner där. Kändes skönt för stunden men, nu har jag fått huvudvärk igen. Jag hoppas verkligen att den släpper snart får orkar inte ha huvudvärk hela dagen idag med. Jag hoppas att det inte är något annat. Har haft huvudvärk så mycket nu den senaste tiden att jag börjar bli lite orolig att det är något annat. Antagligen är det inte det och ska sluta att tänka så.  Fast man oroar sig alltid ändån bara i onödan. Det kan bero på vädret med. Det börjar bli mörkare, kallare och grått ute nu och man blir tröttare och tröttare.

Nej nu ska jag börja städa och inviga min nya dammsugare som fortfarande inte har fått något namn ännu. Några namnförslag?? Som tur var tog jag och torkade nästan överallt igår så nu är det bara dammsuga kvar och lite annat smått. Sen funderar jag på om jag ska ta en promenad och kanske plocka lite höst bland och lägga på ett fat med ett ljus på. Alltid trevligt att ta in årstiderna i lägenheten. Blir så mysigt då.

Huvudvärk & ny dammsugare

Denna dagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Har haft fruktansvärd huvudvärk och har inte orkat göra så mycket. Har städat lite men, syns knappt. Så jag har mest vilat och tagit det lugnt idag. Detta innebär att jag har destu mer att göra då. Jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre så jag kan gå ner till gymmet i morgon bittig. Oki jag skulle ut och gå men, har ont i benen när jag går för långt så bättre att vila och ta korta och flera runder istället,
Jag och Susse tog en promenad med Anton till fiket. Var trevligt fast Linda ångrar sig lite att hon åt så mycket sötsaker. Dåligt samvete.  Får sluta upp med sånt nu!
Ante var duktig och hjälpte Tobbe att förberedda stägningen. Anställning för han på fiket?





Efter min promenad med Susse och Anton åkte jag med mamma och pappa och köpte en ny dammsugare. Den har faktiskt fälgar med så får bli min nya stolthet hihi:






Morgon promenad innan frukost

Nu har jag gått min morgonpromenad och ätit en super god frukost bestående av en macka med stekt ägg på. Det var länge sedan jag hade en sådan god frukost. Först tog jag en promenad på 45 minuter. Hade glömt bort hur skönt det är att ta en promenad på morgon. Lugnt, skönt och bra musik i min Ipod. Ska nog börja göra morgon promenader till en vana varje dag elelr iaf på vardagarna. På helgerna vill man ju sova ut fast ska försöka gå minst en promenad varje dag.
Idag har jag faktiskt lite att göra som jag inte hann med igår.

( x )  morgon promenad
( x ) städa
(    ) träna
(    ) uppdatera CV och personligt brev

Inget Sex and the City

Finns en sak som jag verkligen ser fram emot varje kväll - "Sex and the City" och idkväll till min stora förvåning så är det inte det. AHHHHH... kan inte missa det blev faktiskt lite nedstämd. Så nu kollar jag kläder på Nelly istället vilket inte alls blev bättre. Är så avundsjuka på alla som hittar så snygga kläder aldrig jag. Kanske beror på att jag är såå grässen när det gäller sånt. Nej nu ska jag tvätta bort mitt smink och göra mig iordning innan sängen. Blir svårt att sova ikväll utan "Sex and the City"

God natt alla bloggare

Bus med Anton och Susse

Idag har jag verkligen tagit dagen som den kommer och jag har hunnit med att göra en hel del saker. Det är sällan man tar det lugnt och ändån hinner med att göra det man ska göra. Har tyvärr int ehunnit med att gå till gymmet, ta en promenad eller dammsugat men vad gör det.
 Istället fick jag umgås med två av mina favoriter - Susse och Anton. Vi drack Chai thé och snacka lite strunt medans det lilla busfröt hittadepå små mini hys. Hihi han är bara för söt. Han var lite grinig så han fick både en hel banan och en macka med ost. Mumsigt va? Såg så roligt ut - han bara tryckt i sig mackan. Lilla Anton snälla ta bara små tuggor i taget och inte trycka i dig hela. Jag hade bett Susse ta massa bidler på mig och ja. Hon kan ta bilder fast jag blir aldrig bra på bild. Jag hoppas att hon iaf fick en bra bild. Jag tog även några bilder men, tappa kameran och denna gången tålde den det inte och är nu sönder. Blev riktigt ledsen och ringde hem till mamma och var riktigt upprörd. Hon sa att jag fick låna hennes. Tack mamma. Vill ju lägga upp bilder på bloggen.

Nu har jag ätit, diskat och sitter nu och kolalr på Jorden rättsläkare i väntan på att få se dagens 2 avsnitt av "Sex and the  City" sen får det bli sängen.


Kassler med äpple

Oki jag har blivit flitig med att uppdatera min blogg men, har helt glömt att lägga upp smarriga recept. Idag blir det:

Kassler med äpple
1 bit kassler
1 syrligt äpple (Inte mjöligt)
1 purjolök eller 1 vanlig gul lök
1 paprika
Champinjoner
Chilisås (felix)
matlagningsgrädde
salt & peppar
Grillkrydda

Dela kasslern i mellanstora tärningar. Dela även äpplet, champinjonerna, paprikan och löken. Börja med att steka kasslern och champinjoner innan de lägger i det resterande i järnet. Bryn alla ingredienser på en svag värme. Häll sedan i matlagningsgrädden (kan även blanda ut den med lite vatten). Salta och peppra. Häll sedan i chilisåsen. HUr mycket får du smaka dig fram. Fattas det något krydda med grillkrydd.
Till detta kan du ha potatis, ris eller pasta.
Smaklig måltid



Uppdatering från helgen

Idag kommer jag ta dagen som den kommer. Hade en skön och lugn morgon utan stress. Kollade filmen jag hade lånat av Johan och Sara - Zohan med Adam Sandler. Den var riktigt rolig. Kanske får se den igen innan jag lämnar tillbaka den. Efter det ägnade jag lite extra tid framför speglen bara fick för mig att jag vill lägga lite mer tid på min sminkning idag än vad jag brukar göra. Konstigt att en bra sminkning kan göra en på bra humör. Efter typ 2 timmar kom jag på att jag kanske skulle cykla till jobbet och sätta mig lite i massage stolen men, den var upptagen så skrev upp mig på en tid imorn. Oki det tar typ 20 minuter men, kände att det fanns mer jag kunde göra under den tiden än att vänta. Så cykla hem och hälsa på pappa och fråga om han ville fixa med min cykel den är lite seg. Nu är klockan snart halv fyra och jag känner att jag redan har hunnit med mycket. Har nu fått upp min fiskar. De ser ut att trivs i sitt lilla hörn i lägenheten. Hoppas bara de inte blev allt för chockade av den lilla flytten. Jag har faktiskt även hunnit med att stryka idag. Vilket jag sällan göra.
Nu väntar jag på att få ta en promenad med Susse och Anton men, den lille busen sover fortfarande så får vänta till han har vaknat. Fast det är ingen brådska sitter och pratar med min syster om utbildningar. Känns skönt att prata sånt med henne fast det kan bli lite jobbigt ibland men, hon vill ju bara mitt eget bästa samt att hon vet en del. Så bättre att ta det till mig det hon vet och använda mig av det.

I helgen blev det inte så mycket uppdatering. Speciellt inte från vad som hände i lördags kväll. Mina minnen från den kvällen är väldigt suddiga. Fast jag hade super roligt är jag helt säker på. Fast jag var lite upp och ner men, så är det.  Hängde först på Pizzerian såklart. Vi har VIP där alltid. Sen var det hem till Johan och Sara men, jag och S skulle bara ta ett snabbt pitstopp hemma hos mig och hämta mer dricka och ehh... pudra näsan. Hemma hos Sara och Johan är det lite suddigt men, måste ha haft roligt som att det blev ganska sent. Hade tydligen en väldigt allvarligt samtal med T men, kommer inte ihåg så mycket av det. Lite trist men, undra om han göra det med. I vilket fall som helst kom jag upp i min säng fråga mig inte hur hade ju redan sagt att jag ska sova på soffan när det är fest. Somna kanske vid 5 och vakna vid halv åtta fortfarande full. Väldigt jobbigt kunde inte somna om heller Suck. Var nog full hela förmiddagen. Jobbigt.

Oj då var det redan söndag och tydligen hade vi bestämt att vi skulle ha Super mario maraton hemma hos mig. Undrar om det med var mitt påhitt? Jag har redan infört frukost möte ska jag har infört bakis söndag hos mig med Super mario? Borde nog vara tyst när det är fest hihi. Det var S, Johan, Sara och självklart jag hände på i ett hörn lite bakis och säkert ltie smått full fortfarande. Tobbe kom inte ens upp ur sängen. Jag hade inget val men, hur kul som helst. Med massa Snacks - Marängsviss, chips med dip, godis och läsk. Alltså en fullbordad bakis middag. Sen senare på kvällen fick jag besök av min kära bror med sambo och lilla Assan. Assan är nog lite höjd rädd för han gilla inte alls trapporna. Stackaren. Vet inte varför han är ju såå stor. Det var roligt att de ville komma och hälsa på var kul. Nästa helg kommer min syster upp och hälsar på och då får jag bjuda på något gott så jag får vara duktif och baka något då.

Kan även berätta att min kompis inte gick vidare i Ensam mamma söker men, det hade jag lyckats listat ut innan. Hihi Fast Erik jag lovar att jag ska skriva om dig inne på min blogg är många som läser den nu.








Laddar inför kvällen

Nu var det snart dax igen. Det är lördag kväll och det innebär FEST.  Fast är lite bekymrad över vad jag ska ha på mig. Jag har ju alltid jeans men, jag börjar tröttna på det. Vill ha något annorlunda som jag inte brukar ha när det är fest. Lite coolt.
Tror jag behöver en ny roligare garderob. Får nog ha lite hjälp att prova nya saker är så feg. Kanske ska be H om lite hjälp. I vilket fall som helst sitter jag nu i min soffa och funderar ut problemet med kläder och har en Öl i handen mumsigt. Borde ställa mig i duschen nu iaf innan Susse komemr och vi ska göra oss heta.

Har jobbat idag mellan 7-13 skönt att få lite tider och lördagar gilalr vi som att det ger lite mer pengar. Vi hade verkligen en galen dag på jobbet. Händer mer ofta nu men, idag var det speciellt. R klädde ut sig haha. Hon tog på sig en riktigt gammal klänning, hatt, skor och den lille väskan. Hon var riktigt Chic och modern. Jag vill med! Älskar kläder. Gillar mitt jobb faktiskt vi är nog inte riktigt normala som jobbar där hehe. Nästa lördag ska jag jobba passa Sofia vilekt ger mer pengar på kontot. Känns lite dumt att se Sofia som pengar men, jag kan passa henne gratis pengarna är bara en bonus.

Nej nu ska jag fortsätta ladda inför kvällen och hoppa i n i duschen. Ska bli såå kul ikväll. Ska försöka hålla er uppdaterade lite senare men ska iaf lägga upp bilder.

So long

Lyckad kväll

Blir en tidig fredag. Nu ska jag snart nanna kudden men, tänkte först uppdatera min blogg lite.
Kvällen var lyckad. Susse och jag körde in till Klippan och vårt andra hem Systemet. Vi blev uppraggade av någon alkis som ville att vi skulle köpa 3 öl till han - Usch. Nej nej så snälla är vi definitivt inte. Innan vi körde hem åkte vi till ICA och handla lite mat till vår middag. Den middagen mums. Blev liten ost bricka som aptitretare sen super god WOK. Sen kom Tobbe och åt efterrätt med oss - Chokladpudding med "sprut" grädde och Hallon. ("sprut" grädde är S påhitt) Sen fick vi även lite live musik av H och hennes kompis. Väldigt duktiga var ni. Bästa konserten på länge.
Har även fått inkopplat mitt Super nitendo så spela lite med Tobbe. Fast nu väntar sängen och imro nblir det jobb på dagen sen ska jag vila lite innan jag på börjar festen imorn.

Så god natt sov gott så hörs vi imorn

Romantiskt middag med S

Nu sitter jag och väntar på att S ska komma så vi kan köra in till Klippan och köpa ÖL och lite mat.  Ikväll ska VI faktikst äta riktig mat nämligen - WOK. Mums. Ska bli riktigt gott med WOK har nog inte ätit det sen i vintras. Jag älskar WOK. Så blir liten romantisk middag med S. Hihi alltid kul. Vi hittar alltid på massor utav jävelskap. Nej nu måste jag ner till bilen och ta bort barnstolen om inte Susse vill sitta i den? Vi hörs senare. Ska lägga upp lite bilder från kvällen.

Nätdejting



Ibland undrar jag alltså. Är medlem på Spraydate som är en dejtingsida. Går inte in så allvarligt i det men, alltid kul att snacka med människor. Vissa är roliga att snacka med andra är bara jobbig. Som denna killen jag pratar med nu. Han är jätte jobbig. Tycker att jag måste prata med han på telefon får att det ska bli roligt. Fast så kul tycker inte jag det är att lämna ut sitt telefonnummer. Gör man det får de veta massor om en. Hur svårt är det inte att googla ett telefon nummer. På Eniro står det ju adress och allt sånt som man inte vill att alla ska veta. Sen kan man även lägga till andra uppgifter om den personen. Nej jag gilalr inte alls att ge ut mitt telefon nummer bara sådär. Det är helt oki om man har snackat ett tag men, nej inte efter 2 gånger. Så då får jag vara löjlig men, hellre det säkra förre det osäkra.
Annars gillar jag SD helt perfekt kostar inga pengar som vissa andra dejtingsidor. Jo det kostar om man ska ha delux men, jag känner inte att jag behöver det. 
Vem vet jag kanske hittar lyckan där. Man ska aldrig säga aldrig och gör jag itne det hänger jag inte läpp för det.

Nej nu ska jag göra mig irordning. Blir ingen träning idag pga att jag har känt att jag har haft ltie ont i halsen så får bli vila nu fram till måndag. Vi hörs under dagen.

Bild hämtad från www.spray.se

Flitiga Linda

Idag kan man kalla mig från flitiga Linda. Har varit ute och gått 3 gånger idag samt tränat en timme på gymmet. Riktigt duktig. Är väldigt tolt över mig själv. Var ute och gick en lång rund med Susse, Johan, Camilla, barnen och Wilma. Det var riktigt skönt. Fast känns i benen nu men, det ska det ju göra. Tog även en liten kvällspromenad med Susse och Anton. Gick upp om Kiosken och åt mumsiga pommes eller Susse och Anton. Jag smakade kanske 2 stycken. Det är mumsigt. Sen tog vi en rund in på flyget och spana in lägte. Hittade dock inga TFHS killar utan bara små gymnsie elever. Trist för oss.
 Har dock inte hunnit städat så mycket idag som att jag knappt varit hemma idag. Får städa imorn då som att jag tydligen skulle få besök i helgen. Träffade min kära bror på Fiket och han och hans sambo ville tydligen komma och hälsa på. Visst får de lov att göra det bara om de tar med sig eget kaffe för ajg har ingen kaffekokare. Så nu måste Linda vara duktig och städa här inne innan man får besök. Inte så mycket att städa men, blir ju en del om manska räkna in badrum och köket också. Jag måste verkligen inhandla en ny dammsugare. Är riktigt svårt att dammsuga med en inte så bra dammsugare. Hoppas pappa kan fixa en annan till mig för den är värdelös. Jag dammsugare och dammsugar men, det syns verkligen inte. Är så jobbigt. nej nu ska jag krypa ner under filten och kolla tv lite. Vi hörs kanske senare annars godnatt på er

Hunnit med mycket

Klockan är inte ens två och jag har ändån hunnit med mycket idag. Tog en härlig morgonpromenad innan frukosten efter den var det dax för att gå ner och träna. Tog det lugnt idag så träna bara typ 1 timme men, det räckte. Känner att jag har lite ont i halsen så bättre att ta det lugnt än att ta ut sig helt.
Sen blri det kanske en promenad med Susse och Anton med får se hur jag känner mig.
Ska försöka hinna med att städa lite. Här behövs verkligen dammsugas och plockas undan är saker överallt känns det som. Ska försöka koppla in mitt tv-spel med. Jaja vi får se vad som händer.

Mamma Mia ikväll

Nu har jag nästan precis kommit hem efter en härlig promenad till kloster med Susse, Camilla, Johanna och barnen. Det var väldigt skönt att gå faktiskt ska försöka göra det lite mer tror jag bestämt. Det var riktigt skönt promenad väder. Hade varit mysigt emd lite picnic med. Vi stanna i Kloster och kolla på ankorna. Det tyckte barnen var lite spännande.

Nu ska jag snart cykla hem till mor och far och äta potatismos sen ska jag och mamma på bio. Vi ska faktiks kolla på Mamma Mia. Har bara hört positiva ord om den filmen så ska bli väldigt roligt faktiskt. Trevligt att få gå på bio med mamma sällan vi gör något tillsammans. Så ska verkligen bli mysigt ikväll.

Ich Lieben Düsseldorf

Fick precis ett mail av Virve och kunde inte låta bli att tänka tillbaka på min tid nere i Düsseldorf. Jag skanar verkligen Düsseldorf och vill mer än gärna ner där igen. Hur kan man inte sakna den staden? Människorna, miljön och allt som finns där nere. Saknar promenaden längs Rhein, shoppingen på Kön ( Köningstrasse) och de helt underbara människorna. Jag tror nog även att jag saknar tyska språket. Nej jag har bestämt mig för att inte flytta ner igen. Hur mycket jag än vill och kanske behöver. Virve berätta hur mycket hon sakna mig och flickorna ville med att jag skulle komma ner och busa med dem. Samtidigt som jag bara vil lämna allt här så vill jag stanna. Funderar på att bara åka ner och hälsa på en vecka eller så. Som det känns idag kan jag tänka mig och åka ner igen för en längre period. Känner mig riktigt nere och är bara så skönt och komma ner och bara få vara. Bara ett fåtal som känner mig och bara få träffa massa ny människor och bara få leva livet ett tag. Sen han jag inte se så mycket där nere. Finns mycket mer jag vill se och göra där nere. Ska nog prata lite med Virve om jag kan komma och hälsa på dom och hitta på massa roliga saker. Tänk om jag kunde få ett nytt jbb där ner fast inte som barnflicka då utan ett jobb med lite mer inkomst.
Düsseldorf har fått en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Alla fördomar jag har haft om Tyskland har ändrats. Sen finns det Tyskland och så finns det Tyskland. Det Tyskland jag var i var otroligt underbart och vackert. Det Tyskland vi åker til för att handla påfyllning i barskåpet där hemma är det Tyskland vi är vana vid och där vi bildar vår uppfattning på resten utav Tyskland. Fast oftast är det fel uppfattning vi bildar utav Tyskland. Om ni vill ha ett tips så åk lite längre ner - Rheinland. Det område jag var i hette så. Som sagt där var helt fantastiska vyer.





















Läkarbesök

Sitter här och kollar på Våra bästa år. Har redan hunnit med att duscha och sminkat mig. Om 40 minuter ska jag vara på läkarbesök och känner mig lite nervös inför det. Vet inte varför jag är nervös som att det inte är något speciellt men, det är ny läkare och man ska gå igenom allt med honom en gång till. Det går säkert bra och är bara onödigt att oroa sig.

Igår var det gymmet som gällde. Var så otroligt skönt att komma igång med träningen igen. Tog det hyfsat lugnt i böran men får ta i lite mer nästa gång. Idag har jag iaf träningsvärk och känner mig lite hängig så vet inte om jag borde gå ner idag. Har huvudvärk och ont i halsen och då är det inte så smart att träna. Får se hur jag mår i eftermiddag.
Nej nu ska jag ta tag i det sista sen ska jag ta med soporna ut innan jag går.
Vu hörs under dagen


Står lite still idag

Min tanke verkstad sover... ZzZzZZ

Träningen ska igång

Nu börjar allvaret! Har Efter många dagars tänkande tagit mitt förnuft till fånga och gått ner till friskvårdshallen och köpt ett tränings kort. Så nu ska jag bruka allvar. Innan jag flyttade ner till Düsseldorf tränade jag 5 dagar i veckan. Nere i Düssel blev det inte så mycket träning med maskiner men, däremot var jag duktig på att gå och sen busa jag en del med barnen. Så efter 2 månader hemma i Sverige har jag äntligen köpt ett träningskort och redan imorn ska jag bruka allvar med träningen och min diet. Ska även hämta hit min pilates boll. Jag älskar att göra situps, träna ryggen och benen på den. Lite synd att de inte har sådana ner i hallen hade varit perfekt. Fast jag får nöja mig med det de har där nere och använda min pilates boll här hemma.
Morgondagen ser ut så här:

Jag ska jobba mellan 7-14 på ålderdomshemmet. Sen tänkte jag faktiskt se om det fanns tid i massagestolen på jobbet. Hade varit riktigt skönt att sitta i den en 15 - 20 minuter. Sen tänkte jag faktiskt ta att träna. Ska ta det lite lugnt i början. För att sedan trappa up lite. Hade gärna velat träffa Susse med och höra lite detaljer från idag. FÅR inte glömma att RINGA Arbetsförmedlingen. Förhoppningsvis kanske jag kan göra det på min lunch rast. Ska bara leta upp numret.

Annars så har dagen bjudit på några runder i tvättstugan sen en träffa med Susse och en liten promenad. Hade en liten gissningslek - Så bra jag är på sånt. Vill höra allt om det imorn! Sen har det itne hänt så mycket har varit lite nere idag. Har tyvärr bara en person i mina tankarna och det är väldigt jobbigt. Måste få ett slut på detta.
 

Tvättstuge polisen

Ska snart ner i tvättstugan igen efter Desperate Housewives är slut. Tvätten borde ju vara torr nu tycker man.
Idag är det måndag och jag känner mig allmänt nere. Så idag kommer jag vara fastklistrad framför tvn. Fast först är det tvätten som ska hämtas och en tvättstuga som ska städas annars kommer kanske husets tvättpolis. Just nu står hon och klagar på soptunnorna där ute. Kan hon inte bara ge sig. Ska bli skönt när hon flyttar blir lugnt och skönt i trappan eller bara en kvar som är en riktig pain in the ass men, han verkar inte vara hemma så mycket har aldrig stött på han iaf.
Nej nu ska jag snart ner till tvättstugan.

Lycka till idag S.

Tvätta

God morgon!
Vakna ganska tidigt idag så satte igång en film och la mig på soffan - Somna.
Nu ska jag snart gå in i duschen och sen äta mina goda knäckisar. Ska tvätta idag så jag får hålla mig hemma.
Är första gången jag tvättar här så vet inte hur lång tid det tar men, som jag älskar vår tvättstuga. Den är så fin.
Lovar att ta bilder så ni kan få se den. Oj nej nu är klockan redan halv elva och jag borde göra mig klar.
Vi hörs senare för en uppdatering

Kondomer med smak

Smak kondomer är bra att ha när man har oralsex, för även där kan man få sjukdomar, samt så smakar det godare än vanlig kondom och inbjuder till säker sex direkt. När man ger en kvinna oralsex kan man klippa upp kondomen och lägga den emot hela vulvan. Nu finns det också en tungkondom att sätta direkt på tungan. (text hämtad från www.kondomeri.se)

Haha jag har ju helt glömt bort det. Jag och en annan bloggare hade en intressant diskussion efter mitt inlägg kondom=osexigt.  Vi pratade om kondomer med smak verkligen smakade jordgubb eller lakrits eller vad de nu har för smak. Jag har inte provat och känner mig inte så lockad till det heller. Oki det är säkert bra om man har oral sex. Man får kanske en jordgubb smak i munnen men, vad vet jag har ju inte testat. Om det är någon där ute som har testat kan ni gärna få berätta för mig om de verkligen smak eller det bara är en myt. Hur smakar det?


Ensam matte söker...

Åhh vad söt min kompis såg ut dag på "Ensam mamma söker". Han såg dock lite nervös ut men, som han sa själv  -"Hela Sverige kollar ju" Så klart jag kan förstå att han vill hålla sig lite i bakgrunden. Hoppas de visar mer av honom nästa söndag. Jag riktigt längtar. Om det inte går bra för han kan jag ju alltid lägga upp han på bloggen hihi. Det kanske jag själv borde göra fast "Ensam matte söker" det hade kanske varit något? Som att jag inte har något gulligt litet barn och bara min hundar så.
Killen från Norland var ju hel skön. 2 öl och en tjej tidning. Han vet verkligen hur man fångar en tjejs hjärta. Fanns en del roliga kilalr som verkligen kunde bjuda på sig själva. Sånt gillar jag. Åhh jag vill att denna veckan går snabbt. Längtar så mycket efter fortsättningen. Svårt att hitta någon favorit i programmet med som att det precis har börjat men självklart Erik. Bara för att jag känner han.  Håller tummarna för dig Erik!



Bara kärlek på TV3

Nu är det snart dax för  "Ensam mamma söker" och jag har tänt massa ljus i lägenheten och tagit fram en liten skål med godis. Har även ett stort med Ramlösa - jordgubb lime. Jag såg hela förra säsongen av "Ensam mamma söker" och Tim var helt galen på mig. Han tyckte förstås att det var det tråkigaste program han sett. Killar alltså. I vilket fall som helst hade han inget val. Jag föll iaf direkt för programmet och har inte missat ett ända avsnitt. Denna omgången ska bli lika rolig och jag har sett fram emot detta. Extra spännande att min kompis är med. Undra hur det går för han? Ska hålla er uppdaterade.
Nu kollar jag på "Girl meets Cowboy" Tror jag vill ha en Cowboy oj vad snygga de är. Grr... Sen är det Hitch - bara kärlek på tven - Jag saknar kärleken.  Jag är glad att jag har såna härliga vänner för då tänker man inte så mycket på det. Nej nu är det 3 minuter kvar och jag krypa ner i soffan vi hörs efter så ska jag berätta hur det gick för han!
Håll tummarna!!

så var helgen slut...

Oj vad helgerna går snabbt. Söndagen är här och imorn är det tillbaka till vardagen. I veckan ser det inte ut att bli så mycket jobb. Vilket jag tycker i väldigt tråkigt. Vill verkligen jobba mer denna månaden behöver pengarna. Finns mycket man vill ha och många utgifter. På onsdag ska jag träffa min läkare får se hur det går.

Helgen har varit helt perfekt. Lite blandat med fest och lugn mys kväll. På fredagen var vi här och det jag inte berätta i bloggen om den kvällen kanske jag kan berätta. Susse "My love" bad en kille som jag träffat på SD komma hit. Han var jätte trevlig och urgullg. Man ska inte ta för hastade slut satser men vill gärna träffa han flera gånger.

Snart ska jag cykla hem till mor och far och få lite smarrig mat. Har knappt varit hemma på hela veckan och de gånger jag varit hemma har ingen annan hemma. Lite trist. Jag undrar vad det blir får gott? Är riktigt sugen på biffar i pita med massor av sallad och god dressing. Hade varit riktigt gott idag faktiskt.
Ikväll är det säsongs premär på "Ensam mamma söker". Åh ska vara fast klistra framför yvn hela kvällen. Har verkligen "Ensam mamma söker" ska bli riktigt kul att se det igen. Kanske borde lyxa till det lite ikväll? Får se lite hur jag gör.

Bild: www.tv3.se

Mini party

Efter fotbollen igår gick vi till pizzerian och tog en öl som snabbt blev två  För att sedan fortsätta hemma hos mig. Barbordet fylldes snabbt med flaskor och musiken kom igång. Det blev väldigt blandad musik stilar och kul hade vi och bra samtals ämne. Vet inte riktigt hur vi kom in på ämnet men, det är alltid bra att höra en killes syn på saker och ting när det gäller vad som är sexigt och inte. Har man kanske fått ny synvinkel på saker? Eller kanske bara lite nya tips? Vilket fall som helst så var det väldigt trevligt att umgås med 3 av alla mina härliga vänner. Så klart flöt drickan på rejällt. Det gillar jag. Läste en väns blogg imorse och hon skulle ha en vit månad. Hade jag aldrig klarat och undrar om hon gör det? Återstår att se. Jag håller tummarna för dig och lycka till.
Jag fick min älskade Redbull vodka igår. Blir ingen bra helg utan den. Oj jag låter som värsta alkisen. nä nu ska vi inte vara sådana. Susse "my love" snacka med mitt span från SD - så han fick jag med träffa i natt. Väldigt söt och trevlig kille. Mysigt att få somna i någons armar. Hans kramar var verkligen super mysiga.
Det var med andra ord ännu en lyckad kväll med vännerna.

Susse är väldigt sugen på den ölen. Tobbe är kärleksfull mot mobilen.


I love rock´n roll...


vad är nu detta??


Mysigt...

Förlorade med 2-1

Då var fredagen över och ja vad ska man säga. Ljungbyhed förlorade med 2-1 mot Östra Ljungby. Trist. Ljungbyhed spela väldigt bra på slutet och förtjänade ett mål till. fast Nane var duktig som gjorde mål. FanClub Nane lätt.
Östra ljungbys heja klack sa lite för mycket dumheter. Inte alls snällt. Fanns även någon som borde bli portad därifrån. En del borde hålla munnen stängd. Sånt gör mig så arg och först en hel del. I vilket fall som helst så var det trevligt. Jag, Susse, Camilla och bebis Ellen hade mysigt. Ellen drack vatten och Vi andra drack chai thé och åt chips. Onyttigt jag vet.
Vad som hände senare under kväll... kommer upp under dagen.




Eftermidagen...

Så ja bnu har jag kommit hem igen. Var tydligen ingen invigning i dag utan i morgon. Fast jag, Susse, Johan och Ante tog en fika på fiket ist. Gott tog en liten lunch med bestående av sallad och till efterrätt blev det e smarrig glass i barnbägare. Jag är ett stort barn skulle jag kunna tro. Vi har så himla roligt stackas Johan som fick stå ut med oss. Alltid trevligt.
Sen var jag hemma hos mor och far en rund men, ingen var hemma. Fast jag passade på att ta lite kantareller. Jag älskar kantarell mackor. Mumsigt.
Nu är jag iaf hemma och väntar på att Susse och Camilla ska komma upp så vi kan fixa Chai thé innan matchen ikväll.
Hoppas bara inte det blir regn ser lite mörkt ut. Tar med regnjackan ifall ifall. Får hoppas Ljungbyhed vinner. De gånger jag har varit där och titta har de vunnit iaf. Kanske går bättre när jag och Susse är där? Jaja vi får se men, HEJA HEJA!!
Nej nu ska jag göra mig iordning lite.
Hörs senare ikväll så berättar jag hur det gick.

"Smal jeans"

Har fått många frågor om hur mycket jag ska gå ner i vikt. Mitt svar blir - När jag kommer i mina smal jeans.
Såg på "Sex and the City" och Miranda kallade sina jeans så.
Haha lite dumt som att jeans finns i de flesta storlekarna. Fast vill ha på mina Replay jeans igen. I love. <3 Har bestämt mig för att inte köpa nya jeans förrän jag har gått ner lite och blivit lite smalare över höfterna.

Usch vilken värld vi lever i. Allt handlar om Ideal och utseende. Vilken värld våra barn växer upp i. Hemskt.
Fast jag skyller faktiskt på föräldrar till överviktiga barnen. De kan ju låta sna barn göra något annat än att kolla tv eller spela dataspel och äta massa snacks och dricka läsk. Nej ge de ett äpple och låt dem leka istället. Som sagt de är bara barn.

Nu är det helg och då kan man unna sig det lilla extra kanske. Har varit jätte duktig och knappt druckit så mycket läsk eller ätit godis. Har ätit som jag ska och inte gått och små ätit vilket jag brukade göra innan. Kanske därför jag gått enr hela två kilo. Bra jobbat. Tycker jag. Hoppas jag kan vara så här flitig ända till nästa sommar. Ska bara bli lite mer flitigare på att ut och gå och börja träna lite mer.

JAG SKA FÅ PÅ MINA "SMAL JEANS"

Bild: hämtad från Nelly.com



Utvilad

I natt har jag sovit super skönt. Somna inte ens på soffan. Så har sovit i min säng hela natten. Skönt att vakna utvilda någon gång. På dagens schema står det invigning av den nya torg kiosken mellan 12-15. Jag och Susse ska dit och kolla läget med Ante Vante. Kul när det händer något nytt i vår lill by. Sen blir det hem en en liten stund för att sedan kolla på fotboll på Ljungbyskola. Mitt nya måste. Ganska så bra måste som att vi går dit och går hem. Vi har med oss Chai thé i en termos. Riktigt mysigt. Sen går vi hem. En härlig promenad.
Nej nu ska jag sätta kamerna på laddning. Ska försöka ta lite flera bilder idag - är ju inte så duktig på det.
Sen får det bli frukost sen en dusch.
Vi hörs under dagen

Chai thé och film...



Nu ska jag äntligen mysa ner mig i soffan med en varm kopp chai thé och min mysiga flece filt.
Vet inte om jag ska se på "Dukes of Hazzard" eller bara sätta mig och läsa min bok. Får se lite vad jag känner för.
Fast "Dukes" killarna är ju snygga så lite trevligt att kolla på.
Förresten har jag fått upp min gardiner idag fast vi fick köra tillbaka till Ikea för att köpa flera stänger.


Glass och promenad

Äntligen fick jag lite tid att träffa Susse och lilla Ante Vante. Han är bara så underbart söt.
Innan var duktiga promenad tog vi en liten paus på fiket och åt vars en glass. Anton fick med smaka. Mumsigt. Både jag och Susse ville ha en barnbägare - vi är ju som två barn tillsammans. hihi. Sen gick vi på spanings uppdrag - Såg kanske bara ett sött span. Trist detta.
Imorn blir det fotboll med Susse alltid lika trevligt med piknik som att vi alltid har det. Matchen är inte så intressant. Lite kanske.

Susse - förlåt låna din bild från idag. Är ju dålig med kameran vet du.

IKEA och ny blommor i fönstret

Vad mycket några blommor kan göra i ett fönster fast det inte finns några gardiner ännu.

I eftermiddags åkte jag och mamma för att leta efter några gardiner som jag ville ha. Visste redan vad jag ville ha för typ av gardiner - Panel längder. Hittade faktiskt ett par fina på Bauhaus av alla ställen.Två stycken längder med  kaffe latte färgat och två vita med kaffe latte färgade mönster på. Väldigt fina. Så imorn kommer pappa och mamma upp till mig för att hjälpa mig sätta upp dem. När vi ändån var ute smög vi in på Härliga hem. Jag älskar den affären. Hittade mycket som jag vill ha men, får vänta till senare. Sen hade det öppnat en affär i samma hus typ - PANG. Lite som Överskottbolagret men, ändån inte. Handla lite bra att ha saker där som plåster och servetter. Självklart tog vi en sväng in på IKEA med. I love IKEA.
Oj där blev det mer än planerat. Vi skulle bara ha gardin stång som att den är billigare där men, nej det blev mer.
De har fått kassor som man själv scannar in varorna och betalar för - häftigt. Köpte iaf ett ljus och en ny blomma så mina andra får lite sällskap. Så nu har jag 3 blommor istället för 1. Blev så fint i fönstret med mna 2 kronors ljuslyktor, lampan och självklart mina älskade blommor. Längtar till imorn då gardinerna med kommer upp. Så nu börjar jag få iordning i min lilla etta.
Nej nu ska jag kolla lite tv innan bed time.

.  

Min bästis Susse

Skulle ha träffat Susse idag men, trist nog har verken hon och jag tid. Jobbigt när amn inte hinenr med att träffa sin bästis.
Fast vi båda har haft mycket att göra. Susse håller på att skola in Ante Vante på dagis och jag har mycket i lägenheen att göra. Fast har bara jobbat 2 daar än så länge denna veckan. Vet inte om jag ska jobba på fredag. Enligt min kalender ska jag jobba kvällen men, enligt jobbet så ska jag inte jobb hmm... får ringa och kolla upp det.
Jag hoppas att jag hinner träffa Susse imorn - Vill träffa henne och snacka lite skit och kramas lite med Anton. Mina två favoriter. Vi får iaf se till att träffas i helgen - en riktigt mys helg.
Susse är bästisen jag alltid önskat mig men aldrig haft. Vi klickar super och har alltid så roligt tillsammans.

    

Mina störst sköna favoriter. Tror faktiskt Anton är på väg att hitta på något bus... hmm.. Sådan mor sådan son haha

Mys frukost

En riktigt mysig morgon blev det idag. En frukost bestående av Wasa knäckebröd med philiadelphia ost och paprika skivor på och ett stort glas citron juice. Mums.  Nu ska jag göra mig iordning för att sen sätta mig i soffan med en kopp Chai tee och fortsätta läsa den sista delen av Stieg Larssons kriminalroman - Luftslottet som sprängdes. Började läsa den första boken nere i Düsseldorf och fastnade direkt. Så nu är jag på den sista delen och den har tagit lite längre tid att läsa än dom 2 första. Jag hoppas att jag kan slita mig från boken sen måste fixa lite i lägenheten med idag. Så jag får bort alla flyttkartonger. Vid 16 ska jag iväg med mamma och kolla gardiner och köpa lite blommor. Ser väldigt tomt ut i fönstret.
Nej nu får jag sätta igång annars blir jag aldrig klar.

Vi hörs senare under dagen !

  

God morgon

God morgon!
Nu har jag precis vaknat och är fortfarande lite trött hade kunnat sova en timme till. Utanför skiner solen och det ser ut att bli ganska skönt väder idag med.Nu väntar jag på att pappa ska komma upp och hämta bilnycklarna så han kan besikta goffen. Själv funderar jag på om jag ska äta frukost och dricka ett glas citron juice.

Igår hade jag lite mys kväll med mig själv. Tobbe kom upp och sa hej en liten sväng. Alltid trevligt med besök. Jag hyrde Hero Wanted som jag skulle titta på men kolla fört på en dokumentär - Fetman tog hennes liv. Usch vad skrämmande men, väldigt intressant. Filmen jag hyrde trodde jag skulle vara bra som att det var Cuba Gooding JR som spelade huvudrollen men, jag fatta typ inget. Gillar inte filmer som hoppar från nutid till dåtid hela tiden. Det blir så rörigt och lilla jag blir såå förvirrad.
Nej nu ska jag äta frukost och göra mig iording.

Flytt och huvudvärk.

Nu har jag fått nästan alla möbler på plats fattas bara mitt barbord men, det ska vi förhoppningsvis sätta upp idag.
Annars så börjar jag komma iordning. Vill ha en matta under soffbordet med. Får kanske ta det nästa månad.
Snart kommer pappa upp med maten han handla till mig. Så jag kan invig köket med mina kock kunskaper.
Har iaf fått in allt i badrummet och prova mitt badkar imorse faktiskt fick bli ett snabbt dopp. (Hitta inte hur man ändra den från kran till vask *pinsakmt* ) Köket börjar med bli klart. Stora rummet har jag inga gardiner men, mamma och jag skulle kolla det imorn. Sen lite blommor hade helelr inte varit fel. Lite mysigt. Sen när allt är klart så får Ljungberg och Christian "Chippen" Wilhelmsson med flytta hit.
Nej nu får jag städa lite innan mamma kommer och hälsar på.

Tack för Hjälpen pappa och ANdreas ni är så duktiga på att bära gick väldigt snabbt

Mitt bara mitt place

Nu har jag äntligen flyttat. Har fått hit det mesta av alla mina saker. Har lite kvar hemma.
Det känns otroligt skönt att ha mitt egna lilla place igen. Fast saker mina små vild djur där hemma - Wilma och Skrållan.
Komer kännas lite tomt i sängen i natt utan min lilla Wilma. :-(
Jag orkar inte fixa här med ikväll så nu ska jag mysa ner mig och kolla tv innan det blir nap time.
Ska lägga pp bilder här ifrån när allt är klart.

RSS 2.0