Syskonkärlek

Mina föräldrar rensade härom dagen bland lite papper och
hittade denna bilden på mig och min syster.
Detta var riktigt länge sedan. Kommer inte alls ihåg detta eller att min syster har bott hemma. Kommer ihåg lite genom att titta på bilder men inget speciellt. Jag kommer ihåg att jag alltid ville att min systers vänner skulle läsa saga för mig innan jag skulle.

På bilden sitter vi i min systers säng och jag ska antagligen sova.
Tyvärr är bilden väldigt suddig men man ser vilka det är iaf.

Mysigt med lite syskonkärlek
























Små sjuk och plugg

Näsan rinner, halsen kliar och hostan stör. Trots det att jag känner mig lite krasslig så har jag en del att göra.
Först blir det lite plugg, en snabb dusch, lite plugg, fixa till sig, lite plugg och dammsuga. Jag hoppas även jag hinner med att gå bort att lyssna på Willez. Ska jag få gjort allt detta får jag nog börja nu.

Förhoppningsvis så bloggar jag lite mer ikväll :)

Ett välkommande hem

Det är alltid lika trevligt och mysigt att komma hem till söta Anna.
Direkt när man kommer in genom dörren möts man av den varm och trevliga hallen men, även resten av lägenheten ger ett riktigt varmt välkommande.
Anna är så huslig och pysslig så att besök henne är alltid lika roligt och mysigt. :)

När jag var besök hemma hos Anna bjöd hon på Lussekatter, julgodis och jumust. Allt hade hon gjort själv förutom julmusten då. Medans jag låg och slappade i soffan bakade Anna pepparkaksmuffins. Kan tala om att de var riktigt goda.

Önskar med att jag hade orken och viljan till att vara så pysslig och huslig som Anna.



Märkliga möbler

Mina studier tar upp det mesta av min tid nu. Fast nu är det bara en vecka kivar på denna utbildningen och sen är jag färdig. Ska dock läsa några fler kurser till våren vilket jag kände var nödvändigt.

 

För någon vecka sedan var vi på studiebesök på H+. Ni som inte vet vad det är så kan ni läsa om det här.

H+ kan kort beskrivas som ett av Sveriges mest spännande stadsförnyelseprojekt. Under den kommande 20-årsperioden ska Helsingborgs södra centrala stadsdelar planeras, utvecklas och förnyas.

 

Det var ett riktigt intressant studiebesök. Dock var jag lite trött i huvudet och kände mig en aning stressad men jag försökte hänga med och har sedan läst lite mer om det.

Det var inte bara intressant att lyssna. Där fanns en hel del spännande saker att titta på med. T.ex kunde man guida sig själv genom Helsingborg och se de nya förändringarna.

Där fanns även lite olika designade möbler. Jag passade på att

ta bild på 2 av dem.

 

Jag fastnade för denna otroligt häftiga lampan. Undra om den går in i min lilla lägenhet men. tyvärr så tror jag att jag får skaffa en större bostad. Jag tyckte den var lite rolig och unik. För hur många kommer ha en sådan lampa hemma i hallen eller kanske i tv-rummet?

Lovar att man kommer vara rätt så ensam med att ha en sådan lampa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Study study day

God morgon världen!!

Hade lite svårt att överge mitt varma och gosiga täcke men nu är jag uppe och ska ta tag i denna onsdag.
Egentligen har jag inte så mycket på schemat idag men har många måsten som ska göras.

Först och främst ska jag plugga undan i lägenheten så jag slipper bli stressad över hur rörigt det är. Sen ska jag sätta mig och plugga. Blir mycket plugg idag med ett avbrott mot kvällen då jag ska ta mig in till stan. Fast det blir bara någon timmes paus för sen måste jag sätta mig ner och plugga igen.

Mobil & datorn är ovänner

Idag var det tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder. Bland annat från dagen hos Sia, studiebesöket på H+ och kvällen hos Anna men min telefon bråkar och vill inte ansluta sig till datorn idag så får ta det imorn.

Nu ska jag återgå till mina studier ett litet tag till innan jag kryper ner under täcket. Ska försöka blogga mer imorn och förhoppningsvis lägga upp bilder

En vit vinter :)

Åhh... vilken underbart härlig dag det är.

Tittar ut över ett vitt landskap och funderar på hur mycket kläder jag ska ta på mig den dagen. Jag älskar när vi får ha en vit vinter här nere i Skåne. De har varit väldigt sällsynt och efterlängtande. Jag tycker om hur det knastrar under mina fötter när jag trampar ner i snön och hur ljust dagarna känns. Det är precis så här en riktig vinter ska vara. Den ska inte vara lång med snö blandat regn och slask. Det är precis så här jag vill ha mina vintrar.

Snart ska jag bege mig in till stan för att ha en mys dag tillsammans med mamma. Först ett besök hos världens bästa Sia och bli fin i håret och sen blir det kanske lite shopping (julklappar).
Om jag har turen med mig idag kanske jag till och med hinner se en skymt av Finast. Man vet ju aldrig men man kan ju alltid hoppas.

Ni får ha en underbar dag i det härliga vädret så hörs vi lite senare <3

RSS 2.0