Bildnedslag

Fick uppleva den vackra sol uppgången den sista dagen.

Över 40 grader i solen och ändå envisas man med att ligga i den stekande solen.

Resultat: En bränd hårbotten!

Avslutade varje dag med en drink på hotellet.

Deras mojito var riktigt smarrig.


Hotellet som drivs av den härliga familjen "Rossis".
Vill inte säga att vi hade långt tll stranden och havet.






Vi såg inte bara 1 delfin utan flera och vi fick höra dem prata.
Så otroligt häftigt :)
Hoppas få simma med dem i framtiden.


True love never dies!

Något nytt, spännande och givande

Hemma från otroligt härlig vecka på Korfu, Grekland.

Förutom den otroliga upplevelsen gav resan mig ett nytt perspektiv på livet. Jag har fått en ny syn på livet och framtiden. Istället för att bara fantisera och se på livet på ett nytt sätt ska jag denna gången verkligen gör en förändring. Jag ser framemot att få ta tag i mitt liv och göra de olika förändringarna som bara kan göra mitt liv bättre.

Jag har allt man kan önska sig, en underbaroch fantastisk familj, sambo och vänner. Så vad mer kan man önska sig? Det finns så mycket här i livet som man borde se och uppleva, ta flera chanser och uppskatta det och dem man har omkring sig.
Denna veckan ska jag göra upp nya mål i livet och detta året. Ha många delmål och njuta varje gång jag uppnått ett nytt delmål.

Jag lever i dag, i nuet och blickar framåt i livet.


Bilder och mer om vår härliga vecka på Korfu kommer under dagen.
// See ya Linda

God kväll lördag!

Det ska bli riktigt skönt att komma bort en vecka och bara vara. Känns som både jag och min älskade sambo behöver det efter dessa 2 hektiska veckor.
Funderar lite över hur jag skulle ha hunnit med att jobba denna sommaren för det har gått i ett sen skolan slutade. Fast det är så jag har fått dagarna att gå medans M har jobbat.

De 2 senaste veckorna har vi stressat för att få vårt sovrum relativt färdigt innan vår resa. Jag kan säga att det har gått i vågor. För 3 dagar sedan trodde vi aldrig att vi skulle bli någerlunda klara innan den 21 augusti. Det har varit en tuff renovering då både väggar och golv har bråkat med oss och självklart har det blivit lite små tjats med men det är ju precis så det ska vara när man renoverar.

Det känns härligt att kunna lämna lägenheten imorn för en veckas semester på Korfu och veta att lägenheten/sovrum ser relativt klart ut när vi kommer hem. Känns som man verkligen kan koppla av och njuta av både god mat, dricka och varandras sällskap.



Välplanerat

En vecka har gått sen sist och jag har haft fullt upp med renovering och olika ärende. Vardagen känns väldigt tom utan min lilla fyrbenta vän men som sagt detta var det bästa för henne.




Renoveringen av sovrummet är i full gång och vi börjar äntligen se ljuset i tunneln. Vi har en deadline att vara klara innan söndag men det är nog inga problem. Vi har kommit väldigt långt och det är lite målning och finslipning kvar innan golvet kommer på plats samt den nya sängstommen.
Ser fram emot att få hänga in mina få kläder i våra nya garderober och samtidigt rensa ut kläder som jag inte använder. Med andra ord det mesta. Så nytt innehåll i mina nya garderober hade inte suttit fel.
Längtar till allt är klart så vi får lite ordning i lägenheten. Just nu har vi alla kläder antingen i resväska, IKEA påsar eller i tvätten.

Denna veckan kommer bli fullt upp från morgon till kväll. Är inbokade varje dag från morgon till kväll denna veckan och på söndag tar vi flyget till den grekiska övärlden. Ska bli skönt med lite semester. Fast jag ska passa på att njuta så mycket jag kan denna veckan med. Renovering och träffa härliga människor är vad denna veckan kommer att bestå av.

Före                                                          Efter



Våra husdjur

Det är en sak som jag har väldigt svårt att förstå. Hur en del människor och den svenska lagen kan se våra livslevande och älskade husdjur som en sak?

Du välkomnar den in i din familj, du älskar den som en familjemedlem och du sörjer när du mister den. Jag förstår inte hur en del kan plåga, lämna och slänga ut sina husdjur som de vore en leksak. Tänk bara på alla som skaffar sommarkatter för att under sommaren ha ett gulligt litet husdjur som springer runt på torpet men när hösten kommer och det är dags att återgå till vardagen är det inte lika roligt att ha en katt som springer runt i lägenheten eller huset.

För mig och så många andra är våra husdjur en familjemedlem som vi älskar och delar både glädje och sorg med. Vi upplever mycket tillsammans och vi förstår varandra på ett sätt som ingen annan kan förstå. De är en del av vårt liv och de tar en del av våra hjärtan och mister vi en kommer där aldrig en likadan åter.

Igår tog jag farväl av en väldigt kär och fyrbent vän. Vi fick 10 år tillsammans med mycket bus och mys. Jag har fått härliga minnen och lärt mig ett och annat genom åren. Vi har gosat när regnet öst ner utanför fönstret och vi har solat, busat och tagit långa skogspromenader när vädrethar tillåtit detta.
Att under den gångna veckan ha sett hur hon har lidit med både smärta och jobbig andning fattade vi ett tufft, jobbigt men rätt beslut igår att låta henne få somna in. Min fyrbenta vän är inte värd att få lida och att hålla henne kvar i livet med mediciner ett par månader är enligt mig inget värdigt liv.
Tanken på att hon har det bra där hon är nu och att hon får träffa sina andra hundvänner gör det enklare för mig att acceptera att hon inte längre finns hos oss. För mig är hon nu en fjärill precis som alla andra nära och kära som jag har mist.

Jag har rätt att fälla en tår eller fler, jag har rätt att sörja den vän jag nu mist och jag tillåter ingen att säga; Hallå det var bara en hund. För mig var hon så mycket mer än en hund. För mig var hon Vår älskade vilda Wilma och ingen kan någonsin säga eller ta det ifrån mig och min familj.

Wilma den 18 juli 2001 till den 8 augusti 2011


Ett barns fantasi

Efter det att min farmor dött 1998 fick jag för mig att farmor nu var en fjärill som flög runt och övervakade mig. Jag ser fortfarande att farmor och alla mina när och kära som inte finns kvar i livet längre är fjärilar som flyger runt och skyddar mig från allt.

Känner mig trygg när jag har de nära mig

lite smått och gott

Oj då var det fredag igen och en fullspäckad helg väntar.
Tapeter, golv, färg och lite annat smått och gott ska inhandlas, garderober ska rivas och ett försök att få en relativ ordning på hemmet ska göras. Medans jag väntar på att min härliga sambo ska komma hem från jobbet tänkte jag att jag skulle få undan den värsta röran så vi kan ha en lugn och mysig kväll framför tvn idag. Jag har lite svårt att koppla av när det ser ut som värsta bomb nedslag.
Det ska dock bli så skönt när sovrummet är klart och vi kan få iordning här så det ser ut som ett hem. För just nu vet jag inte vad det ser ut som. Ett förråd kanske där man bara slängt in saker.

Snart väntar även en hel vecka i Grekland men helgen innan vi ska åka är fullspäckad med planer och roliga påhitt så jag tror att veckan i Grekland kommer behövas.

Nej nu ska jag faktiskt ta tag i detta kaos men vi hörs lite senare.

// Linda ♥

Du måste skämta

*Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen de senaste dagarna*

Oj vad det hinner att hända mycket på bara några dagar. Har ju en hel del att berätta om de dagarna som gått men tror bara jag berättar och visar er orsaken till den dåliga uppdateringen.
I fredags fick vi äntligen vår efterlängtade lägenhet. Det tog ett tag innan den värsta chocken hade lagt sig och vi kunde börja flytta in alla saker igen som vi hade tagit hem till våra föräldrar där vi hade tänkte på till vi hittade en annan bostad.

Så helgen har innebärt flytt, tömma, städa och plocka upp. Inte konstigt att man är trött i både huvud och ben. Några svängar till både K-Rauta, Bauhaus, Ikea och Ikea igen.
Haha Andra vistelsen på Ikea gick brandlarmet och vi var tvugna att lämna sakerna för att sen gå ut och vänta. Helt plötsligt fylls parkeringen med brandbilar och förvirrande kunder som mer eller mindre ser ut som stora frågetecken.

Nu börjar vi äntligen få iordning på kaoset och vårt hem börjar mer se ut som vårt kaotisk hem. Imorn blir det inte så mycket fixande men hela torsdag, fredag och helgen blir det plocka upp och koöpa tapeter mm.

Hundarna sover och jag har haft besök av John Blund så mina ögön blir tyngre och tyngre. Ni får sova så gott mina söta blogg läsare.

RSS 2.0