Dålig planering

Solen skiner och det ser väldigt varmt ut. Borde vara ute idag men, måste få klart här inne innan jag kan gå ut.
Har inte ens packat ner hälften av sakerna så får verkligen skärpa mig idag.
Har bara packat ner saker till köket och badrummet känns det som.
Idag får jag ta inne på rummet med.
Tavlor ska ner och allt annat smått ska packas ner i lådorna. Trodde inte att jag hade så mycket saker här inne.
Sen ska fiskarna med men, de får jag ta sist. Trevligt med lite sällskap i LGH.
Skulle få nyckeln till LGH idag. Hade varit skönt om jag kunde flytta in idag med som att imorn jobbar jag fram till 14 och på tisdag börjar jag 7 och slutar när jag kommit hem därifrån. Sen ska jag vara i HBG klockan 13:30 sen ska jag hämta lilla Sofia vid 16. Så då hinner jag inte flytta.
Nej får ta och göra något om jag ska få komma ut idag.


Vill sova

Klockan är 23:16 och jag kan inte sova.
Är riktigt trött ikväll och har varit hela dan.
Wilma och SKrållan ser ut att sova jätte gott. Wilma ligger under täcket och andas djupa tag och Skrållan ligger och drömmer. Så sött. Hon ligger och morrar, skäller lite tyst och piper till i mellan åt.
Blir lite avundsjuk på dem. Vill ju med sova och drömma söta drömmar.
Nej nu ska jag titta på Snowroller. Kanske får titta på hela Lasse Åberg boxen innan jag hinenr somna.


Ska byta yrke

Var som sagt och träffa lilla Sofia idag. Måste säga att hon var otroligt söt.
Fick lite tider om hur jag ska jobb och när. Kan passa henne bara för att hon är så otrolitg söt.
Åkte dit idag iaf med mamma. Hon hittar lite bättre än mig i de trakterna. Så fint hus Karin och Jörgen bor i.
Jag vill ha!!
Vilket hus de bodde i. Ett gammalt gods med en jätte trädgård. Längs huset rann en liten söt bäck. Åhh det är så häligt att lyssna på sådana ljud. Avslappnande. Det är lite trist bara att det blir såå mörkt på kvällarna.
I vilket fall som helst så gick vi igenom tiderna, visade mig huset och det jag behövde veta om lilla Sofia.
Fick ju även reda på hur mycket jag skulle få betalt. Jag blev helt paff. Ska byta yrke. Får en timlön på 125:- + milersättning. Nej jag klagar inte. Det var inte så många timmar men ändå det ger lite mer på kontot.
Ska bli kul kan jag spara så jag kommer iväg på min resa snart.
Jag har träffat Sofia en gång innan och då var hon lite mindre men, nu såg hon ut att var i 3-års åldern och hon har inte ens fyllt 2 år. Detta ska faktiskt bli ett riktigt kul extra jobb. Ganska roligt med som att min syster är så avundsjuk som att Sofia är hennes gudbarn och hon får inte träffa henne så ofta.

Efter det var det hem igen och börja packa enr i flyttlådor. Fast jag kände inte riktigt för det. Solen sken och det var riktigt varmt ute. Vem vet när vi får flera sådana dagar. Precis kanske var sista dagen idag. Så jag gjorde en mycket välbehövlig tvätt utav min lilla goffe. Han blev så fin så. Borde kanske städa henne invändigt med? Funderar på om jag ska flytta över Sofias bilbarnstol till min bil istället. Tycker bättre om att köra goffen än mammas bil. Fast kan inte göra det förrän jag städat. Nackdelen med min bil är att det är en två dörrars och blir kanske lite jobbigt att sätta in och ta ut henne från min bil. Nej, får se lite hur jag gör.
Är inte så mycket kvar att packa ner i lådor eller kläder tar jag i en ikea påse och det andra går fort att packa ner. Det är de saker som är ömtåliga som är lite jobbigare att packa ner.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Sällskapsresan. Kan aldrig blir för mycket Sällskapsresan.
Hittar ni på ikväll?



Igår kväll

Igår kväll var det lite partyande med Susse and the gang. Det var lika trevligt som vanligt och bara sitta och snacka massa skit och dricka lite. Vi hade även chips och dip til. Oj vad det var länge sedan man hade det. Mums. Jag hade väldigt roligt. Susse och jag sjöng lite Grease karoeke - vilket vi inte var så bra på haha.  Så ska övan nu till nästa gång *blink*
Fast så trött jag var och vilken huvudvärk jag hade. Så min kväll blev tidig eller ja stack nog hem vid ett på natten.
Jag var så trött så jag hängde upp min jacka i badrummet. Så fel det kan bli. Upptäckte det efter ett tag.
Det var nog tur att det inte blev så sent iaf.



IKEA Shopping

Nu har jag varit på IKEA halva dan. Var en sväng inne på Väla med och shoppa en tunika, ett par mys byxor och en sjal. Super fint. Ska lägga upp bilder på det snarast. Gick och kolla runt lite får shoppa mer sen.
På Ikea blev det betydligt mycket mer.
Lite rörigt är det. Skulle åka in för att köpa soffa, soffbord och massa andra nödvändiga saker. När jag kollar på lappen som sitter på soffan står det att den var slut. Som att det var en populär soffa så fick vi veta innan att den alltid fanns på lagret. Men nej nej, den var slut. Jaha sa vi och gick och kolla på bordet som jag ville ha. Det fanns iaf inne. Sen gick vi där och kolla lite tog det jag behövde. Vi passade på att äta med på IKEA - köttbullar dock inte jag det blev pasta mums. Ganska roligt att se hur vissa tänker med haha. När vi kom bort till lagret finns inte bordet utan det är slut. Ehh... typiskt ingen soffa och inget bord. Pappa hörde om soffan och jo den hade de på lagret fast de andra sa att den inte fanns och bordet som skulle vara på lagret fanns inte. Jobbigt. Köpt ett annat bord så det löst sig till. Man tycker ju att de borde kanske ha lite bättre koll på sakorna och kanske prata lite mer med varandra. Jag fick det jag skulle ha fast bordet blev ett annat. Jaja så kan det gå.

Nu ska jag skala lite räkot och äta det nya brödet som vi köpte idag. Sen ska jag upp till Susse och dricka lite och äta chips mums. Fick förresten besked om söndag är det aktuella datumet nu i min kalender. Imorn ska jag till Jörgen och Karin för att gå igenom när jag ska passa Sofia. Sen blir det hem och packa.
Vad hände ri helgen för er?

Barnvakt

Nu sitter jag inne hos mina föräldrars grann barn. Härliga ungar med många viljor och massprav livlig fantasi. STällde upp att passa dem ikväll som att mamman deras på föräldrar möte och pappan på jobbet. Så det är klart man ställer upp. De är ju mina små änglar eller iaf ibland hihi. Nej jag ska var snäll de är jätte snäll och urgulliga. Sakna dem riktigt mycket när jag bodde i Düsseldorf. Skönt att ha dem nära  mig.
Ute är det grått och trist. Har iaf slutat regna nu det är skönt. Fast känns ändån inte lockande att vara ute. Känns som det är ett riktigt mys väder idag. Med snacks och film. Någon att krama hade varit pricken över i;et. Fast nu är det inte så och jag sitter här med mina gullungar och ska spela monopol. Det är mysigt det med. Imorn ska jag passa dem igen och då får vi ha en riktig mys kväll som att det är fredag. Hyra film och äta något smarrigt. Nä nu ska vi börja spela.
Hoppas jag vinner.
Tycker inte ni det är mysigt med spel??

Dålig stämning

Idag har jag jobbat fram till 14:00 för Helena S. Vi har haft ganska mycket att göra men, samtidigt har det varit väldigt lugnt. På både det ena och det andra. Det har varit en väldigt livlig stämning på jobbet idag som var lite små jobbig. Själv börjar jag känna mig tvungen att jobba varje gång de ringer. På tisdag fick jag hoppa in och jobba fast jag hade andra planer. Känns som att jag inte kunna planera något i förväg för att de kan ringa och då måste jag strunta i allt och bara ta och gå in och jobba ska det vara så? Det är inte bara det utan när de ringer så känner mig sig tvungen för att annars blir de sura och  slutar gilla en. Jag gillar mitt jobb men, det borde vara en mycket bättre stämning. När jag sa att jag inte kunde jobb tisdag och onsdag kväll för att jag har ett extra jobb så blev det med surt. Jag måste ju. Får inte in tillräckligt med pengar där och jag har massa räkningar som ska betalas och andra utgifer. Jag vill inte bo hemme längre. Oki nu har jag bara bott hemma korta perioder hela tiden men, ändån det tar på krafterna.

Bara för att jag blev så upprörd nu vill jag bara ha godis! Mm... så gott det hade varit med en stor på se godis nu. Fast inte. Ska ta min morot och inte förstöra min diet. Fast en liten bit hade inte skadat. Nej nu ska jag ta mig i kragen och äta en motot sen träna lite på min pilatesboll och vara flitig.
Måste komma i form till Beach 2009.

Onsdag

Är helt slut idag har varit mycket att göra på jobbet
Tog en mys mika med min goda vän Susse imorse. Skönt att få träffa henne och snacka lite skit.
Tror aldrig jag har haft en sådan god vän som henne.
Imorn är det jobb igen 7-14 sen ledig fredag, lördag och söndag.
Jag hoppas även att det blir flytt till helgen. På fredag ska jag iväg och köpa soffan och lite annat smått och gott. Förhoppningsvis blir det ett par byxor med får se lite vad ekonomin säger.
Nej nu kallar sängen på mig.
God natt sov gott.

Sluta blunda för vad som händer i samhället

Arg är fel uttryck men, vet inte vad som passar egentligen.
Har haft en lång diskussion med en kompis om hur barn är mot varandra och mot vuxna.
Det börjar redan i 6-års åldern de springer runt och skriker massa saker till varandra och hotar varandra med det ena och det andra. Det är inte bara jämnåriga som bråkar, retas eller mobbas. Nej då man ska helst gå på dem som är några år yngre. Det är fruktansvärt att redan i den åldern så ska man leka tuff och reta andra. Det handlar bara om avundsjuka.
Att den har något som inte den andra har eller att den leker med den. Varför kan inte alla bara leka tillsammans?
Kan ingen ta riktigt tag om mobbningen?
Så jag kolla lite på nätet om mobbing. Tydlingen finns det en organisation som heter friends. På deras hemsida står det att mobbning är ett problem som rör alla. Det finns i hela samhället och någon har mer eller mindre varit med om det.
För att vi ska kunna få bukt på mobbningen så måste vi sluta upp att blunda för det som händer och istället ta tag i problemet nu och inte skjuta upp det.
Det finns inte bara en typ av mobbning UTAN 4 olika!! Tydligen finns det många flera sätt att mobbas på än när jag var liten. Det är hemskt.
Så jag säger till alla er där ute fast ni inte har varit med om det eller upplevt det  - Gör som jag har gjort stöd friends och öppna upp ögonen. För detta sker inte bara bland barn och ungdomar utan även bland vuxna. På arbetsplatser över allt var som i samhället. Bara vi öppnar vår ögon för det och inser vilket sort problem detta är.
Jag vet hur det känns jag har varit med om det. Och jag kan lova er att det tar flera år att bygga upp ett nytt självförtroende. En del lever med ett dåligt självförtroende och tar till sig allt istället för att bara låta det vara.
Så än en gång öppna upp ögonen och stå på er där ute. Fast du inte är drabbad kan någon i din omgivning vara det.
Ett tips till alla där ut som har varit med om det - prata om det med likasinnade eller med någon ni kan lita på det.
Smyg inte med det. Det är inte ni som har gjort fel utan det avundsjuka allt handlar om och man kan inte hjälpa att man är den man är.
 Var glad för den ni är och det ni har - finns de som har det värre - tyvärr.










trött efter jobb

Nu har jag slutat jobba för idag. Är riktigt trött fast dagen har varit relativit lugn.
Imorn börjar jag 13:30-21:30 jobbigt med en lång kväll. Samtidgt så händer det inget nu ändån så gör inte så mycket.
Oki är helt inne i packandet och borde packa nu istället för att ligga här och skriva blogg men, som sagt är helt slut. Sov kanske lite dåligt i natt eller något. Jag känner att jag borde ta tag i det nu iaf och lägga mig tidigt ikväll.
Tror jag tar och vilar en halvtimme och sen tar tag i peckandet låter bra.


God natt

Nej nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng och kolla på "Sex and the City".
Är riktigt trött ikväll faktiskt. Har hunnit med en del idag. Det var lite svårt som att Skrållan sprang iväg med saker hela tiden och sen ska hon ut var femte minut. Så allt går i ett lugnt och fint tempo idag så har inte fått gjort allt som skulle göras idag.
Imorn är det jobb som gäller och då hoppas jag även att mina tankar fungerar som de ska. Just nu gör dem inte det. Tror jag har skrivit om detta inlägget 7 gånger. Så nu ger jag upp och säger
 God natt till alla bloggare hoppas att ni får sova gott.
Nu väntar 1 timme Sex and the City.

God natt

Extra jobb & plock

Fick ett väldigt trevligt samtal precis.
Det kom ju inte som en nyhet utan jag hade ju hört om det innan men, kändes bra när Jörgen ringde.
Han och Karin undra om jag ville passa deras lilla dotter när Karin jobb kvällen. Som att Jörgen han ska antagligen åka ner till Afrika med jobb.
Riktigt skönt om jag hade fått det. OKi det ger inte så mycket men, det ger lite. Och lite är bättre än inget på kontot.

Ringde till arbetsförmedlingen med idag. Hade glömt bort att ringa och säga att jag inte kunde komma på basinformationen förra veckan. Oki jag har ett kort minne kan ju inte tänka på allt. Tycker det är mycket som det är.
Iaf så förklara jag anledning att jag inte kom - jag jobbade. Lite svårt att komma på ett möte då.
På tisdag den 2 september ska jag dit och träffa min handläggare. Ska höra om jag kan få alpha kassa eller någon annan ersättning som att jag inte jobbar heltid utan bara är timanställd. Det är heller inte så bara. Allt är bättre än helt arbetslös.

Nej nu ska jag fortsätta att packa och plocka undan och ner saker. Så trist men, måste.
Jobbigt att spara allt till sista dagen och som att jag nu ska jobb med så är det bra att ta det när man kan.
Vilket jag skulle ha gjort hela dan idag men har bara kollat tv. Så slapp man är idag. Skyller på gårdagens vin hihi.
Nej nu drar till och med Skrållan i mig och vill leka. får ju prova göra två saker samtidigt.
Susse - du kan ju gissa hur det går.


Måndag

Oj idag har jag att göra. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så mycket.
Fast får själv skylla mig. Har bara skjutit upp det hela tiden.
Så dagens att göra lista:

  • Ringa Arbetsförmedlingen
  • Bada Wilma
  • Dammsuga
  • Kolla igenom Garderoben - har inte hunnit
  • Städa upp
  • Träna
  • Laga mat
Finns säkert mer men, kommer inte på det nu får uppdatera.

film och vin kväll

Igår var det mys med film och vin hemma hos Susse.
Alltid trevligt att umgås med Susse. Sen kom även Camilla upp.
Vi satt och snacka lite skit och kolla på en riktigt dålig film - Hårda Bud.
Fast har man trevligt sällskap så spelar det ingen roll.


Skrållan spelar fotboll

Hon är så duktig vår lilla Skrållan är (Opps fick tydligen inte stava det med o)
Hon fick följa med Syster, Susse och lilla Anton på fotboll. Anton blev jätte glad och Skrållan var faktiskt lite snäll ett tag. Sen ville hon busa och blev lite för busig med Anton. Inte alls snällt Skrållan. Fast måste beröm Anton han var jätte duktig med henne. En del små barn brukar slåss och det är inte så bra. Anton klappa fint. Han är bara så söt. En riktig gullegris.
Skrållan var med duktig. Hon tyckte hennes lilla boll var lite för lite så hon ville spela fotboll med de stora pojkarna och den stora bollen. Så nästa match - kan inte lilla Skrållan få vara med? Hon hade blivit såå glad.
Så lite roligt ut som att bollen är större än Skrållan men, så söt hon är.
Susse hade tagit med sig picknick väskan Hihi. Lite kex till Anton och Chai tee till oss. Me love.
Har kommit fram til latt det luktar kanelbulle direkt från ugnen. Mumsigt.
Nej nu ska jag äta lamm med klyftpotatis och tzatsiki. mumsigt. Mamma och pappa har tydligen bröllopsdag idag. Hade jag helt glömt bort får köpa en blomma till dem imorn.

Sminkväskan behöver en uppdatering

Gick igenom min lilla sminkväska och gå fram till att jag nog behöver förnya mig lite.
Oki jag har så det räcker men är trött på alla mina ögonskuggor nu. Vill ha flera och lite roligare.
Smart som jag är gick jag in på makeup stores hemsida och hitta lite. Finns dock felr i affären men, fick ett sånt ryck nu.
Behöver även lite bas grejer som foundation.


Mina favoriter...

God morgon

God morgon!

Efter en timmes gos med Wilma i sängen har jag nu äntligen vaknat och kan skriva litet i bloggen.
Var fruktansvärt trött igår fast tog tid innan jag somna. Skrållan busa och var arg så jag stängde in henne i buren ett tag.
Fast det hjälpte inte så mycket utan hon bara pep. Jobbigt. Somna till slut och belv väckt tidigt.
Nu ska jag snart leka lite med min pilates boll sen in i duschen. Ska först bara se klart på Paradise hotel. Sen så får jag ta och gör något idag. Klockan 15 ä det fotboll med Susse och Anton. B-laget spelar. Vi skulle dit och heja på REESN tyckte han. Så vi får hoppas att det inte regnar just då. För nu är det så trist väder - ett riktigt filmväder.
Nu ska jag äta upp min frukost som idag består av knäckebröd med ost och ett glas apelsinjuice. Gott
Får bli lite frukt snacks med idag. Gott.
 
Hur ser er dag ut?


Playdate med Susse och Anton

Har precis kommit från en playdate med Susse och Anton.
De två är så härliga. Glad att jag har de i mitt liv.
Lekte lite med Anton. Tycker med det är kul att banka och slå på trumman hihi.
Han är bara så otrolig söt.
Var skönt att komma hem ifrån och få snacka lite med Susse.
Drack lite chai tee mums... jag älskar. Det var nog det godaste jag druckit.
Måste köpa.
Kvällens ämne var nog hur jobbigt det måste vara att vara kille. Eller nja vet inte riktigt vad vi kom fram till. Säkert inget vettigt.
För det gör vi aldrig.
Så ja nu har jag skapat ytterligare en blogg. Knäpp jag är. Fast mest för att kunna skriva på Susses blogg

Kantareller och Björnbär

Har precis kommit hem från en blöt promenad i skogen.
Jag och pappa skulle plocka lite björnbär (mums) Så vi passade även på att kolla efter lite kantareller.
Vi hitta tyvärr inte så många kantareller fast det räcker till en kantarell smörgås till oss alla tre. Gott
Blev lite ledsen övr att vi inte hitta mer kantareller det är så gott. Vi får sätta upp en skylt vid torpet - privat egendom. Fast det inte är vår skog hihi. Lite busigt. Vill ju inte att de ska plocka all vår svamp då får ju inte vi några.
Som tur är har vi björnbären på torpet och inte förutom vi får plocka.
Så det så. Så goda björnbär och riktigt stora med. Ska plocka fler sen många som inte var mogna ännu.
Ska ge några till Susse för det tycker hon är gott :-)





Fotboll med en Rockstar

Igår var jag, Susse och Anton och kolla när Ljungbyhed spela match mot Gunnarstorp.
Till vår förvåning vann Ljungbyhed med 5-2. Heja Ljungbyhed. Fast det kanske är lite sent nu. opps.
Det var faktiskt kul att titta fotboll igår. Perfekt väder med ju.
Anton tyckte det vara godare att äta kex och drick saft. Hihi den lilla killen. Så söt.
Han var förbered på att få spela lite fotboll med sina sverige skor och knästrumpor hihi.
Dock var han inte Ljungbyhed klädd utan han var Gunnarstorp klädd. Fast det är inte lätt att veta.
Jag tycker han borde ha en LIF tröja så söt han blir i det.

Sötare Rockstar finns nog inte.


Hihi busar lite..

Fredag kväll

Nu har jag lyssnat på Jason Mraz - I´m yours hela dan.
Som jag älskar den låten. Borde kanske börja byta lite så jag inte trötnar på den.
Nä det går ju bara inte.
Ska iaf börja fixa till mig för min lille dejt med Susse och lilla Anton.
Kvällen bjuder på fotboll på Ljungbyskola och en allmännt rolig kväll med Susse.
Skönt att ta det lite lugnt kanske.
Jag kan inte riktigt förstå att det har klickat så bra. Har sjukt roligt med den tjejen.
Vi hittar alltid på massa dumma saker. Schh... men, det är så det ska vara.
Leva livet så länge man kan. Vi har tur som har vår lilla livakt Ante med oss så att vi uppför oss.
En sak vet jag iaf och det är att jag aldrig har haft så roligt sen jag träffa Susse.


Danne Stråhed med gänget

Igår var det Danne Stråhed i parken och självklart var jag och gänget där.
Så roligt vi hade det där nere på gräset på vår lilla filt. Mysigt.
Roligt är till och med fel uttryck. Vi hade sjukt galet roligt.
Danne var med riktigt bra. Trist med vädret att det kom värsta skuren.
Jag har alltid så roligt med Susse, Johan och Sara.
Har nog aldrig haft så roligt. Det blev även lite allsång på våran filt. Lilla Skrållan var med. Man måste börja i tid sägs det.
Efter Danne blev det Jannis där vi fortsatte dricka fram till det att vi blev utslängda haha.
Sen var det Susses place. Fast just då blev vi lite trötta och vi eller iaf jag gav upp ganska tidigt.
Det blev ännu en kanon kväll med gänget.





Sen har vi en bild från i lördags så bara måste upp på min blogg..


Motionera mera

Nu är sommaren slut och dax att damma av mina träningsskor igen.
Sommaren har man inte direkt haft tiden och orken till att träna. Oki lite lat är man.
Fast nu har hösten kommit och man får ta nya tag och tänka på att komma i form till nästa sommar.
Jo jag vet lite tidigt att börja tänka på den nu men, så är det.
Som att det nu är regniga dagar och tråkiga kvällar så kan man spendera lite mer tid ner på gymmet.
Det är såå tråkigt att de verken har pilates eller yoga i min lilla by. För jag älskar det.
Man blir så härligt trött och avslappnad efteråt.
Tror jag får köpa en Yoga matta och en film så får jag ta ett yoga pass hemma.
Tur att jag har min pilates boll nu iaf om jag kan få låna tillbaka den från mamma.
Har iaf varit ute och gått i 45 minuter ikväll. Kunde kanske gått lite fortare men, man ska börja lugnt.
Ska i vilket fall försöka gå ut och gå varje dag nu. Det är riktigt skönt. Tar jag med mig mina hundar så har jag en bra ursäkt.


Sängen kallar

Så ja nu börjar klockan bli natt och imorn är det jobb.
Wilma sover och Skrollan somnar nog med snart.
Själv kollar jag in min säng som ser väldigt varm och inbjudande ut.
5 kuddar var av en är stor och mysig. Ett varmt duntäcke och lilla Wilma som ligger under det redan och värmer det till mig.
Nej nu

Kondom = osexigt


Kondom är ett bra skydd mot graviditet och är det enda preventivmedlet som även skyddar mot könssjukdomar, men dock bara till 85% (Hämtat från Wikepedia)

Oki Kondomen är ett bra skydd men, hur osexigt är det inte?
Tänk er själva. Man har ett väldigt långt förspel och man är riktigt upphetsad.
Helt plötsligt mitt i allt ska det på en kondom!
Det är bara så avtändande. All upphetsning bara försvinner och man vill hellre sova än att ha sex.
Det är inte bara det att den ska på med. Dom är ju så äckliga. Kan knappt ta i en.
Sen när det är över och man bara vill leka och gosa då ska den av med.
Jag anser att kondomen är osexig och förstöra stämningen i hettans stund.
Vad tycker du?




Gammel marknad



Då var årets marknad slut och det är ett helt år till nästa gång. Lite trist att där fanns inget nytt utan det vara likadant som förra året. Jag och mamma gick det efter jobbet med lilla Skrollan. Kanske inte så smart att ha med henne men, vi var tvugna kan inte lämna henne ensam ännu.
Det var perfekt marknads väder men, handla typ inget. Jo en Cowboy hatt. (bild kommer)
Sen blev det inte så mycket mer.
På fredagen var det Pizzerian och Donnez som gällde. Det blev grekisk kebabtallrik. Mums.
Sen var det förfest hos Eva. Jag drack tequila men, glömde saltet (Ingen hit).
Nja de var lite trist i byn så hängde med A till Perstorp men, där var inte bättre.
Åkte hem igen och fastnade hos Gustav. Där blev det guitar hero och prat.
Sen var den kvällen slut.


Susses blogg.

Åhh... vad fin din blogg har blivit Susse.
Kanske ska flörta lite med Alex så han kan göra något med min med.
Min är såå tråkig men, jag kan inte sånt själv. Jaja det löser sig säkert.
Fast Susses blogg var riktigt fin - blir lite avis faktiskt.
Se Susses blogg här

Jobbar kväll!

Idag har man kvälls passet och jobbar från 13:30-21:30.
Oki hade kanske hellre jobbat dagen men, händer inget ikväll så ganska lugnt. Blir härliga pengar att jobba kvällen iaf.
Jobbar ju 2,5 timme obekväm. Så blir ju lite mer än om man jobbar dagen.
Nej nu ska jag äta och fixa lite frukt snacks innan jobbet börjar.


Längtar till flytten

Nu vill jag att Uffes hus ska bli klart så jag kan få flytta in i min lägenhet.
Längtar så efter att få fixa och dona i den. Vill ha upp mitt barbord så jag kan se hur stolarna ser ut.
Fast vill ha dit alla mina saker nu känner jag. Har letat upp alla mina saker sen förra flytten ner från Halmstad men, hittar inte mina glas. Alla grogg glas har jag hittat men, inte mina vanliga dricks glas. Jaja jag får leta.
Sen finns det en del saker jag ska köpa med. Ska ha soffa och soff bord och lite annat smått till köket.
Får köpa en liten mugg till lilla Anton om han kommer och hälsar på.
Hihi det lilla charmtrollet...
Man måste ju vara förberedd hihi...
Kanske borde be Susse hänga med till Ikea med någon dag. Fast först och främst ska soffan och bordet hämtas.
Ska hålla er uppdaterade om hur det går och självklart lägga upp bilder.

Hösten närmar sig

HÖSTEN

Nej nu anser jag att sommaren börjar ta slut och hösten närmar sig med storm steg.
Värmen finns kvar men, inte den värmen som det var innan. Det blir mörkare och kallare på kvällarna.
Hösten har ju både sina fördelar och sina nackdelar.
Jag tycker själv det är så fint när bladens färg blir lite olika. Lite rött, oranget och fortfarande lite grönt. Fast sen när de ramlar ner och träden blir helt kala är kanske inte alls så kul.
Som att jag är en riktig mys tjej så att krypa ner i soffan med en bra film och fullt med levande ljus är väldigt trevligt. kan bli lite trevligare om man har någon att kramas med också i soffan.
När det blir mörkt tänder man gärna massa levande ljus inte bara för att det blir mysigare utan även för att få lite värme.
Sen kanske det inte är så trevligt med mörker och kall luft men, så är det med 4 årstider. Vi kan ju inte alltid ha varmt och skönt.
Så vad tycker du om hösten?




Saknar min vän...

Nu  har jag inte träffat Susse på evigheters evigheter.
Känns lite tomt. Har allltid så sjukt roligt med henne.
Vi får ta igen allt det vi har missat med en riktig hel dag.
Saknar dig my love
puss puss


Karlar alltså...

Ahh... vad trött jag blir.
Hänger inte alls med. Först är ni super duper gulliga med kramar och allt vad det heter.
Sen helt plötsligt svalnar ni av och blir iskalla.
Sen efter ett par dar så blir ni varma och gulliga igen.
Varför kan ni inte vara på ett sätt hela tiden?
Jag blir väldigt förvirrad. Jag menar mer förvirrad än vad jag redan är.
Som tur är så är det inget just nu men, om det varit då hade jag blivit lite ledsen faktiskt.
Just nu - Karlar alltså

Bara kompis

Nu ska jag berätta hur det ligger till för alla er nyfikna kompisar.
Jag och A är än så länge kompisar. Tror inte att det blir något annat heller.
Fast vi träffas mycket, skickar massvis med sms och kramas mycket så är vi bara kompisar.
Jag vet hur nyfikna ni är och som att jag antingen är där eller med er så är det lätt att tro annat men, så är inte fallet.
A är en hel go kille med super mysiga kramar och blir det mer så är det roligt men, just nu känner jag bara att vi är kompisar. Vilket man aldrig kan ha för många av.
Sen är vet både jag och A vad vi vill just nu så vi är överens om den saken.
Så svaret på era fråga är - Nej, Jag och A är inte ett par. Jag är fortfarande singel och spanar för fullt med Becca :-)
Så nu är det avklarat.
Lovar att hålla er uppdaterade om det hände rnågot i mitt tråkiga kärleksliv.

Shopping Hässleholm

Äntligen!
Har jag hämtat mina barstolar från Jysk. De är bara så snygga. Me like.
Köpte dock bara 2 stycken men, får köpa plast klaff barstolar med som extra.
Så funderar på om jag ska bygga upp mina stolar så jag får se dem :-)
Det blev även en ny väska.
Ni vet den känslan man får när man ser något man bara måste ha.
Den fick jag idag. Oki jag skulle ha en lite mindre väska men, istället köpte jag en lite större väska.
Vaddå jag var bara tvungen.
Så det blev iaf en brun bag med 2 olika sätt att ha den på. Ganska smart.
Handla även en ny Mascara - ska ju byta en gång i månaden men, den är ju aldrig slut då.
Spana självklart på höstens mode eller det lilla som hade kommit in.
Nu vet jag vad jag ska ha för byxor iaf.
Måste bara säga till Susse att klänning från Nelly - vem vill inte ha den.
Kärlek.


Kräftskiva - sjuk

Det är så typiskt. Varför ska jag alltid bli sjuk varje gång det är något jag ser fram emot?
Igår hade Rogge och Anna-Karin kräftskiva och självklart fick jag feber den dagen så orkade inte göra något.
Låg hela dagen fram till 16:30. Sen tog jag en lång dusch, gjorde mig iordning så jag inte såg så sjuk ut.
Lyckades inte så bra - helt glansig i ögonen.
Åkte dit och försökte vara såå social som möjligt men, inte lätt med feber frossa.
Stanna typ 2 timmar och vara jätte ledsen för att jag inte orkade mer.
Jag hoppas at tde hade en trevlig kväll iaf.

Nej nu vakna lilla Skrollan så måste ut med henne.


Lugn kväll...

Vad skönt det är att vara hemma en kväll. Kände att jag behövde vila upp mig lite.
Så kvällen blev lugn. Träffade Rebecca och var hemma hos Martin och hämta min film.
Lilla Skrollan fick också följa med på en tur. Roligt att visa upp henne.
Skönt att bara vara på hemma plan och slappa lite.
Nu ligger jag i sängen och kollar på Hells Kitchen.
Ganska roligt. Blir ju lite hungrig.

Imorn är det jobb igen. Har jobbat en hel del nu. Skönt hoppas att det syns på löne lappen.
Var ledig i måndags men, de ville ha in mig - mådde inte bra.
Jobba med Carina S i tisdags kväll. Hon är så go
I onsdags svimma jag nästan så fick gå hem 2 timmar tidigare.
Idag jobbade jag mina timmar och likaså imorn.
Ledig hela helgen än så länge. Skönt.

Nu lockar sängen ännu mer ska krypa ner under täcket.
Sov gott och dröm sött

Ännu en Twister kväll...

Oki lite sen uppdatering.
Var på pizzan och stötte på Storebror och company
Sen belv det ännu en lyckad kväll med lite dricka och spel...



Killarna ville med prova på...



Lillasyster och stroebror...

kan detta bra.


Skrållan

Jag lova Susse att lägga upp bilder på Lilla Skrållan.


"Jag tycker om att bita på mattes fingrar"



"Kul att busa i sängen"



"Den ser lite farlig ut"         "Om jag biter i den kanske"                      " Nu är du min"


"Så här söt är jag när är lite trött"



Välkommen hem Skrollan

Idag har vi fått henne - lilla skrollan.
Söt, lurvig och klumpig liten valp.
Hon är riktigt rolig och inte rädd för någonting
Hoppar omkring på golvet efter alla sina nya leksaker.
Ibland snubblar hon till och med på matt kanten och slår en kullerbytta.
Riktigt gulligt.
Wilma tycker hon är lite jobbig men, det är ju hon nu i början allt är såå nytt för lilla Skrollan.
Fast Wilma är jätte duktig säger till henne när hon är jobbig och har kolla på henne hela tiden.
Min söta lilla Wilma.
Ska lägga upp bilder men, det kan inte bli ikväll får göra det imorn när det har lugnat sig lite.

Underbar vän

Vilka härliga och helt underbara vänner jag har.
Jag vet att jag har skrivit det innan men, är så glad för få dem som vänner.

Var in och läste en kompis blogg idag. Jag blev så glad. Det hon hade skrivit om henne och mig gjorde mig så otroligt glad.
Det är roligaste är att vi har bott i samma by hur länge som helst. Gått i samma skola och det är först nu det "klickar" som Susse skrev. Vi kommer alltid på några galna saker som Back packa i lilla Ljungbyhed med militär tält och fallskärm.
 Vad mer kan man säga.
Det jag vill ha sakt är att jag är såå glad över att ha henne som vän. En väldigt nära vän.
Susse och Anton är mina små guldklimpar.
(Mamma och son)

Mys med A

Igår körde jag till A i Perstorp för att kolla in hans lya som han håller på att göra iordning.
Den blir säkert fin när den är klar.
Han gjorde klart det sista sen kolla vi på film. En väldigt skum film.
Fattar fortfarande inte den. Tror att min film som jag hade hyrt var bättre - 27 Dresses.
Vill med gå på massa bröllop. Så se till att gift er nu så jag kan gå på bröllop.
Den andra var sådär därför har jag inte lagt det namnet på minnet men, tror det var något med Take.
I vilket fall som helst så hade vi väldigt trevligt och mysigt.
A är bara så gosig med. Kramas, kliar håret och ryggen. Finns knappt något bättre. Är så skönt att man nästan somnar.
Kom inte hem förrän 4 imorse. Har lite dåligt samvete för att han inte fick sova men, A ville att jag skulle stanna.
Han är såå söt.

Span på Pizzan

Helgen har varit kanon.
Lite blandat med fest, jobb och åter igen fest.
Blev lite raggande med på Pizzan med Susse. Är alltid kul med Susse. Vi hittar alltid på konstiga saker.
Som fishy fishy...
Igår satt vi på pizzan och drack öl och ragga mitt i lilla Ljungbyhed eller spana rättare sagt.
Roligt Susse är ju inte alls blyg heller.
Ganska roligt hade vi. Sen gjorde vi två killar sällskap med. Ännu roligare.
Sen åkte vi MERCA in till Klippan. Lyxigt värre.
Vi sjöng, kramades. drack öl och kramades ännu mer.
En riktig lyckad kväll med andra ord.
Blev ju ingen efterfest lite tråkigt faktiskt men, man kan inte få allt.

Lång dag på jobbet...

Har precis kommit hem från en jobbig dag på jobbet.
Det finns ju vissa som man inte alls kan jobba med.
Som ny är man ju osäker oki att jag har jobbat ett tag nu men, är fortfarande ny i gänget så att säga.
Sen vet jag inte hur vissa tänker. Gå hem när man bara har 1 ½ timme kvar att jobb är det så lönt. Jag menar har man redan varit där så länge kan man ju lika bra stanna. Jag tycker det är väldigt dålig stil iaf.
Själv gick man och halta och hade riktigt ont i foten men, inte gick jag hem.
Sen chips och Cola till frukosten? Inte konstigt att man mår illa.
Jag tycker man själv får skylla sig och man kan faktiskt stå ut ett npar timmar om man redan har varit där 6 timmar.
Annars har dagen på jobbet varit seg men nu i slutet blev det lite roligare. Satt igång lite musik och dansa runt med dem gamla. Hihi de syntes att de tyckte det var roligt. De gör ju inte så mycket annars.
Nu är jag iaf hemma och vilar upp mig inför kvällen.
Ska träffa Susse på pizzan 18:30 resterande av gänget är ju och grillar så jag och Susse sticker dit och snackar lite. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
 
Nu ska jag vila lite sen in i duschen.
Ha det bra




RSS 2.0