Smått och gott..

Så dålig jag är på att uppdatera. Jobbar och sliter (för små pengar) så är helt slut när jag kommer hem på kvällen. Har knappt startat en dator på hela sommaren så det är rätt illa. Vi kan säga att bloggen har haft en lång och härlig semester. Även den behöver vara lite ledig ibland. Nu är det dags för bloggen att vakna till liv och så även min träning. Då även den ahr tagit semester så kan man ju inte påstå att jag har varit flitig överhuvudtaget denna sommaren. Det ända jag har gjort är jobbat och umgåtts med familj och underbara vänner. 
 
Winnerbäck konserten var magisk och oförglömlig. Hade packat med oss en liten picknick korg bestående av räkor, brödsnurror, lax och grönsaker inte att förglömma det viktigaste VINET! Förbandet (Anna Järvinen) var inget att hänga i granen med. Förstår fortfarande inte hennes texter och vad jag förståd så var det inte många i publiken heller som gjorde det.
 
Efter att ha dansat lite zumba (tuffare än vad man tror) och en dusch ska jag sätta mig i soffan och kolla på Robinson och Dallas! M sover redan så har tvn och soffan för mig själv några veckor till innan han går på dag skiftet.

RSS 2.0