Ett sista inlägg...

Tänkte att jag skulle skriva det sista inlägget för detta året redan ikväll.
Imorgon styr vi bilen mot Göteborg för att fira in det nya året med några vänner. Kommer att bli en trevlig kväll med många skratt och nya bekantskaper. Ska faktiskt bli både spännande och roligt att få fira nyår med nya vänner i en annan stad.

Efter många år av misslyckade nyårs löften som jag aldrig lyckats hålla har jag istället börjat skriva upp de mål som jag vill nå under året. Jag har en bok som jag döpt till "Tankar & Mål" där jag bara skriver upp saker om mig själv och de mål som jag vill uppnå. En riktigt bra idé då jag aldrig lyckas glömma mina tankar jag har haft och de mål jag uppnått eller vill uppnå. Jag sporrar mig själv att nå upp till de mål och drömmar jag har.

-Hur gör ni för att komma ihåg de
målen ni satt eller det nyårslöfte ni gett?

För mig har det blivit allt viktigare att skriva upp min mål och drömmar då jag en gång vill nå upp till dem och förverkliga det jag alltid drömt om. Skönt att få skriva av sig alla viktiga tankar så slipper man gå och bära på dem hela tiden. Glömmer jag bort det så har jag redan allt i min lilla bok.

Nu väntar färdigställandet av den sista ansökningen för detta året och även den sista taco kvällen för 2011. Vi startar det nya året med nya och härliga tag och sprakar igång det nya året med positiv energi och ser fram emot nya äventyr som ska inträffa.

Jag vill önska alla mina trogna läsare även läsare som bara snabbt tittar in ett
Riktigt gott nytt år!
Se varje dag som något nytt och spännande här i livet
och ta hand om alla nära och kära.


Hallon sorbet

Har ikväll provat att göra hallon sorbet i vår glassmaskin! Mums


Vita jular

Drömmer mig bort till vita vinterlandskap, varm choklad, och härliga dagar vid sjön. Att få höra knastret under fötterna när man sätter ner fötterna i snön, invänta mörkret så man kan få tända det lilla lju

set i snölyktan och att få lägga sig på marken och göra snöänglar.

 

Att få vita jular här nere i Skåne är väldigt sällsynt. När äntligen snön ligger på marken och dagarna har gått från grå och trista till vita och gnistrande har min önskan om vit jul gått i uppfylles.

Vi här nere i Skåne har varit väldigt bortskämda de senaste vintrarna då vi faktiskt har haft snö. Pulka, skridskor, snöänglar och snöbollskrig har då gjort vår julafton. Självklart innan Kalle Anka. Det är något speciellt med ha en vit jul. Allt blir så mycket varmare och vi sitter inomhus med varma drycker, mys kläder och bara njuter av att få vara samlade och ha roligt. Spelen åker fram, ljusen tänds och godiset dyker återigen upp på bordet.

Detta är julen och livets goda!


Lyxig frukost

Tyckte att min hårt arbetande och trötta sambo var värd en liten sen och god frukost idag. Så därför bestämde jag mig för att baka några scones på förmiddagen. Ibland får man unna sig lite vardagslyx så som varma och hembakade scones.

Vi är båda väldigt sega idag och det gör det inte lättare av att vädret är som det är. Blir så trött på de gråa och tristar dagarna som vi har haft nu ett tag. Vad är det för fel med lite solsken och snö på marken? Det är trots allt december månad och bara 8 dagar kvar till julafton. Det känns helt fel att sitta och tänka på julafton, snö, julmat och julklappar när det känns som oktober ute.


Onödig vetenskap

Har försökt att uppdatera bloggen så många gånger nu att jag har tappat räkningen. Vet precis vad jag vill skriva men sen bara allt försvinner. Är precis som att alla orden försvinner och allt blir bara blankt. Att det ska vara så svårt att få till en text när man redan vet vad man ska skriva om.

Det är bara 12 dagar kvar till julen och jag har fortfarande nästan alla klappar kvar att inhandla. Detta året känns det verkligen som att jag har noll koll på vad jag ska köpa till alla. Har 2 klara och bara 6 kvar att inhandla och ideérna är på noll.
Vi har fått upp alla tomatar och julsaker och här är riktigt mysigt inne. Hoppas jag får både mina gardiner och vår matta innan julafton så bli det extra mysigt här hemma.

För att jag ska få den riktiga julkänslan så behövs det lite snö på marken. Ingen jul är perfekt om man inte får tillbringa den med sina nära och kära i ett vintervitt landskap.



Haha, detta inlägg blev bara en massa onödig fakta typ. Det var inte alls min mening men som sagt har svårt att hitta orden. Men nu vet ni att jag lever och inte har gett upp bloggandet.




RSS 2.0