jag <3 dig


Paus i bloggandet

På grund av handledsfraktur så tar jag en paus i bloggandet.

Ajajaajajajaj


Blåsten är på lite dåligt...

Kunde varit en riktigt varm dag
om inte det hade blåst så kallt.

Det blev glass och skvaller på fiket i eftermiddags tillsammans med 2 av mina favoriter. Vi satt ute och kopplade av i solen eller vi kopplade av när vinden var lite stilla. (Vilket inte hände så ofta). Väldigt synd att vinden var på dåligt humör idag. 18 grader i solen är inte så illa för att vara april men vinden ville annorlunda.

Nu har vi precis ätit och ska snart ge oss ut på en runda med inlinesen. Se hur det går med mina benhinnor och med M´s fot. Vi får bränna lite fett iaf vilket är perfekt iaf för min del.

Hörs senare ikväll /// Kärlek Linda

Efterlyser!!!

Jag hade väntat mig snygga sexiga killar med magrutor och bar överkropp istället kom äckliga, illaluktande och svettiga män. Hallå!! vart tog de snygga och sexiga hantverkarna vägen??

Bygglovs Matte hade jag gärna vilat ögonen på ;)

Från lurvig till rakad

Att få Skrållan att stå still är ett stort projekt. Hon är väldigt stollig och sprallig av sig. Fick iaf några bra bilder på henne.

 

Sommarfin. Nyklippt och badad!


En dag på Kullaberg

Det är inte lätt att ha många bollar i luften men

bloggen får lida lite.

 

Det blev ett mysigt och underbart slut på veckan som varit. Det blev en runda upp till Kullaberg med min underbara sambo. En liten runda bland husen nere i Mölle sen kustvägen till Helsingborg där en snabb visit på IKEA vänta. Hela dagen avslutade med grillning hemma hos familjen H.

 


(I just love my new purpel converse)


Visa uppskattning

Lördag förmiddag, sambon sover, jag kollar igenom lite bloggar och väntar på solen ska komma fram igen.
Denna lördagen hade jag tänkt umgås hela dagen med min underbara sambo. Han får dock följa med en stund på fotboll. Inte så jätte roligt kanske men efter det har jag lite planer för resten av eftermiddagen och kvällen.

Jag känner mig som en hemsk flickvän. Han har ställt upp till 200% de senaste veckorna. Han har städat, fixat mat, diskat, tvättat och stötat mig under min stora hemtenta och jag har inte ens sagt tack eller visat min uppskattning på allt han gör och har gjort.
Så nu är det mina tur att visa gör honom hur mycket jag uppskattar allt han gör.

Nu funderar jag faktiskt att krypa ner en stund intill M innan jag ska göra mig i ordning och inleda denna lördagen.

This I promise you

En ung Justin Timberlake!

Jag hade nog en liten tonårs förälskelse i Justin Timberlake som yngre. Blev nästan helt galen när jag fick höra några av N´syncs låtar på radion eller tvn.
Undra vad det var som gjorde att man blev helt till sig bara man såg Justin?
Kanske var det hans krulliga och lufsiga hår, hans röst eller kanske hans fina kropp. Vad det än var så fick det mig och mina tjej kompisar att skaka loss. Idag lite mer än 10 år senare är han fortfarande snygg men saknar han lurviga frisyr och oskuldsfulla sätt.



Härlig är våren

Vilken härlig och underbar fredag.

Tänkte passa på att blogga lite innan jag ska träffa min söta Anna. Är helt slut i hela kroppen så någon längre promenad i dag blir det inte. Har fått tillräckligt med träning denna veckan och jag har bara varit på gymet en dag.

Just nu känner jag mig så otroligt lycklig. Mår hur bra som helst och har helt otroligt underbara människor runt omkring mig. Tänkte inte skrika så mycket mer just nu. Ville mest tala om att jag lever och mår bra. Tänkte att jag skulle ut och njuta av våren tillsammans med Anna. Försöker blogga mer ikväll. <3

/// Kärlek Linda


"Bara ett klick ifrån"

Ibland önskar jag att jag hade ett par guldbyxor. Ni vet ett par sådan byxor som pojken har i SVT;s serie "Pojken med guldbyxorn". Tänk att bara kunna stoppa ner hand i fickan och dra upp sedel efter sedel efter sedel.

Chloe Blouse SEK 499, Cover - NELLY.COM


Har hittat massvis med snygga kläder som jag bara VILL HA, ute på nätet. Det är såå enkelt att bara genom ett klicka, klicka hem alla snygga toppar, klänningar, byxor och skor osv.
Speciellt nu när våren är här och sommaren börjar närma sig vill man ju förnya garderoben och få in lite snygga och somriga kläder.
Jag har lagt 3 plagg i min shoppingbag på Nelly som jag verkligen vill klicka hem. Toppen här bredvid är inte med i min shoppingbag men, är riktigt sugen på att klicka hem den med. Den Är riktigt snygg och hade nog varit snygg till ett par svart shorts eller varför inte ett par ljusa byxor.

 

DLienz T-shirt SEK 269, Mango - NELLY.COMenna toppen till vänster kommer bli riktigt snygg i sommar och den vill jag verkligen ha. Både snygg till vardag som till fest.
Nu är bara den svåra frågan kvar: Ska jag eller ska jag inte klicka hem kläderna jag har i min shoppingbag.

Hmm... Jag får fundera på detta några timmar. Nu ska jag bort till praktiken och kopiera ritningar och sen ska jag bort till campen och fixa med lite saker.

Ni får ha en härlig dag, det ska jag försöka ha trots det tråkiga vädret.


Många bollar...

Vaknade upp imorse med att det var grått och trist ute. Vart tog solen vägen? Ryktet säger att solen ska visa sig igen till helgen. Håller tummarna på det. Vill ju njuta av solen som mycket som möjligt.
Det är så fint ute nu när allt börjar bli grönt. Lite tråkigt att man ska reagera på att våren är på väg och på allt som slutar ut. Trött på att min näsa rinner hela tiden och ögon som svider. Fast självklart är det värt en rinnande näsa och svidande ögon för att slippa denna långa och kalla vintern.

Hann inte blogg igår. Försökte ha många bollar i luften men, har säkert glömt bort något som jag skulle ha gjort igår. Hoppas bara inte det var något viktigt. Ska försöka hinna med att plugga till en tenta som jag har missat och sen måste jag lära mig lite om Söderåsen om jag nu ska guida där. Samtidigt som allt detta har jag mitt "lilla" projekt på praktiken. Jag gillar att ha mycket att göra. Trivs riktigt bra med livet nu.

Igår började jag på min 2 veckors diet. Hur jag ska klara mig på bara ett riktigt mål om dagen ska bli spännande. Som tur är ska jag dricka mina diet shakar. Som nu inte smakar så hemskt som de gjorde innan. Tror man vänjer sig vid både smak och konsistensen.
Det blev en promenad igår som jag kompinerade med löpning. Får så himla ont i mina benhinnor när jag går eller springer men det blir inte bättre av att vila snarare sämre. Tror faktiskt att jag belastar benen alldeles för mycket och sätter ner fötterna fel när jag springer eller går. Jag hoppas verkligen att det försvinner snart för det gör J*kligt ont.
Imorn ska jag köra magstark och på torsdag blir det indoorwalking. Ska ge järnet. Måste ju bränna fett med kan inte bara gå på diet.

Annars så händer det väll inte så mycket. Har ju som sagt många bollar i luften och hoppas på ett och annat. Samtidigt har jag lärt mig den hårda vägen att man ska inte hoppas på för mycket. Man blir så besviken om det inte blir som man hoppas.

Nu ska jag fortsätta med min en aning krångliga men roliga uppgift. Så mycket jag har lärt mig på bara en vecka.

Vi hörs senare under denna gråa tisdag // kärlek Linda

Underbar kärlek

Film och gos får avsluta denna härliga söndagen.


Underbara söndag

Har varit en riktigt underbar dag som har
spenderats med Lovely friends och children.

Har verkligen njutit av solens strålar idag. Tog min bok och cyklade hem till mina föräldrar medan M stannade hemma och vilade. Satt i solen ett par timmar, läste och solade lite. (Har faktiskt fått lite färg). Vissa stunder önskar jag att vi hade en balkong till lägenheten. Tänk att bara få gå ut och sätta sig och njuta av solen hemma. Lite trist att man måste åka hem ifrån bara för att kunna njuta av solen utomhus.

Eftermiddagen med familjen Magnusson är alltid lika galna och sjukt roliga. Det blev en hel del galenskap och skratt. Den familjen är helt underbar och vi har alltid lika kul tillsammans med dem.


Kärlek <3


I love the weather <3

Söndag morgon och power walken är avklarad. Nu väntar en god frukost bestående av 2 kokta ägg och melon (tror jag att det blir idag). Funderar på om jag ska överraska en sovande pojkvän med frukost på sängen. Tycker faktiskt han förtjänar det efter att ha jobbat hela natten.

Idag har jag planerat in att vi ska spendera dagen nere i Skäralid. Gå en lång och jobbig runda och sen sätta oss nere vi restaurangen och njuta av solen.
Det är ju äntligen vår ute så varför inte andas in den härliga och underbara doften av vårluft. Där är säkert mycket folk nere men, det är bara kul.

Nu ska jag springa ut och handla till pojken min.

Have a great day in the sun // Kärlek Linda

Praktikplats

Jag trivs verkligen super bra på min praktik. Känner mig inte alls som någon praktikant utan får vara med precis som jag arbetade här. Jag börjar få en viss förståelse vad som menas med stress och fullt upp. Dagarna här gå riktigt fort och jag har att göra hela tiden.
Allting är inte så enkelt men jag tar ett steg i taget och frågar så mycket jag kan för att lära mig och komma in i hur allt fungerar här.

Än så länge har jag lärt mig en hel del i Excel som jag bara har kunnat lite grunder i innan. Nu sitter jag och jobbar enbart i Excel. Jag får prova mig fram och hoppas på ett bra resultat.

Det är det jag vill syssla med bland annat. Här får jag verkligen den erfarenheten och kunskap som jag behöver för att fortsätta mot mitt mål som hela tiden ändras fast i rätt riktning. Det är bra att ha del mål och att hela tiden vilja uppnå något nytt.

Jag känner att jag verkligen har fått en lyxig praktikplats. Har ett eget rum, eget skrivbord och ett fönster som jag kan titta ut från. Nu tittar jag tyvärr bara ut på den blåsande träden. Lite trist att det ska blåsa.
Men det jag vill ha sagt är att jag är en praktikant med ett eget kontor. Hur häftigt är inte det? Kanske därför det känns som jag är mer som en anställd än som en praktikant. Nej, nu ska jag återgå till mitt "lilla" projekt.



Nyttig frukost

Jag måste ge mig själv lite beröm. Har försökt stå emot de flesta sötsaker och jag tycker att jag har lyckats ganska så bra. Har tyvärr fått ner en kanelbulle eller 2. Visst kändes det en aning tufft att gå förbi allt godis och andra godsaker igår på Gekås men jag stod emot frestelsen och köpte inget sånt med mig hem.

Imorse beståd frukosten av 2 kiwi, 2 kokta ägg och ett glas apelsinjuice. Känner mig inte alls lika hungrig som jag har gjort innan vilket känns väldigt skönt. Snart är det dags för lite mellanmål och självklart är det bara vatten som dricks. Har ni några tips att ge mig eller bara vill peppa mig lite så skriv ett litet medelanden.


Lite färg

Lite vårfint på barbordet!

Några inköp från besöket på Gekås.


What a day!!

Dagens träningen uteblev och istället sprang jag runt på Ullared.
Även det är träning eller??
Äntligen kan jag koppla av i soffan efter en stressig dag uppe på Ullared. Jag och M tog det väldigt lugnt där uppe men, det är alla människor som får en att känna av stressen. Så att vi tog bilen upp var ett bra beslut då bussen hem gick kl 15.

Ärligt kan jag nog säga att det inte blev några onödiga inköp. Det som fick följa emd hem var sånt som jag mer eller mindre behövde. Hittade tyvärr inga träningskläder som jag gillade och inte så mycket annat på klädfronten. Blev mycket hygienartiklar och lite annat smått och gott.

När vi stod och väntade på Boris så gick jag och Emelie och pratade lite med Morgon. Måste ju säga att han inte alls är som han framstod i TV-serien. Lite trist att TVn ger oss fel bild av personer. Morgon var riktigt trevlig och hade många frågor till oss och berättade lite själv. En riktig rolig filur det där.

Efter 30 minuter fick vi äntligen träffa Boris. Vi fick gå in bakom kulisserna och in i ett rum där han berättade lite om Gekås. Det var inget nytt som han berättade utan man visste det mest. (Läst på hemsidan). Så jag tyckte inte det var något märkvärdigt.


Upp tidigt

Igår var jag riktigt arg på mig själv då jag inte orkade gå upp för att ta en powerwalk innan jag gick till praktiken. Mådde faktiskt riktigt dåligt av att jag inte kunde tvinga mig ut igår morse.

Imorse ringde klockan och efter lite peppande av M så fick jag med mig både honom och mig ut på en 30 minuter powerwalk. Egentligen ska man helst gå i 45 minuter i rask takt (vad jag har läst) men, det är ju bättre med 30 minuter än hoppa över morgon promenaden.

Frukost blev 2 rostade mackor och 2 kokta ägg. Var lite dum och tog vatten istället för ett glas juice. Sen blir det mellanmål bestående av ett äpple. Vad det blir till lunch idag är jag lite osäker med då vi ska köra upp till Ullared för studiebesök med klassen. Så vi får se vad den övriga kosten består av idag.


gott och blandat

(PGA mitt väldigt dåliga bloggande förra veckan
kommer det nu bilder och lite annat från den veckan.)

I lördags var det riktigt härligt väder. Varmt och skönt. Så jag och M tog hundarna till Åstorp och gick en kanske inte så lång runda men det var mycket uppför så vi var ganska trötta när vi var tillbaka vid bilen igen.
Vi gick och kollade på de nybyggda husen och njöt i det härliga vårvädret. Hundarna hade fullt upp med alla nya dofter och intryck.
På väg tillbaka till bilen gick vi genom skogen och fick skåda den otroligt fina utsikten över Åstorp och långt bort mot horisonten. Det var en riktigt mysig lördag eftermiddag och det kommer bli fler sådan dagar.

Nu längtar jag efter det gröna gräset och de färgglada blommorn.
Få njuta av kvällssolen med grillning, vänner, sång och vin. En mysig och härlig kväll med dem bästa man kan tänka sig.

Imorn ska jag på studiebesök uppe på Ullared. Vi ska även få träffa Boris. Ska bli riktigt kul och intressant faktiskt.
Jag och M kör upp själv fast det går en buss upp. Känns skönt att slippa stressa där uppe och tänka på att man ska med en buss som går då och därifrån. Skönt att köra själv upp och inte behöva tänka på tider och man kan stanna var man vill på vägen.
Blir inte att jag kommer handla så mycket men, så kul att titta. Kommer kanske bli något skoj hihi.

Nu hade jag tänkt att förbereda maten till ikväll innan M kommer hem från träningen. Vill med träna ikväll men har så ont i både huvudet och i revbenen. Hoppas det försvinner till imorn.

// Kärlek Linda

I´ll take over the kitchen

Förra veckan när vi bodde hemma hos mina föäldrar var jag flitig i köket. Nu när vi är tillbaka i vår lilla lägenhet så är det inte alla lika kul längre. Så nu får M var kocken igen. Längtar efter ett större kök så man kan hjälpas åt att laga mat.

Lasagne med gourmettomater och vitlöksbröd.

Tyvärr tråkig uppläggning och inte så mycket sallad men,

gott var det!

 

Handla gourmet cocktail tomater i fredags. Först var vi lite skeptiska till det men

de var hur goda som helst.



Ny vecka, ny start

Morgonpromenaden avklarad och frukosten intagen. Känner mig lite hurtig. Det är trots allt bara måndag förmiddag.
Jag hoppas att jag är lika duktig imorn och resten av veckan. Ikväll blir det ännu en promenad och jag hoppas att M följer med.

Ikväll blir det nyttig kvällsmat som består av en sallad och hamburgare. Undviker brödet och makaronerna som vi ska ha till. Funderar även på om man kanske ska ha kokt ägg till med. Ja jag får se men, nyttigt ska det bli. Ska även vara duktig och börja med mellanmål och mindre portioner.

Träning kommer det bli mycket av. Många promenader och några vänder till gymmet i veckan. Några träningspass med instruktör och sen lite egen träning i själva gymmet.
Ser fram emot att lyckas med mitt nya och hälsosammare liv. Det kommer även märkas i bloggen. (Hoppas jag på). Ska iaf försöka att skriva så mycket som möjligt i bloggen om mitt nyttiga liv och mina försök att gå ner i vikt.

Nej, nu ska jag göra klart det sista innan jag ska gå bort till min praktik plats. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas att jag får en rolig uppgift. Berättar mer om min dag när jag kommit hem.

Ha en riktig bra början på denna vecka och
tänk att den kan bara bli bättre!


Kärlek Linda <3

Veckan som gått

Denna veckan som gått har jag och M bott hemma hos mina föräldrar. Vi har passat hundarna och föräldrarna mina har passat världens sötaste och goaste baby A. Längtar till början av maj då de kommer ner och jag får gosa och mysa med mosters lilla tös.

Så denna veckan har jag eller vi hunnit med en hel del. Söndag, måndag och tisdag förberede jag mig inför min  redovisning och på onsdag var jag i skolan hela dagen. Älski var hemma och busade med hundarna. Hade inte klarat denna veckan utan honom.
På onsdag kväll bakade jag grekiskt lantbröd och Anna kom och smakade på mitt bröd. I torsdags bakade jag igen men, då blev det ca 60 kanelbullar. Snacka om att vara flitig. :)
Idag hade jag planerat att göra en mys dag nere Skäralid tillsammans med min Älski men vädergudarna ville annat. Så det blev film i soffan istället.

Nu hade jag tänkt mysa i soffan med min underbara pojkvän. Imorn börjar ett hälsosammare liv och jag börjar morgonen med en runda i löparskorna. Sen blir det första praktik dagen imorn. Ska bli riktigt spännande och jag ser fram emot det.

Ciao Bella

Hectic days and many thoughts

Jag önskar att det fanns mer än 24 timmar på ett dygn!

Jag skojar inte om jag säger att jag har pluggat 15 timmar om dygnet. Vi har haft riktigt mycket i skolan och jag har haft en stor "hemtenta" som jag har lagt all min kraft på. Samtidigt så har jag haft andra uppgifter. De har inte varit så stora men krångliga.

Förra lördagen (26/3) var vi uppe i Göteborg på TURmässan. Det var en trevlig och rolig dag. Besökte bland annat Rosa Bussarnas moneter. De hade två av sina bussar inne på mässan som man fick gå in och titta i. Fick även lite information om deras resor. Det fanns mycket intressant på mässan och jag vill gärna åka dit nästa år med.
På onsdag (6/4) åker vi på studiebesök till Ullared. Ska träffa Boris och få reda på lite om Ullared och att det är Sveriges största turistattraktion.

Måndag förmiddag börjar jag på min praktikplats. Ska bli riktigt roligt och jag är säker på att jag kommer få mycket nya och givande erfarenheter under min tid där. Jag hoppas även att det kan leda någonstans. I vilket fall som helst så kommer det bli väldigt spännande och jag är säker på att jag kommer få någon rolig uppgift.

Detta inlägg blev bara en massa skola och plugg men imorn kommer ett nytt inlägg med massvis med bilder. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Själv tänkte jag krama och pussa på min underbara pojkvän.

See ya // Linda

RSS 2.0