Stöd rosa bandet

Med bara ett Klick på denna länken skänker du en krona till Rosa bandet - helt gratis. Bra va. Så klicka på nu.

http://www.pause.se/2008/10/24/stod-rosa-bandet/

Svalnar av

Kommer inte bli så mycket bloggande nu för mig. Känner att jag har inget roligt att skriva så kommer skriva lite mindre och sällan nu tills jag har ordnat upp saker och ting. Lägger kanske inte av helt men, komemr inte bli så mycket.

Vanlig lördag kväll

Äntligen har jag beställt den. Snart ramlar den ner i mitt brevinkast och jag bara längtar. Jag pratar självklart om "sex and the City" filmen. Beställde den idag på CDON. Så om 2 veckor så kan jag vara säker på att jag har den i mina händer och jag längtar. Sen ska jag ha en "Sex and the City" kväll med Cosmopolitan. Egentligen skulle jag ha sett den på Bio nere i Düsseldorf men, blev aldrig så. Nu har jag iaf beställt den och det ska bli så roligt att äntligen få se den.

Ikväll händer nog inte så mycket. Har varit hemma hos mamma och pappa och ätit mumsig middag med min älsklings förrätt. Älskar. Busade lite med Wilma och Skrållan. Självklart fick jag även massor av blöta pussar från Skrållan precis som vanligt. Träffade Pia vilket var jätte länge sedan jag träffade henne. Jag och mamma kom fram till att jag skulle bjuda upp Pia, Birgitta och Göran på lite mingel vilket jag tyckte var en bra idé. Fick ju mitt älskade barbod av Pia och det är klart hon ska komma och se hur fint det blev. (Ska lägga upp bilder på bordet) Göran gjrde det till Pia men, se ville inte hon ha det så jag fick det av henne. Så snällt av henne. Jag älskar det. Ska snart kolla på "Brudens bäste man" med Patrick Dempsey. Hoppas den är bra. har fått låna lite skräck filmer av N med kanske finns en snäll själ som vill hålla mig i handen när jag ska se dem. Hihi

kanske borde jag... eller så...

Oj så hände det och ja vad ska man säga. INGET! Solen skiner och jag borde gå ut lite men, har ingen lust. Sitter framför tvn och bara känner mig ensam. idag är det verkligen en sådan dag som jag bara längtar ner till Tyskland och en härlig promenad längs Rhein och en kall öl på en Biergarten. Det är aldrig fel. Fast nu är jag i Sverige och det finns dålig med Biergarten i Ljungbyhed. Samtidigt kan jag tycka att en höst picnic nere i Skäralid kan locka men, kanske inte så roligt att göra det ensam. En sådan här dag som man vill ha någon vid sin sida och som drar ut en i det fina vädret är man inte har någon som helst lust till det. Någon som kan få en på bättre humör men, det verkar inte finns någon sådan för mig. Börjar tröttna på alla dejtingsidor och alla oseriösa killar som inte kan vara ärliga och bara är ute efter 1 sak. Kanske borde jag tack ja till jobbet nere i Düssel och bara glömma allt som har med killar och ensamhet att göra ett tag. Eller borde jag kanske göra något galet som jag började veckan med. För det var roligt och väldigt spontant fast jag var trött dagen efetr det så var det värt det. För väldigt roligt hade jag. Kanske borde jag kolla om jag hittar någon rolig tågbiljett och åka upp till GBG och hälsa på e barndoms kompis. Kanske jag bara ska låta allt vara som det är och se vad dagen har att erbjuda om de nu har något att erbjuda?


Jag och Petter vid Rhein

Härlig dag men,

God morgon!
Vilken härlig dag. Solen skiner och bländar en när man kolla ner på den blöta asfalten. Efter en hel natts sömn eller ganska dålig sömn är man helt slut. Näsan rinner och man kan knappt svälja så ont gör det i halsen. Så trots den fina och härliga dagen ska jag ligga inne och kolla tv . Om jag har tur piggnar jag förhopppningsvis till under dagen. Man kan alltid hoppas. Igår kväll var jag väldigt trött. Fick ett litet besök av mamma, pappa och vovvarna vilket var väldigt trevligt. Skrällan sprang runt och busade med olika leksaker hon hittade och Wilma myste i soffan.(Lägger upp bilder under dagen). Kan inte bli bättre. Direkt efter att de hade gått somna jag. Blev väckt några gånger under natten men, sov ändå så dåligt så gjorde inte så mycket.
Nu hade jag tänkte att krypa ner under täcket och kolla på film förhoppningsvis somnar jag igen och vaknar upp och mår prima. Man kan ju alltid hoppas. Skriver lite senare och berättar vad dagen har att erbjuda.


Vilda Wilma


Skrålle bolle


Maxi Råå

Ikväll är jag riktigt trött. Åkte redan 8:30 till Maxi i Råå för att prova jobba. Det var ganska så soft jobb måste jag säga men, en väldigt lång dag. Vi bjöd på Chiquetta Smoothies. De nya som de gör reklam om på TV. Jag tyckte inte att de var så dyra men, det var måna som gjorde kan ju även säga att - OJ vad dyra de var. 2 för 35 och det vara bara 250ml. Jaja vill man ha det nyttigt får man betala för det iaf. Vi hade i vilket fall som helst super kul med killarna som jobbade. Haha de retades hela tiden och fulade sig. Tur de var där för tiden gick lite snabbare. Trist att man inte fick numret så kunde amn snackat mer med dem. Oj nu glömde jag.... Ena fria till mig enligt den andra men, glömde fråga hur stor stenen var haha.
Efter en lång dag bland kyldiskarna är jag nu hemma lite kall och väldigt trött. Tänkte att ett varmt bad och massa ljus skulle få upp min värme men, inte då. Är fortfarande iskall och har nu tagit på mig både täcke och duntofflor för att få upp värmen. CSI är på tv så jag ska faktiskt kolla på det nu. Tror jag har lyckats missa detta avsnitt. Är helt chockad ser ju alla CSI avsnitt. Väldigt dåligt av mig kanske sändes i Sverige när jag var i Tyskland. CSI där nere var dubbat och riktigt dåligt.

hade faktiskt kameran med min till Maxi men, glömde helt bort att ta bilder.


Ett regnigt Helsingborg

Allt är bara så...

Ska börja med att detta är mitt 300 inlägg. Lite stolt trodde aldrig jag skulle orka ha en blogg. Kanske bara skulle bli 10 inlägg och sen hade jag tröttnat men, detta var roligare än vad jag först trodde. Det är trevligt att se hur många läsare man har varje dag och det ökar vilket är kul att så många vill följa mig i mina vardag. De flesta är ju nära och kära men, vad gör det.

Har haft en helt underbar dag idag. Kvällen var super mysig. André och jag kolla tv hemma hos mig innan vi gick iväg till fiket för en fika. Lilla killen träffade en dagis kompis så de lekte i hörnan medans jag satt och pratade med mamma. Så otroligt mysigt med en fika nu i höst mörkret fattas bara en liten detalj med hösten bara. Fast det kommer nog det med ska vi se.
Nu har jag iaf satt mig ner i soffan under en filt och dricker en stor kopp Vanilj thé av något slag som jag fick av min moster.  Luktar verkligen underbart gott och smakar lika bra. Tyvärr kan jag erkänna att jag glömde kameran hemma så blev inga bilder på fiket men, mamma hade gjort en liten blomma till mig uppe på blomster affären. Har tydligen varit något Jippo här och en del butiker har haft öppet.


Happy

Vilken kanon eftermiddag jag har haft. Känner mig så lycklig idag. Min dag på jobbet var kanon och nu ska jag börja gå bredvid uppe på Syrengården med. Samma avdelning som mamma jobbar på så det ska bli intressant och se hur det går. Fast jag måste få pengar så får försöka att inte kalla henne mamma så det inte blir någon konstig stämning. Fick även ett  roligt besked till. Imorn ska jag nämligen prov jobba som demostratör på Maxi i Råå. Ni vet en sån som stor i affärewn och bjuder på olika maträtter eller drycker. Det ska faktiskt bli ganska roligt att få träffa lite folk. Så imorn mellan 9-18 befinner jag mig på Maxi ute i Råå om ni vill hälsa på. Nu sitter jag och passar André. Sanna och flickorna skulle på föreställning på skolan och lilla killen fick inte följa med. Så nu ska vi snart gå till fiket och ta en fika samt mysa lite ska faktiskt ha med mig kameran och ta lite bilder från kvällen. Fast nu kollar vi på Lotta på bråkamakagatan. Älskade henne när jag var lite. Kollade alltid på hennes filmer speceillt när jag var sjuk hihi. Hoppas inte jag var en sådan busunge när jag liten.

What a day

En förmiddag med solning och frulle på fiket med Susse är aldrig fel. Så det har varit en riktigt trevlig förmiddag. Har även hunnit ringa till Komvux i Klippan så ska på möte där på måndag. Ska bli skönt känner att jag håller mina planer bra och har ännu inte hunnit ändra något. Ska läsa några kurser och även fixa till mina betyg så jag får ett istället för 3.
 I eftermiddag är det jobb. Ska bara hoppa in och jobba extra så blir ju inte så många timmar 12-15:30. Lite trist men, bättre än inget. Ska bli spännande och se vad kvällen har att erbjuda. Det är sånt härligt väder idag så förhoppningsvis ska jag ta en promenad och njuta av höstvädret. Oj nu höll jag på att glömma att jag ska träffa mamma ikväll och fika lite. Ska verkligen bli mysigt att ta en fika med mamma. Jag ska försöka ta lite bilder under dagen men, just nu skriker jobbet på mig.

Läsa till delegation

Efter att ha städat och lagt in alla kläder som jag tvättade imorse har jag nu satt mig ner i min soffa för att läsa på till delegation. Det går väldigt sakta framåt med den men, vill inte bara läsa igenom utan kunna det relativt bra med. Så ibland får jag googla lite så jag förstår det lite bättre. Jag vill inte bara läsa igenom jag vill förstå det jag läser med. Så nu har jag satt mig med det men, tog en liten paus så jag kunde skriva sista inlägget för idag.  Ska läsa en liten stund till innan jag kryper upp i min säng med min bok fast den får ta lite pauser ska se CSI med.

Sov gott

Fikat med Bästis och Ante

Har nog varit lite lat idag. Är inte riktigt färdig städad ännu men, ska ta tag i det sista nu är inte så mycket kvar diska, dammsuga och torka golvet. Om jag är smart så kan jag stryka samtidigt som jag tittar på tvn. Hmm... jag får nog fundera på det lite. Fast hade varit skönt för då slipper jag göra det imorn. Kan bli mycket att göra annars. Ska först jobba ett litet pass som att många ska på föreläsning efter jobbet ska jag och mamma till fiket och mysa lite eller iaf på kvällen. Är så sällan jag gör något med mamma så det skabli roligt att umgås lite med henne.
Istälelt för att städa idag var jag, Susse och Ante Vante på fiket och myste lite. Var rikitgt kul att träffa Susse har inte gjort det på länge. Utan har haft mycket annat i tankarna. Så har saknat min bästis lite hihi.
Nu tror jag bestämt att jag har vilst klart efter kvällsmaten som vanligt beståd av pasta. Nu ska jag diska sen är det dax att dammsuga och torka golvet.
Hörs senare

Flitiga onsdga

Idag hade jag tänkt att vara riktigt flitig. Nu på förmiddagen har jag tvätta 4 maskiner. Vilket är väldigt ovanligt att det blit så många maskiner brukar bara bli 2. Snart ska jag ner till gymmet och träna lite hade jag tänkt sen är det hem och in i duschen för att senare börja städa och stryka. Mamma jobbar kvällen idag så blir kanske att pappa kommer hit på middag. Vi bruka rgöra det när hon jobbar kvällen men, som sagt vi får se hur det blir med det. Har även några samtal att ringa idag. Komvux och A-kassan samt till jobbet om morgondagen.
Nej nu ska jag ner och vara flitig så jag inte tappar mitt tempo.
Vad ska ni göra idag?

Bus med Sofia

Nu är man hemma igen efter en busig kväll med lilla Sofia. Det kändes lite jobbigt idag att säga hejdå till Sofia men, jag hoppas jag får träffa henne snart. Sofia var super trött redan när jag hämtade henne på dagis. Så vi åkte direkt hem och fixade med maten. Efter middagen blev det massa bus och sen sova vi. Sofia somna direkt och jag var og inte långt ifrån det heller. Så nu sitter man här och är super trött och gäspar hela tiden det är knappt så jag orkar ha ögonen öppna. Ska lägga mig på soffan nu och vila lite innan jag lägger mig i sängen.

Sov gott

Seg...

Tröttare än tröttast och dåligt samvete att jag inte har varit på gymmet på länge och speciellt inte idag som planerat. Imorn kanske eller jo imorn får jag ta tag det. Fast ska både tvätta och städa så får ta det efteråt isf om jag nu inte måste in och jobba för det gör jag isf.

Vad blir nästa steg?? *ler*

Galenskap

Igår eller i natt gjorde jag verkligen en spontan sak. Det kanske det man ska göra hela tiden spontana saker. Oki jag är inte den som gillar att planera så mycket blir ju ändå aldrig som man tänkt. I vilket fall som helst blev det väldigt spontant och inget jag har gjort innan eller brukar göra. Fast igår blev det bara så.  Det var riktigt skoj fast det inte blev så mycket sömn kolla mest på film och var helt flummig. Man kanske ska göra flera galna och spontana saker. Kanske inte allt men, något får man hitta på inom rimliga gränser.

I vilket fall som helst så är det sista dagen idag som jag ska hämta Sofia och det regnar ute. Så vet inte alls vad vi ska hitta på idag. Förhoppningsvis är det lite uppehåll när jag hämtat henne från Förskolan  (man vet aldrig om H är inne och läser) "Dagis" som vi andra säger. Karin har gjort mat till oss precis som vanligt och det ska bli spännande att se hur mycket kladdande det  blir denna gången. Fast kan inte hjälpas hon är såå söt ändån. Efter lite bus och nattande av Sofia ska jag köra hem och hoppas på att det inte regnar på vägen sen ska jag slänga mig i soffan och hoppas på att jag somnar tidigt. Imorn väntar tvättstugan och städning för som här ser ut inne. Nästan pinsamt.
Hoppas ni får en bra dag i regn rusket kramar

Sista gången...

Imorn är det sista gången jag ska åka ner och passa lilla Sofia. Känns väldigt trist att inte få passa henne längre. Fast det kanske kan bli någon gång ibland. Jag hoppas verkligen på det för Sofia är en så härlig busunge. Så imorn får vi hitta på något roligt men, vet inte vad ännu. Karin har gjort pasta Carbonara mumsigt. Om det blir fint väder eller i varje fall om det inte regnar så kan vi vara ute och busa lite. Ja vi får hoppas på det bästa.
Så efter imorn har jag ett jobb mindre vilket inte funkar för mig som att jag aldrig vet hur mycket jag får ut i månaden. Så nu är det dax att hitta ett jobb till. Hade helst haft en fast anställning med en fast inkomst men, tyvärr ser det dåligt ut på den fronten. Kan ju hända att jag måste flytta för att få ett jobb men, samtidigt vill jag ha kvar min lägenhet. Oki den är ju inte så dyr men, ja dumt att bo på två ställen.

Allt och ingenting

Vet itne alls vad jag ska skriva idag. Känner mig inte på topp överhuvudtaget idag. Tänker på helgen som gått och hur fel allt blev fast det samtidigt kändes så rätt men, nu i efterhand vet jag inte vad jag känner. Det är lätt att det blir fel och denna gången blev det nog det. Lite trist faktiskt kändes så bra. Har lärt mig ännu en läxa och tyvärr lär det inte vara den sista. Kommer säkert göra samma misstag flera gånger. Vilket är väldigt tråkigt. Nu ska jag inte ta allt så allvarligt och ta allt med en nypa salt.
Just nu hade det bara varit trevligt att umgås med vänner men, även det känns jobbigt och jag känner att de försvinner väldigt sakta. Så det är inte det som håller mig kvar i Sverige. Så mina funderingar kvarstår vad detär som håller mig var.
Nu ska jag nog fixa lite mat börjar bli lite små hungrig.

Vad får mig att stanna?

Som ni vet saknar jag Düsseldrof väldigt mycket och jag har ett jobb där nere om jag vill ha det är det bara för mig att åka ner. Fast samtidigt som jag mer än gärna åker ner dit igen finns det något som håller mig kvar. Vad det är som hålelr mig kvar vet jag inte. Så istället för att skriva om min delegation så började jag skriva en för och emot lista till varför jag skulle åka. Listan för att åka är mycket längre än för att stanna.
Om det nu inte blir så att jag åker vill jag gärna åka ner och hälsa på. En lite mini semster, bara mysa, festa lite och bara ta dagen som den kommer - NJUTA. Fast jag vill inte åka själv hade varit trevligt emd lite sällskap men, det finns väl ingen som vill följa med mig. Düssel är en sån fristad för mig. Fast där inte finns några vänner finns min kusin,  hennes granne och barnen. Ingen känner mig där nere och det är inte svårt att skaffa nya vänner. Som sagt jag fastnade så för den staden. Nära till mycket, underbara människor och helt otrolig natur. En lång promenad längs med Rhein eller varför inte en kall öl.
De 3 månaderna nere i Düsseldorf var något jag behövde för att hitta mig själv och nu känner jag att jag behöver det igen. Allt här hemma har blivit så rörigt och jag känner varje dag som går att jag saknar något i mitt liv.
Jag tänker inte fly från mina problem längre utan jag vil lreda ut dem men, för att kunna göra det behöver jag hitta mig själv. Det är kanske inte det lättaste alla gånger. Jag är glad att jag har lyckats göra upp en plan vad jag vill göra i framtiden men, innan dess vill jag lära känna och hitta  mig själv.
Om jag ändån bara visste vad det är som håller mig kvar här. Det måste ju vara något speceillt som att det bara är en sak som får mig att stanna här och jag kommer inte alls på vad det är.




Mammas mat

Varför är det alltid mammas mat som är godast? Oki jag älskar min svågers hummer soppa och min mormors pannkakor. Fast mammas mat är ändån bäst. Idag har jag varit hemma och ätiit Fläskfile med pesto, paprikasås och pressad potatis och det var super gott. Jag verkligen älskar mammas paprika sås. Den är så god sen har den en sån fin färg med - röd aktig. Man kanske skulle göra lite lyxig mat någon dag men, inte lika kul att äta själv. Fast man kanske ska bjuda hem någon på middag så kan man laga mumsig mat. En bra idé. Ska planera in det i kalandern

en lördag kväll

Jag borde kanske berätta för mina nyfikna vänner hur det gick igår. Ja det gick bra. Det var roligt och vi gjorde inte så mycket. Mest tog det lugnt och kollade på tv. Stackaren mådde inte så bra så han åkte hem. Jag hoppas han mår bättre idag. R var väldigt trevlig.
Jag upptäckte även att mitt avlopp var sönder i köket igår. Oki det var inte så farligt men, hade vatten i hela köket. Hihi fast nu är det fixat :-)

Idag händer nog inte så mycket. Det är söndag och alla verkar upptagna med annat så blir nog att jag sitter hemma och kolalr på film och bara myser funderar även på om jag ska plugga ltie så jag kan få min delegation med snart. Kanske kan göra provet nästa vecka. För det hade varit jätte bra att få det gjort så fort som möjligt nu ju. Nu ska jag sova lite är väldigt trött idag.

Fullt upp

Igår var jag rätt dålig på att blogg. Efter jag kommit hem och fixat allt var jag så trött att jag somna nästan direkt. Sen blev jag väckt av någon vid namn ROBIN - inte alls snällt skäms! Så klart räckte det inte att väcka mig 1 gång utan flera gånerg skulle det vara. Klockan 05:51 ringde han sista gången fast då hade redan tidiningsbudet varit här och slängt ner en tidining i brevinkastet så tyvärr ROBIN du var inte den första.
I förmiddags följde jag med pappa och kikade in det nya idrottsgymnasiet här. Tänk om mitt gym hade liknat brottarnas. Då hade jag faktiskt flyttat dit. Riktigt fint och massor av olika maskiner så lite lätt avundsjuk blir man. Nu ska jag snart väg till jobbet. Skulle arbeta ett par timmar idag för de behövde folk uppe på mammas avdelning så jag fick snällt hoppa in. Efter jobbet ska jag hem och in i duschen har fortfarande hårinpackning i håret. Måste gör mig iordning med inför kvällen. Vi får se vad som händer en sak är säker - Jag måste äta med ikväll iaf. Jag får ta det lite som det kommer. Orkar inte stressa. Nu ska jag iväg och till jobbet. Vi hörs under kvällen

kramen

Underbar eftermiddag

Har haft en riktigt underbar och skön eftermiddag med Sanna och barnen. Alltid trevligt att umgås med mina änglar. I går ringde de från jobbet och undra om jag kunde tänka mig jobba förmiddag  idag och visst kunde jag det.Så jag upp tidigt och ner till jobbet fast ringde och väckte Robin först - bara för att jag tyckte om inte jag får ska inte han heller. På jobbet idag var det fullt upp hela tiden. Så det var riktigt skönt med en avkopplande och mysig eftermiddag. Sanna bjöd ju även lilla mig på middag. Mums det var riktigt gött och riktigt mätt blev jag. Efter middagen åkte vi till Skäralid och upp till Kopparhatten och busade med barnen. Vi hade verkligen jätte roligt och super mysigt.  Efter vår lilla härliga promenad åkte vi hem och gick ner til laffären och köpte lite godis och läsk till barnens fredagsmys.
Nu är jag hemma och har varit duktig och städat lite här inne ser ju ut som... Killen som fixa elementen var kanske inte så duktig på att städa efter sig så nu har jag gjort det igen. Nu har jag kröpit ner under en filt i soffan framför tvn och slappnar av med inpackning och en ansiktsmask. Funderar på om jag kanske skulle fixa mina naglar. De ser inte så fina ut.
Så ikväll blir det bara en mys kväll skulle träffat Susse men, kom tydligen någon annat i mellan. Lite trist faktiskt men, så är det ibland.







My day - Thursday

Kom på att jag har helt glömt bort att blogga idag. Har haft en dag med mycket att göra. R ringde mig vid 8 då var det dax att gå upp tyckte han så jag upp och gick ner och träna med alla pensioärer. Sen kom även Susse och Camilla ner med Ellen. Fast då var jag nästan klar. Gjorde en riktigt bra insatts idag. Har nog gjort 200 situps vilket jag är väldigt nöjd över. Gjorde även 60 ryggresningar. Min PT borde vara stolt över mig så flitig som jag har blivit. Nästan precis när jag kommit hem så tingde det på dörren och äntligen skulle de fixa mina element. Så nu har jag varmt och gott här hemma. Efter att han hade åkt skulle vi in till Klippan för solning och apoteket. Så skönt det var att sola men, var kanske inte det bästa jag har gjort idag som jag har super duper ont i halsen. Jaja vill man vara fin... Efter det luncha vi på Tjollen. Mums jätte gott var det.
Idag hängde jag även med mamma och pappa till City gross och där handla jag lite mer. Vill ha honung, olivolja och balsamico.
Imorn väntar jobb och jag är riktigt trött ikväll så jag funderar på att krypa ner under täcket redan nu. Tror faktiskt att R ringer snart. Vet inte hur många gånger jag har pratat med honom idag men har blivt x antal gånger. Imorn får han jobba för jag kan inte springa runt och snacka i telefon på jobbet. Sov gott alla bloggare

I need somebody

Varför känner jag mig så här? Jag har två  viljor eller det kanske mer är en känsla fast om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad det är. Jag säger en sak men, menar en annan och just nu är jag ledsen för att jag inte kan vara ärlig mot mig själv. Jag gör både mig själv och mina vänner runt omkring mig förvirrade. Nu tar jag mitt förnuft till fång S - jag klarar inte detta ensam, Jag orkar inte detta ensam. Så fort någon kommer mig för nära in på livet flyr jag, jag stänger in mig, vill inte vara med längre - vill bara vara ensam. Jag är trött på att fly. Har aldrig haft några vänner som er men, jag stänger er ut.
Jag har hela tiden sagt att jag karar detta själv och inte vill ha någon hjälp från familj och vänner men, jag har nog nått punkten i mitt liv nu där jag känner att jag behöver stöd. Problemet är att jag inte vill såra min familj och vänner. Vill inte att de ska tröttna på mig men, det kanske de gör ändån.
För mig att erkänna något sånt här krävdes stort mod och jag är stolt över att jag verkligen erkänner det. Så nu har jag lagt korten på bordet och erkänt men, vill inte att alla ska dalta med mig och försöka hitta på saker emd mig för just nu orkar jag inte. Samtidigt som jag kan tycka att jag behöver träffa lite människor med inte bara sitta hemma eller jobba. För just nu är det mest jobb och vara hemma. Kanske känner mig lite bortglömd samtidigt som det är det jag vill.
Om man nu ska avrunda det hela så är jag trött på att fly hela tiden fast det lockar mer än ltie mycket nu. Bara att få packa ihop sakerna och åka är väldigt frestande nu. Har till och med blivit att jag packat saker och varit på väg att dra men, det finns något här som håller mig kvar. Jag vet inte vad det är men, något håller mig kvar i lilla Ljungbyhed.
 Snacka om att mitt liv är invecklat. Imorn väntar ett samtal som jag inte alls ser fram emot. Vet att det kommer bli jobbigt men, något som jag måste göra och det var ett tag sen. Det är bara bita ihop och ta det som kommer.


Nu - passa Sofia

Har nu kommit hem och duschat och ska snart iväg igen till jobb nummer 2. Blir en lång dag idag men, vad gör det när ajg vet att jag får pengar. Jag vet itne riktigt vad vi jag och Sofia ska hitta på idag som att det regnar kan vi inte vara ute. Vi får hitta på något bus där inne. Trist att det ska regan så mycket. Usch. Nej nu får jag gå ner till bilen och köra iväg.
Vi hörs senare ikväll.

Jobb X 2 imorn

Imorn blir det mycket jobb för mig. Först ska jag jobba på hemmet till 14 sen snabbt hem och duscha innan jag ska iväg igen för att köra till Lund och hämta Sofia på dagis. Förhoppningsvis är jag hemma till 21. Hoppas att det blir lugnt imorn på hemmet annars kommer jag var helt slut imorn kväll och på torsdag. När jag jobbar har jag alltid en väldigt hög växel och imorn blir det stressigt så hinner inte stressa av innan jag ska iväg igen. Så jag hoppas vi får en relativt lugn dag imorn så jag inte blir för trött. Trist om jag är helt slut på torsdag.
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite tv innan jag somnar.
Sov gott alla där ute i blogg världen så hörs vi någon gång imorn. Måste nog börja mobil blogg. Får fortsätta fundera på det

En bra dag

Dagens planer blev inte riktigt som jag hade planerat men, jag har haft en bra dag i vilket fall. Efter träningen så satte jag mig i soffan och försökte läsa på delegationen fast blev lire distraherad av någon sötis på msn. Mycket roligare än att läsa på prov. Oops inte alls bra.
 Jag hade bestämt med Matilda 15:30 så gick dit och snackade lite skit och åt smarrig fruktsallad. Åh vad länge sedan det var jag år det och så gott det var. Blev bara en liten snabb fika som att M skulle iväg. Jag och M busade lite i löven eller mest M haha hon är helt galen men, det såg väldigt roligt ut hihi. Sen åkte jag med pappa och handla i Klippan. Oj vad jag handla mycket. Trodde inte att det skulle bli så mycket fast å andra sidan hade jag bara en flaska vatten i kylen innan jag handla så klart det blev en del.  Passade även på att springa in i bokandlen och köpa en ny kalender och ett block. Hittade även en ny bok som jag vill ha. Fast den får vänta till jul så jag har hunnit läsa ut de andra två. Oj nu höll jag på att glömma köpte även ett Rosa Band. Så jag hann även med en god gärning idag. Nu har jag iaf ätit, diskat och har nu parkerat mig i soffan med datorn i knäet och "Ugly Betty" på Tvn efter det blir det givetvis "Desperate Housewiwes" ska försöka läsa lite på min delegation mellan pauserna.

 

Flitig tisdags morgon

Började morgonen med att gå ner en runda till gymmet. Tränade som vanligt mest rygg och mage så nu känns det lite i magen. Fast nöjd äver morgonens träningspass. Idag har jag lite att göra. Klockan 14 ska jag till Matilda och fika. Tror faktiskt att vi skulle göra fruktsallad bara för att vi är såå nyttiga. Ska se vad det blir för samtals ämne idag i vilket fall som helst tar jag med kameran så jag kan lägga upp lite bilder. Sen måste jag tyvärr handla mat med idag. Tror inte min kyl har varit så här tom sen jag flyttade in. Suck inte alls kul att handla mat skulle hellre kunna shoppa lite kläder för det kan man inte ha för mycket av. Behöver en jacka och skor fast nej mat måste man ju med ha. Har varit duktig och gjort en inköpslista så jag inte glömmer något och måste gå tillbaka till affären.
Dax för mig att gör mig iordning innan man ska iväg. Ha det bra så länge
kramen

Misslyckande

Misslyckades denna gången med. Nu är jag trött och ger upp.

Parkerat mig i soffan

Nu har jag pakerat mig i soffan igen och har precis kollat klart på "Färjan och nu blir det "CSI".  Blir helt galen om jag missar "CSI" vet inte hur länga jag har följt den nu men, måste vara ett bra tag. Det var lite svårt när jag var nere i Düsseldorf att följa den. Eller rättare sagt den var inte lika spännande som att allt var dubbat där nere. Kan ni tänka er Grissom på tyska?
 Vad har jag då gjort idag? Jo jag tog mitt förnuft till fånga och började städa hela lägenheten - grundligt!  Så nu är här rent och fint igen om någon känner för att komma på besök. Sen cyklade jag hem till mamma och pappa där jag blev bjuden på biff, potatis och sås - Mums. Alltid gott med mammas mat hihi.
Så nu sitter jag här med datorn i knäet, gäspar til llite då och då och funderar på om det kanske ska bli en tidig kväll idag. I vilket fall som helst så hörs vi senare.

kramen

Saknar skolbänken

Har en del jag borde göra idag men, hittar verkligen ingen ork till det. Måste verkligen städa här har inte gjort det på ett tag bara tagit en och en annan dans med Albert. Så en riktigt städning behövs nog. Sen måste jag även ringa ett par samtal till både A-kassan och till Komvux om jag ska läsa några kurser till innan jag söker in till Högskolan. Känns bra att ha lte planer. Sen ska jag sätta mig ner och läsa igenom papprena jag fick av SSK i fredags så jag kan få min deligation med snart. Tydligen är det bara att kryss prov men, vill kunna det bra. Vill inte ha på mitt samvete att jag gjort något fel. Så vill gärna veta hur allt fungerar. Så det blir att läsa på och det jag är osäker om söka upp och läsa på om dem på nätet.

Jag saknar verkligen att få gräva ner mig i skolarbete. Att få klaga hur jobbigt det är och få läsa och skriva uppsatser långt in på natten. Bli helt frustrerad över att man inte vet hur man ska skriva ner allt på papper.Jag saknar verkligen skolan. Längtar till våren då jag förhoppningsvis läser lite kurser för att mina betyg ska se bättre ut. Klagar inte på hur de ser ut nu men, alltid bra att ha lite extra kurser. Ska faktiskt ta och läsa matte B igen. Måste ju klara den kursen någon gång. Skulle läsa det i Halmstad men, tyckte inte att jag fick någon vidare hjälp av läraren så hoppade av den kursen. Om man vill lära sig ngot är det viktigt med en bra lärare. Ena läraren i hade där kunde inte förklara och hjälp läraren kunde knappt svenska så jag gav upp. Fast denna gången ska jag verkligen skärpa mig och försöka klara av det. Ska bara hitta viljan att klara den med.
Till hösten ska jag iaf söka in till 3 olika program på högskolan och förhoppningsvis kommer jag in på 1 iaf

Fel nummer

Idag hade jag verkligen sett fram emot en lång och skön sovmorgon. Kände verkligen att jag behövde det efter helgen. Fast nej jag det fick jag inte. Strax innan 8 ringer mobilen och det är någon som ringt fel. Jag lägger på och försöker somna om men, nej det fungerade inte. Så nu ligger jag på soffan och slö tittar på tv. Visst blir man arg när telefonen ringer och man behöver verkligen få sova ut och sen är det fel nummer.
Efter helgens arbetande känner jag mig helt slut i hela kroppen. Har verkligen ont överallt och har ingen ork till någonting. Somna på soffan igår efter 40 minuter och ja orkade inte ens titta på tv eller ta mig upp till sängen. Så sov en stund på soffan sen bums i sängen och somna direkt. Så otroligt skönt. Nu ska jag vila lite till innan jag börja dagens planering.

Allt ifrån lugnt

Efter en lång och händelserik dag är jag äntligen parkerad i min soffa framför tvn. Dagen på jobbet har varit väldigt rörig och allt ifrån lugn. Om jag var trött igår så finns det inga ord som kan beskriva vad jag är ikväll. Har verkligen sprungit fram och tillbaka som en liten jojo. Jag har varit helt uppe i varv på jobbet idag och nu är jag väll fick vila en liten stund kände jag att jag int var riktigt kry. Hade feber, halsont och huvudvärk när ajg vaknade imorse och det upptäckte jag  på jobbet med när det väl hade lugnat sig. Nu känner jag verkligen av det riktigt och har mer ont i halsen nu än vad jag hade imorse. Så det bästa jag kan göra nu är att krypa ner under täcket och sova till onsdag middag. Haha. Nej men, jag ska lägga mig i tidig ikväll och förhoppningsvis sova lite längre än jag gjorde imorse.

Ni får sova gått alla där ute i världen.

Söndag och jobb

Oj vad dåligt samvete jag fick nu. Linda hade helt glömt bort att hon var bjuden på kalas och glömde ringa och säga att hon inte kunde. Oki de sa att det inte gjorde något men, de hade jag räknat med mig och suttit och väntat på mig så ja lite dåligt samvete har jag allt idag.
Nu ska jag snart iväg till jobbet. Har både huvudvärk och halsont idag så hoppas det blir lite lugnare än igår men tvivlar på det. Jag hoppas iaf jag får sova i natt och att ingen ringa mig för det orkar jag inte och att jag får sova länge. Tror verkligen jag behöver sova. Har glömt hälften och inte haft någon orka alls denna veckan. Imorn är det en ny vecka med nya tag.

Halsont och jobbiga samtal

Klockan är inte ens 9 och jag är vaken. Hade verkligen behövt sovmorgon idag men, man kan inte få allt. T ringde säkert 3 gånger igår men, jag blev så förbannad på dem så jag la på inte för att det hjälpte. De sa saer som gjorde mg så irriterad och fundersam på om jag borde säga upp kontakten med T.
I vilket fall som helst har jag sovit dåligt i natt. Har haft väldigt ont i både hals och huvudet. Kunde knappt svälja. Kändes inte alls kul när jobbet ringde imorse och undra om jag kunde byta och tänka mig jobba 7:30-15:30. Klart att jag kunde ta förmiddags passet men, känner mig inte alls kry nu på morgon så bättre att ta kvällen. Tiden går faktiskt fortarae på eftermidagen- kvällen. Nu ska jag försöka vila lite till innan jag ska äta frulle.

Jobba Helgen

Inna skev jag att jag hoppade på att det skulle bli en dag med mycket att göra men, ändån relativ lugn på jobbet och jag hade bara 1 rätt av 2 möjliga. Dagen på jobbet har varit fullt upp från början till slut och definitivt inte lugn. Jag hann inte ens att ta rast eller det hann jag säkert men, hade jag tagit rast hade jag varit väldigt seg efteråt så glad jag inte tog någon. Nu är jag hemma och sitter i min soffa och kollar Beck (fanns inget annat). Mina fötter värker och mina ben känns som bly. Huvudet är tungt och trött. Borde gå lägga mig i sängen eller iaf krypa ner under en filt men, inte ens det orkar jag. Magkänslan säger mig att morgondagen kommer att bli precis likadan. Varför är det jobbigare att jobba helgen än veckodagarna? Det är precis samma rutiner. Är man tröttare på helgen än på veckodagarna eller vad är det frågan om? Denna helgen kommer jag jobba 15 timmar sammanlagt och egentligen är det inte så mycket.
Imorn är det en ny dag och jag arbetar samma tid som idag 13:30-21:30. Resten utav veckan blir nog lugnt än så länge. Vet att jag ska hämta Sofia på dagis på onsdag sen blir det nog att läsa på till provet som jag ska ha.
På måndag kommer jag vara helt slut.

Jobb

När jag först upptäckte att jag hade satt upp mig på en lördag och söndag tänkte jag - suck, alla mina vänenr ska säkert hitta på något galet tillsammans och jag kan inte vara med. Tur för mig så blev det inget galet i helgen. Sweetie är och hälsar på en kompis i Västervik och de andra jobbar. Istället för att få en tråkig helg med att bara ligga på soffan igen precis som förra helgen ska jag jobba och tjäna pengar. Jag hoppas att dagen rullar på ganska fort idag på jobbet. Det är grått och trist så vi får väll hitta på något bus idag. Vet inte ens vem jag jobbar med idag. Ja det återstå att se kan ju hoppas att det blir en lugn dag som ändån går relativt snabbt.

 





Rastlös & God natt

Ikväll är jag riktigt rastlös men, för slö för att orka göra något. Pappa var här på besök tidigare ikväll med Skrållan och Wilma. Vår lilla valp har blivt så stor och duktig. Sen de gick har jag varit rikitgt rastlös vill göra något men, vet inte vad. Finns ingen roliga att prata med på msn eller jo det finns det men, alla är lite sega idag. Jag hoppas det är därför. Som att jag är så rastlös har jag nu snyggat till både min CV och personliga brev samt kollat massa utbildningar och arbeten. Gillar att man kan kolla hur stor efterfrågan är på yrkena. Gör ens val av utbildningar lite lättare. Är inte så kul om man utbildar sig till något och sen finns där inga arbeten. Så jag är väldigt nöjd med min plan. Hoppas nu inte jag hinner ändra på den för har ju gjort de dom senaste gångerna.
Nu ska jag kolla lite tv innan det är dax att sova. Vi hörs imorn innan jag drar till jobbet. Sov gott alla bloggare

Mörkt Ljungbyhed

Hela lilla Ljungbyhed r helt mörklagt. Eller iaf gatubelysningen. Gick ut från Hemköp och det var verkligen mörkt. Var bara affärer och hus det lyste ifrån. Oki det har hänt för men, då var det strömavbrott i hela Ljungbyhed nu var det bara gatubelysningen. Ganska så obehagligt som att man inte ser något överhuvudtaget när du kommer med bilen och det är gansak många som rör sig ute en fredag kväll här faktiskt.
Som tur är tändes lamporna nu annars hade det nog brandkåren tutat hela kvällen. Jobbigt

Telefonkö

Har inte alls agt någon lust till att göra något idag. Ringde till A-kassan men, blev satt i en lång telefonkö så jag la på. jag gilalr verkligen inte att placeras i en telefonkö. Du har 58 samtal före dig, du har 42 samtal före dig och hela tiden. Kunde de inte ha ltie rolig musik eller något. Oki det är kanske bra att veta hur många som är före än men, ändå lite musik. Man blir ju  helt uttråkad efter bara 5 minuter. Man kan ju sitta i en sådan kö i mer än 1 timme om man har otur och hur trist är inte det. Du kan inte göra så mycket annat heller du måste vara beredd när du kommer fram. Ja jag ska  ringa nästa vecka till dem ganska skönt att ha det gjort med. Inte smart att bara skjuta det framför sig hela tiden.
Kvällen blir bara lugn ska kolla tv och sitta och snacka lite på msn och bara chilla. Kolla lite youtube klipp med. Kommer säkert på något trevligt att göra.
Jo jag har hållt på med att ladda nere ett virusprogram med idag så nu är jag helt skyddad igen.

Underbar Melodi

Jag älskar denna melodin. Tack dig som gav mig länken kan inte sluta lyssna på den. Den får en verkligen att tänka. Helt underbar. The fountain - Together, We will live forever.

Måste lära mig att lägga upp filmsnuttar på min blogg. Någon som kan hjälpa mig?

Humör pendlar

Det jobbigaste med en blogg är att man inte kan skriva allt man vill för man vet inte vilka som läser det. Så idag funderar jag på att åka in och köpa en dagbok.
Blev väldigt ledsen idag och känner mig väldigt ensam. Pratade med Virve igår och Düsseldorf lockar mer och mer blir nog att jag åker ner dit men, har lägenheten kvar. Konstigt hur mitt humör kan pendla.

Ego pictures

Tänkte att jag med skulle lägga ut lite Ego pictures men, får bara bli en.


Things to do

God morgon alla bloggare!
Är idag uppe med tuppen. Har ingen aning om varför men, ganska skönt. Så otroligt tyst överallt på morgonen. Idag har jag samtal som ska ringas och ärende som ska uträttas. Tydligen så var det fel på hela 3;s nät igår så det var därför inte mitt internet fungerade men, den är ändå konstig. Tror där är lite strul med den. Ska ringa in och höra med kundtjänst.
So matt jag ska jobba hela helgen och tjäna grymt med pengar så måste jag fixa det mesta idag. Vilket kanske inte är det jag hade sett fram emot. Hade varit skönare att ta det lugnt idag och vila upp mig inför helgens jobb. Det var riktigt mycket på jobbet igår och jag antar att det blir lika mycket i helgen.
Nu ska jag dricka lite thé och mysa i soffan

konstig dag

Denna dagen har varit väldigt konstig. Jag jobbade mellan 7:30-13:00. Sen snabbt hem och duscha för att klockan 14:45 träffa Carina på arbetsförmedlingen. På arbetsförmedlingen gick det väldigt bra och har nu fått en hel del råd om hur jag ska söka till hösten och att jag är smart som läser flera ämne fast det inte behövs. Så jag känner mig väldigt nöjd med mitt möte på arbetsförmedlingen och det känns bra att ha en plan för det har jag nog inte haft på ett tag.
Efter mitt perfekta möte åkte jag och mamma till Jysk för att köpa en skohylla - en väldigt sne sådan. Den får inte plats så bra men, får stå så nu tills vidare.
Det jag menade med att min dag varit konstig är att jag har inte kunnat komma in på internet på hela dagen. Så jag ringde till 3 kundtjänst och var verkligen väldigt arg men, killen som tog mitt samtal var vädligt trevlig så kunde inte säga något utan gjorde som han sa. Har även nu avinstallerat mitt virusprogram. Tappade tålamodet så jag ringde till Mice och hörde om han kunde fixa det. Micke var jätte snäll och kom hit ganska så fort. Mys var snäll och bjöd på fika. Han satt och trixa med mitt internet i 3 timmar utan att får ordning på det och han prova även i sin dator utan att det fungerade. Så jag bestämde mig att jag ska ha en ny sån grej så ska in imorn. Tror ni inte att när han åkt jag startar upp datorn och internet - det funkar.
Fast det funkar nu ska jag ädån åka in tll the phone house imorn för det är ju något som inte stämmer.
Detta är min dag hur har er dag varit?

Trevlig kväll med M

Har haft besök av Matilda ikväll och det var vädligt skoj. Satt och kolla olika namn på MP. Vissa har väldigt dålig fantasi. Säger inte att min är bra men, ja. Har skrattat mycket ikväll och haft en trevlig kväll men, nu väntar sängen. Ska upp och jobba imorn 7:30-13:00. Sen 14:45 är det möte med Carina på arbetsförmedlingen hoppas att hon kan ge mig lite råd om utbildningar. Ska försöka gå ner till gymet med imorn. Får se hur mycket jag orkar.
Nu väntar sängen iaf.
Sov gott alla där ute i blogg världen

En portion

Mmm vad gott det var med kött idag. Pappa var här och lämna en portion mat till mig. Så otroligt snällt av han. Kotletter med rostade grönsaker och kantareller som han hade plockat idag. Så nu är jag mätt och belåten. Nu ska jag bara diska och plocka undan lite efter mig. jag tror att jag snabbt ska ta en lite dans med Albert massa gräs i lägenheten. hmm...

Klantig

Är en aning klantig idag. Först glömmer jag strykjärnet så det kommer något konstigt klet på det. Sen ska jag försöka skrubba bort det och då heller jag ut allt vatten i soffan hmm... vad ska hända här näst??

Lite nere

Idag känner jag inte för något. Har tvättat nu men, borde stryka och städa med. Känner inte alls för att träffa någon heller eller jo någon kanske men, har en sådan period nu. Ni tycker säkert jag är tråkig och kneppig men, sån är jag just nu.
Fast jag har bestämt mig för att inte deppa ihopa helt så ska faktiskt ta och städa lite idag.

Tvättid

Idag har jag tvättid mellan 7-12. Så jag hade ställt mobilen på ringning klockan 7 och självklart snooza jag fram till halv 8. Sen ner i tvättstugan och blev genast deppig över att jag var tvungen att köra 3 maskiner. Brukar räcka med 2 men, så är det. Nästa gång blir det säkert 4 maskiner suck.
Idag är deet bara tvättning inplanerat i kalender och som att jag var smart och gjorde det på förmiddagen så har jag eftermiddagen och kvällen ledig. Kanske ska ner och träna ikväll får se lite hur jag känner mig. Borde vila varannan dag som att jag är lite förkyld och inte tränar fullt ut men, får se lite. Jag mår så bra efteråt och blir så härligt trött. Kanske kan köra lite yoga eller pilates här hemma.

Nu ska jag ner i tvättstugan.


Vill inte sova

Nu är klockan 23:50 och borde sova men, vill inte. Har inte alls lust vill fortsätta prata med han. Så kul att snacka med han hihi. Gilar mötesplatsen! har även spray kvar men, tröttnat lite på utbudet där. Finns en och en annan men nu lockar mötesplatsen mer.

Sitter i soffan och är helt slut orkade inte ens rosta mackor till mitt thé fast thé blev det och det var riktigt gott. Har inte fått igång mina element ännu så skönt med lite värme i sig. Imorn bitti väntar min stora klädhög på att få bli tvättade. Ser fram emot en förmiddag tillsammans med tvättkorgen. Får även ta fram Alvert med och ta en elelr två dansar med honom.
Vi hörs mer imorn sov gott

Lägenhets köp?

Nu ska jag fatta ett väldigt svårt beslut eller egentligen är det nog väldigt lätt.
Lägenheten jag bor är en bostadsrätt som jag hyra i andra hand. Jag har skrivit kontrakt på 8 månader men, jag funderar mer och mer på att köpa lägenheten. Den är ganska billig och jag trivs rikitigt bra i den. Det ända som fattas som hade gjort pricken över i;et är en balkong. Fast jag klagar inte gilalr den precis som den är.
Om jag skulle köpa lägenheten hade jag först och främst investerat i ett nytt kylskåp med frys. Det kylskåp jag har nu är från 50-talet och har ett pytte litet frys fack. Oki mitt kylskåp är inte nytt men, ändån så modernt. Jag skulle faktikst vilja göra om hela mitt kök. Just nu är det väldigt kallt, blått och trist. Jag skulle vilja ha det varmt och lockande till att laga mat men, som sagt jag ska inte klaga. Allt funkar ju och jag kan laga mat i det. Jag tar en sak i taget. Först ska jag prata med mamma och pappa om att köpa lägenheten sen blir det möte på banken.
Ska försöka lägga upp lite bilder på lägenheten snart.

1 timme kvar

Om 1 timme är det dax att infinna sig hos tandläkaren och ja vad ska man säga. Sitter nu och bara njuter av morgonen för det är det inte ofta man gör. Ska snart fixa lite frukost med skulle jag kunna tror. Magen pratar lite så här på morgonkvisten. Vilket är konstigt som att jag inte brukar äta frukost.

Idag ska jag försöka dra mig ner till gymmet efter mitt tandläkarbesök.  Sen ska jag jobb med idag. Jobbar kvällen tror ajg börjar 15:30-20:30 är dock inte helt säker så måste kolla schemat men, det var så de sa. Nu ska jag kolla min MP igen sen äta frulle.

Tandläkar skräck

Jag fasar inför morgondagen. Klockan 9 är det dax att infinna sig hos tandläkaren. Vet inte vad jag är mest rädd för. Hur många hål jag har eller vad summan efter besöket kommer bli. Fast det finns något med tandläkare som skrämmer en. Min tandläkare är  från Polen och är riktigt duktig. Andra gången jag var hos honom skulle han bedöva mig 2 gånger. Först började han skära men, det kände jag av så fick bedöva mig igen. Sen dagen efter flytta jag ner till Düssel. Så nu undrar jag om han ska bedöva mig imorn jag hoppas verkligen inte det för jag ska jobba kvällen och vill inte vara helt borta på jobbet.
Nere i Tyskland fick man lustgas för att fixa en tand fast även det blev jag rädd för så sa hela tiden men, jag tar det när jag kommer hem. Nu hemma har jag sagt att nej det är inte så farligt så behöver nog inte gå.
Det är faktikst väldigt viktigt att ta hand om sina tänder och just nu har varit dålig på det. Innan var jag vädligt duktig men, sen hände något och jag blev mindre duktig på att använda tandtråd och sånt. Får skärpa mig för inegt kul att gå till tandläkaren. Vet inte hur många gånger jag har velat ringa och avboka min tid imorn. Har letat efter olika anledningar men, har inte hittat några så imorn gäller det.

Nu är det något som lockar lite mer på msn. Vi hörs imorn då ska jag berätta hur det gick.
Sov gott världen

Promenad med S & A

Så skönt trött jag är ikväll. Så nu sitter jag bara och njuter i min soffa efter att ha ätit färskpasta med grönsaker och diskat.
Idag har et varit riktigt härligt väder ltie trist att vinden var så kall. Träffade Susse och Ante Vante för en promenad. Vår första anhalt blev Fiket där vi snacka lite skit med Tobbe och busa med Ante. Efter lite mer än 1 timme på fiket tog vi vår lilla promenad. Vår vanlig rutt inne på flyget. Det sluta med att vi sprang ut där ifrån men, väl uppe på backen sakta vi ner. Ni vet nog alla varför hihi.

Nu har jag skaffat mötesplatsen med oc är helt såld vet inte om det är så bra. Älskar det

Måndag

Vaknade redan halv 6 på soffan. Måste ha varit väldigt trött igår som jag sov så länge på soffan men, gick direkt upp och la mig i sängen där jag fick sova ytterligare 2 timmar.

Idag händer nog inte så mycket. Beslöt  mig för att vila från träningen idag och gå ner imorn bitti istället. Ska eventuellt ta en promenad med Susse och Ante Vante. Var länge sedan jag träffade det lilla charmtrollet.
Jag ska hålla er uppdaterade omk vad som händer idag men, nu väntar duschen och sen ska jag ta en svängom med Albert.

Minne som en guldfisk

Jag har minne som en guldfisk. Hade helt glömt bort att det var Gossip Girl idag så såg typ bara 15 minuter. Attans jag glömmer alltid Gossip Girl måste ska boxen. Kan inte förstå hur jag kan vara så glömsk. Jaja man kan inte skruva tillbaka tiden fast man vill. Nu kollar jag på Ensam mamma söker och bara slappar i soffan. Gillar verkligen Christer som dejtar Johanna. Han är grymt gullig och charmig. Första mötet kom han med en tjejtidning och 2 lättöl - som jag skratta. Nu har killar flyttat in till tjejerna ska se hur det blir. Christer är fortfarande med fast han fick åka hem till sina renar.

Idag körde jag hem till mamma och pappa (ville verkligen inte gå) för att smaka på lite tårta. Tyckte den var sådär god. Det var kanske tur. Sen hämtade jag S i Ängelholm och då blev det självklart mer onyttigt. Hihi har alltis så kul med S. Vi är väldigt lika vilket är lite skrämmande ibland hihi. Linda har faktiskt varit och tränat idag med. Känner mig väldigt duktig fast jag verkligen inte orkade egentligen men, när ajg väl kom igång var det så underbart skönt. Imorns ska jag hämta min pilates boll samt min DVD pilates. Pappa har även fixat med mina element idag som att de inte ville bli varma vet inte om han löste det har inte orkat känna ännu. Så seg nu efter träningen. Har iaf duschat och diskat sen rakt ner i soffan och här jag nu suttit exakt likadant.


Regn och Blåst brr...

Varför är det så att man blir så trött och frusen när det regnar?
Vaknade väldigt tidigt imorse av att det blåste och regnade fruktansvärt mycket. Så jag a mig på soffan drack en kopp thé och kollade på en film. Det var så mysigt att höra hur regnet slog mot taket. Där log jag under täcket och kollade först på film sen en och en annan serie på tvn hela förmiddagen innan jag bestämde mig för att köra hem till mamma och pappa. Ja köra ni läste rätt för vem vill gå i detta vädret?  Var nog hemma i en och halv timme innan jag körde hem och vila innan jag ska köra till Ängelholm för att hämta S på tåget. Ikväll hoppas jag pappa kommer och fixar mitt element för det funkar inte som det ska. Det är bara röret som blir lite varmt och inget annat. Så jag tycker här är lite kallt. Sen ska jag bara ha en mysig och avkopplande söndag och se på "Ensam mamma söker".
Nu ska jag byta om innan jag ska ge mig ut i regnet med min lilla bil.

Spooky

Nu böjar jag allvarligt tro att det spökar här. Minst 1gång i veckan rinegr det på min dörr och när jag öppnar surprise ingen där.  Dum som man är öppnar man dörren fast man vet att där inte är någon. Detta har hållit på nu sen jag flyttade in och jag börjar bli lite små irriterad på detta.
Först trodde ja att det var några ungar eller grannar som bråkade med mig men, nej hade fel hade ju hört det annars ju, Sen trodde jag att de kanske kunde vara som jag inbilla mig men, där hade jag fel igen som att nu även S hört det. Så vad kan det vara? Jag har iaf tröttnat och måste prata med vaktmästaren för så här kan jag inte ha det.

One night with T

Ja som jag skriv innan så åkte jag till T och umgicks lite med han. Vi åt lite mat och drack lite öl. Vi kollade på film och hade det väldigt trevligt. Så skönt att åka upp till Halmstad och bara få umgås med T och resten där uppe fast igår blev det bara T.  Fast jag ska inte klaga för jag hade en väldigt trevlig och rolig kväll. Kom hem strax innan 9 imorse. Var så trött och ville bara hem. Ibland får man en sådan hemlängtan och det fick jag redan i natt. På vägen hem var solen så strak att jag blev bländad och inte såg hur fort jag körde. Hur mycket jag än försökte så blev såg inte hastighetsmätaren. Blev riktigt arg och helt plötsligt kommer där en bil. Finns inte så mycket man kan göra åt det. Regn och sol blr en regnbåde och den var vädligt stark och fin.

Idag har jag varit och köpt present till Ida som idag fyller 10 år. Hon har blivit så stor. Usch hemskt när de växer så snabbt man hinner inte med. Köpte ett silver halsband till henne med ett hjäta där det stod Ängel på. Hon blev verkligen så glad och jag tyckte hon förtjänade verkligen det. Sen var det raket fart till Ängelhol så att S skulle hinna med tåget. Och vi hann dit vi fick även vänta typ 6 minuter.
Ikväll blir det lugnt ska bara kolla tv och vila upp mig är helt slut. Oki jag gör inte så mycket om dagarna men, finns annat man blir trött av.

pizza & film

Nu ska jag åka till Tim på pizza och film eller jag ska ha sallad

Passar Kids

Detta var min lugn fredag ja.

Sanna ringde och fråga om jag kunde hämta lilla André på dagis han var lite sjuk. Hon hade precis kommit till jobbet och Andreas kom inte hem förrän ikväll. Klart jag kan hämta honom. Blir lugnt vi hyr en film och myser i soffan som att han ändån ha feber och är trött. Tjii där fick jag. Jo visst hade han feber men, direkt efter att jag hade jätte honom alvedon så piggna han till.
Jag kollade på filmen vi hyrde - Boog & Elliot medan André låg och busa i min säng. Han tyckte den var super cool som han själv uttryckte sig. Barn är så roliga. Sen ringde Ida och sa att Mathilda var rädd så fick hämta dem med så nu sitter vi alla4 hemma hos mig och kollar film och äter popcorn. Riktigt mysigt.
 




Fredag igen

Nu är det fredag och full fart mot en ledig helg. Idag ska jag bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Var meningen att jag skulle ner till gymmet idag men, kände mig inte helt kry ännu. Så på måndag får jag gå ner till gymmet. Ska bli så skönt att få börja träna igen. Måste verkligen skärpa mig med det nu. Man mår så bra av att träna. Önskar de hade pilates och yoga här. Det är så skönt att komma hem efter ett yoga pass. Man blir så skönt tröt tpå något sätt. Pilates är med riktigt skönt. Tror det är min typ av träning. Får hämta min pilates boll med film hemma hos mamma så får jag träna lite här hemma. Tror där är ett yoga pass med. Ska nog kolla upp det. Kan jag träna yoga här hemma med massa levane ljus och avkopplande musik.

Ikväll blir det nog lugnt funderar på att åka till Halmstad. Hälsa på T äta sallad som han vill ha pizza och kolla film

Torsdags mys

Det kändes riktigt skönt att sätta sig framför tvn ikväll. Har fått helg fint i lägenheten fast det tog sin lilla tid men, det var det värt. Detta innebär att jag kan ta helg redan ikväll. Har tänt lite ljus och tagit fram mitt favvo snacks - physalis och till det dricker jag varmt pepparmints thé. Pepparmints thé är mest för min hals och förkylning. Fick det av min kusin ner jag var nere i Tyskland och knappt kunde prata. Det gjorde underverk. Jag brukar vara super förkyld i minst en vecka men, efter jag hade börjat dricka det börja det snabbt försvinna. Efter ett par dagar hade rösen komiit tillbaka och förkylningen lättat.

Nu ska jag krypa ner under filten och läsa min bok. Nu äntligen börjar det hända saker och det är så spännande.
Sov gott alla där ute i blogg världen.


Bild från alibaba.com

Presenter



Jag hade min syster och svåger på besök i söndags och jag fick lite presenter.
Det är så roligt med presenter.
Denna gången fick jag två skålar från Villroy. Älskar verkligen dem har en till fast modellen större.
Fick även servetter. Alltid bra med servetter.


Allt ska vara rosa


Min Rosa hink


middag med pappa

Nu har jag städat hela lägenheten och torkat golven med hjälp av min nya rosa hink. Ja ni hörde rätt jag har köpt en rosa Vileda hink och där av skänkte jag en slant till Rosa Bandet. Jag älskar min rosa hink den är så tjejig. Det ända jag inte har gjort är att bädda.

Så dagens planeringa har gått ganska så bra förutom att jag inte har tränat men, finns en trist och jobbig historia bakom det. Igår tog jag mina piller som jag måste erkänna har varit dålig på att ta. I natt vaknade jag och mådde jätte illa och var yrslig. Jag tänkte att det kunde vara biverkningar från tablett och ja vad rätt jag hade. Så i natt blev det itne alls mycket sömn som jag kräktes.

Nu sitter jag och pappa i min soffa och väntar på att potatisen ska bli klara. Har varit duktig och bjudit han på middag.
Det blir kött med råstekta potatis och sallad till mums. Han blev jätte glad när jag sa att han kudne komma hit på middag. Lite tråkigt att inte mamma kunde komma med som hn jobabr men, vi får ta en riktig tjej kväll hon och jag.
Nu ska jag äta hörs senare då jag lägger upp bilder på min hink

Rosa Bandet



Gör som jag och stödja rosa bandet.

Kvällens sista inlägg

Har passat lilla S i eftermiddag. Det gick riktigt bra förutom att det regna och vi kunde inte vara ute och busa. Ho när så otroligt gosig och kan nu förstå varför min syster gillar henne så mycket. När jag skulle lägga henne låg hon och klia mg i håret och det älskar jag så jag somna nästan förre henne men, istället sömna ingen utav oss.

Sen jag kom hem från Lund har jag varit lite nere och funderat mycket. Vill verkligen ner till Düsseldorf igen fast när jag tänker på det borde jag stanna här ett tag. Ska börja skriva upp för och nackdelar. Vet inte varför jag har börjat få sådan perioder där allt är pest och pina. Har inte haft det på såkert 2 år så förstår inte varför de kommer nu.

Jag har redan planerat morgondagen så gott det går iaf. Får se hur mycket jag kan dra ett sträck för. Ska även försöka fixa lite bilder och fixa lite med min blogg. För den är så trist.
Nu ska jag ta min bok och krypa ner unde rtäcket och läsa lite.
God natt och sov så gott alla bloggare

agerat annorlunda

Efter snart 3 år känner jag fortfarande en rädsla, ett obehag så fort jag stöter på henne. Hon är inte något hot. Jag ogillar henne inte tycker det är synd att det har blivit som det har blivit. Det tog nog en timme innan jag fattade ett beslut som en del hade fattat direkt på plats. Först kände jag mig som en väldigt väldigt dålig människa och det gör jag nog fortfarande fast kanske inte på samma sätt utan hur jag agerade. Jag vet att jag agerade rätt men, kunde kanske skött det lite bättre.
Nu är det som det är och finns inte så mycket jag kan göra åt saken nu. Jag hoppas att hon förstår varför jag gjorde som jag gjorde och kan förlåt mig.

choklad lackade bilar

Nyss när jag var i affären upptäckte jag att det har kommit ännu en Ahlgrens bilar nämligen choklad lackade. De ser väldigt goda ut men, undrar om dem är lika goda som de ser ut till att vara?
Vet inte hur många olika sorters Ahlgrens bilar det finns men, kan ju inte vara så många kvar. När jag var liten fanns det bara orginal så det har ju kommit en hel del nya den senaste tiden.
Vilken är er favorit?

Onsdag redan

Tänk att det redan är onsdag. Dagarna går verkligen fort. Tycker att det inte är alls länge sedan det var måndag. Jag känner på mig att den dagen kommer bli ganska lång. Har fortfarande inga planer till helgen. Imorn kanske jag åker upp och hälsar på Tim får se lite vad jag känner för.

Vaknade ganska så tidigt idag så hela förmiddagen har jag varit super seg. Skulle ner och tränat med men, som att jag har fått så ont i halsen så kände jag att det var ganska så dumt. Skäms lite faktiskt. I vintras var jag så flitig med att gå ner och träna men, denna gången - suck.  Vill få tillbaka orken att gå ner och inte ha ont i halsen eller vara förkyld så fort jag verkligen vill ner.
Iaf så kommer dagen se ut så här:
16:00 ska jag hämta Sofia på dagis. Sen kommer vi busa fram till strax efter 1 då vi ska göra oss ordning gör sängen. Innan dess tänkte jag städa undan det värsta i lägenheten. Imorn får jag ta den grundliga städningen.
Borde ta lite bilder på lägenheten och lägga upp. Fast det är ju inte klart riktigt ännu men, kan ta några få bilder typ.
Nu ska jag fixa lite mat.

RSS 2.0