Besök av gudföräldrar

Bättre sent än aldrig! Jag bjöd upp mina gudföräldrar (säger man fortfarande så?) till lägenheten. Jag har snart bott här i ett år och inte bjudit upp någon från släkten. Självklart har familjen varit här men, ingen från släkten. Så det var ju på tiden att de fick komma upp och se hur jag bor.

Mina gudföräldrar har alltid skämt bort mig (vilket vi senare kom fram till att alla "barn" i släkten var) och fast jag redan har fått så mycket fick jag en liten inflyttnings present. Tror nog min moster är tankeläsare för hon hade köpte exakt de krukorna som jag ville ha i mitt kök till mig. Precis som jag trodde så passade de utmärkt i mitt lilla köks fönster.

Jag tackar så jätte mycket för de fina krukorna och blommorna.
Precis vad jag behövde.


För trött för att shoppa

Blev inte så mycket shopping på VÄLA. Hittade lite smått men, var för trött för att ens orka prova. Hur ofta händer det? Kom iaf därifrån med en ny scarfs.
Så morgondagens outfit är fortfarande inte bestämd.

TGIF

Äntligen fredag och denna helgen har mycket att bjuda på. Tyvärr vaknade jag med halsont och lite förkyld men, jag hoppas den ger sig under dagen. Så jag slipper att bli sjuk.

Denna helgen är redan fullbokad och som ni vet jag älskar det. Har jag inget att göra så blir jag så rastlös och klättrar på väggarna här hemma. Så därför känns det bra att både fredag och lördag har något att erbjuda. Ska även se om jag hittar på något kul på söndag men, det brukar bli bra.

Idag, fredag ska jag eller jag borde nog redan har börjat men, jag har fått med mig Tobbe till VÄLA för att inför skaffa mig helgens outfit eller rättare sagt morgondagens. Efter det ska jag träffa min moster och umgås lite med henne, Ikväll ska jag och Tobbe ha filmkväll med nyttigt snacks.

Lördag är det Kick Off hela dagen. Det börjar redan klockan 10 mewd möte men, det ska inte jag gå på utan väntar till klockan slår 14 då det är dax att se LIF spela match. Efter matchen är det dax att hem och göra sig vacker inför kvällens grillparty även den nere på IP (idrottsplatsen). Så ja lördagen blir härlig och rolig. Hoppas på fint väder bara.

Söndagen är ännu inte planerad men, jag är helt säker på att även den kommer bli underbar.

Nu är det dax för duschen och göra vid mig så jag kan börja dagen. Förresten kameran är laddad och följer givetvis med hela helgen.

Glass i stora lass



Efter en lång dag på jobbet och två trötta ben har jag nu äntligen slagit mig ner i min soffa för lite avkoppling. Ikväll gottar jag mig lite extra (inte för att jag vet varfrö men, ibland så behöver man det).
Har tagit ett stort lass med min favorit glass SIA - choklad och till det dricks det lite Ramlösa. Ben & Jerry glass i all ära men, det är ändå något speciellt med SIA glassen.

Efter glassen ska jag ta mig en kopp Sov Gott thé och sen krypa ner under täcket för att läsa min bok. Alltså en härlig avslutning på en lång dag på jobbet.



En suddig bild



Jag och Anna igår.
Vi hade väldigt roligt och skrattade större delen av matchen.

surt med repor

Blir lite sur!
Jag hyrde Wallander - Skulden till ikväll. Kröp ihop i soffan och startade filmen. Några minuter in i filmen och jag förstår inget. Det blir bara värre och värre innan jag fattar.
Tydligen var där lite repor och smuts på skivan så jag hoppade över några kapitel i början. Efter att jag har tagit ut skivan och "putsat" upp den lite så funkar den som den ska.
Visst är man lite sur när en film hoppar mellan kapitlena?
När jag äntligen fick ordning på repor och missade kapitel var filmen riktigt bra. Värt att se!

Nu får det bli sängen för min del. Upp tidigt imorn.
Sov gott och dröm sött

Borta Derby

Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder från kvällens galenskaper. Jag följde med Anna till Röstångas idrottsplats för att kolla Derbyt mellan Ljungbyhed (LIF) - Röstånga (RIS). Under matchen så var det mycket skratt och snack. När LIF;s första mål rullade in satt supportrarna och jublade. Andra målet satt långt inne men, efter lite kämpande och bra teamwork bland LIF;arna fick vi det sista målet.
Slut resultat: 2 - 0
Bra jobbat!

Frukost på fiket

KVART I 9 vibrerade min kära mobil. "Upp och Hoppa, frukost på fiket vid 10.tiden. Trött som jag var så gick jag in i duschen, gjorde mig iordning och sen traskade jag ner till fiket där jag skulle möta Sara. Det blev en lååång frukost och efter en stund anslöt sig även Susse. Vi satt och skrattade och hade en väldigt trevlig förmiddag tillsammans.

Sara njuter av sin andra fralla.

Nu har jag städat lägenheten och alla kläder inhängda. Snart är det lite mat innan det blir dax för att åka med Anna till Röstång och kolla Derby. Jag skulle ju träffa Öyvind med men, har itne hört något från honom.


Onsdagens schema

Som jag har sagt innan älskar jag att ha att göra hela tiden. Idag har jag bara varit hemma och vänta och jag gillar när det är så. Morgondagen är det med full rulle från morgon till kväll. Så här ser morgondagen ut;

  • Frukost med Sara på Fiket
  • Städa och plocka in alla kläder i gardroben
  • Umgås med Öyvind
  • Åka och se Derby Ljungbyhed - Röstånga
  • Blir det någon tid över borde jag ta en kolla i mina gardrober (som jag har sagt så länge)
Funderar på om jag ska köpa en ny kalender? Inte för att jag behöver någon men, alltid roligt med en ny kalender. Hmm får fundera en stund till på det.

Nu är iaf sminket borta och jag är redo för att krypa ner under täcket om jag känner för det men, det gör jag inte, Ska sitta upp en stund till innan det är dax för mig att krama kudden.

Sov så gott

Härlig dag med vänner

Har haft en helt underbar dag tillsammans med vännerna.

Dagen började med att jag bestämde med Susse att jag skulle ta en tur med henne i Hässleholm. Vi åt lunch på Graffiti, kollade affärer och hade en väldigt trevlig dag. Fick även stanna och säga hej till Jonas som att Susse alltid glömmer bort att hälsa från mig.



När jag kom hem var det en liten stund av avkoppling innan det var dax att träffa lite fler vänner. Det blev en träff på Jannis där vi skrattade (tror nästan Sara var på väg ner till golvet där ett tag), pratade massa strunt och självklart skulle Sara och Johan ge sig på maskinerna. En kort stund där senare gick de hem lite fattigare. Inte turen på er sida kanske?






Full rulle

Det bästa jag vet är när det är fart i mitt liv. Idag hade jag inget planerat och då hade jag bara fått dagen att gå framför tvn men, glad blev jag att det blev lite ändring.
  • Skynda, Skynda det är Hässleholm som gäller och möta upp bästaste Susse.
  • Äta lite, dammsuga och plocka undan
  • Till Svenstorp på kalas
Hoppas verkligen det händer något mer. Jag mår som bäst när det är full rulle

"ingen vanlig dag"

Idag är ingen vanlig dag för det är "farmors" födelsedag, HURRA HURRA HURRA!



"Farmor" är då min brors sambo. Jag har börjat kalla henne det men, historian bakom det är lång.
Vad hon kallar mig? Det kanske ni själva kan lista ut men, oftast så har varje farmor ett barnbarn :)



Det är inte bara "Farmor" som fyller år idag utan även min morfar skulle ha fyllt år idag.
Så självklart skänker jag massor av tankar till honom idag och önskar att han var här.

Nya notesbook?

Jag älskar att skriva. Skriver en hel del fast det kanske inte syns så mycket i min blogg men, skriver mycket "dagbok". jag har då inget lås på mina böcker och har heller aldrig haft.
Jag köper massa notes böcker och skriver sönder penna efter penna. Nu är det snart dax med att inför skaffa nya böcker och varför inte dessa från Ordning & Reda. Jag gillar Ordning och reda så kanske även det blir en ny kalender från dem.

Bild hämtad från ordning & reda

Trots att saknaden är stor finns minnena alltid kvar

Sen min mormor och morfar gick bort har jag, mamma och min moster haft som tradition att åka till graven med blommor och sen äta våfflor efteråt. Det är oftast vid speciella dagar som vi gör detta men, vid enstaka tillfällen gör vi det bara för att vi vill.

Vi träffas alltid först vi kyrkogården där vi går till deras grav för att sätta lite nya blommor och bara tänka och minnas alla roliga tillfällen med dem. Idag tänkte jag på hur mycket jag saknar att få åka till deras stuga i Sölvesborg. Jag älskade verkligen att få vara där. En ltien mysig stuga. Få gå ner och bada med morfar vid bryggan och äta mormors super goda pannkakor.

Efter vår lilla stund vid graven åker vi vidare till Hässleholm hembygdspark. Där vi äter deras mumsiga våfflor och pratar och myser i flera timmar. Att vi åker till hembygdsparken beror på att både morfars och mormors begravnings kaffe hade vi där.

Denna traditionen känns så bra för det innebär att man ofta tänker tillbaka på mormor och morfar. Att få åka till Hässleholm trots att vi inte åker hem till dem och fikar. Känns bra för det betyder att de fortfarande är en del av en. Vilket de alltid kommer att vara men, vi åker fortfarande och hälsar på dem fast de inte finns i livet längre.

Det är inte bara mormor och morfar som ligger på kyrkogården utan även min morbror ligger där fast i minneslunden. Kommer inte ihåg så mycket av min morbror då han dog när jag var 8 men, en sak är säker det känns bra att de ligger på samma kyrkogård så de får vara tillsammans igen.


Hässleholms kykogård är mer som en park. Den är riktigt mysig.
Vet att mormor, morfar och min morbror trivs bra där.



Hässleholms hembygsgård är stilla och härlig att fika i.


Här ligger Kaffestugan med de goda våfflorna. Värt att prova.

Sova??

Klockan är snart 01:30 och jag känner mig ovanligt pigg. Blev som ni kanske redan har förstått en hemma kväll med film och popcorn. Det är aldrig fel med en lugn hemma kväll men, seriöst 2 kvällar på rad?
Lite sådär när man är ledig men, det får jag ta igen en annan helg.

Hade nog orkat dansa och härja hela natten lång. Har suktat efter vin sen jag slutade jobba. in och lite Michael Jackson.
Trots att han börjar bli ganska så tjatig på radion så kände jag bara för att dansa loss till honom ikväll. Får nog styra upp en galen utekväll tillsammans med norrmännen och Susse. Det blir alltid galet kul så hade ju inte varit helt fel. Man vet aldrig när det blir den sista så bättre att passa på när man kan.

Nej, nu tror jag att jag ska titta på film nummer 3 och krypa ner under täcket. Det är ju som sagt en dag imorn med.
Sov så gott så hörs vi imorn.

Toodels

Duschen nästa

Så skönt det är att vara hemma. Tufft att jobba en sån lång dag på lördag. Nu har jag iaf kopplat av lite och ska snart in i duschen för att göra mig redo inför kvällen. Vet dock inte alls vad planerna inför kvällen är men, först och främst ska jag duscha sen hem till mor och far för att äta.


Please Don´t stop the Rain



I don't know where I crossed the line
Was it something that I said
Or didn't say this time
And I don't know if it's me or you
But I can see the skies are changing
In all the shades of blue
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain

I thought that time was on our side
I've put in far too many years
To let this pass us by
You see life is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain

Oh we're a little closer now
And finding what life's all about
Yeah I know you just can't stand it
When things don't go your way
But we've got no control over what happens anyway

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Please don't stop the rain

(Let it fall, let it fall, let it fall)
Can't stop it, can't stop it, just can't stop the rain
(Let it fall, let it fall, let it fall)
Let it fall, please don't stop the rain

Vacker kväll

En vacker kväll. Tyvärr blev bilden lite suddig men, det är ju färgerna som är så vackra.


Nu blir det gottis och "En Shopaholics bekännelser". Hoppas även ni får en  trevlig kväll.

Nytt

Det senaste inköpen. Finns mer men, det är i tvätten as we speak :P


Svart tunn jacka MQ




Lite ompysslad

Har haft en underbart härlig eftermiddag. Ett bra ställe där jag kan luta mig tillbaka, koppla av, läsa det senaste skvallret och samtidigt bli lite ompysslad. Hit går jag allt ifrån 1 gång i månaden till varanan månad. Varje gång jag går där ifrån är jag nöjd med resultat. Så även idag.
Visst är det skönt att gå till frisören och bli lite ompysslad?
Jag har gått till samma frisör i 4 års tid och idag fick det bli lite ändring. Min frisör har bytat salong så idag gick jag till hennes syster. Jag är lika nöjd med resultat som jag var hos Sia. Jag fick även en lektion i hur jag lockar håret med min plattång. Så nu ska det övas. Tror dock inte att jag kanske kommer att locka hela håret utan bara några slingor från det yttersta håret.

Vad tycks?


När jag ändå var i närheten av H&M passade jag på att ta deras magasin. Så mycket snyggt H&M kommer komma med i höst. Jag bara längtar efter att få hem nya höst och vinter kläder. Har hittat en del skor som jag vill ha. Ett par stövletter är nästan ett måste på min sko hylla i höst.


Fotograf S

Jag har inte så många bra bilder på mig själv som jag gillar men, denna gilalr jag faktiskt.
Ser ni mitt hemlighetsfulla leende?
Det är Susse som har tagit den fina bild.
Hon är såå flink! haha

MJ kanske?



Det finns en hel del Michael Jackson imitatörer nu. Den ena är värre än den andra.

Kräftskiva




Årets första kräftskiva har gått av staplen. Tror inte det blir fler kräftskivor i år men, gårdagens räcker nog för detta året.
Dricka och kräftor skulle man själv ha med sig resten stod de för. De bjöd på fördrink, förrätt tillbehör till kräftorn (bör kanske tala om att jag hade räkor istället för kräftor), efterrätt och så självklart kaffe och en massa galenskap.
Det var lekar ( där jag och Kim vann över de som fick minst poäng) och de sjöngs en hel del snapsvisor och jag kunde knappt en ända (pinsamt).

Längre in på små timmarna kom piggelinen fram och det blev massa piggelin drinkar (eller som vi säger på skånska groggen). Ja det var mycket dans och myckat mingel. Med andra ord var det en kanon kväll och jag ångrar inte att jag gick det. Trots att jag inte var så jätte motiverad till att gå dit tidigare under dagen.

Hade lovat mig själv att det inte fick bli sent men, klockan var nästan 02:30 när jag vinglade in genom min dörr.

Jag vill tack fest arrangörerna så mycket för en kanon fest.




Hösten knackar snart på dörren

Mitt dåliga bloggande beror på att det har varit lite tufft de senate dagarna men, det är inget jag vill ta här utan de som behöver veta det vet om vad som har hänt.

Hösten knackar snart på dörren och det börjar redan komma in massa nya och härliga höst kläder. Det finns redan mycket som jag vill ha. Har redan klickat hem en kjol och lite annat smått och gott. Ska se om jag kan hitta mig några snygga skor denna hösten.

Förresten bilder från de senaste inköpen kommer att komma upp inom en snar framtid

Shopping begär

Jag har fått sånt shopping begär.  Vill bara ha mer och mer. Fast jag inte hittar något måste jag nästan ha minst 1 påse med mig hem varje shopping runda jag har varit på. Vad har nu hänt med mig?
Har ju skrivit innan at tjag måste våga prova mer kläder. Våga bryta min stil. Jag tycker jag är på god väg. Köper mer och mer kläder som jag inte brukar använda och roligt har jag.
Idag var shopping rundan väldigt seg. Först hade jag världens huvudvärk som inte ville släppa och för det andra hittade jag inte alls mycket inne i stan som jag ville ha. Hittade lite senare i en annan Gina Tricot massor avsaker jag ville ha. Så nu blir det kanske klänning till helgens kräftskiva?

Bilderna från mina inköp lägger jag upp imorn.

Invasion av nyckelpigor

De är söta, de är små med prickar på och det finns massor av dem. Vet ni vad jag pratar om? Jo, jag pratar om nyckelpigor. Det är invasion på dem i år och de finns verkligen överallt.
En dag på stranden hade jag nog flera nyckelpigor på handduken än sandkorn. Ja som sagt de söta små prickiga sakerna som man samlade på när man var små har nu dykt upp överallt och de går inte längre att missa. Man behöver inte gå runt med förstoringsglas för att hitta dem och samla på dem.

Hälsosammare

Känner mig väldigt duktig idag. Trots att jag jobbar och bara är hemma på timmarna åkte jag ner och simmade 1500 m. Det känns att det var många års sedan som man simmade som mest. Förhoppningsvis kommer det kännas i armar och i ryggen imorn men, då vet jag att jag har tränat.
Så imorn är det dax igen 1500 m och kanske att jag springer 2,3 km med. Det är nu jag ska hälsa mitt nya, hälsosamma och roligare liv välkommet.

Idag kommer min favorit hem. Som jag har saknat henne. Hon får inte vara borta så länge jag blir så rastlös. Jag hoppas verkligen vi kan hitta på massa bus i veckan och till helgen.

Dax att sticka och hämta min sallad innan det är dax för de sista 5,5 timme innan man är ledig två dar

Galen i parken

Har haft en helt galen och sjukt rolig kväll i parken. Det var Millers som stod på sceanen och alla u umgänget rockade loss och sjöng med till den svängiga musiken. Vårt "lilla" gäng var dem som var högljudast och vi hade även så sjukt roligt. Vi dansade, sjöng och bara fulade oss hela kvällen. En kväll som är värd att minnas.
Efter Millers spelning gick vi hem till Mr G där jag och Sara tog några helt galna bilder (kommer att läggas upp i bloggen inom kort), Tobbe var den seriösa fotografen och Mr G själv och Johan startade ett band som vi sen alla var med i.
Ja vilken kväll det blev. Helt otroligt rolig.
Nu sitter jag här ensam och försöker bli lite trött så jag kan sova. Borde var sjukt trött efter denna kvällen.
Det var fullt ös ner Millers spelade i parken.


Många av vännerna samlades men, det saknades några.


Camilla med sin kärlek Fredrik


Johan och Fredrik lånade Tobbes mössa och glasögon.
Vem föreställer dem?


Detta är nog byns galnaste par.


Efter parken blev det lite spelningen hemma hos MR G.

WHAT A NIGHT!

Vacker tur på Österlen

Förlåt för den sena uppdateringen men, ärligt så somnade jag IGEN framför datorn när jag höll på att ladda upp bilder.

Igår var jag som sagt nere på Österlen. Vi hade tur med vädret för solen sken hela dagen och det var riktgit varmt.
Vi åkte hemifrån redan klockan 9 för att vi skulle vara i Kristianstad vid 10-tiden. Där efter körde vi först till Simrishamn. Där vi gick och tittade runt lite, åt ett gott grillspett och avslutadde det hela med en glass vid vattnet.

Andra stoppet på vår Österlen runda blev Stens Huvud. Där var riktigt mycket folk men, de flesta var nere på stranden. Vi tog en promenad uppåt för att titta på den fina utsikten. Det var verkligen fint. Skäralid i all ära men, finns inget bättre när man står på 93 m höjd och blickar ut över havet. Tror jag ska bosätta mig vid havet nästa gång.

Kivik nästa. Där sticker Susse ut huvudet från bilen och skriker "Hej Linda" haha den lille busen. Det var väldigt roligt att träffa på Susse och Anton. Har inte träffat Anton sen han fyllde år och Susse är det alltid roligt att träffa speciellt nu när hon är på semester. Saknar henne. I Kivik blev det ett par nya solglasögon från Friis company. Som jag är helt kär i. Vi tog en fika på ett jätte mysigt Café och sen gick vi nere vid hamnen i Kivik och bara myste.

Den sista anhalten blev Åhus. Där min morbro var på segelklubben och vi tänkte hälsa på men, han var ute på havet för att starta jollarna när vi kom så blev inte att vi träffade honom. Susse, jag har anmält oss på seglarskola nästa år. Så du vet! Istället åkte vi till andra sidan av Helge å. Några tog en glass och sen åt vi en liten matbit. Blev inte så mycket som att vi alla var så otroligt mätta mne, jag tog en liten bakpotatis med skagen röra och de andra tog varsin sillmacka och räkmacka.

Det var en underbar dag och jag var så trött när jag kom hem att jag somnade framför datorn IGEN! Att jag aldrig lär mig.

Här på en av de många resturanger i Simrishamn satte vi oss ner för en bit mat,


Åt en glass vid vattnet.


Traskade upp till Stens Huvud.
Hittade det perfekta klätterträdet.


Där var otroligt fint att gå upp till Stens Huvud.
Utsikt ner till stranden där man kunde hitta Susse & co.


I Kivik stötte vi på några sötsaker.


Tog en fika på ett jätte mysigt Café och gick längst stranden tillbaka till bilen.


Nya solglasögon. And I love Them.


Väntar på att morbror ska komma in med alla jollar men,
tog tid så vi tog en glass ner i Åhus medans vi väntade
.

bebis emma

Idag säger jag grattis till min barndoms vän Malin som har fött en liten flicka som ska heta Emma.
STORT GRATTIS OCH HOPPAS ALLT ÄR BRA MED ER!

utflykt mot Österlen

Nu börjar det snart bli dax att krypa ner i sängen. Känner mig inte alls så speciellt trött men, trots att jag har en ledig dag imorn blir det att gå upp tidigt. Imorn väntar nämligen en trip ner till Österlen. Vi ska åka hem ifrån redan klockan 9 för att åka och hämta upp min moster med man i Kristianstad.

Enligt mamma och moster så skulle jag ha med mig följande;
  • Badkläder
  • Ombyte
  • Extra skor
Det plus det vanliga som alltid är bra att ha med sig när man ska på utflykt. Tänkte var lite smart att ta med mig både kudde och filt så kan jag sova i bilen till Kristianstad. Hela utflykten kommer att avslutas hemma hos min morbror är Vä.

Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag låter datorn följa med på vår utflykt men, tror den snällt får stanna hemma. Så ni får hålla er till tåls med att bloggen inte kommer att bli uppdaterade förrän sent eller torsdag förmiddag. Ska även försöka få till en bra "Dagens outfit" bild imorn, För det har ni väll aldrig fått se någon i min blogg?

Ni får ha en god natt sömn och en underbar onsdag så hörs vi antingen imorn kväll eller på torsdag.

Sov gott och dröm sött



Ett kliv ut

Jag måste lära mig att våga. Har alltid haft svårt för att göra nya saker. Fast jag älskar att hitta på nya och spännande utmaningar är jag väldigt försiktig av mig. Jag vågar inte riktigt sats fullt ut men, vill väldigt gärna. Tror att jag har levt i en sådan trygg och bekväm värld att jag inte riktigt vågar ta det klivit.

Efter Sunny Beach kom jag fram till att jag behövde en förändring - En förändring i mitt liv och förändring hur jag vill leva mitt liv. Lär mig ta chansen och våga ta det dära klivit ut från min trygga vardag och leva lite farligt ibland.

Så att ändra mina klädvanor är en bra början. Istället för att alltid köpa den stilen som jag brukar ha så betsämde jag mig att våga köpa något ut över det vanliga.
Än så länge har jag inhandlat en svart blommig klänning med en stor rosett på uppe vid urringningen, en färgglad väst (som jag för övrigt tror blir riktigt snygg till ett hel svart eller vitt linne) och zebra skärpet samt att jag har även köpt ett par "ormskinns inspirerade" leggings. Oki zebra skärpet hade jag nog gillat i vilket fall som helst men, jag undrar lite hur många gånger jag hade använt det? Nu har jag lovat mig själv att jag ska använda hur ofta som helst och kombinera det till olika outfits.

Jag hoppas at tdet är en början på ett kliv ut. Att jag vågar chansa och vågar leva lite mer.


Vänster: randigt linne från MQ
Höger: blommig klänning från Gina Tricot

Vänster: Blommig väst från MQ
Höger: Zebra skärp från MQ (tyvärr är bilden inte jätte bra)



Nytt mål

Äntligen har jag fått tillbaka min motivation till att träna igen. Det blir löparrundor varvat med powerwalk, några rundor i bassängen samt lite magövningar här hemma. Kanske jag tar en tur ner på gymmet någon gång med.

Nu har jag nya mål och nå vilket innebär att det kommer bli en utmaning för mig. Ska ha nått mitt nya mål den 23/12. Håll nu tummarna för mig att jag klara mitt nya mål.

Klippan festen

Jag och Anna åkte in till Klippan i lördags för att checka den årliga "Klippan festen". Det var trångt och mycket folk. När vi kom stod Sarek på scean. Vi gick en runda medans vi inväntade Danne Stråhed.

Tältet fylldes snabbt på när det var dax för Stråhed.


Efter några checkar började de äntligen att spela
och publiken sjöng och dansade gärna med.

Danne Stråhed bjöd även på några snapsvisor i drick pausen.

Danne´s band. Även hans son är med och spelar. Här längst till höger.

Anna och jag gillade spelningen och kom närmare och närmare sceanen.

Nu är årets Klippan fest slut och ja som vanligt var det inget märkbart utan Ljudbangen slår fortfarade allt i Klippans kommun. Jag tror att till nästa år ska de nog börja ha det lite större. För en liten yta och mycket folk är ingen bra lösning.
Förra året var jag där med Susse och det kändes lite tomt att vara där i år utan henne men, vi tar det nästa år.

RSS 2.0