Valborg

God kväll Bloggen!

Jag har haft en underbar eftermiddag tillsammans med Susse och Anton. Vi tog en picnic nere i Skäralid. Anton sprang runt och busade, tittade på ankorna och åt gifflar medans jag och Susse njöt av värmen och sprang efter den lilla busen. Det var en riktigt härlig eftermiddag som jag gärna gör om.
När vi satt där på vår filt fick vi syn på ett bröllops par. De drack champagne och såg väldigt lyckliga ut. Det är klart man blir lite avundsjuk när man ser ett riktigt lyckligt kärleks par. Vilket förutom bröllops paret det fanns gott om nere i Skäralid idag.
Nu ikväll har Susse, Anton och Simon varit här (hos mina föräldrar), Vi har grillat, haft det trevligt och bara umgåtts. Det är så roligt att se Anton busa med hundarna. När Susse hade kört hem med Anton följde jag Simon hem. Var tvungen att ta en promenad med hundarna. Så en lugn och härlig dag har det blvit idag.

Blev lugnt Valborgs firande i år för mig fast det var ganska skönt. Varför ska Valborg alltid bestå av fest och fylla? När jag var yngre var det en självklarhet att man skulle dricka på Valborg. Man skulle vingla runt i Helsingör och man skulle vara full och ostädad. Sitta på den lilla gröningen i Helsingör och göra bort sig så mycket som möjligt så man hade mycket att skryta om i skolan. För nej man skämdes inte man gjorde det bara för att alla skulle prata och skratta med en i skolan. Ja, man gjorde allt för att bli ihåg kommen och populär.
Usch vilket sätt att bli populär på. Att göra bort sig bara för att alla ska veta ens namn. Det är ju hemskt. Det finns andra sätt man kan bli populär ppå om man nu vill det. Bara var sig själv. Man behöver inte supa sig full på valborg eller någon annan helg för den delen, Det viktigaste är att man har roligt.

Jag vet att jag har börjat festa mycket på senaste tiden. Skillnaden mellan nu och för är att jag kan ha mer kontroll över det jag gör. Jag gör inte saker för att man ska lägga märke till mig. Vill man lägga märke till mig så gör man nog det ändån.



Har kollat på en dokumentär - Att leva med size zero! Fy vad hemskt det är. Tänk att det finns dem som strävar efter att få vara size zero. De ser size zero som en trend och vill man uppnå något måste man vara size zero. I dokumentären får man även "träffa" en kille som vill ha sina flickvänner smala - väldigt smala. Han blev glad när hans flickvän gick ner 6 kg pga sjukdom och han kunde hålla runt henne med bara en arm. Han ville gärna ha henne så smal. Är det inte så att man tycker om någon för den personens inre och inte för dens yttre? Eller jag har kanske missat något? Usch vad hemskt! Att ha en pojkvän som hellre ser dig svälta dig själv än att du mår bra.

Allt detta med size zero har skapat en riktig media hysteri men, det är ju faktiskt så att alla kan ju inte hjälpa att de är så smala och de blir faktiskt lidande i all denna hysteri.
Stå på er tjejer och var stolta över den ni är. Du är ju den du är och ingen annan.

Flyttar till barndoms hemmet

Hallå!

Solen skiner och det är Valborg. Det råder eldnings förbud i hela skåne så det blir ingen brasa här inte.
Jag och några av mina underbar vänner ska träffas och grilla lite. Tror det kommer bli en riktig trevlig kväll tillsammans med dem. Bara sitta och snacka en massa och umgås.

Idag flyttar jag hem till min föräldrar över helgen. De åker upp till Stockholm för att umgås med min syster och jag stannar hemma och tar hand om hundarna. Kommer bli mycket solande och bus tillsammans med hundarna. Självklart kommer jag att grilla hela helgen. Den lyxen har man ju inte när man bor i lägenhet. Man kan heller inte gå ut och lägga sig på gräset för att jobba på sin solbränna. Eller kan och kan kan man ju men, frågan om jag vill lägga mig här på vår gård med alla pensionärer som kommer och går.

Nu ska jag fortsätta fixa till mig innan jag och Susse ska till systemet och efter det inta fiket. Härligt att umgås med vänner.

Intressant promenad med Anton

Min dag har varit riktigt härlig från början till slut. Nu sitter jag här i min lilla söta lägenhet och kollar på Grey´s. Är lite små hungrig så funderar på om jag ska rosta mig en macka med lite Philadelphiaost på. Mums.

Har som sagt jobbat ett par timmar idag. Efter jobbet var det att ta med sig farbror Ture till Klippan för att tvätta hans bil. Så nu är den ren och fin och han var mer än nöjd. Följde även med honom och handla. Han är ju alltid så snäll och han har blivit lite av en farfar för mig så ställer mer än gärna upp.

Ikväll har jag passat Susse´s lilla solstråle. Lilla Anton är verkligen hur söt som helst man blir ju inget annat än glad när man ser honom. Vi tog en runda med vagnen och kollade på bilarna, hundarn och motorcyklarna tror även vi hittade någon pinne och trappa som såg ganska så intressant ut. Var tvungen att gå inom jobbet för att hämta en lönelista och Anton gick fram och kramade mamma. Hihi så söt han är. Efter det gick vi och besökte Wilma och Skrållan. Ganska roligt tror att Anton och Hundarna har ett eget språk för attans vad de pratade med varandra.
Anton hjälpte pappa att grilla korv sen satt vi och mumsade på det innan det var dax att ta en liten runda för att sedan gå och träffa Susse.

Sen var det galet på 7:ans gård. Johan och Sara stod på händer, slog kullerbytor och hjulade och Anton var inte sen med att härma. Väldigt sött.





"barnen" leker kull

God Dag Bloggen!

Har haft en väldigt trevlig och rolig promenad med Susse. Medans vi gick lekte "barnen" kull (gymnasie elever) och vi bara skrattade åt dem. En sprang ju så fult haha. Nej usch så taskig jag har blivit men, ibland är sanningen elak. Undra hur det ser ut när jag springer?
Efter vår lilla promenad satte vi oss på ljugar bänken som nu mer är vår tänkar bänk haha och kollade in lite folk. Vi kom fram till att det bör väldigt konstigt och ungt folk i lilla Ljungbyhed. Med ungt menar vi inga snyggingar i vår ålder. Visst är det typiskt.

Har även varit med mamma och handlat inför helgen. De åker till Stockholm och jag ska flytta hem för att passa hundarna. Konstigt det ska bli att bo hemma hos dem nu. Fast kan ju ligga ut på gräset och sola! Ska ju bli riktigt varmt och skönt till helgen. Så blir nog man grillar och slappar hela helgen. Härligt! Kanske även tar en promenad på stranden med hundarna.

Oj nej nu är klcokan mycket och jag ska ta cyklen till jobbet sen ska jag iväg med farbror Ture och tvätta hans bil. Sen ska jag passa en väldigt söt liten pojke. Uppdaterar när jag har tid.

XOXO

Dåligt med motion idag

Har lite dåligt samvete för att jag inte har sprungit eller gått idag men, ska sanningen fram har jag haft riktigt ont i knäna idag. Trots att jag har haft såå ont i mina knän har bilen stått stilla och cyklen har rullat.
Känner verklige natt jag behöver detta med att springa för jag blir så rastlös nu för tiden. Kände efter att jag hade ätit att jag hade missat att motionera idag så sprang runt och städade i lgh istället.

Jag hoppas jag får min motion imorn annars kommer jag bli galen.

Sängen kallar eller ja jag ska lägga mig ner och läsa lite. Ni får sova gott underbara läsare hörs imorn

Beroende av mina vänner

God morgon Bloggen!

Var är min sol idag? Det är ju så underbart att ha solen som värmer mina kalla armar men, idag gömmer den sig bakom molnen :(. Oki det gör ju inte så mycket för jag ska börja jobba 13:30. Det gäller dock inte så många timmar men, bättre få timmar än inga timmar alls. Idag ska jag även ringa till Syon. Jag måste verkligen göra det idag.
Ikväll ska jag självklart ut och springa precis som vanligt.

Något som jag inte gör allt för ofta är att berätta hur underbara alla mina vänner är. Utan dem känner jag mig så vilsen. Är verkligen såå glad över att jag har fått så underbara och bra vänner. Jag kanske inte alltid visar det men, ni är verkligen guld värda. Jag är verkligen beroende av min vänner hade jag inte haft er hade jag knappt orkat gå upp om dagarna.
Tack för att ni finns! Ska påminna er så ofta jag kan hur underbara ni är!




Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på er alla!

Deja Vu joho

Oj glömde att berätta en lite läskig sak i mitt förra inlägg.

Ni vet detta med Deja vu kan vara lite konsigt och läskigt. Idag var det verkligen läskigt.
Jag och Susse var ute och gick på flyget då hon plötsligt stannade och tog av sig sina skor och jag tog fram min ramlösa ur Antons vagn.

(Jag) - Susse detta har jag varit med om innan!
(Susse) - Jaså en Deja vu?
(Jag) - Mm och jag vt vad som kommer hända här näst!
(Susse) - oki berätta vad kommer hända?!
(Jag) - Jo vi kommer att stötta på piloterna snart!
(Susse) - Oki vi får se om det stämmer!

Mycket riktigt en liten stund senare så ser vi dem. Piloterna inne på TFHS. Killarna spelade volley boll och var riktigt flitiga.
Både jag och Susse var överens om att det var ganska obehgligt att jag kunde veta det i förväg bara så där.

Jag kan fortfarande höra regnet och nu ska jag nog försöka somna till det med. Sov gott

Mysigt med regn

Det finns en söt tjej som idag sa till mig att jag var dålig på att uppdatera. Så för hennes skull så ska jag börja skärpa mig med uppdateringen.

Det regnar och blixtrar!
Det känns som det var evigheter sen jag hörde regnet slå ner i marken. Så mysigt att bara krypa ner i sängen och lyssna på regnet. När vi semestrade med vår lilla husvagn älskade jag när det regnade och man kunde ligga i soffan eller sitta ute i förtälten och bara lyssna. Det är riktigt avkopplande faktiskt.
Är glad över att det regnar nu på kvällen och inte på dagen iaf.
Nu regnar det riktigt mycket funderar seriöst på att leta upp min bok och tända massa ljus och mysa ner mig i soffan.

Imorn har jag ett samtal som jag bara måste ringa. Annars står det jobb och springa på spåret.

Kände mig lite onyttig när jag åt en stor fettig pizza efter min och Susses promenad så var verkligen tvungen att ut och springa fast jag bara skulle gå idag men, blev både och.
Har riktigt dåligt samvete över den där pizzan. Jag vill så gärna gå ner 5 kg till och komma i min älskade Replay jeans. bra att jag och Susse har samma mål då kan vi verkligen motivera varandra till att vi ska göra allt för att få på oss dem.

Regnet har slutat och jag ska tvätta av mig innan det är dax för att krypa ner under täcket, Hoppas jag får mer sömn i natt än förra.
Sov gott mina kära läsare. Jag hoppas vi hörs imorn


Bjuder på en bild från lördagen

Är inte på blogg humör

Hej Bloggen!

Det har varit väldigt dåligt med uppdatering på senaste tiden. Har inte haft något att skriva eller så har jag inte riktigt haft tid till att blogga. Ska skärpa mig men, jag känner inte så mycket för att blogg nu. Jag hoppas jag blir mer blogg sugen snart igen.
Så tyvärr får ni nog ha lite tålamod. Ska försöka hitta tillbaka snart.

Britney har rakat sin frilla

God kvällen bloggen!
Susse, Linda och Bex här.  Vi kör på detta här nu. Hur går det för er?
Ni ska vi ragga piloter och pappa!!! Det är det som gäller...
Hey min öl (Susse)
Jag skickar till snygga killar (Bex)
Köpenhamn eller vad säger ni girls?? (Linda)

Det är full rulle här och vi sjunger för fullt... Party Party

Over and Out.... Nu gick det för Bex :P

Kyssar

Lite smått ledsen

Blev faktiskt lite ledsen. Först tycker alla att det är tråkigt att man ska jobba valborg sen när man får ledigt så får man ändå sitta själv på valborg. Ledsen blev jag. Jag hade kunnat jobba istället och få pengar än att sitta ensam hela kvällen.

Ska lägga mig i min skön säng nu och läsa min bok innan jag somnar. Är dock inte alls trött ikväll får se hur länge jag är uppe. Det är ju CSI NY med och alla som känner mig vet att jag itne akn missa det.

God natt och sov gott läsare. Hörs imorn.

Ciao xoxo

Nya löpar skor

De är mina, de är gråa, blåa och lila, de är fula men, så otroligt skönt. Jag pratar så klart om mina nya löparskor.
Det var verkligen inte meningen att jag skulle köpa några idag utan bara titta men, så blev det ändån att jag fick ett par av mamma. Tack så hemskt mycket mamma. Jag fick även ett par speciella strumpor som man ska ha när man springer. Tydligen är de lite tjockar under foten och vid tårna så att man inte ska få skador. Ja något sånt har ingen koll.

Jag måste tack och berömma personalen på Intersport på Familia för deras proffsiga expertis och bemötande. Det gjorde verkligen mycket. Även jag fick lära mig saker som jag inte visste. T.ex Att man ska ha en sko som är anpassad på hur man sätter ner foten i marken.
Killen som hjälpte mig på InterSport idag var helt otroligt duktig. Tänk hur mycket de tar in på deras utbildningar. Jag hade ju inte alls lyckats snappa upp så mycket information.

Bilderna på mina nya skor blev inte alls bra idag så får ta en bild imorn och lägga upp så nu får se!

Ciao

Liten jobb tur

Hallå Läsare!

Jag tog mig en lång sovmorgon idag. Gick inte upp förrän klockan var strax innan 10. Är så himla trött nu för tiden. Jag som hade bestämt mig för att gå upp i tid så jag kunde städa nu på förmiddagen innan det är dax för mig att traska till jobbet. Attans att det aldrig blir som man tänkt sig. Städade gjorde jag ju igår så det är bara att damma, dammsuga och torka golvet kvar. Kanske hinner jag med det ikväll när jag kommer hem från jobbet annars får jag ta det på torsdag.
Fredag hinner jag absolut inte ta det. Ska först jobba sen vila innan det är dax att börja ladda inför kvällen.

Idag ska jag jobba en sån där lite söt tur. Börjar 13:30 fram till Lisa kommer tillbaka från utbildningen. Så blir inte så många timmar idag men, få timmar är bättre än inga.
Vet inte om jag ska ut i spåret idag. Igår kände jag av smärta i knän så vet inte om jag ska vila idag och springa imorn. Känner inte alls för att vila men, måste man så måste man. Vet inte om jag hinner springa på fredag eller i helgen. Har så mycket på schemat då så får se lite hur jag känner mig efter jag har slutat.

Nu ska jag se om jag hittar något att äta innan man ska traska till jobbet

En god gärning

Det är verkligen inte kul att komma hem till en lägenhet som ser ut som kriget. Visst är det mitt eget fel att det ser ut som det gör i min lilla lägenhet idag. Skulle egentligen ha städat i eftermiddags men, när jag plockad in mina nytvättade kläder fick jag ett ryck att börja rensa undan lite kläder som jag inte vill ha eller passar längre. Efter det var klart blev det ju bara rörigare i lägenheten.

Jag fyllde en IKEA påse med kläder som jag inte ville ha. Där var allt möjligt i den påsen kändes det som. Åkte ner med det till återvinningsgården och la den i en av kläd containerna. En god gärning om dagen är hur bra som helst.
Jag hoppas iaf att någon får användning av mina kläder som jag skickade iväg.

Efter duschen och lite vila tog jag tag i att plocka undan lite i lägenheten. Det tog faktiskt sin lilla tid som att jag var tvungen att göra en och en annan paus framför Ugly Betty med. Nu ser det faktiskt riktigt städat och fint ut men, ändån inte. Har inte dammat av, dammsugit eller torkat av golven. Badrummet är städat iaf tog det innan jag skulle ut i spåret och efter rensningen i gardroben,
Imorn hoppas jag på att jag hinner allt det jag inte  hann idag men, blir tufft med tid ska även jobba 2-3 timmar imorn.

Oj som jag gäspar. Tror jag ska stänga ner datorn och ha en dejt med John Blund.
Sov gott mina underbara läsare vi hörs imorn.
Ciao xoxo

Vad drar mig?

Det känns så underbart härligt varje gång jag kommer hem från min lilla joggingtur. Man är så där lagom trött som man ska vara efter en runda i spåret. Min runda är än så länge inte så lång men, jag måste vänja mig innan jag ger mig på de längre rundorna. Ser verkligen fram emot att få börja på de långa rundorna.
Fast jag nu ikväll och imorn bitti kan känna mig helt tunga och seg i benen så ändras det så fort jag kommer ut på spåret.

Vad är det som drar mig?
Idag kände jag verkligen för att ringa till pappa och säga att jag inte orka springa idag och att jag borde vila idag och springa imorn men, det gick inte alls. När jag väll kom igång så kunde jag inte sluta att springa. Ända gången jag gick idag var upp för backarna men, det är pga min brustning i benet. Det känns mer uppför än nerför och vill inte att den ska gå upp igen så jag blir halt. Usch vad hemskt det skulle bli. Då kan jag itne var ute i spåret över huvudtaget.

Efter idag så känner jag att jag måste verkligen köpa mig ett par löparskor. Är så mycket bättre att springa med ett par löparskor än vanliga träningsskor.

Tack Bex för att du har jätte mig en bra motivation till att springa.

Förvånad??

Städningen går jätte jätte bra eller inte... Kom på att jag kunde rensa upp bland mina kläder samtidigt. Slänga eller Behålla? Ganska mycket som jag inte vill ha mer som ska slängas men, så kom jag till min stora fasa - JEANSEN! Vill verkligen inte slänga bort mina favorit så tog och provade dem i hopp om att de skulle passa. FÖRVÅNAD? ja, det blev jag när jag fick på min jeans tyvärr kunde jag inte knäppa dem men, nu blev jag ännu mer taggad till att gå ner i vikt.
Så det blir inget mer onyttigt och mycket motion. Om 1 månad ska jag gå genom byn i mina favorit jeans från Reply. MIna älskade Reply jeans som jag köpte för ett antal år sedan som jag verkligen älskar.

Fortsätter med att slänga eller behålla ett tag till innan jag ska ge mig ut på spåret. Kämpa, Kämpa.

Hörs senare

Ciao xoxo

Ren lägenhet =)

3 maskiner senare och en frukost på fiket väntar nu städning och plocka in alla rena kläder. En trevligt eftermiddag med andra ord haha.

Hade gärna suttit ute i solen och läst på min religion men, vädret lurar mig lite och det är inte alls lika varmt ute som det ser ut att vara. Så vad gör man istället? Jo man plockar in alla nytvättade kläder som ligger på sängen och sen letar man upp en dammtrasa och börjar damma. Jippi! Hade varit trevligare att ligga i solen fast samtidigt så behövs här verkligen städas. Detta blir snart ett fall för Rent hus haha. Nej så farligt är det inte men, mycket trevligare med en städad och ren lägenheten än en ostädad och skitig lägenhet.

Kvällen blir precis som vanligt. Ska ut och springa på slingan - 2,3 km. Springer ju inte så långt men, man ska börja försiktigt och sen arbeta sig uppåt. Jag känner mig väldigt duktig som inte har gett upp det änu. Jag brukar vara den som ger upp väldigt lätt men, det är så skönt att springa och fast jag inte orkar så tvingar jag mig ut till spåret och springer mina km.  Är väldigt nöjd och sådär härligt trött när jag kommer hem.
Nu hoppas jag bara att det ger resultat annars får jag nog en tår i ögat haha.

Här kan jag inte sitta hela eftermiddagen. Lägga in klder var det ja.

Ciao xoxo

Laundry day

God morgon!

Har ni sovit gott, läsare?
Jag har själv sovit kanon. Retade mig lite på att jag vaknade 1 timme innan klockan skulle ringa. Alltid lika irriterande!
Nu på förmiddag har jag tvätt och städ. Eller iaf tvätt dag! Ska se om jag hinner städa med hade varit kanon att få även det gjort. Brukar ju städa och tvätta samma dag.
Blev bara 3 maskiner idag vilket är väldigt skönt för det innebär att den är klar till 10.

Annars händer det inte så mycket idag. Tittar inte solen fram idag så blir det nog att jag börjar plugga till mitt prov som jag har på måndag. Hade varit hur bra som helst om jag kunde börja läsa på till det nu.
Jag har lite planer idag men, absolut inga måsten vilket är så underbart skönt i mitt liv just nu. Trött på alla måsten nu.

Nu är det dax att gå ner till tvätten igen. Den är klar vilken minut som helst. Usch hinner knappt upp till LGH till det är dax att gå ner igen.

Chockad!!

Hallå!

Är inte alls på blogg humör idag men, blev lite gladare. Gick in och kolla hur många som hade varit inne på min blogg idag. Förväntade mig inte så många som att jag inte har bloggat idag. Oj vilken chock jag fick. Alltid kul med läsare och speciellt idag. Trodde inte detta.

Tänk att en sådan liten sak kan få en att rycka lite på läpparna. Nu ska jag bara kolla på tv och fortsätta slappa. Lovar att uppdatera imorn

Gillar underbara helger

Hallå!

Detta med att uppdatera på helgerna är jag riktigt dålig på men, jag har ju såå mycket annat för mig på helgerna osm jag hellre gör än sitter framför datorn.
Helgen har varit kanon precis som vanligt. Började dock lite segt i fredags men, rättade till sig ganska snabbt i lördags kväll.

I lördags var det först fotboll som ni redan vet. På kvällen hade jag och Bex en såndär diskussion om vad som händer och ska vi verkligen inte göra något alls ikväll?
Diskussionen slutade att jag lämnade min lilla lya i den "jätte stora staden" för att åka till Bex med familjs nya hus i den andra jätte stora staden. Planerna var en öl och bio. Planen slutade med att vi åkte in till stan gick till utposten och där satt vi till 2 på natten. Oj vad många killar som kom fram och pratade med oss och vi hade ju så himla kul med. En öl blev det då inte utan det blev - 3 öl, 3 cider, 2 redbull vodka och 1 tequila senare vinglade vi till knutan där vår snäll skjuts skulle komma.
Vi hade ju 2 som följde med oss dit så vi inte skulle råka ut för något. Väldigt snällt gjort. Pratade lite engelska och tröttade ut den stackaren på Pölsemannen. Usch så synd jag tycker om honom. Hihi ja han fick ju sig ett skratt eller fler.
Det var verkligen en super lördag som egentligen bara borde infatta uppsats skrivande.

Idag har jag varit väldigt seg. De har ringt från jobbet om jag ville jobba idag men, jag var tvungen att skriva min uppsats + att jag inte kände mig så jätte kry när de ringde.
Förmiddagen bestod av uppsats skrivning och tv tittande. Eftermiddagen fortsatte med uppsats skrivning och frillning med mina föräldrar. Sådan lyx man har.
Det måste bli en tidig kväll idag. Ska skriva lite till på min uppsats sen ska jag krypa ner under mitt varma och gosig täcke och kolla tv. Imorn är det skola igen.

Sov gott alla läsare. Vi hörs imorn

LIF förlorade

Som vi redan visste förlorade LIF. Alltid när vi kollar förlorar dem så vi kanske ska sluta gå på deras matcher.
De var duktiga i första halvlek men, sen hända något och vi förlorade. Borta laget gjorde mål efter mål.
Det är verkligen illa detta.

Nästa gång LIF spelar hemma kanske hejaklacken ska stanna hemma så de vinner! Vi vill ju ligga på topp detta året.


Härliga Lördag

Hallå Hallå Bloggen!

Känner mig utvilad idag härligt. Somnade med datorn i knäet i går och kramade om den typ halva natten innan jag tog mitt förnuft till fånga och tog bort den till bordet. Haha konstigt nog trodde jag inte att jag hade gjort det utan dröm det så när jag vaknade var jag tvungen att kolla så att den inte låg i sängen eller på golvet. Usch vad hemskt det hade varit om jag hade tagit i sönder den.

Idag ska jag och Susse gå och heja på LIF. Vi håller verkligen tummarna på det går bättre denna säsongen än förra. Usch så pinsamt det var förra året när LIF bara förlorade trots att vi vara trogna anhängare på alla deras hemma matcher.
Ikväll ska jag hem till Bex och kolla in deras nya hus. Undra vad vi mer hittar på. Skulle egentligen dit igår men, blev inte så.  Fast innan jag kör till henne har jag bestämt mig för att ut och springa på slingan.
Aldrig i livet att jag springer på flyget. Usch göra bort sig där inne när det är en massa origenterare. Hemsk tanke!
Måste även hinna med att plugga en del med.

Igår var jag, Susse, Anton och Tobbe på Pizzerian. Där såg jag han. Killen med de blå skorna. Haha. Nej, vi var där och drack någon öl och bara snackade och hade det trevligt. Mycket folk och kände inte igen någon typ. Anton busade och visade hur det ska gå till näår man ska impa på någon. Han är så duktig som lär och visar oss gamlingar hur det ska gå till. Det tackar vi för.


Snabb runda

Hallå hallå!

Är hemma en snabb sväng. Mår mycket bättre idag men, har fortfarande så ont i min mun. Blev inte alls mycket sömn i natt. typ 2-3 timmar.
Nu har jag iaf slutat eller sluta för 1 timme sedan men, var tvungen att duscha lite och så. Ska snart köra hemma till mamma och pappa och sola lite. Vill ha lite färg NU!! Så härligt när solen är uppe och värmer än. Borde egentligen stanna inne och plugga men, det vill man ju inte när det är så här härligt väder.

Ikväll händer nog inget speciellt. Ska kanske hälsa på Bex i det nya huset får se lite. Hade tänkt ge mig ut och spring med ikväll. Får se lite vad som hinns med.
Först ska jag sola och läsa en bok och njuta av solen varma strålar.

Ni får ha en underbar eftermiddag!

Fortfarande kass

Mår fortfarande inget vidare Så ska faktiskt ta 2 panodil och sätta på lite bedövnings salva sen ska jag krypa ner under täcket. Jag hoppas att jag vaknar upp imorn och känner mig bättre.

Sov gott läsare så hörs vi imorn

Tandläkare - en nödvändig utgift

Detta med tandläkare. Inte konstigt att människor har så mycket problem med tänderna - De har ju inte råd att gå dit.  Priserna är skrämmande höga och fast man har en viss rabatt så blir det inte billigare. Det finns allt från frisktandvård till någon sorts av högkostands kort men, trots detta blir det inte billigare.
Varje gång jag behöver gå till tandläkaren så drar jag mig för att ringa dit. Vad då jag har hellre ont än blir fattig eller?

Dagens tandläkar besök blev billigare än vad jag trodde men, ändån var det inte billigt. Precis som sist fick de klippa och skära bort en bit av tandköttet. Denna gången slipade hon även ner en av mina visadoms tänder. Hon tyckte den var för vass. Självklart blev jag även bedövad denna gången fast denna gången mådde jag riktigt dåligt av bedövningen. Jag mår fortfarande inte riktigt bra. Mår väldigt illa, huvudvärk, frusen och känner mig väldigt yr. Vill helst bara krypa ner i sängen och sova resten av kvällen men, då kan jag ju inte sova i natt.
Skillnaden från förra gången var att jag inte fick någon pencillin vilket jag är väldigt glad över. Istället har jag bedövnings salva och något bakteridödande som jag ska skölja munnen med 2 gånger om dagen. Blir det inte bättre så ska jag dit igen nästa vecka.

Så just nu känns det som att jag lägger alla mina pengar på tandläkare och onödiga saker. Grr... så irriterad man kan bli på detta. Tandläkare är ju kostand som man tyvärr måste räkna med men, allt annat känns som helt onödiga pengar.

Funderar på om jag ska fortsätta med min uppsats nu. Känns som jag borde det men, kroppen säger något annat. Ska iaf försöka.

Ska försöka uppdater lite senare.

Sol och tandläkaren

Hej!

Nu är jag klar för att åka hem till mina föräldrar och sola lite. Så trist att det blåser. I min planering finns det ingen blåst men, man kan ju tyvärr inte styra vädret. Så trist jag som ska vara bun och fin hela sommaren.

Om några timmar bär det av till Tandläkaren. Har haft sån hemsk tandvärk eller jag har ju inte ont i tänderna utan runt visdomständerna. Det är itne första gången dem krånglar. Förra gången var det dagen innan jag skulle ner till Tyskland som jag hade en akuttid hos tandläkaren pga det. Efter två bedövningssprutor och en påbörjad pencillin kur var jag på väg neråt. Usch så hemskt det var.
Nu är jag iaf hemma i Sverige och imorn ska jag inte åka någonstans mer än till jobbet. Så känns ju lite bättre.

När 2 av mina vänner drunknar i tvätt, 1 flyttar och resten jobbar eller pluggar så befinner jag mig ute i solen :P
ha en trevlig dag. Jag uppdaterar under dagens gång.

Mer motivation, tack

Är helt slut i hela kroppen. Det är knappt jag orkar sitta och trycka på tagenterna. Jag känner mig väldigt stolt över vad jag har presterat på dessa 2 dagarna. Trodde aldrig det om mig. Så därför tillåter jag mig själv till att vara trött och ha ont i hela kroppen. Jag vet varför jag är trött och har ont i hela kroppen och jag klagar absolut inte.
Som att min bristning i vaden inte har läckt korrekt så har jag inte sprungit så mycket. Så jag joggar några minuter och går några. På detta sättet vänjer jag mitt ben och kan under en snar framtid spring längre sträckor. Ikväll tog jag den lilla rundan på slingan som är 2,3 km och jag sprang mer än vad jag gick ikväll.
Så det trötta och ond i kroppen sitter jag bara och ler åt. För jag vet vad jag har presterat och är väldigt stolt över det.
Min trött och onda kropp är ett bra bevis på att jag verkligen kämpar. Har nog ALDRIG haft träningsvärk efter att jag har sprungit.
Jag vill verkligen inte att den motivationen som jag har nu ska försvinna. Vill ha ännu mer energi. Jag har ett mål och ska komma i det målet *blink*

Ska fortsätta slappa framför tvn med en bra film innan sängen kallar. Tror inte att ajg kommer att uppdatera mer ikväll.
Ni får sova så gott mina underbara läsare så hörs vi imorn.

"Pinsam brandövning"

Hej hej!

Är allt bra med mina läsare?

Här är det helt oki lite trött men, har haft fullt upp idag. Först var det då jobb och efter det brandövning.
Brandövning var inne på Klippans Brandstation med lite teori och "övningar" Vi fick även lite frukt och kaffe. När vi satt där och fikade så gick deras larm och efter några minuter - 5 minuter. Hörde man sirenerna tjuta. När det var dax för "övningar" så dyker det upp en brandbil. Inte vilken brandbil som helst utan brandbilen från Ljungbyhed och med den följde även min kära bror. Usch så hemskt. Nu hade jag verkligen för många ögon på mig. Kunde ju inte bli värre.
Varför ska jag ha sådan otur. Kunde han inte kommit när mamma ska på brandövning. Oj som vi skrattade och jag kunde inte vara allvarlig på övningarna. Släckte min eld - Riktigt stolt är jag. Undra om min bror var lika stolt på sin lillasyster?

Bex flitighet har smittat av sig. Har verkligen sett fram emot att få ta på mig träningskläderna idag. Har sådan energi i kroppen. Vet inte riktigt var jag har fått all energi men, tror Bex har något med det att göra. Att se hur duktig hon är lockar mig med till att bli riktig flitig.
Mamma och jag kom fram till att jag var den lataste av mina syskon. Pinsamt och så kan vi ju definitivt inte ha det. Min syster tränar stenhårt inför Stockholm Maraton och min bror är både ute och springer och besöker gymmet flitigt. Lillsyster (jag då) sitter oftast hemma och kollar tv (pinsamt).
Så jag tycker om när Bex smittar av sig av sin energi.

Ska vila lite nu innan det är dax att bege sig till slingan för att springa och gå. Uppdaterar senare under kvällen.

jogging/promenad

Ikväll tänker jag ge mig själv en hel del beröm. Bex lurade nämligen med mig att jogga idag. Gick för det mesta men, kämpade på under rundan. Jag vill verkligen kunna jogga en hel runda men, jag måste ta det lugnt nu i början och känna efter lite hur det känns i min vad.
Kan erkänna att det känns riktigt skönt i hela kroppen efter min lilla gå/jogging runda. Jag hoppas jag kan ge mig ut på en sådan runda imorn med. Känns så skönt nu i efterhand när man har duschat och smörjt in sig med body butter. Tror at tdet är riktigt bra att Bex peppar mig till att ut och springa för då tar jag ju verkligen tag i det med.

Imorn är det jobb igen samt att jag ska på brandövning på brandstationen i Klippan. ( Får inte glömma kameran). Är så glad att jag får jobba så mycket som möjligt nu. Vill ju ha pengar till min resa med. Inte bara till själv resan utan gärna under resans tid med.
Vad händer annars imorn? jo självklart ska jag försöka ge mig ut och jogga/promenara. Hoppas på att jag klarar lite emr än idag men, ska inte gå för fort fram heller. En sak i taget. Så kommer nog min onsdag att se ut.

Usch har sådan tandvärk men, skjuter upp det hela tiden. Svider mer i plånboken än i tänderna. Fast nu har mamma sagt till att jag måste dit. Så bäst att göra som hon säger. På torsdag klockan 13:15 är det dax att gå dit. Usch jag som inte alls tycker om tandläkaren. Har haft så mycket problem med mina visdoms tänder att det skrämmer mig lite varje gång jag måste gå dit.

Snart kallar sängen och innan dess hade jag tänkte och läsa lite bloggar som jag inte alls har hunnit med idag. Sen blir det diretk ner i sängen.

Bloggtorka

Hej Bloggen!

Oj har nog fått världens blogg tork. Har inget roligt att berätta och allt jag skriver handlar om min vardag.
kanske ska sluta blogga?

Nu ska jag in i duschen. Är helt slut efter en sömnlös natt med tandvärk :(

Avkopplande måndag kväll

Har en riktigt mysig måndag. Direkt när jag kom hem gjorde jag en ansiktsmask och tog hår inpackning i håret. Efter 20 minuter tog jag ett varmt skumbad. Nu har jag smörjt in mig och gjort vi håret och sitter nu och myser i soffan tillsammans med en bra film. Kollar lite smått på resor med men, det får man ju lova att göra.

Nu är påsken över och det är dax att bruka allvar med träning och vad jag äter. Har blivit alldeles för mycket onyttigt denna helgen. Kan ju inte säga att jag har legat på latsidan. Har varit ute och gått mycket men, tyvärr hjälper inte mina promender om jag stoppar i mig massa onyttig mat.
Imorn blir det simning, promenader och mina älskade situps. Det blir någon nyttig mat. Vad vet jag inte riktigt så det återstår att se.

Imorn blir det jobb till 15:30 sen ska jag iväg och simma med Bex hoppas jag på. Annars händer inget ut över det vanliga. Inte som är inplanerat iaf. Det hade varit trevligt om det hade hänt någon som bryter av min vanliga vardag. Hoppas kan man ju alltid.

Tänkte faktiskt att jag skulle krypa ner under täcket nu och kolla på filmen. Ska upp tidigt imorn så kan ju alltid hoppas på att man somnar i tid med.

Sov gott mina underbara läsare.

Påsk helgen

Ännu en helg har gått eller det är ju helg idag med men, den räknas knappt. Den känns som vilken måndag som helst. Jag vet att jag är riktigt dålig med att uppdatera på helgerna. Det känns lite som jag sviker er läsare när jag är så dålig med uppdateringen på helgerna.
Anledningen bakom är nog att jag inte har riktigt tid eller ork att uppdatera på helgerna. Oftast har jag många bollar i luften när helgen väl kommer. Det är mycket man ska göra och få dagar att uträtta allt på.

Påskafton firade jag hemma hos min moster. Det var riktigt trevligt och roligt att få träffa min kusin och hennes barn. Som jag har skrivit innan har jag inte sett dem sen de åkte hem på sommarlov i Sverige. Barnen hade blivit så stora och det var roligt att få se dem. Jag hoppas jag hinner träffa dem lite i sommar med.
Moster hade gjort en påsk buffé med massa olika goda saker på. Innan vi skulle äta var vi tvugna att måla varsit ägg. Usch jag som inte kan måla. Karna fick måla mitt ägg med.
Efter middagen fick alla barnen leta påskägg (jag med) som min moster gömt i huset. Till kaffet hade moster gjort en smarrig chokad tårta.


På natten hade jag lovat att hämta mina kära vänner inne i stan. Arg var jag med . Kan inte bygga om halva stan när jag ska dit. Man vinner alltid på att ställa upp. Lite tråkigt att jag inte följde med men, vad gör man. Ser fram emot nästa gång vi ska ut.

Söndag hade jag lovat att vara hundvakt så bestämde med Susse att vi skulle gå nere i Skärlid med hundarna. Där var riktigt mysigt att gå. Mycket folt och det blev en lång och jobbig runda. Den där backen uppför kopparhatten är inte att leka med. Susse fick ju lite drag hjälp av lilla Skrållan.
Sedan satte vi oss ner i gräset och åt en god glass och tittade på alla människor som njöt av den underbara dagen.
När vi kom hem grillade vi korv och solade lite innan det var dax för Susse att gå hem och vänta på Anton.

På kvällen blev det pizzerian med Susse, Camilla och barnen. Jag erkänner jag kladdad nog lite jag med.
Precis när vi skulle betala ringde min finska kompis Minttu. Lärde känna henne nere i Dûsseldorf. Det var riktigt roligt att prata med henne. Dock kändes det som det var evigheter sen jag pratade engelska. Så skärpning!

Nu sitter jag hemma på mina föräldrars altan och tro det eller ej men, jag pluggar faktiskt. Väldigt skönt att kunna sitta ut och skriva sin uppsats istället för inomhus när solen skiner.
Ikväll ska jag grilla med min pappa. Trist att inte mamma är med men, hon jobbar kvällen idag. Hoppas att hon är med nästa gång det ska grillas hemma hos dem. Hon gör så goda marinader och hennes yngsta dotter är lite lat på att ställa sig att göra marinad så hon var och köpte färdig.

Så har den helgen sett ut. Som ni har upptäckt så blev det inget festande denna helgen men, vänta bara till helgen är det dax igen. Då ska vi pimla vin och mysa i Bex nya hus. Ska bli riktigt trevligt.





Underbara lördag

God morgon lördag!

En underbar lördag är det. Solen skiner himlen är blå och snart ska jag träffa min Bex.
Har varit vaken i 2 timmar nu. Lika bra att ställa klockan i tid så man kan somna om några gånger med haha. Det är så underbart att få somna om och sova i sådär 15 minuter innan det är dax att gå upp.

Vad händer idag?
Nu på förmiddag ska jag med Bex och kolla lite skor till henne. Sen efter det blir det en härlig promenad innan det är dax att göra sig fin för att åka till Hässleholm och sen Kristianstad.
Ikväll ska jag träffa mina kusin barn som jag inte har träffat sen de åkte tillbaka till Sverige för sommarlov. Det ska bli kul att träffa dem.

I natt har jag lovat att hämta gänget inne i stan. Hade gärna varit med dem ikväll och hela natten men, tyvärr kan jag inte klona mig hur mycket jag än vill. Jag vet ju att det ALLTID går vilt till tillsammans med dem. Får ta igen det nästa helg.

Så ja dax att städa undan och klä sig innan Bex kommer. Attans att ajg alltid måste stressa fast jag går upp i tid.

Önskar mina läsare en trevlig förmiddag i solen.

Gäsp

Jag är så trött så att jag nu sitter och fryser. Denna långfredagen har verkligen varit lång. När jag kom till jobebt i eftermiddags trodde jag att den aldrig skulle ta slut. Redan efter 1 timmes tid trodde jag att jag hade varit där i 3 timmar.
Annars har det varit en ganska så lugn dag på jobbet.

På väg hem från jobbet gick jag inom Gustaf och snackade lite skit med dom innan det var dax att gå hem för att hoppa i sängen. Alltid lika trevligt att träffa vännerna. HUr trött man än må vara finns det inget som hindrar än från att umgås med sina vänner.
Blev dock inte så sent utan jag gick igen efter någon timmes tid. Var så skönt att få komma hem. Nu sitter jag och gäspar i min lilla siffa och jag tror det är dax att tvätta av sig sminket och sen direkt när i en kall men, skön säng.

Ni får sov gott så hörs vi imorn.

Härlig dag men, jag jobbar.

Nu har jag varit ute på en lite promenad med avslut på fiket. Behövde en liten socker chock innan jag ska traska iväg till jobbet. Jobbar 13:30 - 21:30 idag. Känns inte alls kul att gå till jobbet när alla andra är ledig. Fast som både Bex och Susse säger - PENGAR!

Har får riktigt ont i halsen och en förkylning håller med på att bryta ut. Känns som att så fort jag har blivit av med det så kommer det igen. Attans... Varför ska jag ha en sån himla otur?
Det blir mycket honungsvatten och thé nu fram över.

Äntligen har jag skärpt till mig med mina promenader och vad jag äter. Igår var jag ute och gick hela dagen kändes det som och på kvällen blev det sallad och frukt snacks. Riktigt mumsigt.
Idag har jag sallad med mig till jobbet samt att jag har frukt till min rast. Nyttigt och gott.
Jag måste komma i form nu innan vår resa.

Härliga Torsdag

God morgon!

Det blev väldigt dåligt med uppdateringar igår. Jobbade först till 13 sen 1 timme på mig för att flyga med Susse och Anton till Blåkulla. (Där vi även tog en fika) Sen mötte Camilla och Ellen upp med. Det var en härlig dag med mycket bus på gröna Blåkulla.

Efter buset gick vi till affären och handla. Jag handlade mat till kvällen och mammorn med barn köpte glass. Haha tror faktiskt att mammorn kladdade lika mycket som barnen. Så sött.
Jag skulle ha Sex and the Ciy kväll tillsammans med Bex så snabbt hem och fixa maten och städa innan det var dax igen.

En timme senare från det jag klev in genom dörren skulle jag bort till Susse. Jag hade lovat att passa lilla Anton medans hon var och träna barnen på friidrotten.
Anton och jag tog en lång och mysig promenad tillsammans. Gick hem och busade lite med hundarna och spelade lite boll innan vi gick igen. Det blev ännu mer bus i parken. Hihi Vi träffa till och med på Assan. Så söt Anton var och ville busas med Assan. Turen var på vår sida och Vi fick se brandbilen.

17650 steg senare kunde jag slå mig ner i min soffa tillsamman med Bex och ha en riktig mysig kväll. Pastasallad, jordgubbar och film. Ett perfekt avslut på en perfekt dag.


Hemkommen från Blåkulla

Har precis kommit hem från Blåkulla. Nu ska jag städa och fixa pasta sallad till ikväll.
Ska ut och gå med tillsammans med Anton.

Uppdaterar ikväll

Innan jobbet

God morgon torsdag!

Ska strax traska iväg till jobbet. Så detta blir ett lite inlägg. Jobbar till 13 idag sen ska jag handla och fixa mat till ikväll. Blir pasta sallad med något slags kött.

Idag händer inte så mycket roligt ska träffa Bex ikväll men, det blir någon gång efter 20. Hon jobbar. Ska städa lite och ut och gå. Känner mig så flitig.

Ni får ha en bra förmiddag. Hörs när jag kommer hem.

god natt



Dax att släcka ner datorn och sova.
God natt mina underbara läsare vi hörs imorn.

Oldisar från gamla datorn

Vilken bra kväll. Micke ringde och sa att han hade fått ut mina gamla bidler från min kraschade dator och gissa vad glad jag blev. Det var mest bilderna från Tyskland som jag vill ha men, nu fick jag alla plus all min musik.
Haha roligt att se alla bilder från i somras.

Här är lite bilder som ni nog har sett innan men, vaddå...

Lilla Lilla Skrållan så liten hon var här.
En riktig liten valp...

Alltid lika mysiga Wilma. Precis som det ska vara.


I somras fick vi ett ryck och vi alla gick eller Cykla till Svenstorp
där det blev lite fest och Twister spelande.
Trodde itne min bror var så duktig


Drömmer om sommaren

Planerna inför sommaren är i full gång och det kommer bli en riktigt bra sommar. Förra sommaren var kanon och denna kommer att bli ännu bättre. Det vet jag med all säkerhet.
Förra sommaren var jag bara hemma eller var ju på Liseberg men, blev ingen direkt semester.
Räknar inte Düsseldorf som någon direkt semester.

Oki jag var utomlands men, hade ju ingen semester. Låg inte på stranden och drack parably drinkar utan jag sprang efter en liten pojke. När jag kom hem därifrån var det 1 veckas semester innan jobbet började. På den veckan hade man ju miljoner saker med som man skulle fixa och vänner man skulle besöka så blev ju inte direkt någon semester.

Vecka 28 har jag och Bex planerat in en resa. Blir med stor sannolikhet till Cypern. Biljetterna är ganska dyra men, vi har sagt att vi väntar att boka till vi hittar någon billig och bra. Kommer inte ta någon ospec. resa utan vi vill veta vart vi ska. Vem vill ha 1 mil still stan och 5 km till stranden. Tar man ospec. vet man ju aldrig vart man hamnar.
Tror att det kommer blir en hel rolig resa. Med mycket fest och nya bekantskap.
Planeringen inför vår resa är i full gång fast vi inte har bokat ännu eller är säkra på att det blir Cypern men, hoppas kan man ju alltd.

Sen har vi även planerat in en resa till Göteborg, paddla kanot, Gotland och Stockholm. Hur vi ska hinna med allt återstår att se. Jag ska ju även försöka ta mig ner till Düsseldorf med men, det ligger ganska långt bort i mina planer. Vill verkligen utomlands i år. Helst längre ner än Tyskland.

Tillbaka till vardagen. Kan inte drömma mig bort till sommarens party och resor fast det inte är så svårt.
Klockan tickar och det är dax för mig att göra lite nytta

Var är solen?

God morgon gråa Onsdag!

Solen lyser med sin frånvaro idag.  Himlen är grå och tråkig och idag känns våren väldigt långt bort igen. Det är tur att blommorn och träden har börjat slå ut.
Saknar verkligen solen och värmen idag. Känns som jag hade behövt den. Den får mig alltid på så bra humör fast jag idag är på lite bättre humör än igår. Jag hoppas verkligen att solen tittar fram i eftermiddag.

Idag händer inte så mycket. Är än så länge ledig men, allt kan ändras. Om jag inte hör något från jobbet idag ska jag försöka plugga lite och plocka lite i min lägenhet. Tror faktiskt inte det händer något roligare idag fast jag verkligen hade behövt ha lite roligt.
Trots att jag känner mig lite gladare idag retar jag mig fortfarande över det som hände igår. Lite roligt i den gråa vardagen hade inte skadat.

Dax för duschen. Jag hoppas jag kan lägga upp lite bilder idag vet att jag är dålig på det.

Ha en underbar dag och jag hoppas att det inte är lika grått hos er.

Klarar mig ändå!

Ingen kärlek men, underbara vänner. Storasyster är kär, storebror är kär men, inte lillsyster. Visst är det trist på alla familje middagar när syskonen pussar och kramas med sina stora kärlekar. Ibland känns det lite ensamt när de har någon men, inte jag. Fast så ser det tyvärr ut.

Vet inte om jag ska hänga läpp över att jag inte har hittat kärleken. Finns stunder i livet som jag saknar det men, samtidigt så har jag det bra som jag har det. Vill jag hitta kärleken är jag eller bor jag definitivt på fel ställe. I lilla Ljungbyhed känner alla alla eller så är man släkt med någon på något konstigt sätt.

Har mina underbara vänner och så länge jag har dem behöver jag desperat inte söka efter kärleken utan låter den komma till mig. Jag vet att jag kommer ha en kanon sommar tillsammans med dem.
En resa är planerad och såå mycket annat. Vet inte hur vi ska hinna med allt men, tillsammans löser vi allt.

Nu väntar kudden på Lillasyster. Sov gott min underbara läsare. Jag hoppas verkligen att jag är ltie piggare imorn

Irriterad över en lite smulsak

Att jag aldrig lär mig! Att jag ALLTID gör samma sak om och om igen. Jag låter mig luras hela tiden och jag är så dum som vet om att jag blir lurad.

Denna dagen har inte alls varit bra. Först en väldigt seg dag på jobbet som sedan snabbt ändrades till något annat som jag nu retar mig på väldigt mycket. Det är bara en liten sak men, ändå retar jag mig så äckligt mycket på det. Helt utan anledning. Mitt världs stora problem är bara en liten smula av någon annans problem.
Min kompis sa att jag inte skulle låta detta trycka ner mig och hon har så rätt så men, det är jag och jag låter mig lätt tryggas ner av saker och ting.

Jag är alldeles för snäll! Låter mig luras, utnyttjas och bli trampad på utan att säga ett ljud. Eller jo jag kan säga ifrån mer nu än innan. Oftast blir det tyvärr till fel personer och det ber jag verkligen om ursäkt för.
Vet ju att du bara vill att jag ska vara glad som vanligt. Vet med att jag bara har hängt upp mig på en småsak men, undrar varför jag blir så irriterad över det.

Ibland känns det lite som att alla kan köra med mig för att jag är så lättlurad. Jag blir lätt sårad och kan hänga läpp i flera dagar.

Ikväll kände jag att jag var tvungen att skriva av mig. Blev bara negativt i min lilla blogg ikväll fast än så länge är kvällen inte slut och kanske kommer det ett litet positivt inlägg.

Segt värre

Idag är det riktigt segt. Har nog gäspat mig igenom hela förmiddagen. Fattar inte hur jag kan vara så trött jag har ändå sovit fler timmar än jag brukar.

Har iaf duschat nu och ska göra vid mig lite snabbt innan jag tar cyklen eller om jag ska gå inte riktigt bestämt mig ännu och sen hem till mamma och pappa. Busa lite med hundarna och bara slappa (snylta lite mat med).
Kan inte sitta här hela dagen ska fixa vid mig lite nu snabbt sen hem.

Skriver mer ikväll

8 Timmars sömn...

God morgon!

Efter 8 timmars sömn är jag nu uppe igen. Är väldigt trött och tycker inte alls det ska bli kul att gå till jobbet idag men, som Bex säger tänk sommar. Ja hon har rätt. För planerna inför sommaren är i full gång.
Idag jag jobbar jag som sagt mellan 7-13. Inte så många timmar tyvärr men, få är bättre än inga.

Klockan tickar iväg och jag borde göra  mig redo att traska till jobbet.
Ni får ha en bra förmiddag så hörs vi när jag har kommit hem. Hoppas det blir direkt efter jobbet.

En tidig kväll för mig

Ligger redan nerbäddad i min varma säng. Tänkte lägga mig i tid idag men, sen om jag somnar när jag borde är en bra fråga. Känner mig ganska så trött ikväll så hoppas jag somnar tidigt.

Imorn ska jag jobba mellan 7-13. Sen vet jag inte vad som händer mer. Jo visst ja, jag ska ut på min härliga promenad samt lämna pengar till Sanna. Så det finns ju lite att göra imorn. Jag hoppas att jag får jobba en hel del denna månaden. Så tar i princip allt jag kan.

Jag borde verkligen börja med min uppsats som jag hela tiden skjuter på. Allt för att slippa göra den! Nu ska det bli sämre väder och då kanske jag kan sätta mig med den. Känns inte så lockande att sätta sig inne framför datorn när solen skiner utomhus. Ska även börja förberdda mig för nästa prov eller alla prov kanske.

God natt underbara läsare. Sov som en katt får ni inte ro får ni ligga där och glo

Millers på Janniz

I helgen var det då Millers (milles) som de heter nu. De byta namn för det var tydligen redan ett band som hette Milles orkester. Det var sista spelning på Janniz vilket var ltie tråkigt men, de kommer att ha fler spelningar i sommar.
Lite bidler från kväll ska jag iaf bjuda på:


Tobbe visar upp sin nya posé


Kim ville inte vara sämre han utan bjöd på denna


Nja tycker mer du ser röd ut än brun...


Rolig man kan se ut då men, det bjuder vi på.


Kärleksparet på hög nivå... Söta ni är då.

Då var denna helgen över och jag ser med spänning fram emot nästa.




Grillat på menyn

Hallå!

Hur har er dag varit?

Själv har man haft en underbar dag hemma hos mina föräldrar. Har busat med Skrållan och Wilma, varit inne hos Sanna och pratat och busat med barnen samt att jag har fixat mat till mig och pappa.
Idag stod det grillat på menyn. Fläskfilé med sallad och en god sås till. Mumsigt värre!
Solen har lyst, fåglarna kvittrat och barnen lekt. Ännu en kanon vårdag. Tyvärr har jag hört att det ska bli sämre väder imorn så har njutit lite extra idag.

Ikväll blir det lugnt precis som alla måndagar. Ska göra ansikstmask och fixa mina naglar hade jag tänkte. Självklart ska jag tänka på Bex som jobbar kväll denna veckan. Det innebär att jag kommer ha många tråkiga kvällar denna veckan :(

Something from Saturday

Petra goes crazy


And after her Linda goes ...


I don´t know what

En bra kväll flera bilder kommer ikväll för nu ska jag ut i solen och läsa miin bok

Linda goes Lasse Stefans Fan

Tänkte att kanske min kuins Krusse uppskattade denna bilden.
Som att han är ett stort fan av Lasse Stefans.
Är jag på rätt väg?






Trött=ingen uppdatering

Blir ingen uppdatering idag! Är så trött skriver imorn.

Tidig lördag morgon

God morgon läsare!

Brukar aldrig hinna blogga på morgonen innan jobbet men, idag har jag tid över innan det är dax att gå.
Är riktigt trött och frusen nu på morgonen. Somnade inte förrän klockan var 3 imorse tror jag bestämt. Hade precis slocknat när jag fick ett sånt störigt sms. (Alla sms som jag vaknar av är störiga så ni vet.)

Nu på förmiddagen är det jobb som gäller. Inte så lockande hade hellre legat kvar under täcket men, får tänka positivt så går nog förmiddagen ganska fort. Efter jobbet ska jag nog gå hem till mamma och pappa direkt och lägga mig i solen och vila ett par timmar så jag orkar med kvällen och natten.
Ikväll blir det Pizzerian och Miles för hela slanten. Vi är ett stort och glatt gäng som ska dit. Så det blir nog extra roligt ikväll.

Idag fyller min vän Susse 25 år! Grattis vännen hoppas du får en kanon dag!

Nej nu borsta tänderna och göra det allra sista innan det är dax för att gå till jobbet. Vi hörs när jag kommer hem någon gång i eftermiddag.

En galen eftermiddag

Fredagen har även den varit en helt underbar dag som jag spenderat med vänner och familj.
Gilalr verkligen den svenska våren. Den är något alldeles extra och som att jag missa den förra våren så passar jag på att njuta ltie extra av detta årets vår.

Eftermiddagen umgicks jag med Sanna och barnen. Vi satt på deras jätte stor trä terass och solade medans barnen sprang rundor och lekt i trädgården. Det var så otroligt varmt och skönt att sitta där och bara prata med min Sanna panna. En riktig härlig och galen eftermiddag tillsammans med Familjen Magnusson.
Såg att jag faktiskt hade fått lite färg i ansiktet :)
Börjar känna av oron av att de snart ska ta fram poolen och enligt tradition så ska jag slängas i! Funderar seriöst på att fly landet.




Nu ikväll har jag, mamma och Susse suttit på pizzerian, ätit pizza och druckit öl. Det var ritkigt mycket folk på pizerian vilket var roligt men, de snygga killarna lyste med sin frånvaro eller de kom när vi hade gått. Det blev inte så sent för tror nog vi alla 3 var lite smått trött.

Tyvärr gick jag inte 15 000 steg idag men, har ju bara solat idag. Får ta nya tag imorn.


Tror att john Blund har varit här på besök för att jag har sand i ögonen och börjar blir riktigt trött men, med tanke på att jag ska jobba imorn så är det nog dax att hoppa ner i min säng,
Jag jobbar 7:20-13:00 imorn. Självklart ska jag traska bort till jobbet.

Ni får sova så gott mina kära läsare.


Fredag och solen skiner

God morgon läsare!

Jag har vaknat upp till ännu en underbar dag. Solen skiner,  himlen är blå och fåglarna kvittrar utanför mitt fönster.
En härlig vådag!
Jag blir på ett sånt bra humör när jag känner solens strålar värma min annars trist och fullspäckade vardag. Det är precis som när solen kommer så minskar stressen och man tar sig tid till att njuta av värmen och umgås med alla man tycker om.

Idag är det fredag och min kalender är för en gång skull tom på saker som jag måste göra. Så snart ska jag ut i solen och promenera hem till pappa och busa med hundarna. Tänkte även leta upp min strandstol och sätta mig på gräsmattan tillsamman med min bok och Ipod. Njut av hur solen värmer mitt ansikte.

Jag har inte glömt att jag har ett mål idag. Ska ju gång minst 15000 steg idag. Jag är väldigt taggad till att nå mitt mål och hopppas verkligen att jag lyckas. Alla promenad och den friska luften får mig på sånt bra humör. Jag är taggad till att gå ner en storlek och att komma i form igen.

Ni får ha en underbar dag. Givetvis följer kameran med mig under dagen och jag ska försöka blogg i eftermiddag.

2 April

Att fotografera årets första syn av fjärilar var inte det enklaste. Jag ville dock försöka men, de flög i väg och kvar blev bara blommorna i rabatten. Ännu en härlig vårdag har gott mot sitt slut och jag hoppas verkligen att den dyker upp imorn med.
Jag har promenaret en hel del idag. Först promenad med Susse sen gick jag hem till mina föräldrar. Det var meningen att jag där skulle sätta mig isolen med min bok men, så ringde de från jobbet och undra om jag ville jobba. Självklart ville jag det. (Måste ha pengarna till resan). Så tyvärr blev det ingen mer lång promenad. Gick ju dock hem från jobbet.

Stegräknare stod på 12367 steg inte riktigt det antal steg jag hade planerat för dagen men, jag känner mig nöjd.
Imorn är jag än så länge ledig och SKA gå minst 15000 steg.


Nu ska jag betala min räkningar som jag inte har gjort ännu. Opps lite sent nu kanske men, bättre sent än aldrig.
När det är gjort ska jag läsa en stund i min bok innan jag ska sova.

Känner att jag ännu inte är riktigt klar för att sova och ändå är klockan 23:31. Attans måste få lite rutin på vardagen.

Ni får sova gott mina underbara läsare så hörs vi imorn

Njuter i solen

Har preics kommit innanför dörren. Har tagit en fika tillsammans med Susse. Konstigt att vi alltid hamnar på fiket när vi ska ut och gå. Blev en rask promenad efter fikan så vi ska inte klaga. När jag kom in på gården sattt pappas farbror på en stol i solen så passade på att prata med honom samtidigt som jag njöt i varmen.

Nu ska jag ta min bok för att sen gå hem till pappa och kolla när han putsar fönstrena. Det är så härligt att sätta sig i solen med en bok och bara njuta av att våren är här.

Senare ska jag och Bex nog ut och gå med Vovarna. Mysigt värre. Så det blir ännu en bra dag tillsammans med vännerna.

Så ut och njut av solen och att våren äntligen är här för att stanna (hoppas jag)

En härlig dag på G

God morgon läsare!

Ännu en strålande dag. Solen skiner och jag är på strålande humör. Konstigt att solen kan göra så underbar underverk.
Det är så härligt att våren äntligen är här. Är riktigt trött på allt regn och rusk.

Idag har jag inte så mycket i min lilla kalender men, dagen har ju precis börjat. Ska se om pappa kan komma nu och fixa med min tavlor. Skönast att ha det gjort nu på förmiddagen så man kan ut och njuta av solens värme senare.
Vill ha klart i lägenheten nu så den är riktigt mysig till helgen.

Oj jag glömde helt bort att jag har matte idag men, vet inte riktit om jag ska gå. Oki jag behöver gå dit men, fattar inget ändån när läraren förklarar. Hon är riktigt dålig på att förklara plus att man fattar inte allt hon säger. Så sitter hellre hemma i lugn och ro och försöker ge mig på det än går till skriktanten.

Dax för frukost - knäcke och smoothie. Borde egentligen duscha först så tror jag tar fram smöret så deet hinner bli lite mjukt.
Ska även försöka uppdatera lite mer idag samt ta med kameran. Har varit dåligt på att lägga upp bilder och att ta bilder den senaste tiden.

Ni får ha en underbar förmiddag och passa på att njuta så mycket som möjligt i solen.

Var är John Blund?

Intre en ända gäspning på hela kvällen. Ögonen är som piggast och jag kan inte sova.
Känner att jag borde ha sovit för 2 timmar sedan men, vad gör man när man inte kan.
Rullgardin är fortfarande upp och jag känner mig en aning rastlös.

Ska krypa ner under täcket och fortsätta att läsa min bok. Ett hopp om att John Blund snart ska komma och kasst sand i mina ögon är väldigt stark. Hade varit skönt att komma upp i lagom tid imorn. Vill itne missa något av våren.

Sov gott mina underbara läsare.



En otroligt fin dag

Nu är våren verkligen här.

Jag har haft en underbar dag tillsammans med vänner. Har suttit ute och fikat med Susse och Anton. Det var meningen att vi skulle ta en promenad men, vi fastade ute i solen på fiket. Det var väldigt trevligt och kändes verkligen super lyxigt att få sitta där i linne och njuta av solens värme. Jimmy stannade till och snackade lite skit och snart dög öven Camilla med Ellen och Nordh upp. En helt underbar eftermiddag tillsammans med vänner och mycket snack.

Tyvärr blev det ingen promenad för min "helg sambo" Bex ringde och fråga om vi skulle simma. Det tackar inte jag nej till.
Så mot Klippan och tror ni inte att de hade stängt denna gången med? Jo för annan verksamhet. Vilket skämt
Perstorp är mycket bättre varmare i vattnet och de har öppet till 22. Simmade i min vanliga takt i ca 45 min.
Så skönt det var att simma igen. Det MÅSTE jag gör minst 1 gång i veckan.

Ikväll har bex varit här. Vi har kollat på Roomservice och självklart Grey´s. Det är alltid lika kul att umgås med Bex vi har alltid så roligt tillsammans. Bex hade köpt med sig ananas, physalis och ramlösa. Mums.
Känner mig så nyttig nu ikväll mer än vad jag var innan.

Nu ska jag mysa ner i min soffa och läsa min bok. Det har och är en riktig mys onsdag idag och jag är på sånt strålande humör.

Ni får sova så gott alla mina underbara läsare. Så hörs vi imorn. Ska försöka skriva lite mer i bloggen då.

God natt och dröm sött!


För 1 år sedan...

God morgon!

För exakt 1 år sedan gick planet nerför landning i Düsseldorf. Oj vad nervös jag var på planet men, samtidigt så ivrig för att träffa familjen och se min nya bostad under 3 månader.

När jag lämnade Sverige kunde jag fortfarande var det fortfarande snö på vissa ställen och chocken när jag steg ur planet och ut i den Tyska miljön var att det var soligt och grönt. En sån härlig känsla. Alla min fördomar för Tyskland försvann ganska snabbt och även nervösiteten försvann så fort jag kände och såg den tyska naturen.

Min första dag där nere var en aning hektisk. Det var många ställen som skulle besökas och jag hade inget emot att få följa med och se mig runt i min nya stad. Allt var helt galet. Lilla Oscar visade mig hans tåg och tog mig i handen hela tiden. Max var lite blyg och Oliver berättade allt för mig. Jag fick även se dem spela boll och jag spelade med lilla Oscar men, så trött jag blev av att springa runt efter Oscar. Var inte alls van att behöva springa efter en pojke på 2,5 år som var full av energi.

Det som oroade mig mest ner i Tyskland var nog språket. Jag kunde lite sen innan men, det var säkert 8 år sedan som jag läste tyska och kunde bara det nödvändigaste. Jag klarade mig ändån ganska bra på min tyska. Min familj som jag bodde hos kunde ju svenska som att det var en tysk/svensk familj men, man vill ändå kunna prata lite tyska med dem och alla andra. Tyvärr är inte tyskarna så bra på engelska eller iaf inte alla.

Det roligaste var nog när jag fick träffa min kusin och hennes familj. Det är inte ofta jag träffar dem och nere i Düsseldorf fick jag chansen att träffa dem minst 1 gång i veckan. Det var riktigt roligt att få träffa Karna, Miriam och Petter. Petter var inte så liten längre och Karna och Miriam blev glad att få se mig.
Så roligt jag hade tillsammans med min kusin och hennes familj. Längtar riktigt mycket efter att få träffa dem igen.
Nu har jag inte träffat dem sen de åkte hem till Sverige för sommarlov och jag hade ytterligare lite mer än en vecka kvar i Düsseldorf.

Om jag ska summera mina 3 månader i Tyskland var det mina bästa 3 månader på länge. Jag hade väldigt kul och lärde mig mer för varje dag som gick. Tyvärr hände det lite tråkiga händelser med där ner. Jag var tvungen att åka hem under en helg för att ta avsked av en vän till mig som hade råkat ut för en arbetsplatsolycka men, jag är glad att jag hade min finska kompis där nere som ställde upp för mig under de jobbigaste dagarna.

Nu önskar jag verkligen att jag var där nere igen.. Få ta en promenad längs Rhein, shoppa skor på Kön och få umgås med alla härliga människor där nere.


RSS 2.0