Uppdatering

Fick lite klagomål idag av Johanna. Hon tyckte jag var dålig på att uppdatera men ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning om vad hon pratar om. Tycker jag är ganska då duktig på att uppdatera.

Så lite uppdatering av min helg kan jag bjuda på.

  • I fredags var det Helsingborg som gällde. Det blev en ny frisyr och lite shopping tillsammans med mamma. Alltid lika mysigt med mor och dotter dag. Upptäckt en litenv marknad där det var mest mat från olika länder. Vi köpte massor av goda (och dyra) oliver. Kvällen bjöd på familjekväll med bror, mamma och pappa. En fredag med familjen Hallberg!!
  • Lördagen bjöd på festligheter. Party humöret var inte direkt på topp när jag vaknade men under dagen tittade solen fram. Party humöret var på topp och jag hade såå sjukt roligt med min söta lilla Anna. Minnesluckorna denna kväll är många och blåmärken desto fler. Vet att jag slog en kullerbytta på Annas golv och fick en del blåmärken men alla de andra blåmärken som jag har då?? Kan någon snäll söt själ berätta för mig vad som hände i lördags? Roligt hade jag iaf och det är det som räknas eller hur? Det blev en riktig kanon kväll tillsammans med mångha underbara vänner.
  • Söndagen var man en aning seg startade. Som vanligt mådde jag hur bra som helst men hade inte fått så mycket sömn som jag borde haft. Det blev en relativ lugn söndag. En tur in till Elgiganten för att hämta min telefon som redan var klar och sen handla lite. Mamma fick en fin blomma och god middag på kvällen av mig och Rogge. Vi är så snäll mot vår mamma.

Nej, om man kanske skulle vara duktig och lägga in alla kläder så man kan hitta sängen. Förstår inte hur jag kan ha så mycket kläder men ändå hittar jag inget att ha på mig varje dag.

Things to do

Idag har jag en del att göra. Så skönt att ha något att fylla dagarna med.

  • Besiktning av lägenhet.
  • Städning av lägenhet.
  • Flytt packa
  • Tvätta
  • Hämta katalog i Klippan.
Hur jag ska hinna med allt detta är frågan men det blir säkert bra.


Uppdatering 21;27

Hann nästan med allt idag. Hann inte börja packa ner glas i lådorn men får ta det imorn. Då kan hundarna följa med och springa i trädgården.
Borde kanske skriva att denna gången är det tyvärr inte jag som flyttar utan min bror. Jag hoppas att nästa gång det ska packas och flyttas så är det min tur.

Ett fall i det blåa!

Tycker det ser ganska häftigt ut. Överväger lite om mna skulle testa men undra lite över min höjdrädsla. Måste säga att jag är en aning impad över min bror. Att han vågar stå där ute och bara släppa och lita på att fallskärmen vecklas ut- Är riktigt stolt över honom.

 

3 minuter in i filmen ser ni hur min bror kastar sig ut i luften och är helt överlycklig!


Äntligen lördag

Efterlängtade Ljudbangen står på kvällens schema!

Sitter och hoppas på att det ska spricka upp snart. Just nu är det grått och trist ute. Som tur är så regnar det inte längre men jag hoppas på solsken ikväll. Är inte alls motiverad till årets Ljudbangen om det ska regna. Enligt DMI ska det bli 15-20 grader idag och inget regn. Så jag hoppas verkligen att de har rätt på DMI idag.
Jag har sett fram emot denna dagen. Få umgås med de bästaste vännerna någonsin, skratta, dansa, ha riktigt roligt, och bara släppa loss. Det kommer bli en riktigt härlig kväll hoppas bara att vi har tur med vädret med.

Förutom Ljudbangen har jag inget planerat förutom att betala räkningar men det ska ju göras det med. Kanske åker jag till elgiganten och hämtar min telefon eller ipod som redan är klar. Det gick riktigt fort. Lämnade in den i måndags och igår fick jag ett sms om att min produkt är klar. Så här går det undan.





Nej, dax att betala räkningar och gör sig redo inför dagen!

Lyx frukost

Lyxar till det lite nu på morgonen och äter mumsiga jordgubbar. Det är inte strålande solsken idag men jag hoppas att det klarnar upp under dagen.

Idag ska jag in till stan med mamma. Det blir kanske lite shopping men vi ska mest umgås. En mor och dotter dag. Som hon och jag har ibland. Det är rätt så mysigt.
Kvällen ser ut att bli lugn. Får vila upp mig inför morgondagens galenskaper. Hoppas bara att det blir bra väder. Vill helst slippa regn och rusk.

Nu är det dax att borsta tänderna och sen köra ut mot min bror för att lämna nycklar innan det är dax att bege sig till Helsingborg.

Lathet vs flitig

Varför är man orklös under vissa perioder?

Jag känner att under de 2 senaste månaderna har jag inte alls haft någon ork till att träna. Jag har inte haft någon motivation till verken löpträning eller styrketräning.

Beror det på lathet eller något annat?

Denna veckan har jag känt mig väldigt motiverad. Motiverad till att göra saker och ting. Har varit duktig och hjälpt min söta far i trädgården och sen har jag varit ute och gått en hel del. Det har även blivit några situps på bollen. Jag hoppas jag inte blir av med motivationen igen. För det är skönt att träna och jag behöver det. Trots att en dag på stranden känns avlägsen så får jag träna för min egna skull.

Fridfulla Skäralid

Körde upp på Kopparhatten tidigare ikväll. Där är såå otroligt vackert denna årstiden. Förra gången jag var där uppe var allt täckt av ett tjockt vitt täcke. Ni var det grönt och skönt. Jag slapp att frysa och i stället för att ta på mig mer kläder kunde jag ta av mig en tröja.

Längtar efter en varm sommar dag då man kan packa picknick korgen och cykla ut till Skäralid för att spendera dagen och kvällen med underbara människor. Vilket vi har sagt nu i 2 års tid men tredje gången gilt eller vad brukar man säga?



När man är uppe på Kopparhatten är det precis som man låter fantasin flöda och man drömmer sig bort. Detta är ett riktigt bra ställe att koppla av på och koppla bort verkligheten och bara leva i nuet. Låta alla måsten och borde försvinna för en stund och bara njuta av tillvaron.


Ny telefon igen

Min LG är äntligen på reperation. Som många redan vet så hade jag riktigt dålig mottagning nästan var jag än befann mig förutom på City Gross och i badkaret.

Jag passade även på att lämna in min Ipod då den inte startar fast jag har den på laddning. Börjar tro att dagens teknik inte är så förtjust i mig.

 

I vilket fall som helst så gjorde jag en riktigt bra deal med pappa. En deal som även han tjänar på. Om han förnyade sitta abonemang så kunde jag få hans nya telefon och han min LG. Den är ju inte så gammal. Tror jag köpte den i februari. Den är itne så avancerad så jag tror han klarar den elegant.

Min nya telefon blev en HTC smart. Jag gillar den riktigt mycket men har inte lärt mig den ännu och det lär ta lite tid. Försöker fortfarande komma underfull med hur man för över bilder och musik från datorn till mobilen. Någon som vet?? Isf snälla berätta det för mig. Blir ju tokig.

Bild från Elgiganten

Härlig morgon

Vaknar upp till en härligt solig torsdag förmiddag. Fåglarna kvittrar och barnen är på väg till skolan. Lite stack moln är på väg in men vad gör det? Jag har bestämt mig för att ha en riktigt härlig dag ändå.

Ska börja denna dagen med en riktigt skön, rask och lång morgon promenad. Efter det får vi se vad denna torsdagen har att erbjuda men jag har bestämt att oavsätt vad ska jag ha en riktigt bra dag.
Kanske sätter mig där ute och läser min bok eller åker ner till min kära bror och fixar lite i hans trädgården. Som sagt vi får se vad dagen har att erbjuda. Jag går in med denna inställning att det kommer bli en toppen dag.

"Jag borde..."

Usch jag kollar på klockan och tänker att jag borde kanske gå och lägga mig och sova. Fast jag känner mig inte alls trött. Vill hellre läsa min bok lyssna på musik på låg nivå. Har tänt massor av värmeljus i hela lägenheten, satt mig otroligt bekvämt i soffan med en filt över mig och boken liggandes här bredvid.

Powenapen som jag (råkade) ta i eftermiddags var kanske inte så lyckat men vädret har varit riktigt tröttsamt idag så får skylla lite på det. Det har varit kalla storm vindar så jag har inte haft någon större lust att vara ute och göra det jag borde.
Jag får ju så dåligt samvete när jag inte får något gjort alls om dagarna. Det finns så mycket som jag kan göra och borde.

Förresten har ni tänkte hur ofta vi använder "Jag borde" varje dag?
Inte för att jag har räknat alla mina "borde" men jag kan ju tänka mig att det är en del gånger som jag säger det till mig själv. Det är nog ett ord som vi använder ofta i vår vardag utan att tänka på det.

Jaja nog om det. Nu ska jag stänga ner min dator och läsa en stund till innan sängen kallar. Har en lång dag imorn så vore ju bra om jag var lite utvilad iaf.

Blåser bort

Vinden slår mot fönstrena och solen gömmer sig bakom de tjocka molnen. Det är ett riktigt höst väder i Skåne idag. Sommaren känns riktigt långt borta och jag börjar undra om vi verkligen får uppleva en riktig sommar värme.

 

Nu ska jag sätta mig bekvämt i soffan igen, dra en filt över mig och läsa min bok. Självklart har jag tänt massa värme ljus så det blir mysigt och varmt här inne.


den där John Blund!

Måndagen blev som förväntat - Kanon!

Känner att jag är på rätt väg i livet. Jag försöker tänka och se det positiva med livet. Det är inte alltid så enkelt men jag försöker och det är det som räknas.

Jag har verkligen haft att göra idag och det är det jag mår bäst av. Först blev det en riktig och skön lång promenad i raskt tempo. Det var riktigt härligt väder att promenera i. Får hoppas att vädret imorn är likadant så jag kan gå en lika lång runda (gör absolut inget om den blir längre).
Har även hunnit med ett möte som gick mot mina förväntningar väldigt bra. Ska bli spännande och se hur det går. Sen körde pappa och jag akut till Elgiganten så jag kunde lämna in min Ipod och min urdåliga mobil. Sämsta som jag någonsin haft. Håller tummarna på att pappa går med på ett byte så jag kan få en ny.
Det blev inte bara ett möte idag fick klämma in ett kiosk möte med Anna med ikväll.

Känner hur John Blund kastar sand i mina ögonen så det kanske är bäst att lyssna på honom. Annars somnar jag nog i bloggen haha.

God natt mina vänner och sov gott

Ett steg närmre

Idag är hela jag på topp. Livet känns bara så underbart just nu. Har accepterat mina beslut och är redo för mina nya utmaningar. Förhoppningsvis går det som planerat annars är det bara att acceptera och gå vidare till nästa plan.

Idag är jag ett steg närmare mina mål!

De små ändringarna som jag påbörjade förra veckan har gått över mina förväntningar. Det har inte bara varit ett positivt besked utan minst ett varje dag. Hoppas verkligen att jag har samma flyt denna veckan. Det är kanske så att äntligen har min otur vänt.

Nu väntar en vecka med nya utmaningar, äventyr och förhoppningsvis någon förändring. Det kommer bli en vecka med full rulle som avslutas med galet partande med mina söta vänner.

Positiva förändringar är bra här i livet!

Kanon Helg

Helgen har varit riktigt bra. En lugn fredag med grillning hemma hos föräldrarna. Alltid lika gott med grillat. Sen bar det av hemåt för en lugn hemma kväll framför soffan.

Lördagen bestod av fotboll (förlust) och spelkväll hemma hos Nane. Det blev en riktigt rolig kväll. Först blev det fotboll där 4 av oss hejade på Tyskland och 1 på Italien. Olyckligtvis förlorade Italien och ledsama blickar syntes från 4 stycken av oss.
Efter att Nane letat upp lite spel så var allt bra igen. Det blev Kvinna mot man och till min stora förvåning var killarna något bättre än oss. Kanske inte så konstigt som de fick enkla frågor och sen kunde ju Nane de flesta häst och smink frågor.

Igår var det trädgårds arbete för hela slanten. Hade lovat att hjälpa till där hemma hos mina föräldrar. Gräset blev klippt och altanen blev fin. Jag blev mest grön, smutsig och våt. Det är farligt att leka med högtrycks tvätten.





Toy-Box - Tarzan & Jane


TGIF

Det blev en riktigt bra och positiv start på denna fredag!

För en gång skull vaknade jag utvilad och redo för dagens nya utmaningar. Idag har jag lite som jag ska fixa. Måste avsluta min städning som jag började med i början av veckan och sen ska jag hämta inköpen till morgondagens hemma match.

Jag ska njuta så mycket som möjligt av denna fredagen och göra saker som faller mig in (trots mina ärende). Förhoppningsvis avslutar jag denna fredagen med en glas vin och ett stort leende på läpparna.
Som det ser ut just nu går mina planer och ändringar som de ska men sen har det bara gått någon dag sen jag skrev om det. Dock har jag tänkt på att göra små ändringar länge men har inte vågat förrän nu.
Jag gör detta för min skull och inte för någon annan.

Nej nu kanske jag ska ta tag i denna fredagen så jag kan njuta extra mycket ikväll över det jag har gjort.

Vi hörs lite senare idag!

På Sk(r)att jakt

Avslurade denna torsdag med en härlig promenad tillsammans med söta Anna. Den blev längre än vi trodde men vi fick magmusklerna och skrattmusklerna med tränade så vi klagar inte.
De gröna gubbarna som har invanderat min lilla by de senaste veckorna fortätter att leka krig. Jag bara njuter av att höra ljudet från Herkulesen och de snattrande K-pistarna.
Det är roligt med så mycket rörelser i byn. Känns dock lite konstigt att ha försvarsmakten här. Det var ju några år sedan de befann sig här.



Man vet aldrig vad man hittar eller stöter på när man är ute på promenad i min lilla by.

Så kan det vara. Hitta en annan infart!


Det är inte svårt bara viljan finns

Jag tror på små ändringar som till slut blir stora ändringar!

Att ändringar i livet är bra är säkert ingen som har missat. Frågan är bara hur stora ändringar man är villig och vågar göra? Själv tycker jag att de små ändringarna är enklare. Så som en ny frisyr eller en nya rutin.
Mitt liv ser nästan likadant som det gjorde när jag var 18. Det jag menar att jag har samma frisyr och vanor som jag hade då. Det känns lite som att jag står och stampar på samma ställe utan att gå om någonstans. Jag måste våga släppa det förflutna och ta ett nytt steg här i livet.

Vad det innebär det vet jag inte men att göra små ändringar ser jag som något positivt. Det är inte bara bra för mig själv utan jag tror även att alla min närhet hade gillat det. Jag måste bara våga släppa taget. Taget om det säkrar och trygga. Göra hål på min bubbla som jag har här. Våga att ta flera chanser här i livet och sluta se negativt på livet.

Vad det är för små ändringar som jag ska försöka göra tänker jag hålla för mig själv. Fast lyckas jag och det blir som jag vill så lär ni märka det. Så nu ska jag sluta upp att vara så kräsen och feg och istället njuta av det som livet erbjuder.

Onsdags mys

Mumsar på årets första svenska jordgubbar. Dock är de odlade i växthus men de smakar nästan lika gott för det. Till jordgubbarna dricker jag självklart ett glas vin. Det ända som fattas ikväll är sällskapet men jag känner mig väldigt nöjd ändån.

Man kan nästan tro att jag har något nytt att fira men så är det inte. Jag kände bara för att lyxa till det lite extra ikväll. Tyckte jag förtjänade det ikväll. Inte så ofta man skämmer bort sig själv som man borde. Ska försöka ha iaf en dag i veckan där jag tar hand om mig själv och har en riktigt mysig och härlig kväll. Något gott att äta, ett bad och en bra film räcker för att jag ska bli nöjd.

Skånska jordgubbar (Ödåkra)

Var bara tvungen att föreviga årets första tugga.

Blått är flått

Lite färg kan alltid piffa upp en grå vardag. Speciellt nu när solen inte tittar fram så ofta i vårt lilla Skåne. Idag fick vi se en skymt av den men redan imorn ska det bli sämre väder.
Jag kände att jag behövde ha lite färg på mina naglar. Denna härliga blåa färgen från Isadora hittade jag på H&M. Ångrar lite att jag inte köpte två. Hade ju inte skadat att ha en annan färg med men men lätt att vara efter klok.

 

Hade faktiskt tänkt krypa ner under täcket redan nu. Inte för att jag känner mig trött utanför att jag inte mår helt hundra idag. Lite feber och halsont är inte så roligt men inte heller hög feber. Så bäst att vila!


17 maj 2010

Denna veckan har börjat riktigt bra och jag hoppas den fortsätter så här. Behöver verkligen positiva besked denna veckan.

 

Som sagt har jag haft en riktigt bra måndag trots ett missförstånd. Jag har tänkt positivt och agerat positivt och det är precis så som jag ska fortsätta (och försöka) göra denna veckan.

17 maj idag och sommaren börjar närma sig (iaf på vissa ställen). En speciell dag för våra norrmän och nu även för mig. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant. Är nog lite chockad fortfarande. Fast jag är så otroligt glad över dagens händelser och jag tror att det kommer ta ett tag innan jag hinner vänja mig vid tanken.

 

Ett glas skumpa att skåla med är aldrig fel.

Det stod grillat med klyft potatis. Bearnaise sås och sallad
på kvällens meny.

Kvällen avslutas med stil. Sol nedgången över gamla F5.



Nu hade jag tänkt att avsluta denna måndag med att krypa ner under en filt (är inte alls trött) och läsa min bok. Svårt att låta bli den nu när den är som spännandes.
Ni får ha en god natt sömn med många härliga drömmar. Sov så gott!

Firar

Jag måste bara berätta en sak.
För ett halvår sedan hade jag storlek 38/40 nu har jag 34/36. Mina nya jeans är i strl 34.
Jag tror knappt det är sant.



Nu ska jag iväg och fira en annan sak som jag inte kommer berätta ännu.
Det blir skumpa, god mat och vin så klart.

She is living her dream!

Jag drömmer mig bort till varmare breddgrader. Känner den varma sanden mellan mina tårar när jag går ner mot det klar blåa vattnet. Havet är varmt och stilla. Jag kan ligga på min luftmadrass och njuta av solens strålar samtidigt som jag doppar tårna i vattnet.

Jag avslutar denna dag med en parably drink på stranden och tittar ut över horisonten. Solen nergången är otroligt fin och himlen lyser lila, rosa och en aning rött. Jag är i Paradiset. Mitt Paradis och jag trivs.

 

För mig var detta bara en dröm men för min kusin Lina är detta verklighet. På en språkresa i Frankrike träffade hon sin stora kärlek - Philippe. Efter mycket pendlande mellan Sverige och Mauritius har hon nu äntligen flyttat dit. Hon lever sin dröm. Lina njuter av livet på hennes Tropical Island som hon kallar den för. Nu planerar de ett liv tillsammans på ön. Med sand mellan tårna och havets brus blir de i sommar man och fru.

 

Nu arbetar Lina på en tidning nere i Tropical Island. Hon har alltid varit bra på att skriva och nu får flera läsa hennes artiklar. Det hon skriver är intressant och bra skrivit. Oh! Those Suffering Dogs var med på första sidan. Usch det känns hemskt att veta hur våra djur lider. Hur en del människor plågar och skiter i sina djur. När de har tröttnat på dem kan de bara lämna de på gatan och låta dem klara sig själv.

Hade jag kunnat hade jag tagit med alla hemma och försökt att hitta kärleksfulla hem till dem. Fast risken är stor att även där kan de lida.

 

Jag hoppas verkligen att jag får och kan åka ner och hälsa på henne. Få en guidad tur och uppleva min kusins Tropical Island.

 

Linas artikel.

Grillning, Lekar & Öl

ÄNTLIGEN!!

Vintern har varit lång (fortfarande inte slut) och väntan ännu längre men idag fick vi en försmak hur resterande sommar kommer bli.

Det blev roliga lekar, grillning och ett trevligt gäng som drog igång LIF;s party. Det blev inte så mycket dricka och en del fick inget alls att dricka som att de inte var smart nog att ta sig till träningen på annat vis.

 

Uffe och Cornelia hade kommit på 4 olika och roliga lekar. Vi delades in i lag med 4 stycken i varje lag. För vissa blev det en halv tand mindre, äggröra och vattnigt (om jag nu ska förklara denna kvällen som bäst). Jag tänker inte berätta så mycket var vi gjorde utan låter bilderna tala för sig.


Inleder kvällen med lite fotbolls spel.

Det är jag mot en 5-åring. Måste erkänna att jag var riktigt bra på det.

Kanske ska börjar spela i knattelaget.


2 personer står på sidan och drar i varsit snöre medan
en ska diregera hur de ska dra i snörena.
(Haha mitt lag var säkert sämst på det)
Detta ska ske under tystnad!

Här gällde det att fånga en mugg med vatten.
Inte det enklaste då en ska trampa på brädan
och en ska fånga muggen med vatten i.
En blöt historia som började med en saknad halv tand.

Ägg kastning! Tror inte jag behöver säga så mycket mer.

Kan säga som så att det blev en hel del äggröra.

 

Kvällen avslutas med skratt och snack.

Nane har många ansikts uttryck och självklart får en vara med här.

 

Jag får tacka för en riktigt rolig kväll!!


Dido-Thank you

 


För mycket fritid?

This is a couple guys located in afghanistan, that re-made the music video by Lady Gaga....Telephone. Prepare yourself for a fantastical journey. Right now this is the temporary version, we have more scenes to cut, and edit, however with guys always on mission it is harder to film than you think.


Now it´s gone

Akvariumet är nu borta och till en vis del är det ganska skönt. Jag har haft mitt akvarium lite mer än 7 år. Så ja självklart kommer jag sakna det men, det ska bli skönt att vara utan det. Slippa tänka på det när man ska vara borta en längre tid m.m.

 

Nu fick jag helt plötsligt en tom hörna där akvariumet stod. Jag satte dit mitt tidningsställ och mina höga pinnar. Det ska även in en låg golvlampa så jag får lite ljus för just nu är det ganska mörkt.


Sockervadd??

Tänk er en vårdag och du tillsammans med några vänner har träffats för att ta en fika i parken. Ni lägger er ner på gräset och kollar upp bland molnen. Snabbt börjar fantasin komma och molnen börjar lika alla möjliga saker och människor. Ni märker hur fort molnen rör sig och ni önskar att ni befann er där upp och hoppade bland dem.

Molnen ser ut som bomulls tussar eller som min söta lilla Thilda sa; sockervadd. Hon vill lära sig flyga så hon kan flyga upp till molnen för att smaka om de smakar sockervadd.
Barn har väldigt bra och livlig fantasi. Thilda är tjej som ofta befinner sig i hennes egna lilla fantasi värld. Den där underbara världen som alla vill vara i.

Ikväll möttes jag av en otrolig himmel. Det var riktigt härligt att se alla de varma färgerna som lyste upp himlen. Det var svårt att slita ögonen från den och jag kunde kolla hur länge som helst.
Just en sådan kväll hade jag velat spendera tillsammans med underbara vänner, en gitarr och självklart en gnastrande brasa på stranden.

Härlig Känsla!!

Denna härliga bild är tagen av min söta vän Anna.

Skolåda

Just nu gör jag allt för att slippa vara hemma. Min lilla lägenhet känns som en liten skolåda och den blir bara mindre och mindre. Jag försöker varje dag komma på något att göra så jag slipper vara hemma. Onsdagarna är jag i Ängelholm hela dagen men de resterande dagarna är betydligt mycket svårare.
Ideérna försvinner snabbt och jag kan inte göra likadana saker varje dag. Jag är nöjd bara jag slipper vara i min lilla skolåda.
Idag är en sådan dag då jag inte kommer vara hemma alls mycket. Dagen är fylld med upptåg och jag har hela tiden något att göra.

Nu ska jag göra vid mig innan det är dax att ge sig iväg.

Härliga minnen

Håret ska fixas, sminket ska på plats och sist men inte minst så ska den perfekta balklänningen hittas. Allt ska vara perfekt inför den stundande student balen.

 

Jag kommer ihåg förberedelserna och student balen som den var igår.

En lördag förmiddag åkte jag och mamma upp till Halmstad för att leta upp den perfekta klänningen. Det dröjde inte länge förrän jag hittade den perfekta klänningen. Den var inte som jag hade tänkte mig från början men när jag såg den och provade den som var jag kär.

Håret fixade min favorit frisör Sia till mig. Hon vet precis hur jag vill ha det och jag går alltid där ifrån nöjd. Så även denna gången. Jag ville ha en väldigt enkel och fin frisyr. Sia fixade det snabbt och piffade upp den extra med en blomma.

 

Vem min baldejt skulle bli var väldigt enkelt. Det var inget snack om den saken. Vi hade inte ens pratat med varandra utan vi tog det som en självklarhet. Vi är barndomsvänner och vi behöver inte träffas för att veta hur den andra mår mm.

Balen ägde rum på Grand i Mölle och vi åkte dit med stil givetvis. Maten var sådär men, sällskapet och stämningen var på topp. "Onka" min dejt bjöd på drinkar och var utgullig hela kvällen. Under kvällens gång gick vi ut på terassen för att prata. Han var orolig att när vi väl hade tagit studenten så skulle vi tappa kontakten. Jag hörde hur han försökte hålla tillbaka tårarna.

 

Det var en helt otrolig kväll och natt

som jag gärna hade velat uppleva igen!

 

Älskar denna bilden. Synd bara att mitt leende ser lite konstigt ut.

 

 

Jag tillsammans med min snygga vän Andreas.

Ärlighet

Den senaste månaden har jag inte alls mått bra.
Jag har inte sagt något för att jag inte har velat erkänna det själv.
För en betydelsefull person har jag kanske inte visat den bästa sidan.
Ena stunden har jag varit glad och positiv och sen helt plötsligt har jag blivit sur och ledsen.
Jag vet att det inte finns någon bra ursäkt till mitt beteende.

Jag är rädd att mista dig/er!

gamla minnen

Kommer ihåg när jag var liten och min pappa jobbade inne på service förrådet på F5. Det var riktigt kul att hälsa på honom på jobbet då man ofta fick hjälpa till att dela ut kläder mm till de värnpliktiga. Jag kunde springa runt där inne i evigheter och gömma mig. Självklart blev det en del bus med men det var riktigt skoj.
Framåt lunch tog pappa med mig till matsalen för att äta. Där fanns det ännu fler att busa med samt riktigt goda pannkakor.

Nu är de tillbaka. Igår kom de gröna fordon strömmandes in i byn. Det kändes lite konstigt som att det var ett tag sedan man såg dessa fordon köra runt i byn. Samtidigt som det var en konstig känsla var det riktigt roligt att se dem köra runt här. De är här för den sista stora övningen för värnpliktiga. Nästa år försvinner värnplikten och det blir en frivillig millitär grundutbildning.

Så 3 veckor framöver ska försvaret var i min lilla by. De kommer inte bara vara här utan de är utspridda över hela Skåne. Jag vet inte hur mycket vi kommer märka av dem men jag tänker ändå passa på att njuta av att byn blir som förr under dessa veckor.

kloka ord




Det jag inte kan förändra,

det kan jag acceptera
Det jag accepterar,
det är redan förändrat
// Tomas Andersson Wij

Cleaning day

Det behövs städas hemma hos mig. Fönstrena behöver putsas, tvn behöver dammas och golven behöver dammsugas. När jag ändå är igång med städningen kan jag lika bra ta och tvätta kläderna i min överfyllda tvättkorg med. Byrån börjar bli tom och likså garderoben på kläder.
Mitt bord är överfyllt med mina scrapbooking saker och även små remsor med sönder klippta fotografier. Saker ska ut på vinden och kuddar ska bankas.


Ibland är det skönt med en liten lägenhet trots att jag vill ha en större. Blir inte alls lika mycket att städa och det går förhoppningsvis 10 gånger fortare. Det är absolut inget fel på min lilla söta lägenhet men nu har jag bott här i snart 2 år och det känns som det är dax för mig att leta efter något större. En tvåa räcker bra till mig just nu om jag inte hittar en billig trea. Den ska helst lika i stan och nära till hav och butiker. Jag vill in till Helsingborg. Om jag nu ska bo kvar i Skåne (vilket jag känner är bäst just nu) så får det bli en flytt in till Helsingborg.

Landet med sitt lugn tempo och vackra natur men jag känner att jag behöver ha lite fart och stim. Jag kommer ju alltid komma och hälsa på alla min vänner här på landet.

Det blir hög musik och ett bra tempo på mig idag! Det är inte bara saker på hemma fronten som ska fixas. Jag måste ner till kiosken och kolla vad som behöver inköpas till lördagens hemma match.

Med andra ord har jag mycket att sysselsätta mig med idag!


Guldis

Min söta lilla guldfisk har ikväll somnat in.

Jag har haft honom riktigt länge så det är lite ledsamt.

Jag hoppas han simmar lugnt på andra sidan.


Yngre generationen tar över

Söndag morgonen började riktigt bra.  Det blev frukost med 2 underbara människor - Susse Tuss och Anton. Solen sken ett tag innan den ville gömma sig bakom lite moln. Anton busade medans vi satt och njöt i solen.
På vägen hem gick vi inom brandstationen där Anton fick titta på brandbilen. Han blev extra glad när an fick åka en runda runt kvarteret. Haha så söt han är. Ska man bli brandman så måste man även kolla runt inne i brandstationen och prov en riktig hjälm.
Jag börjar se en riktig tuff brandman i honom redan.


Anton fick prova Rogges nya förmans hjälm. Hihi.
Nu väntar en tur tillsammans med Rogge i den nya brandbilen
för Anton.

Klockan är snart 12 och jag har inga planer för denna dagen. Tror jag ska sätta mig till rätta och läsa min bok. Vill läsa klart den nu så jag kan börja på nästa.

Försöker uppdatera mer under dagen. Ha en bra dag så länge:)


RSS 2.0