Bloggar från mobilen

Tänkte prova att blogga från mobilen så valde att visa er 2 kanske inte super bra bilder på vårt sovrum


Lite smått och gott kvar

Upptäckte att jag inte hade bloggat sen i fredags morse. Tiden bara försvinner när man har roligt eller så är det kanske så illa att det inte händer så mycket speciellt i mitt liv just nu. Ja, anledningarna till min dåliga uppdatering är många men jag tänker inte sitta här och komma på en massa dåliga ursäkter.

Det är många som frågar och undrar varför jag inte har lagt upp bilder från vår semester på Korfu eller på vårt sovrum.
Att det inte har kommit upp så många bilder från Korfu beror så enkelt som att jag har inte har gått igenom alla bilderna ännu. Vi tog över 230 bilder så där finns ju en del bilder som jag kommer att lägga upp här lite då och då.

Bilder från vårt nya och fina sovrum kommer jag att visa här inom en snar framtid. Vi har dock lite smått kvar innan jag vill lägga upp bilderna här. Vi är väldigt nöjda med resultatet och trivs super i vårt nya och härliga sovrum
.
Tv-rummet, kök och hall har vi inte fått iordning riktigt ännu eller rättare sakt så känns det som om det fattas något i de rummen men, när jag känner att det känns bra så lovar jag att även lägga upp bilder från de rummen.

Nu ska jag gör mig iordning och fixa lite här hemma innan det bär av på kalas hemma hos mamma och pappa. Vi har mycket att fira idag och det ska bli så gott med tacos och ananas paj.

God morgon Fredag

Fredag är alltid fredag oavsätt om man arbetar eller inte. Äntligen kan man koppla av från alla vardags måsten och

umgås med sina nära och kära. Laga god mat tillsammans, tända massa ljus och mysa framför tvn i soffan.
Bara njuta av att det är fredag och bara ta helgen som den kommer.

Denna helgen har jag massa med mysiga och trevliga saker inplanerade. Ska bli riktigt kul och skönt att komma hem ifrån och få umgås med härliga och underbara människor. Personer som ger mig glädje och får mig att känna lycka här i livet.

En helg med mycket skratt, bus och kärlek med de allra bästa.

Övervinner orken

Som person är jag väldigt bestämd och har jag bestämt mig för en sak så är det som gäller. Problemet är (vilket jag inte får ihop) att jag ibland är sjukt omotiverad till det jag har bestämt mig för. Viljan finns där men orken har försvunnit och det tar mycket längre tid för mig att nå det jag strävar efter.

 

Det var en väldigt bestämd och motiverad Linda som i förmiddags tog sig i kragen och åkte till gymmet. Tog inte så långt tid innan jag hade fått upp flåset och svetten rann. Körde ett träningspass på 40 minuter. Kände som att det räckte nu i början då det var ett antal månader sen sist jag var och tränade.

Vilken härlig känsla det var att äntligen få igång kroppen och flåset igen. Nu siktar jag mot nya mål och nya utmaningar när det gäller min träning och hälsa. Jag hoppas verkligen att jag vinner över orken och tar tag i mitt liv igen.

 

 



Titta in

Linda Hallberg - Mylovebasket.com mode online


Föll pladask

Åh så snygga dessa HUB:SNOW är.

De hade bara blivit så fina och underbara hemma hos mig och på mina fötter.

 

Skor från Brandos.se!

Hub: Snow från Brandos.se


Dagens göremål

Frusen, kall och trött är nog en bra beskrivning på dagens humör. Filmväder, invirad i filten och en kopp varmt te hade gjort denna dagen fulländad men, fast man går hemma och inte har något arbete att gå till så finns det ändå saker som måste göras. Arbeten ska sökas, ansökningar ska skrivas och skickas sen finns det så klart en hel del annat som ska göras.

 

Känner mig väldigt ambitiös men ändå inte tillräckligt. Har varit ute och visat upp mig, skickat ansökningar till olika företag och bolag samt att jag fixa med mina ansökningar och CV. Jag hoppas innerligt att detta ger något snart för jag börjar bli trött på att aldrik kunna handla eller göra saker som man har lust med.

Längtar tillbaka till det klar blåa vattnet, fiskarna som nafsa mig i fötterna,

den härliga värmen och den goda maten.

Korfu 2011


Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag för det är min underbara sambos födelsedag hurra hurra hurra!
Grattis älskling på din dag, hoppas du får en underbar och oförglömlig dag! ♥


"Call me Bulltant"

"Är en mjölig sambo som fördriver sin lediga tid med att baka och pyssla i köket.
Bjuder gärna mina nära och kära på nybakad fika."

Detta är kanske så här jag ska inleda mina arbets ansökningar. För nybakad fika lockar väll alla arbetsgivare eller?
Min ansökan blir ju lite mer egen och gör det lättare för arbetsgivare att komma ihåg mig.

Tror bestämt att jag ska prova skicka någon ansökning med dessa ord i. Förhoppningsvis lägger arbetsgivare märke till mig och kallar mig till en intervju.
Ja, det sägs ju att alla knep är bra utan dem dåliga. Så vem säger att detta inte skulle fungera. Försöka skadar ju inte.


Min sambo måste tycka att jag är världens bästa och underbaraste sambo som finns. Inte för att han äter allt jag bakar men han äter iaf mina kanelbullar och just nu har nästan 100 kanelbullar i frysen. Tror att jag får baka något annat med men som vad? Kanske ska ge mig på att baka mer bröd och kanske göra piroger. Åh vad omtyckt jag kommer att bli.

Imorn fyller min älskade sambo år och då ska det bjudas på 2 olika sorters tacopaj. Det ska bli spännande och se hur dem blir och om de är så goda som de ser ut.



Fredags mys

Det blir en lugn och härlig hemma kväll tillsammans med min underbara sambo. Hoppas ni får en härlig kväll.



Kvällsmat

En god och nyttig kvällsmat bestånde av:

Tomatsoppa med mozzarella och ägghalvor. Till det serverades toast.


Me and you

It was love at first seight or something like that!



Vill ha

Några stickande leggings kanske skulle göra sig fina i min garderob och till några av mina klänningar.

 

Stickade leggings från Gina Tricot. F

inns i grått, vitt och brunt.

 

Ugglor verkar vara heta i höst. Kanske skulle investera i ett halsband med en uggla i. Kan ju bli riktigt fint till en oversize tröja eller varför inte en häftig tunnika.

 


Detta halsband kommer från Gina tricot och kostar 99 :-

Uppmärksammas av arbetsgivare

Att vara arbetssökande (som det så fint heter) är ingen dans på rosor. Du ska ha ett bra och givande:
  • CV
  • Personligt brev
  • Meriter
Som fångar arbetsgivarens intresse och som sticker ut bland alla andra 100-tals ansökningar som ramlar in i deras brevlåda/Inkorg varje dag.

För er som har haft sådan tur i livet och inte behövt sätta ihop ett pb eller CV kan jag informera er att det är ingen enkel uppgift. Man vill att arbetsgivaren ska fastna för just dig och för just din ansökan. Det är ingen enkel uppgift.
Förutom att du ska ha ett bra CV och PB vill även arbetsförmedlingen att du ska höra av dig till dem var eller varanan månad för att berätta hur många arbeten du har sökt och hur många svar du har fått.


Det är mycket man ska tänka på och helst ska man få in pengar med på något sätt. Antingen kan man gå med i A-kassan eller Alfakassan men för att få pengar där ifrån ska du ha jobbat ett visst antal timmar eller betalat in pengar till något fack. Har man då inte gjort det får man gå till socialen för att få bidrag av dem men, även dem begär en hel del av dig som inte alla gånger är så genomtänkt.

Så hur ska man då göra för att fånga en arbetsgivares uppmärksamhet eller få en inkomst som man klarar sig på? Man måste få in pengar för att överleva!

Höstens för- och nackdelar

Sommarkläderna är nerpackade och höstkläderna har tagit plats i garderoben!

Välkommen regn & rusk. Välkommen hösten!

Det finns 2 sidor med denna tiden på året. Oki då, kanske finns det 3 och ett I-landsproblem. Men i slut ändan promenerar alla sidor och I-landsproblem hand i hand.

Hösten kan vara riktigt underbar och härlig. Med alla dess varma färger och löven som värmer den snart kala marken. De levande ljusen som värmer våra kalla själar och den varma drycken som värmer upp våra kalla kroppar. Vi välkomnar flera mysiga hemmkvällar och säger sakta men säkert hejdå till sena kvällar på någon härlig och trevlig uteservering, de goda och kalla sommardrinkarna och grillkvällar med gänget.
Det tråkiga med hösten är att fler och fler av ens vänner försvinner under hösten och vaknar till liv igen när vädret börjar bli varmare och fler är ute och rör sig.

Då till det stora I-landsproblemet som hösten ger även våren ger en smak av det och det är den stora frågan:
Vad ska man ha på sig idag?
Antingen har man för mycket kläder på sig eller så har man för lite kläder på sig. Det är svårt att titta ut genom fönstret och sen veta där efter om det är varmt eller kallt ute. Scarfsar och sjalar har åkt fram och den tunna koftan har bytts mot en tjockare.

Det är onsdag eftermiddag och jag ska ta och krypa ner under en filt, se en film och vila lite. Lite senare ska jag ge mig på att baka kola kakor.



Har fastnat...

och kan inte slita mig från Sofi Fahrman´s böcker Elsas mode och Elsas värld. Boken sitter som fastklistrad i mina händer och jag bara längtar efter att få vända sida och se vad som händer.

Upptäckte även att min älskade sambo sitter och smyger läser den ibland. Till hans försvar: "Har inget annat att läsa ju".


Lite höstnytt

Höstkläder har kommit in i butikerna och vi vill väll alla ha något nytt och snyggt att hänga in i garderoben. För mig blev det en svart klänning från MQ och en blus från H&M. Nöjd med mina inköp. Nu har jag bara några måsten som jag bör ha innan kylan och höst rusket kommer.


RSS 2.0