Familje söndag

Mys söndag med familjen är aldrig fel!

Söndagen bjöd på familje dag hos Casa de Hallberg. Jag var duktig och bakade rabarber paj (som jag inte gjort innan) till eftermiddagens fika. Pojkarna tittade på fotboll och jag busade med mosters sötnos. Det är riktigt tufft att vara moster. Lilla Andrea vet verkligen hur man får moster trött.

Senare på kvällen väntade grillning och mammas goda paprika sås. Det blev många härliga skratt kring bordet och mosters tös låg snällt i vagnen och vilade.

Innan jag och Rogge skulle röra oss hemåt ville min syster ha ett kort på oss med Andrea. Problemet var bara att Andrea sov och både jag och Rogge var riktigt trötta. Så hur de bilderna blev kan diskuteras.

 

Det blev en ganska mumsig rabarber paj.

Trots att det blev lite fel.

 


Midsommar

Midsommar blev bättre än förväntat.

Jag var en aning orolig denna midsommar som att jag inte hade något eller någon att umgås med men precis dagen innan ändrade sig det snabbt.

Jag började midsommar eftermiddagen med en liten, enkel och god smörgås hemma hos mamma. Jag äter inte sill så fick skinka medan mina föräldrar och bror åt silla macka. Det var riktigt mysigt att sitta med familjen ute på altanen på självaste midsommar för det har int einträffat på länge.

Lite senare under eftermiddagen var det dax för mig att bege mig hem för att göra mig somrig och vacker för midsommar firandet med Tobbe, Jocke och Sara P. Även Pilla dök upp en stund på kvällen. Det var ganska mycket som skulle ner till kvällens läger som hölls på en gräsmatta bakom fiket. Med picknick bord, kolgrill, få stolar och underbart sällskap påbörjade jag en rolig kväll. Det blev en hel del galenskaper och bus under kvällens gång. Maten blev riktigt bra... Perfekt grillat som min far skulle sagt.

Det blev intressanta diskussioner, kubb spel, skratt och som sagt galenskaper. Min tänder råkade hamna i grillen och ville inte komma där ifrån. Tobbes mobil ville med prova på att ligga på grillen men den fiska jag upp snabbt och strax där efter nappade även tändaren. Självklart ville inte Tobbes solglasögon vara sämre än de andra 2 så dem hoppade med ner i den varma grillen.

 

Det blev en riktigt lyckad kväll och jag hade riktigt roligt!

 

Min alldeles egnra midsommar krans.

Första gången jag gör en själv.

 

Be aware!

Grillning sker!

 

Mums!!

Gott med mat!

 

Nej, jag är inte med barn!

Bara mätt och belåten.


Trevlig midsommar

Midsommar idag och den bjuder på massor av roligheter tillsammans med the Boys. Magkänslan säger mig att det kommer bli flummigt värre men det är precis så det ska vara.

 

Först finns det lite jag ska göra idag. Ska handla jordgubbar till Rogge, ta en fika på fiket och förbereda inför kvällen innan det är dax för mig att göra mig midsommar fin. Funderar på om jag ska köpa någon blomma som jag kan ha i håret? Man måste vara lite extra fin och somrig idag. Vet redan vad jag ska ha på mig. Hoppas bara jag kan ha skorna. Får hem och plåstra om foten senare.

 

Bilder kommer att komma upp på bloggen under dagen eller imorn. Beror på vad jag hinner och orkar.

 

Ha en riktigt trevlig och härlig midsommar!

 


Midsommar firande 2009 tillsammans med Susse Tuss!

En riktigt bra torsdag

Fick ett väldigt bra besked idag.
Ett besked som handlar om min framtid.
Till hösten ska jag äntligen få följa min dröm.
Jag ska nämligen läsa turism i Helsingborg.
Har drömt om att få arbeta inom det yrket sen jag var liten.


Det blev en riktigt lugn och härlig torsdag. Precis vad jag behövde. De senaste veckorna har jag varit riktigt trött och all stress har inte gjort saken bättre.

Jag hade gärna börjat dagen med en löpar runda men mitt skoskav satte stop för den tanken. Istället gick jag till fiket och åt en fod frukost tillsammans med underbara vänner. Det var egentligen tänkt att jag skulle spendera eftermiddagen på badet men vi bestämde att vi skulle ta det en annan dag.
Istället körde jag hem till mina föräldrar och la mig på deras gräsmatta för att sola. Med en bok i knäet och ljudet av barnen som lekte och gräsklipparen njöt jag ganska så bra.

Efter någon timme i solen frågade pappa om jag kunde klippa hans hår. Inte för att jag är någon frisör men är ganska så stolt över resultatet. Även pappa var nöjd och då ska man vara nöjd som att han i grund och botten är frisör.

Jag har även hunnit med en tur till Ekeby med Rogge och hämtat hans bord, middag med föräldrarna och umgåtts med Tobbe. Har haft en riktigt skön torsdag där jag bara har varit.


Relax



Sol, Sol och mera sol!
Idag ska jag verkligen ligga i solen hela dagen och bara njuta.
Det har jag gjort mig förtjänt av.

Trött onsdag

Är riktigt trött idag! Hade verkligen behövt en lång sovmorgon men hoppas jag kan ta det imorn.
Idag blir det en hel dag i Ängelholm. Känns inte så lockande att vara där hela dagen men än så länge är det ganska molnigt. Hade varit värre om det hade varit strålande solsken.

Nu ska jag sätta mig i bilen och köra hem till mina föräldrar innan jag beger mig först till Helsingborg för att hämta upp söta Johanna. Efter det bär det av till Ängelholm.

Usch jag hade verkligen behövt sova. Orkar knappt ha ögonen öppna. Hur ska denna dagen gå? Hinner inte vila något idag heller.

Idag sjunger vi...

Ja må hon leva,

Ja må hon leva ut i hundrade år.

Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år!

 

 

Grattis Anna på födelsedagen!

Hoppas dagen har varit underbar och att kvällen på likaså!


trötta hjältar


Jag avslutade gårdagen med Wallander - Indrivaren och lite kramar tillsammans med en söt nöt. Sover så otroligt bra när jag är där. Vaknar alltid upp utvilad.

Denna tisdag har spenderats med Susse Tuss och Anton. Det blev en runda på marknaden medans Susse var på möte. När hon var färdig mötte jag och Anton upp henne och sen gick vi  en runda till på marknaden.
Vid 13:30 sätter sig 3 stycken slagna hjältar sig ner för att äta lite mat och dricka mängder med vatten.

En trött och en aning förvirrad jag körde hem till föräldrarna för att sätta mig i solen och läsa min bok. Jag har fortfarande inte fått bort mina FULA ringar som jag fick på stranden för några veckor sedan. De vill inte försvinna! Känns som de kommer vara kvar hela sommaren lång.
Fick även bakat Herman. Så nu är han redo för att ätas.

Nu ikväll har jag varit hemma hos söta Anna på lite kalas. Anna bjöd på goda kakor och en smaskig tårta. Mums!
Jag får väll ta tag i alla kläder som ligger utsprida här. Förstår inte hur jag kan ha så mycket kläder när jag aldrig hittar något som jag vill ha.

En aning slö!

Har precis kommit ut från duschen efter en härlig runda i löpar skor. Nu sittar jag och måla mina naglar aprikosa och kollar på RoomService.

Jag måste verkligen bruka allvar med min träning och vad jag stoppar i mig. Den senaste tiden har det blivit en hel del onyttigt men det ska vi ändra på nu.
Jag har köpt hem massor av smarrig frukt - Jordgubbar, melon, hallon och äpplen. Det får bli mycket grönt i sommar.

Det blir mindre körande med bil och mer cykel. Jag vägrar stänga in mig på ett gym i sommar utan det får bli löpning, simning och övningar med pilates bollen.
Det blir billig och bra träning denna somamren. Underbart!

Beroende av Shopping

Jag har blivit galen. Shoppar som aldrig förr och vill bara ha mer och mer. Vart jag får alla pengar från har jag ingen som helst aning om men jag kan inte sluta shoppa heller.

Var inne på Vila efter mitt möte idag och där var "Tag 3 betala för 2" erbjudande. Jag kom hem vid 2 klädes plagg rikare och en väska. (Bilder kommer inom kort)


Nytt i skohyllan

Har letat hela våren och jag letar fortfarande efter ett par ballerina skor som bara skriker efter mig. På min jakt efter ballerina skorna sprang jag istället på de här underbara skorna.

En tyg skor från ROOTS. De finns i massa härliga färger men jag valde denna lax rosa färgen. Riktigt snygg nu i sommar till ett par brun brända ben.

 


Love fredagar

Äntligen fredag igen!

Den bästa dagen på hela veckan är återigen här. Tråkigt nog bjuder den på lite gråare väder än vad jag ville. En dagen skiner solen och nästa dag gömmer den sig bland molnen. Varöfr kan den inte visa sig i mer än en dag?
Jag hoppas att den tittar fram senare idag.

Annars idag händer det inte så mycket. Har ett samtal som jag ska ringa och hjälpa min bror att flytta. Senare i eftermiddag ska jag passa Molles söta bus ungar. Jag brukar kunna fylla dagarna ganska bra så vi får väll se vad som står på schemat idag.

Nu väntar duschen efter en härlig runda i spåret och lite magövningar. Jag kämpar på. Kommer inte bli nöjd detta året men förhoppningsvis nästa sommar.

Ha en super fredag så hörs vi lite senare!

Stress på en Torsdag

Gårdagen var en riktigt stressig dag  från början till slut. Var helt slut när jag kom hem!

Morgonen/förmiddagen var väldigt lugn och jag tog allt i min egna takt. Sen blev det en aning stressigt framåt lunch. Jag hade lovat att hämta söta Johanna på flygplatsen i Ängelholm. Vilket jag gärna gjorde. Johanna köpte min fina skinnjacka (bild i förra inlägget) på REA uppe i vår huvudstad. I vilket fall som helst så älskar jag min lilla korta skinnjacka och den kommer att få vara med en hel del i sommar.

Efter att ha hämtat Johanna och lämnat av henne hos hennes Sam skyndade jag mig för att hämta upp Susse Tuss. Nu körde vi mot Väla/IKEA men fick först köra inom Rogges LGH, pappa och Rogges jobb innan vi kunde lämna byn bakom oss. Blev ett litet stopp på vägen med för att tanka bilen.
Efter en snabb runda inne på Väla blev det en ännu snabbare runda på IKEA och till sist Krauta.
Snabbt hem och byta om och lämna av sakerna hos Rogge innan jag snabbt fick bege mig till Molle. Det var en minst sagt stressig dag.

Det var riktigt skönt att få komma hem till lgh och krypa upp i soffan och ta et lugnt innan det var dax att kramas med kudden.

Shop to you drop

Jag har verkligen börjat att älska shopping igen. Hittar mycket snyggt som jag vill ha och tvekar inte heller när jag köper något. Antingen är det snyggt på eller fult på - Så enkelt är det!

Nedanför ser ni lite av mina senaste inköp. Trots att jag har köpt en hel del redan så vill jag bara ha mer. Lägger upp bilder från mina andra inköp med en dag. (När jag kommer ihåg det)



Linne - Vila Jeans leggings - VeroModa
Skinnjacka - Vila Pumps - Scorett



Tack  till snälla söta Johanna för att du gick och köpte jackan.
Du hade rätt den var riktigt snygg.
Tack än en gång.
Du är en riktig ängel!

mosters sötis ♥


Idag har jag varit en stolt moster i en hel månad.
Har fortfarande inte levt mig in i rollen som moster men det kommer med tiden.
Allt känns så overkligt men så otroligt roligt.
Hoppas jag fåt bli en förbild för henne. En sådan förebild som min syster har varit för mig.


Melon & skumpa

Gårdagen bjöd på en hel del smaskigheter!

Igår sken solen och det var riktigt underbart. Jag hann sola några timmar innan det var dax för mig att åka in till Ängelholm. Det var inte alls roligt att sätta sig i en varm bil för att senare sitta inomhus i nästan 2 timmar. Man vill inte direkt sitta inomhus när äntligen solen skiner och det är klar himmel.

På kvällen mumsade jag i mig en riktigt god vattenmelon. Jag älskar vattenmelon riktigt läskande nu i sommar. Skulle vara barnvakt senare på kvällen men cyklade upp till Mattias en sväng och gav honom en grattis kram på födelsedagen. Mattias var gullig och bjöd på skumpa. Gotte!

 

Melon och skumpa = Mums en varm sommar kväll!

Vi dricker skumpa med stil!

I efterskott

Som att jag glömde gratta honom på bloggen igår så...

GRATTIS i efterskott Mattias "Mulle" Skog!!

 

En aning trött Mattias efter denna veckans party!!

 

Det ända som Mattias inte har är en luftballong men,

av erfarenhet vet jag att det inte är så svårt att göra en egen!


Värme


Sol, Sol, Sol underbara sol.
Som jag har längtat efter dig.

Nattuggla

Klockan är snart 1 på natten och jag är fortfarande uppe. Jag känner mig inte det minsta trött vilket jag borde vara. Dagens tvätt skörd är nu äntligen vikt och inlagd i garderoben och byrån. Lägenheten är relativt städad och jag kan återgå till min bok med gott samvete.
Just nu är jag fast i Camilla Läckbergs böcker. Tycker de är ruskigt bra och spännande. Har svårt att slita mig ifrån. Som det ser ut nu så kan jag inte heller lägga mig på gräset och sola med boken i högsta hugg och härlig musik i bakgrunden.

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa en stund till. Imorn väntar nya och roliga äventyr.

God natt mina vänner och
sov så gott.

2010 vs 2008

Det är lite osäkert vart alla kommer befinna sig nästa sommar. Många i vårt gäng har planer att flytta till andra orter och då kan vi kanske inte träffas lika ofta som nu.
Därför bestämde jag och Susse Tuss att sommaren 2010 ska bli ännu bättre än 2008. Ni som läst min blogg länge vet att sommaren 2008 var riktigt underbar och galen. Det är precis som denna sommaren ska bli fast ännu värre och den har börjat väldigt bra.

Igår var det som sagt Party Monday. Det blev en riktigt lyckad kväll med en del av det galna gänget. Susse Tuss och jag började kväll med att titta på massa YouTube klipp (som ni ser nedanför). Det blev många härliga skratt och samtidigt blev ju magen tränad haha. Vår nya vän Glenn från Göteborg var givetvis med. Han kommer vara med en hel del i sommar. Som ni vet heter alla från Göteborg Glenn.

Sorry älskade Party Tuss men jag var ju bara tvungen!

Haha. Båda dessa bilderna är klockrena. Dom beskriver verkligen hur galet det kan bli när vi är i farten.



Somrigt och härligt. Måste inhandla flera färger. Varför inte orange och gult?

Blått är flått!!!

 

Vi "fulade" oss lite tillsammans med Mattias. Det blev en hel del sådan bilder.

Vet faktiskt inte om jag vågar se alla.

 

Ja, jag vet att Mattias ser lite rädd ut men tro mig han gillade det.

Inte varje dag som man har 2 snygga tjejer som oss som biter än i örat ;)

 

Framåt små timmarna blev det lite fot mys mellan Tobbe & Mattias.

Det är aldrig fel med lite kärlek bland vänner!



Living my life to the fullest!!


Alla heter glenn från göteborg

 

Haha... detta klippet är bara så bra. Vi skratt som tusan att vi nästan ramla av stolarna.

Man får ett gott skratt en dyster dag!

 

 

 


We ♥ Party mondays

FINALLY PARTY MONDAY!!!

 

Som jag har väntat och längtat efter denna måndagen. Susse Tuss och jag har infört PARTY MONDAYS!! varanan måndag. Med andra ord har vi dessa måndagar när hon inte har sin söta son hemma. Vi träffas för att umgås, prata skvaller, lyssna på musik, dricka lite gott, dansa och så klart för att ha en otroligt rolig kväll.

 

Just nu spelas det party musik och jag inväntar party Tuss. Känslan säger att det kommer bli en sjukt bra kväll och det är både hon och jag värda.

 

 


I living my life to the fullest

Jag är inget stort fan att ta kort på mig själv eller vara med på bild. Det har väll blivit bättre än vad det har varit innan men, det blir sällan att jag tar kort på mig själv.

För ett tag sen tog jag bilen upp till vackra kopparhatten. Solen hade inte gått ner ännu och det var en riktigt härlig kväll. Jag satte mig på staketet runt utkiks platsen och bad en kompis ta en bild med min mobil.
Får börja ta flera bilder på mig själv.
Tack vare min nya frilla har mitt självförtroende ökat enormt och jag trivs så bra med det.


Josse tipsar

Skrev för några dagar sedan att jag behövde lite hjälp med att få fastar rumpa och lår. Förhoppningsvis även smalare lår.
Idag när jag loggar in på bloggen så ser jag att min kusins söta sambo har kommenterat det inlägget. I bland är det bra att ha en personlig tränare i sin bekantskap.


Tack så jätte mycket Josse för tipsen. Ska verkligen prova dem alla. :) kramar



Hej! Ok, eftersom jag faktiskt är en tenta ifrån att kalla mig personlig tränare så kan jag ju hjälpa dig med några bra ben och rump0övningar. Tränar du på gym eller tränar du hemma?
OM du tränar på gym då kan du gör följande:
1) träna en maskin som heter leg curl - då arbetar du med framsida lår. du sitter ner har tyngd över smalbenen och låter låren arbeta. På så sätt tränar du upp benmusklerna och den är skitbra, den ger synligare muskler. I know, tjejer vill inte ha synliga muskler men nu syns de inte i den bemärkelsen som på killar. DU får fastare lår.

2) Benpress, du sitter i en maskin, du sitter ner och har en platta framför dig som du sätter fötterna på. Du trycker plattan från dig och här tränar du baksida lår, framsida lår plus rumpan! Den är riktigt tiktigt bra.

3) Det finns en maskin som heter hip aduktion och hip abduktion. Där tränar du kärlekshandtagen precis ovanför rumpan plus rumpan. och du tränar även insidan av låren - så man får bort dallret. Dessa övningar ger också fastare kropp.

OM DU INTE tränar på gym:

1) Utfall. Stå helt vanligt, ta ett steg framåt och gå ner i en knäböj. Tänk på att spänna bålen och ha en rak position i ryggen. Tänk även på att det ben du som har framme - att knät inte sträcker sig över tårna. Tror du har gjort utfall tidigare? OM du tycker det är för lätt med din egna vikt så kan du antingen använda hantlar i händerna. Har du inga hantlar kan du ta två petflaskor och fylla dem grus eller stenar och vips har du två hantlar.

2) Knäböj. Stå axelbrett med fötterna. Tänk på att spänna bålen och ha en rak position i ryggen. Sänk dig sakta så långt ner som du kommer och vända och gå upp. För extra träning kan du hålla dig stilla när du kommit ner i en bra position. Det är jobbigt! är det för lätt kan du även här använda hantlar. Har du ett kvastskaft? Isf kan du ha det antingen precis ovanför brösten - då fokuserar du mer framsida lår, eller så kan du ha den på axlarna - då blir det mer baksida lår. Oavsett vad så tränar knäböj både fram och baksida lår samt rumpa.

OM du har en pilatesboll:

1) ligg på rygg, lägg upp benen på bollen och försök rulla den mot din rumpa liggandes. tänk på att du nästan går upp lite i "brygga" när du lägger upp fötterna på bollen. SÅ det är viktigt att du spänner bålen, höftpartiet och inte "tappar" rumpan mot golvet.

Lite svårt att förklara allt här på bloggen. Får visa dig någon gång. Eller så kan du söka på youtbube efter knäböj, utfall, och bollövningar. tror de har det mesta.

Vill ha...

Det finns alltid något med min kropp som jag ogillar. Länge har det varit min mage men just nu ogillar jag mina lår och rumpa. Jag tycker mina lår är för stora och rumpan för platt. Min mage är fortfarande inte perfekt men den är på god väg för att jag ska älska den. Bara jag fortsätter mina magövningar så kommer det bli hur rba som helst.

Så mina rara och söta läsare kan ni ge mig lite tips på olika övningar för mina lår och min rumpa?? Det skulle göra mig väldigt glad.
Jag går mycket och springer mycket men nu har min bristning i vaden gått upp så det gör riktigt ont när jag springer. Ska börja med några belastnings övningar. Har tyvärr ingen trappa i min lägenhet så får nog stå ute i trapphuset men då ger jag grannarna något att prata om haha.


Syskon kväll

Vad trevligt det är att ha en kväll där man bara umgås med sina syskon.

Ikväll har jag haft en mysig film kväll tillsammans med min bror. Jag och min bror står varandra rätt så nära. Vi kan prata om det mesta och jag känner mig alltid trygg när jag har honom i närheten. Rogge ger mig olika tips i min livs resa. Trots att det skiljer 8 år mellan mig och han så kan jag umgås med både han och hans vänner.
Känns lite konstigt att jag nu umgås med dem som jag en gång såg upp till.

Ikväll hade vi som sagt storebror och lillasyster kväll. Vi hyrde en thriller och bara umgicks. Vi fastnade dock framför en film som gick på tv först. Vi kollade även på youtube när de hoppade fallskärm och lite annat.
Det är underbart att jag har fått tillbaka min relation med min bror igen.

Fredag kväll med storebror ♥


Ikväll blir det storebror och lillasyster kväll!!


Underbart att få umgås med min bror igen.
Ikväll blir det mat och någon bra film.

Sjung om studentens lyckliga dar...

Balen är avklarad, champange frukost likaså och betygen är satt.

Idag springer dem ut, våra studenter. De väntar med spänning på att klockan ska ringa ut och de kan skrika, vissla och skåla med alla sina gamla klasskamrater. Att få leta upp sin pinsamma skylt i havet av människor och få gå om genom stan och se alla stå och titta på en.

Kvällen väntas det fest med både släkt och vänner innan man åker iväg för att fira denna stora dagen med alla vänner på dansgolvet hela natten lång.

 

Det är 5 år sedan som jag själv gick igenom det studenterna idag går igenom. Kommer ihåg det som det var igår men ändå känner mig sig en aning gammal. Tänk att de som är 5 år yngre som man fortfarande ser som små springer ut genom skolans dörrar idag och ut i vuxenlivet.

 

Jag hade gärna gått igenom min student vecka en gång till. Det var en härlig och galen vecka som fick ett perfekt avslut!

 

Jag får passa på att säga grattis till alla studenter och lycka till i framtiden!

 

 

Jag på min student 10 juni 2005!
(bilden är tyvärr lite suddig)

En hektiskt torsdag

Oj vilken dag detta har varit!

En dag fylld med både positiva och negativa besked. En dag med blandade känslor. Vet inte riktigt vad jag ska säga eller tycka om denna torsdagen. Ena stunden har den varit bra och andra stunder inte bra. Där av en dag med blandade känslor!

Jag har verkligen haft fullt upp idag. Vet inte hur jag kan ha så mycket att göra om dagarna och ändå har jag inget arbete att gå till än.
  • Började dagen med en liten runda i mina löparskor. Riktigt skönt att jag har kommit igång med löpningen igen. Tyvärr känner jag av min bristning i vaden efter ett tag och får gå en bit. I vilket fall som helst har jag äntligen kommit igång med motionen igen.
  • Förmiddagen/Lunchen hade jag en träff med min handläggare Ricki. Där var det bara positiva besked. Underbart! Om 2 veckor börjar jag på en kurs i Helsingborg och det ska bli såå skönt. Ska även söka in till en utbildning som jag har drömt om så länge. Har jag både fått ett arbete och kommit in på utbildningen får jag ta ställning då om jag vill arbeta eller plugga.
    Utbildningen är ju bara på 1 termin och jag hade behövt en utbildning + att flera av de kurserna vi ska läsa ser bra ut på mitt betyg.
Man kan inte bara få positiva besked utan även de negativa ska dyka upp!
  • Livet är tyvärr ingen dans på rosor fast det ibland känns som det. För många positiva besked på rad måste brytas iaf av minst ett negativit. Det är sällan att negativa besked bryts av positiva. Livet bjuder på det mesta och vi får lära oss att handskas med de hinder som dyker upp under vår resas gång. Rädslan att förlora någon är nära märks inte förrän olyckan är framme. Jag har förlorat många nära inom kort tid  för ett tag sedan och jag är inte redo att förlora en "farfar" karaktär ännu.
  • Jag hann även med att busa lite med Susse Tuss och sötaste lilla Anton. Alltid lika roligt att hitta på bus tillsammans med dem. Det var väldigt skönt att sätta sig i soffan framför tvn och äta glass. Sällskapet av bästaste Tobbe gjorde itne saken sämre heller.

Just nu...

blir jag glad över att få höra sådan här musik...

 


Härliga tider

Denna låten ger mig riktigt härliga minnen från lågstadiet. Den spelades alltid när det var disco och alla dansade tryckare till den. Det känns verkligen som evigheter sen man stod där och väntade på att någon kille skulle bjuda upp en. Haha vad roligt det låter nu. Eller så frågade man chansen på någon och efter låten gjorde man oftast slut igen.
Det var en riktigt härlig tid!

Fredag & strandväder

JAG BARA ÄLSKAR FREDAGAR!!!

Himlen är blå, fåglarna kvittrar och solen lyser vilken härlig morgon. Idag blir det strand premiär och kanske ett dopp i havet. Ska bli så skönt att få känna sanden mellan tårna och hur solen steker på kroppen. Tror att jag får investera en solskyddsfaktor så att jag inte bränner mig. Vill ju inte påstå att solen har synts till så mycket denna vår och för sommaren.

Enligt mig är fredagar den bästa dagen på hela veckan. Man går hem från jobbet och kan koppla av med ett glas vin ute på balkongen och veta att imorn behöver man inte gå upp tidigt.
Jag vet att denna fredagen kommer bli helt underbar och förhoppningsvis kommer den att bjuda på ett positivt besked.
Även om beskedet blir negativt ska jag inte låta det förstöra min underbara fredag. För det är trots allt fredag och den ska jag njuta av hela dagen!!

Dax att inta duschen efter den tidiga morgonens löpning och sen se om jag hittar någon solskyddsfaktor eller om jag måste köpa en. Efter det är det dax att bege sig till stranden.

Ha en underbar fredag alla vänner!!

Kli i ögonen

Usch så trött jag är. Kan inte krypa ner under täcket riktigt ännu. Sitter nämligen och väntar på att nagellacket på mina tår ska torka. Jag var ju bara tvungen att fixa till mina fötter (så gott jag kunde) inför morgondagen. Vem vill gå till stranden med fula fötter??

Nu ska jag släcka ner och läsa min bok. Sov så gott

Kanon dag

Det blev ingen trip till stranden idag. Blev lite andra sysslor idag istället. Fast dagen inte blev som planerad så blev den som vanligt helt kanon.

Har fått spendera dagen med mina föräldrar och träffat en del vänner. Susse och jag körde och lämnade en liten present till lilla Felix - Linda & Kims söta son. Efter det blev det mys och massor med snack med Susse och Linda.

 

Jag uppskattar verkligen att jag har så många underbara vänner. Livet är inte alltid en dans på rosor men alla underbara människor som finns i närheten får en att skratta och le.

 

En smarrig kaka på fiket. Orkade tyvärr inte äta upp den så Susse fick halva.

Hon blev riktigt glad, Haha hon är en liten sockertopp.

 

Första bilderna på min nya frisyr. Trivs riktigt bra med den.

Lovar att lägga upp flera bilder inom kort!

 

 

Imorn hoppas jag på strand väder. Behöver förbättra på min bränna och koppla av på stranden!!

 


Säger bara...

 

Äntligen Sommar!!!


Andrés lyckodag

Veckorna går så snabbt att man inte hinner med längre. Vi är redan inne i början av juni. För en vecka sedan kändes sommaren avlägsen och vinter jackan hängde beredd i hallen. Trots regn och rusk i början av veckan började jag igår känna att sommaren var här. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt.
Jag är lite sent ut men jag behöver verkligen nya sommar kläder. Allt som jag hade förra sommaren är alldeles för stort och jag tappar det. Har inte haft någon större lust att inhandla sommarkläder när vädret har varit som det har varit.

Gårdagen hade mycket att erbjuda. Inte bara det att den gick i ett positivt tecken utan jag fick även tillbringa en liten stund med min busunge André.
Barn kan verkligen få ens ögon att vattnas. Igår sa André till mig att det var hans lyckodag och självklart blev jag nyfiken och ville veta varför och då sa han; - Det är min lyckodag för att jag får vara med dig idag!
Kan man bli annat än glad? Vi åkte och åt kul glass på fiket och sen hem för att busa med hundarna och självklart hittade även vi på massa roligt bus tillsammans.

 

Idag hoppas jag på ett riktigt härligt väder. Jag vill nämligen åka till stranden och känna den varma sanden mellan mina tår och doppa försiktigt mina fötter i det kalla vattnet. Just nu är det lite stack moln men jag hoppas de försvinner fortare än kvickt. Så är någon sugen på stranden idag??


Evigt tjutande

Ipoden är på reperation (hämtas imorn).
Ingen tv eller radio på rummet.

Då är frågan hur ska jag klara denna natten med det eviga ljudet?



Varje gång jag går in ett helt tyst rum låter det så här. Jag blir galen och tappar koncentrationen. Har jag då lite ljud på så kan jag enklare försöka koppla bort det. Det finns där men är inte alls lika högt enligt mig fast det egentligen inte är någon större skillnad.

garderoben behöver påfyllning

Det är dax att köpa en ny jacka! Har inte riktigt bestämt vad för jacka jag vill ha. Hade gärna köpt både en jeans jacka och en skinn jacka. Det är nu man önskar att man hade några miljoner på kontot.

Kenza 3 Biker Jacket SEK 1995, Jofama - NELLY.COM Sinna Jacket SEK 2399, Nolita - NELLY.COM

Jag gillar båda dessa jackor här ovanför. Undra om jag kan hitta några liknade i budget version? Behöver verkligen en massa nya kläder. Tappar de andra!

regn och mera regn

Tisdagen bjuder på grått och regnigt väder. Föräldrarna är i Stockholm och bror är i Revinge så jag har ingen att roa mig med idag. Hundarna sover. En i min säng och den andra smälter bra in på mattan.
Jag är utråkad men samtidigt har jag ingen ork till att göra något. Ska fixa lite här hemma innan jag och hundarna ska köra hem till huset och fortsätta mysa med mina vilddjur.

Ikväll ska jag bort till Molle och passa hennes små sötnosar. Annars händer det inte så mycket annat idag. Tycker det ska sluta regna och att solen ska komma fram. Riktigt trött på detta skit väder rent ut sagt.

RSS 2.0