"Fåntratt"

Skrållan♥


Det är inte lätt att vara liten och sjuk speciellt inte om man måste ha en tratt på huvudet 24/7


Stackars vår lilla busiga och stolliga Skrålle.
Fast nu kan man mysa med henne utan massa bus och bitades ♥

Få ord... Så mycket kärlek

Att ett litet medelande kan ge mig så mycket energi.

Kan läsa den om och om igen. Styrka behöver man alltid ♥

 

 


En prinsessa är född

Kunglig babylycka ♥

Ännu en liten prinsessa har kommit till vår värld och Sverige har fått en ny liten kronprinsessa.
Ett stort grattis till den lilla tösen vill jag önska kronprinsessan Victoria & Prins Daniel.

Tvillingarnas dop

Fick den stora äran att hälla upp dop vattnet på tvillingarnas dop i lördags. Försökte hälla sakta och med en jämn stråle men när vattnet började ta slut och prästen fortfarande bad sin bön fick jag lite smått panik. Som tur var så avslutade han bönen precis när den sista droppen rann ur karaffen.

 

Tvillingarna var så duktiga och söta fast de gnällde lite ibland men det gjorde de snabbt bot för genom att räcka ut tungan till prästen. Sötare barn finns inte♥

 


En ära att vara moster

Jag känner mig så lyckligt lottad över att
få ha 3 otroligt fina syskonbarn.

Att få vara moster till 3 underbara och härliga syskonbarn är något jag är väldigt stolt över. Jag älskar att få skryta och berätta hur fina och duktiga de är och vilka framsteg de gör i livet. Trots att de bor så långt bort försöker jag träffa och spendera all tid jag kan med mina små charmtroll.


Att få vara moster/faster är en otrolig känsla som är svår att beskriva. Den kärleken föräldrar känner för sina barn är väldigt speciellt men även känslan av att få vara moster/faster är en otrolig känsla. Att få se sina syskonbarn utvecklas och ta de stora kliven ut i världen är helt otroligt.

Att få vara moster till 3 härliga barn är en betydelsefull roll som jag mer än gärna tar åt mig. Finnas där för dem och ge dem tips och berätta om livet är en uppgift som jag värdesätter stort. Att få höra hur stora A springa omkring med sina små fötter och lyssna på hennes sånger får hela mig att le eller tvillingarnas små leende eller hur de pratar är något helt fantastisk. 

Jag hoppas att jag kommer betyda lika mycket för mina 3 charmtroll som min moster gör för mig. Jag vill att de ska veta att jag finns där för dem alltid ♥

1 år av kärlek...

1 år tillsammans med kärlek och lycka!

En del nedförsbackar men lika många uppförsbackar

och vi fortsätter att kämpa oss uppför backen trots att det finns som dalar längs med vägen.

Så länge vi kämpar tillsammans och inte mot varandra finns det inget som vi inte klarar av.

Jag älskar dig igår, idag och för evigt ♥


Inspiration

Vilken inspiration man får av att titta på alla inredningsprogram och läsa olika bloggar. Har fått massa nya och häftiga idéer på hur vi kan göra här hemma.
Som att jag och M gillar olika stilar får jag komprimissa och lyssna på vad han vill och hur han tycker vi ska ha det.

Jag tror att vi är helt överens om hur hallen ska se ut och det kommer att bli riktigt bra där. Längtar bara till jag får sätta penseln i målarburken och börja. Ska bli kul att se hur resultatet blir så jag kan lägga upp det här på bloggen och visa er läsare hur det blev.

Även köket har vi ritat upp och är nästan helt klara på hur vi vill ha det. Det är bara pengarna som ska fram innan vi kan börja med det. Jag hoppas verkligen att vi får råd att renovera köket för att det är väldigt dåligt planerat och vi sitter aldrig där inne och äter. Vi kan sitta där men känns inte så där jätte roligt att sitta där.
Köket är ändå en plats där man spenderar mycket tid i och då är det viktigt att man trivs. Kommer bli mycket roligare att laga mat, baka och vara där om vi får en bättre planlösning.

Sen i vårt vardagsrum har jag en del planer som kanske är lite vågade men jag tror att det kommer bli riktigt bra när det blir klart. Vad jag har för planer tänker jag hålla lite för mig själv. Självklart ska jag ta och berätta mina idéer för M men de får nog stanna mellan oss.

Åh vad det kommer bli fint hos oss när allt är färdigt! När och hur länge det tar att få vårt hem så fint som vi vill ha det återstår att se men man kan ju alltid drömma. Det får ta den tiden det tar.

En vår med roliga upptåg

Så dålig jag har blivit på att blogga. För ett år sedan skrev jag mer än ett inlägg om dagen och nu ett inlägg i månaden typ. Helt sjukt egentligen jag som älskar att skriva ner mina tankar och påhitt så ni kan läsa vad jag har för mig om dagarna.

Under den senaste veckorna har det hänt en hel del faktiskt. Jag känner redan att detta kommer att bli ett riktigt toppen år. Bara denna våren finns det mycket kul att se fram emot ända fram till sommaren. Så kommer bli en helt otrolig vår med många nya utmaningar blandat med lite kärlek och mys med mina 3 underbara syskonbarn.
Vi ska även försöka ta tag i renovering av hallen. Det bästa är att jag tror vi båda är överens på hur vi vill ha det i hallen och som att jag och M är ett sånt bra team kan det inte bli annat än bra.

Nu i februari firar jag och M 1 år tillsammans eller vi började träffas redan i januari men blev inget par förrän den 14 februari - Alla hjärtans dag. Ganska givet att vi valde den dagen men det blev bara så. Med tanken på att vi bara har varit tillsammans i 1 år har vi ändå hunnit med en hel del.
Vi har hunnit:
  • Flytta från min lilla etta till vår två
  • Varit en vecka på den otroligt fina ön Korfu där vi bara njöt
  • Varit med om en handledsfraktur
  • Hejat fram M´s kusin i danstävling (tyvärr kom hon bara 4 men i mina ögon var hon vinnaren)
  • Skapat ett varmt och mysigt hem (finns en del kvar men det är ett hem)

Funderar på vad vi ska hinna med och få uppleva tillsammans detta året. Som sagt så finns det redan dagar i kalendern som är bokade denna våren och även 1 vecka i sommar. Som sagt det kommer bli ett otroligt år tillsammans med familjen, sambo och alla mina underbara vänner.

 

Har dåligt samvete över det jag nu ska skriva. Min träning har verkligen rasat helt. Hela hösten har jag varit sjuk till och från. Så fort jag satt min fot på gymmet har jag blivit dålig och nu när jag mår bra så har jag svårt att ta mig till gymmet som att jag arbetar bara kvälls tid. Har kollat upp att jag kan träna 2 dagar i veckan men det tycker jag är lite för lite. Som tur är har jag träning med Boll & lek varje lördag förmiddag så dä får jag även lite träning. Springa efter massa busiga barn tar på krafterna vill jag lova.

Har mitt mål som jag ska uppnå innan sommaren eller det är med ett delmål men det peppar mig att kämpa vidare efter mina delmål är nådda.

 

Nu ska denna donnan göra sig klar för ett besök på vårdcentralen innan hon ska ge järnet på jobbet.

Trivs otroligt bra med min tillvaro just nu och skulle inte vilja byta den.


RSS 2.0