Morsdag

GRATTIS PÅ MORSDAG!

Uppdatering från helgen kommer senare idag.
Nu ska jag iväg och fira min mamma med våfflor i hembygdsparken i hässleholm.

Regn & Solnedgång

Gårdagen var verkligen en inyttig men, härlig dag. Först jobbade jag till 14 efter det mötte jag upp Susse, Anton och Johan A på fiket. Där vi tog en liten fika innan Anton skulle åka till sin pappa.
Susse och jag skulle in på F5 och kolla på när TFHS;arna spelade brännboll. När vi hade ätit och var klara för att gå upptäcker vi att molnen är ganska så mörka och att det när som helst ska börja regna. Inte alls kul!
Vi bestämmer oss och tar bilen in.
De tappra spelarn stod ut i både regn och rusk. Medans jag och Susse stod och frös. Brr... kallt. Efter det åkte vi till Camilla och värmde oss och fikade (igen).


Sen tog vi en liten tur. Jag och Susse var ju bara så extremt rastlösa. Vi körde längs med flygfältet och fick se en jätte fin solnedgång. Vi lyssnade på musik, sjöng och skrattade.

Kvällen avslutades med film "My Best Friend´s girl" den var väldigt rolig trots att Öyvind fick lite ont i magen. Hans Wingman är säkert likadan. Är det inte så, Öyvind?



Nu ska jag gör mig i ordning så jag kan hämta pappa och sen kör han till HBG. Han ska ta bussen till STHLM idag. Han ska heja fram min kära syster för hela familjen. Efter det ska jag in till IKEA och VÄLA en sväng.

Ni som kollar på STHLM Maraton på tvn på lördag (start 13:45 på TV4) så har hon en ceris rosa tröja, matchande nagellack, vit keps och svart tights.
Själv ska jag följa syster via mobilen. Hur bra som helst.

CIAO




Suck

Planerna förstördes på grund av regn. Återkommer med mer informtion!

Efter regn kommer solsken

Kändes inte alls lockande att cykla till jobbet för 5 minuter sedan. Har regnat nästan hela natten iaf de timmarna jag har varit vaken. Nu har det slutat regna och börjar spricka upp lite smått eller ja på sina ställen. Inget mer regn nu tack. Inte när jag tar ut cyklen för att cykla till jobbet. Då får det mer än gärna vara uppehåll.


Mer vad som händer idag kommer i eftermiddag. Ska jobba fram till 14. Sen har jag faktiskt inga andra planer för dagen och kvällen. Kanske dyker det upp något nu under förmiddagen.
Ni får ha en trevlig dag så hörs vi i eftermiddag!
Ciao

pancakes & Grey´s



Jag bjöd Öyvind på pannkakor med chokladsås. Mums Mums. Tyvärr blev de inte lika goda som de brukar bli men, man kan inte få som man vill alltid. Jag är så glad att han kollade Grey´s med mig ikväll. Trots han inte hade kommit så långt in i serien så höll han mig sällskap och det var tur. Tycker inte alls om att Izzie är sjuk. Jag gillar verkligen Izzie. Hon är så snäll och go mot alla.

Nu väntar sängen och kudden för mig. En jobb dag imorn. Är itne alls motiverad till att gå och jobba men, jag måste vill ha en bra lön nästa månad.
Vi hörs imorn då jag kan berätta mer om morgondagens bus.

XOXO

bus stund med Anton

Jag och Anton har busat lite innan ikväll. Susse var på träning så jag passade Anton.
Först gick vi en runda hem till mina föräldrar, Där vi busade med Wilma, Skrållan och valpen Olga. Anton tyckte det var väldigt kul att titta på när vovvarna busade. Vi åt lite korv med innan vidare in på flyget.
Där inne kollade vi på när Öyvind & co tränade inför brännbolls turneringen. Några var faktiskt väldigt bra men, någon annan missade boll x antal gånger (no names). Sara kom även åkandes på sina inlines och höll oss sällskap och var med och skrattade när de missade bollen.
Sen tog vi en liten tripp till hemköp innan det var dax för Anton att återförenas med mamma igen. Det var en mysig och busig stund med Anton. Han är så duktig.


Just nu



Lite mindre molnen och lite mindre blåst. Hade varit helt perfekt

Blåsiga onsdag

God morgon!

Attans vad det blåser ute! Hade varit perfekt väder om det inte hade blåst så mycket och molnen hade försvunnit. Kan alltid hoppas att det slutar blåsa och molnen försvinner.

Idag händer inte så mycket. Ska passa Anton ikväll sen efter det ska jag ut och springa. Måste verkligen skärpa till mig nu så jag klarar av att springa med syster i sommar. Så ni får gärna peppa mig att träna. Har skaffat min egna lilla coach med.  Tack Susse som hjälper mig. Ge mig massa med tips. Du vet hur dålig förlorare jag är!

Nej nu väntar duschen på mig sen ska jag ta tag i denna blåsiga onsdag.

Ciao

The Sims beroende

Sitter och spelar "The Sims" och har ingen större lust att sova. Har man väll börjat spela det spelet så är man fast. Igår satt jag uppe till halv 4 tror inte det blir lika länge idag för jag börjar blir riktigt trött nu och även datorn börjar bli seg.

God natt vi hörs imorn!
XOXO

Syster utamanar mig

Oj min syster har utmanat mig på slingan i sommar. Oj löpa med min syster blir en riktigt svår utmaningen. Varför har jag dragit på mig detta nu? Min syster vet att jag aldrig tackar nej till en utmaning. Det var ju inte en lätt utmaning. Jag vet att jag aldrig kommer att kunna vinna över syster men, kanske får jag lite mer motivation om jag har det som mål att jag ska få en bra tid. Hihi det kommer att bli jätte roligt att se hur det går för mig.
Så nu är det hårdträning som gäller fram till dagen med det stora D;et.

Öyvind goes Anton frilla

Har haft en väldigt trevlig och varm dag tillsammans med vänner. Har varit allt från bus till mys. Var som vanligt väldigt onyttig men, usch nej får jag inte var så mycket mer.
Strax innan 19 klippte Susse Anton frilla på Öyvind. Hihi det blev faktiskt ganska fräckt fast kan hålla med Susse att det skulle vara lite längre upp till men, jaja killar vet ju vad de vill haha.
Nu har Öyvind iaf fått en egen frisörska!




Tisdag hela dagen

Har precis varit och Lunchat med Töserna. De hade ingen dagis som passade min smak så jag tog en hamburgar tallrik istället. Nu väntar promenad sen ska Öyvind bli klippt av Susse. Måste ju nästan ta förre och efter bild. Tror faktiskt han blir riktigt cool. Så jag hoppas vi kan ta en promenad via mamma och pappa så jag kan hämta trimmern plus att jag ska hänga upp min tvätt och slänga i en ny maskin.
Fanns inga tvätt tider denna veckan när jag kunde så fick ta hem tvätten till mina föräldrar så får tvätta där. Fast det bestämma med att tvätta hemma hos dem är att jag kan hänga ut tvätten. Den luktar så underbart gott när den har hängt ut.
Förutom det händer det nog itne så mycket idag.
Jo ska spela The Sims senare ikväll. Tack Öyvind som hjälpte mig att får rätt på spelet :)

Ni får ha en trevlig eftermiddag så hörs vi lite senare

Grattis SIS

Idag är ingen vanliga dag för det är systers födelsedag!
Idag fyller min syster 35 år och detta ska hon fira till helgen.
Lördagen börjar hon med att springa Stockholm Maraton efter det blir det fira hela kvällen och natten lång.
Hade gärna följt med pappa upp och tittat på henne men, jag ska jobba. Fast både jag och mamma hejar massor här hemma i Ljungbyhed.
Ha en bra dag syster hör av mig senare!

Det är inte bara min älskade syster som fyller år idag utan även min Gudfar och pappas kusin fyller år. Jag önskar er en trevlig födelsedag och hoppas ni får en bra dag!

Jobba timmar

Nu är jag äntligen hemma igen. Blev hela 3 timmar på jobbet idag. Ibland är det härligt med få timmar men, jag vill ju jobba flera timmar. Vill ha en riktigt bra lön nästa månad. Fick 5000 kr mer denna månaden vilket är hur bra som helst men, jag hatar verkligen att gå på timmar. Känsla att inte vet hur mycket man får ut varje månad är hemsk.

Efter jobbet cykla jag hem till mamma och åt lite. Mums med nypotatis och grillat. Pappa är i Tyskland så var bara jag och mammsen. Trevligt att umgås bara med mamma gör det så sällan nu. Jobbar inte hon så är det jag som jobbar.

Tänkte jag skulle hoppa in i duschen innan jag plockar undan och diskar. Måste försöka sluta fundera så mycket på helgen som varit. Klagar absolut inte på helgen men, finns saker som man kunde ha gjort ogjort.

Vi hörs senare ikväll. Som ni kanske listat ut så blir det ingen löpning idag. Tänkte vila idag med och ta tag i det imorn istället.

Ciao

Ny vecka Igen

God morgon!

Har nästan precis vaknat. Somnade inte förrän klockan var 3 skulle jag tro. Kunde inte alls sova igår hade alldeles för mycket att fundera på. Har tyvärr inte kommit fram till något vettigt ännu. Det känns faktiskt riktigt jobbigt. Önskar jag hade haft en sådan fjärrkontroll som de har i filmen Klick och spolat tillbaka.
Usch allt känns så jobbigt just nu.

Vad händer denna veckan:
  • Måndag - ska jag jobba några timmar annars inget speciellt
  • Tisdag - Än så länge inget jobb så tror det blir en shopping tur med Bex
  • Onsdag - Ska jag passa lilla Anton. Ska bli spännande att se vad det blir för bus.
  • Torsdag - Ska jag jobba igen. Vet inte när men, vet att det är jobb.
  • Fredag - Köra pappa till HBG sen ska jag umgås med Susse
  • Lördag - Jobbar jag till 21:30 sen blir det antagligen utgång. Behöver en utgång
  • Söndag - Lugnt och skönt inte göra något annat mer än umgås.
  • Ska även springa i veckan och umgås med vänner.
Så ser denna veckan ut. Nu borde jag faktiskt gå och göra mig iordning inför dagen så den kan börja riktigt.
Hur ser er vecka ut?

God natt söndag

Söndagen börjar gå mot sitt slut. Tänderna är borstade och sminket bort tvättat då är det bara för mig att krypa ner under täcket. Om man tänker på de få timmarna jag har fått sova i natt så borde jag var riktigt trött men, det är jag inte. Blev även lite rädd imorse när jag vaknade upp och var hur pigg som helst. Kände inte av nattens äventyr och hade lätt orkat springa 5 km.

Imorn börjar en helt ny vecka med nya galna upptåg. Vet att jag jobbar måndag, torsdag och lördag. Lördag är storhelg och det innbär att jag nästan får dubbelt så mycket betalt. Hade inte tackat nej till att få en arbetsdag till denna veckan men, man får ta det man får. Kunde ha jobbat idag men, det kändes inte så dära lämpligt att jobba idag som att det blev ganska hårt igår. Sen kände jag även att detta var min ända ledig helg denna månaden. Ska jobba 2 helger till innan jag ser en hel ledig helg.

Vill även välkomna min vän Susse hem från Kivik. Hon har varit på en liten mini semester tillsammans med sin familj. Verkligen mysigt blir lite smått avundsjuk, Om vi ändå kunde göra något sånt.
Det känns skönt att ha henne hemma igen, Vet att hon har haft fullt upp hela tiden med allt bus och mys med familjen men, jag har saknat henne.

Börjar nog bli dax för mig att försöka sova men, det blir inte lätt. Några serier eller några sidor i min bok så slocknar jag nog snart.

Sov gott och dröm sött
XOXO


Ljudbangen i bilder

Ljudbangen igår var sjukt rolig. Dagen började med regn och jag var lite smått orolig hur vädret skulle bli under kvällen men, det blev väldigt fint och varmt.

Vid 16 gick vi till förfest nummer 1. Grillning hos Petra och Danne. Jag och Bex grillade hamburgare "The Lux". Det var trevligt hos Petra men, som att alla skulle ha förfest fick vi gå vidare efter 2 timmar.
Förfest nummer 2 hamnade hos Nane. Blev en väldigt kort visit där. Det var trevligt att mingla lite där med. När vi kom började att göra sig iordning för att gå ner.
Förfest nummer 3 hamnade inne på TFHS. Där stannade vi en stund innan det var dax för oss att traska ner mot IP. Medans de grillade spelade Bex volley med Ludwig och laddade ner Svenne Banan. Själv satt jag och pratade med Kristian och Tomas.


När vi kom ner på IP minglades det först en stund sen stannade både jag och Bex upp för att lyssna när Millers spelade. De ställde upp att spela i pauserna helt gratis.
Till både min och Bex förvåning kunde man imorse skymta oss i dagstidningen. Om man tittar riktigt nog ser man oss haha.


Bild från HD/NST


Alla blir ju lite galna på såna här tillställningar och vi kände att vi inte kunde vara sämre. Nane var nog galnast. Vet inte riktigt om det har med den dära Ramlösan att göra eller om han bara hade lust för att Go Crazy. Min svägerska ville inte vara värre. Tror bestämt att vi hade liten tävling. Galnast på bild. Som vanligt får jag vara med på ett hörn. Som alltid.

Jag och Bex har ju alltid så roligt tillsammans när vi festar. Vi tycker ju verkligen om varandra. Under kvällens gång dansade vi med norrmännen, skrattade och vara lika galna och förvirrade som vanligt. Som vanligt när vi vaknar upp tillsammans är vi inte ensamma. Trots att våra mobiler ringde i kapp hela morgonen fick vi några timmars sömn.

Är det fest på en fotbolls plan är det en självklarhet att Henke Larsson ska vara med. Alla vill ha en stund med Henke. Jag fick en väldigt kort stund tillsammans med honom men, han inte prata utan det var en bild sen vidare till nästa, Kan verkligen förstå om han är helt slut idag.


Även våra snälla vänner från Norge och Västerås gjorde oss sällskap. Tyvärr lämnade halv gänget oss för att dra in till stan. Vilka svikare. Fast vi hade hur kul som helst utan dem. Vi dansade som galningar och altså de norrmännen rockade rumpan mer än vad jag och Bex gjorde. Vi var ju helt slut bara att titta på dem.

Efterfest blev det med. Även efterfesten hölls på några ställen. Först inne på TFHS där vi hittade på bus. Lite trist att Stian inte kom hem på natten utan kom hem när han var nykter. Så han upptäckte vårt bus. Inte alls kul. Öyvind var snäll och kom med både frukt och pizza. Mums. Sen gick vi alla hem till oss för att stackars Johan A hade blivit helt lämnad. Så i vanlig ordning blev det Mario Kart och popcorn och massa annat trams uppe hos mig.
Tänker inte skriva några detaljer vad som mer hände här. Vi hade väldigt trevligt.

Så tack alla som gjorde Ljudbangen till en lyckad och trevlig kväll. Längtar redan till nästa år!

XOXO




Ljudbangen ikväll

God morgon Lördag!

Vädret ser inte så lockande ut. Jag hoppas verkligen det blir bättre till ikväll. Inte alls lika roligt att gå på Ljudbangen om regnet öser ner. Tror däremot att det kommer bli bra stämning där nere oavsätt väder. Ska bli riktigt kul att gå på Ljudbangen jag har ju verkligen sätt fram emot ikväll. Missade förra året då jag satt nere i Düsseldorf i ett hörn och grät.
 Ljudbangen 2008 var ingen bra dag för några av mina kompisar här hem ifrån. Det var samma dag som vi fick reda på att våra vän Johan hade gått bort. Det var hemskt.
Detta året kommer bli galet och vi har nog alla Johan i vårt hjärta med oss ner.

Min dag kommer att se ut så här:
  • Först ska jag plocka och fixa lite här hemma
  • Bex ska hämta min lilla rosa mobil
  • Tror det blir dax att göra sig iordning inför festen
  • Förfest och grillning hos Petra.
  • Bex och jag går ppå förfest nummer dos inne på TFHS
  • Ljudbangen!!
  • Fortsatt fest efter Ljudbangen.
Detta kommer att bli en super dag trots att det regnar. Kanske ska börja plocka upp lite och göra lite annat innan Bex kommer. Man kan knappt tro att jag städad igår.
Vi hörs lite senare idag.

Shopping med en Norrman och Bex

Efter jag hade städat åkte jag, Öyvind och Bex till Väla. Vi fick en rolig uppgift att leta kläder till Öyvind. Så kul det är att plocka massa kläder till killar. Det har jag itne gjort på år och dar. Öyvind gick snällt och provade allt vi hittade. Så fina kläder han fick med sig hem. Är ganska nöjd med hans shopping (vi hjälpte han ju). Bex köpte ett jätte fint linne och ett par solglasögon. Själv så köpte jag ett par nya brills. Tyvärr blev det inte dem från H&M utan ett par från Gliier. Det skiljde inte så mycket på dem. Vi STORHANDLADE på System bolaget


Jag har kollat på när norrmännen spelade Volleyboll men, det var tur att Tomas var med och visa dem hur det går till för det kunde de inte. Tror ni de slutade spela för att det regnade?? Nej, de var så envisa att de tvunget skulle spela i regnet. Själv tog man skydd under ett träd. Regnade lite på mig med men, inte så farligt.
Hade fullt upp med att lyssna på vad de sa till varandra. Tycker "eg er flink!" Tror inte ens Tomas var med alla gånger när de snackade med varandra. Han såg ganska förvirrad ut ibland.


Nu sitter jag i soffan och är väldigt mätt. Öyvind var snäll och laga mat till mig. Hjälpte till lite men, jag tog disken istället. Tänkte virra in mig i en filt och kolla vidare på filmen. Uppdaterar kanske lite senare eller så hörs vi imorn.
XOXO


Redan Fredag??

Då var det fredag igen. Veckorna går så snabbt att man tappar räkningen vilken dag i veckan det är. Gillar så klart att veckorna försvinner som blixten för det betyder attt vi snart ligger på en solstol nere på Rhodos. När vi väl är där kan gärna veckan kan vi trycka på paus knappen eller slow så vi hinner njuta lite med när vi är där.

Nu på förmiddagen MÅSTE jag städa i min lgh. Har skjutit upp det så länge nu att jag måste ta tag i städandet  i dag. Jag är ganska så smart om jag tar tag i det nu direkt på förmiddagen så jag kan ha roligt i eftermiddag i stället. Glad att Bex väckte mig annars hade jag nog sovit bort hela förmiddagen.
I eftermiddag blir det Väla och systemet. Måste handla inför morgon dagen. Sen vet jag inte vad som händer ikväll men, det återstår att se.

Nej, dax att ta tag i städningen!
 CIAO

tråkig torsdags kväll

Blir nog inte mer bloggande idag för min del känner jag. Borde sova men, tror inte det blir så ska kolla lite tv coh fortsätta min torsdags kväll så bra jag kan.

XOXO

Torsdags Outfit

Så här har jag sett ut idag!




Fotograf kanske?

Har varit lite dålig med uppdatering både igår och idag. Har inte riktigt hunnit och det är faktiskt lite dåligt av mig. För fast jag har många bollar i luften så får jag inte glömma bort bloggen och er läsare.

Gårdagen var det först jobb på schemat efter det spenderade resten av dagen tillsammans med vänner.

Dagen har än så länge bjödit på airshow inne på flyget. Träffade på Öyvind & co där inne så spenderade hela eftermiddagen tillsammans med dem. Jag hade ju aldrig klarat av att flyga så som de kan göra. Hade säkert haft huvudet i en påse eller blundat hela tiden. Jag skulle så hemskt gärna vilja följa med upp i ett litet plan men, jag är så rädd för de  små planen. Undrar lite varför som att jag har absolut inga problem med stora plan. Kanske dax för mig att vinna över min rädsla för små plan.
Eller vad tror ni?

Ser vi inte lite proffsiga ut...?

Nu ska jag hem till mina föräldrar och äta middag. Det STår grillat, nypotatis och bearnaise sås på menyn. Ska bli så mumsigt. Efter det ska jag tillbaka till röran plockan undand det värsta och ha en mysig kväll med mig själv haha.

CIAO


Dagens to do

På dagens schema:
  • Jobba till 13
  • Vid 13-tiden är det dax att bli förhörd till delegationen
  • Hemma och göra iordning lite
  • 17-tiden passa Anton :)
  • Playdate med Bex
Jag hoppas det blir bra väder så man kan vara ute lite idag. Tyvärr måste jag verkligen städa här med för här ser verkligen ut som kriget. Tar jag lite idag kan jag ta resten imorn.
Ska även köpa biljetter till Ljudbangen idag.

Nu ska jag borsta tänderna och byta om för att snart cykla till jobbet. Vi hörs när jag kommer hem.

Nu pluggas det inte!

Jag gillar att ha många bollar i luften. Ibland kan jag känna att det blir för mycket men, jag blir så rastlös och trött när jag inte har så mycket att göra om dagarna.

Idag har varit en sådan dag då det har varit full rulle från början till slut. Direkt efter jobbet var det hem till mor och far för att äta lite middag. Mumsigt med nypotatis och grekiska biffar. Sen behövde jag verkligen handla lite frukost till imorn. Efter det var det snabbt upp och byta om innan det var dax att gå ner till IP och förberedda kiosken inför kvällen match mot Borlunda (Bor Annorlunda). Efter matchen snabbde jag mig hem ännu en gång för att byta om till träningskläder och ut och springa en runda. Precis innan jag ska gå ut genom dörren kommer jag på att jag har glömt mina papper spm jag behöver läsa igenom innan morgon dagens förhör.
3 km och papperna i handen ligger jag nu i sängen och ska läsa igenom allt en sista gång innan det är dax för sängen. Morgondagens schema ser ut att vara precis som idag - Många bollar i luften.

Dagens positiva:
  • Sprungit 3 km
  • LIF vann med 1-0 (tror det var Lasse som gjorde målet)
  • Motionerat en hel del
Dagens negativa:
  • Pluggat alldeles för lite
  • Ätit alldeles för många S-märken
  • Inte tagis några bilder alls från dagen
Kan nog inte sitta här med. Har ju som sagt lite att läsa igenom. Kanske blir det ett sista inlägg kanske inte. Hur som helst så får ni sova gott och drömma sött.

*Blir inget norskt ord idag*
XOXO

Förmiddagen klar

Förmiddagens "att göra" är nu klart och jag är redo att gå till jobbet ett par timmar.
Känner mig itne så super motiverad till att jobba alls denna veckan men, ska tänka att om lite mer än 7 veckor ligger jag på en strand nere i Grekland.

Efter jobbet måste jag verkligen vattna mina blommor och dammsuga samt att jag måste kolla igenom pappren inför morgondagen. Så ja det blir ju lite att göra idag med.
Nu ska jag plocka undan det sista innan det är dax att cykla till jobbet.

Gårdagen i bilder

Otroligt söta. Mor och Son provar hattar.

Sen spelades Volley boll på hög nivå.
Tror faktiskt att norrmännen förlorade


Bilder från igår. Batteriet dog så blev tyvärr inte så många bilder från gårdagen.

Ännu ett måste

Jag kunde verkligen inte låta bli att inte köpa den.
Fast pengarna försvinner så kände jag att jag bara var tvungen.
Vi har alla levt fattigt.

Tisdagen 19/5

God morgon Läsare!

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit hyfsat bra ändan till de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba (igen) idag. Det var fjärde gången de ringer och frågar om jag kan jobba idag. Svaret har inte ändrats - Jag kan inte jobba för jag jobbar redan! Börjar undra om de inte pratar med varandra där. Lite tråkigt att de inte kan säga något så alla vet.

Min tisdag ser ut så här:
  • Plugga fram till 13:00
  • 13:30 - 16:00 jobba. Blir inte så många timmar men, bättre få än inga.
  • 17:30 Är det dax att förberedda LIF kiosken inför dagens hemma match.
  • Ska även hinna med och plugga där i mellan.
Nu hade jag tänkt att sparka igång denna dagen med en dusch, sminkning och frulle innan det är dax att sätta sig och plugga en stund. En bild eller flera från mitt inköp igår kommer att komma upp nu under förmiddagen.

Ciao

uppdatering om dagen

Ligger i sängen och kollar klänningar inne på Nelly. Har redan sett flera som jag gärna skulle vilja klicka hem. Har verkligen börjat älskar klänningar mer och mer. Har innan inte varit så förtjust i att klänningen men, det är riktigt snyggt med en fin klänning och brunbrända ben.

I eftermiddags följde jag med Susse, Anton och Camilla till Hyllinge för att "stor" handla på City Gross. Vi tog först en runda inne på Familia och kollade lite butiker. Självklart hittade jag en lång och stor T- shirt inne på Gina som jag kände att jag var tvungen att få med mig hem. (Bild kommer imorn). Även Susse och Camilla fick med sig några roliga påsar hem.
Efter vår lilla utflykt begav sig jag, Susse och lilla Anton bort mot TFHS för att kolla när ett litet gäng spelade Volley boll. Susse anslöt sig till ett av lagen ganska fort medans jag passade Anton och satt och skrattade med Camilla.
Helt plötsligt var även jag med i spelet. Oki jag är verkligen inte bra på sånt men, idag var jag ganska duktig om jag får ge mig själv lite beröm. Det var riktigt roligt och jag gör mer än gärna om det. Har inte spelat sen i skolan och övning ger färdighet sägs det.

Dagens Positiva:
  • Spelat Volley
  • Inhandlat en ny tröja
  • Sprungit
  • Läst igenom inför "provet" på onsdag
Dagens Negativa:
  • Ätit på McDonalds
  • Inhandlat en tröja
  • Vaknat upp mitt i en dröm
Nu har John Blund kommit på besök så det är nog dax att stänga ner datorn för ikväll. Tänkte läsa lite mer på mina papper så jag kan det hyfast till på onsdag. Kan ju redan det ganska så bra så jag hoppas att jag inte behöver läsa så mycket.
Ni får sova så gott alla läsare så hörs vi imorn.
XOXO

*Bilder från dagen kommer imorn. Vet tyvärr inte om det blev några bilder från Volley bollen som att batteriet i kameran tog slut.*

Härliga Bilder

Jag älskar att få spendera mina lediga dagar tillsammans med mina vänner (nya som gamla). Vi behöver inte göra så mycket tillsammans för att skratten ska komma.

Ser det inte härligt somrigt ut?
Inte göra något alls förutom att umgås och skratta.
Det är så livet ska vara!


Jag är verkligen glad över att jag har så underbara vänner och jag ser fram emot att få spendera hela sommaren tillsammans med dem.
Nu väntar en ny vecka och nya upptåg med mina härliga vänner.
Ni är alla guld värda!

Solglasögon - Ja, tack


Bild från H&M

Jag älskar verkligen solglasögon. Kan ha miljontals.
Det är alltid bra att ha många att välja mellan.
Dessa solglasögonen ska jag springa runt med i sommar!


fortsätta drömma

God morgon!

Vaknade upp från en super dröm. Vill bara somna om igen och komma tillbaka in i min dröm. Tycker inte ni med det är retligt att man alltid vaknar när drömmen är som bäst?
Jag hoppas att jag får uppleva den drömmen i natt igen så jag får veta hur den slutar. Måste bara veta! Susse tror du nästan kan lista ut vad min dröm handlade om.
Vi måste träffas och prata snart.

Har inte så mycket planerat för dagen. Tror det blir mycket vila och läsning idag. Känner mig helt slut i hela kroppen att jag faktiskt inte orkar göra så mycket. Kanske tar en promenad senare under dagen. Som sagt så har jag inga som helst planer idag. Så tar mest dagen som den kommer.


Helgens pos & neg

Som att det har varit så dåligt med uppdatering över helgen får jag skriva "Positiv och Negativ" från hela helgen.

Helgens positiva:
  • Umgåtts med härliga människor.
  • Berömt mig själv framför en spegel.
  • Ledig midsommar helgen (fått mitt schema)
  • Skrattat och varit glad nästan hela helgen (förutom några timmar)
  • Gjort minst 1 god gärning.
  • Bestämt att detta kommer bli en helt galen och crazy sommar.

Helgens negativa:
  • Trött och irritation söndag eftermiddag/kväll.
  • För lite sömn.
  • Slösat onödigt med pengar.
  • Ringt för många onödiga samtal.

Mina sömnlösa nätter börjar nu göra sig påminda och det är knappt jag orkar ha ögonen öppna. Märker att det har satt sig på minnet med ikväll. För orkar inte tänka igenom allt som jag ska och vill skriva ner ikväll.
Hade jag tänkt bädda ner mig men, ni får sova så gott så hörs vi imorn.

Dagens norska ord - Ekkel = elak.

XOXO

Söndags mys

Då var det söndag och dagen efter! Kände mig nog en aning seg men, Bex dukad fram en smarrig frulle tog dock bara lite juice. Jag bestämt med Susse att hon skulle komma hämta i Östra. Det var ju innan jag visste att Gustaf med skulle köra hem samtidigt som vi. Det var inte alls meningen.
Söndag eftermiddag visade sig att bli en väldigt mysig eftermiddag. Susse gjorde rabarber paj som var super mumsig. Smuldegen var inte av den värld. Mums! Där fanns även chese cake utan chese med hallon. Oj vilken fika fest vi hade. Anton fick också följa med och den lille busen sprang runt i Bex hus och trädgård och hittade på bus hela tiden. Ända till vi satte oss ner för att fika. Då satt han snällt i mitt knä och mumsade på all fika som stod framför honom. Haha så söt han är. Tror att han är gängets lilla maskot.


Tror vi nog hade kunnat somna så där alla 4.

Efter mycket krångel på filten blev det bra till slut.

Det är verkligen mumsigt



17 Maj


Idag firar vårt grannland Norge sin nationaldag - 17 Mai. Vad jag vet är den norska nationaldagen en av de stora högtiderna som de firar mest. Dagen till ära kommer att bestå utav parader, dans, middag och fester. Det flesta affärer och butiker håller stängt och över allt kan du se Norges färger (röd, blå och vit).

Till och med i lilla Ljungbyhed har man firat 17 Mai. Mina norska vänner har gått en liten mini parad till Hemköp. Självklart hade de flaggor som de vifta med och ett stort smile på läpparna. Jag tror till om med att jag kunde höra lite sjungande röster. Hörde iaf 1.

Nationaldagen är inte det ända som de firar i Norge denna helgen. De firar även segern i Eurovision Song Contest.
Fast jag inte hade hört låten innan så hoppades jag med att Norge skulle vinna. Fast flera fåglar hade viskat i mitt öra att den var bra. Hörde den för första gången idag och ja den var mycket bättre än Sveriges bidrag.
Håller med Øyvind om att Alexander ser inte riktigt klok ut. Kanske ska göra något åt de ögonbrynen?

Jag gratulerar alla från Norge till dagen och seger i Eurovision Song Contest!





Mingel lördag

Lördags kvällen bjöd på mingel hemma hos Bex i Östra. Bex bjöd på bål, snacks och till och med lite mat runt midnatt. Vid 19-tiden började folket komma och minglet kunde börja. Först samlades alla i sofforna men, efter hand som folket trillade in splittardes soff gänget och en del gav sig ut till den inbyggda altanen för att mingla vidare.
Allas humör var på topp och vi blev nog fler än vad Bex först trodde.
Kvällen blev tyvärr ung och efter att man hade varit bort en kort stund så var plötsligt alla borta. Vi var ett glatt gäng som stannade kvar för att städa och mingla vidare hela natten. Det var några som inte orkade var upp och somnade till vårt sjungande.

När klockan blev 04 kände även vi att det var dax att krypa ner under täcket. Jag och Gustaf skulle dela säng (alltid trevligt att dela säng med någon) Vi la beslag på den breddaste sängen i huset nämligen Bex´s föräldrars. Tyvärr var där bara ett täcke så vi fick dela (vet att några är avundsjuka haha). Problemet var att ingen av oss kunde ligga i mitten för att det var lite höjd skillnader så det slutade med att vi båda låg på en halva av säng.
Sängen var en Tempur säng så den anpassade sig efter vår kropp. Ska jag var helt ärlig så var den inte alls skön. Helt plötsligt var där lite kroppar över allt och det tog en evighet för dem att försvinna.
Tror ingen kan förstå hur roligt vi hade och som vi skrattade.
Vet ni vad grop sex är?


Det minglades lite här och där.

Även den svenska mästaren i armbrytning var där - Erik

Oki vet inte riktigt vad vi håller på med

Alla har ju sitt eget lilla party trix men, tror bestämt att Kim har tagit mitt
eller har jag fel?


Sen var någon visst lite trött


Tack Bex för en trevlig mingel kväll!

Vi älskar fredagar!

Ja, jo jag vet att uppdateringen under helgen har varit väldigt dålig.

Jag och Susse älskar fredagar! Vi började fredag eftermiddag en löpar runda på 2,3 km. Känner mig så hurtig. Sen blev det duschen innan det var dax att packa väskan för att cykla bort till Susse för att ha en halva tjejkväll. (Skulle till TFHS)
En tjejkväll med sminkning, dans,massa tjejsnack, spagetti och köttfärssås. Super tjejkväll!
Vid 19 gick vi ner mot TFHS. Där vi fick uppleva:
Norrmän som LÄR sig grilla!
Vi var beredda att springa iaf att olyckan skulle vara framme.



Klemas tycker vi ju om eller hur?

Tror bestämt att någon har för mycket fritid.
Pepparkaks flygplan - Do I need to say more!



Kvällen bjöd även på skön sång med Johan och Øyvind. De var duktiga och fastnade på film men, de vill inte att den läggs upp på nätet fast några andra ville annat. Lilla Ludde (Ludvig) blev lite sur för att han fick sin glass på en tallrik ist för på pinne. Så han gick snabbt och hämtade sin kudde (nej, det gjorde han inte men, det hade varit väldigt skojigt).
Sen blev det pingis med fast jag tror fortfarande att jag är bäst på allt! Så ska vi ta en match i tennis?
Klockan tickade på i raslig hastighet och helt plötslig slog det mig att jag kanske skulle gå hem och sova (skulle upp och jobba) men, nej det fick jag inte för "Ludde med Kudden". Väldigt Slem  - inte alls snällt.
När alla andra drack öl njöt jag av min Ramlösa Blåbär.

Jag tackar alla inblandade för en riktigt skojig och trevlig helg! Hoppas det blir fler gånger.

Gustaf headbangar

Gustaf sjunger och tömmer ölen! , Jimmy bestämmer musik och jag ja... behövr jag säga mer... Uppdatera imorn!
Susse ringer dig snart!
XOXO

Lever

Jag överlevde grillningen inne på TFHS. Var lite orolig där ett tag. NORRMÄN kan INTE grilla!
Tänkte bara skirva det just nu. Ska göra mig iordning för jag ska till BEX på lite mingel. Blogagr där ifrån.

Idag är Lindas blogg min blogg!!

Det är Susse som sitter här med mina skitsnygga sporttights och väntar på sölkorven Linda som aldrig blir klar.
Vi ska ta en liten tur på slingan innan det är dags att vara extra flickiga:) Lite hårinpackningar och lite målning av naglar m.m. Detta är då ingenting jag gör särskilt ofta men idag är det dags att göra sig vacker!
Snart är Linda klar så nu har jag inte tid mer.
Ciao mes amis

TGIF

Solen skiner och det är klar himmel. Hoppas på att det är varmt med och inte blåser kalla vindar.
Börjar bli ganska trött på de kalla vindarna. Man blir bara så lurad när man tittar ut genom fönstret. Solen skiner så det är säkert jätte varmt men, när man kommer ut är det riktigt kallt,

Dagens planer:
  • Tvätta (Har inget jobb byxor till imorn.)
  • Ut och springa
  • Njuta av att det är fredag!
I efterermiddag ska jag och Susse ha en tjej eftermiddag. Det ska vara hårinpackning, ansiktmask, mat och massor av tjej snack. Vi har tydligen fått så mycket att prata om att det aldrig tar riktigt slut. Ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut men, det blir inte så sent ska upp tidigt imorn och jobba.
Tror detta kommer bli en kanon fredag.

Imorn ska jag träffa my darling BEX. Har inte träffat henne på evigheters evigheter. Hoppas bara jag känner igen henne. Haha. Blir tyvärr så att man inte träffas så mycket nu när hon bor i Östra och jag i Ljungbyhed. Ska blir riktigt kul och trevligt att hitta på bus med henne imorn. Jag längtar!

Börjar bli dax att sparka igång denna fredagen. Ska hem och tvätta hos mina föräldrar. Hörs om en stund
XOXO

God natt läsare

Klockan är 1 timme över midnatt och jag har skrivit blogg och slö tittat på tv fram till nu.Jag börjar känna att John Blund snart kmmer hit på ett lite besök och jag vill inte spendera natten med datorn i sängen. Det börjar bli dax att stänga ner datorn och se vad fredagen har att bjuda på.

Jag hoppas ni får en god natts sömn så hörs vi igen om några timmar.
Sov gott mina kära läsare
XOXO

Självförtroende

Jag har alltid haft väldigt dåligt självförtroende. Det är inget jag har skämt över eller har hållt tyst om. För jag vet att jag inte är den ända med dåligt självförtroende. Jag har alltid varit väldigt självsäker och sökt bekräftelse hos min familj. T.ex måste jag alltid ringa till min mamma och höra med henne om det är oki att jag köper den där klänningen eller vad ddet nu är. Jag tjänar mina egna pengar och fattar mina egna beslut men, ändån ska jag ringa till henne.

Jag har 2 äldre syskon (8 och 12 år) som jag alltid har sett upp till. Har alltid velat vara som dem. Jag har alltid gått i deras fotspår men, det har aldrig blivit riktigt bra. Båda mina syskon har arbetat sig upp till en bra karriär och har ett liv jag är avundsjuk på.
Varför är jag det ända barnet i familjen som inte lyckas?

Problemet är att jag alltid har sett upp till dem och gjort som dem. Aldrig gått min egen väg utan alltid gått i deras fotspår.
Det har jag nu märkt att jag inte alls har mått bra av. Vi är 3 syskon och vi är 3 olika individer trots att vi syskon. Det är ingen av oss som är precis som den andra.
 Jag har fått en liten dos av min syster och en liten dos av min bror. Jag är glad att jag har fått någon av deras positiva och negativa egenskaper. Fast jag är glad att jag inte har fått allt från mina syskon utan jag har skapat den personen jag är själv med lite hjälp av hela min familj.

Jag har insett att detta är mitt liv och ingen annans. Jag kan inte bli som mina syskon om jag innerst inne inte vill det.
Istället för att sätta höga krav på mig själv (för ja det är jag själv som sätter de höga kraven) är det dax för mig att börja njuta av livets goda och onda ting. Trots allt lever man bara en gång och man ska passa på att njuta så mycket man bara orkar.

Jag kommer alltid att ha dåligt självförtroende för det är ju tyvärr inget som bara försvinner över en natt. Själv har jag för ett par dagar sedan börjat skriva upp saker som gör mig glad och saker som gör mig mindre glad.
Bryt din vanliga vardag genom att göra något nytt. Gör något som du blir stolt över.
Som ni vet har jag börjat springa. Båda mina syskon springer men, det var inte därför jag började. Det var min vän Bex som fick mig till att börja springa. Nu har jag kommit in i det och känner att jag mår riktigt bra av att ta den där löpar rundan på kvällen.

Som person är jag väldigt envis men, samtidigt ger jag upp väldigt lätt om jag inte ser förändringar direkt. Med min löpning kanske jag inte ser någon förändring riktigt ännu men, varje dag efter en runda är jag vädligt nöjd över min presentation. Det får mig att fortsätta springa med glädje.


Dagen positiva:
  • Bara ätit nyttigt (nästan iaf)
  • Shoppat en ny bikini.
  • Har haft en härlig dag
Dagens negativa:
  • Har inte sprungit.
  • Blivit lite smått sur.

Kvällens norska ord - Flink = duktig

Dagarna bara försvinner

Ännu en härlig och trevlig dag börjar nu gå till sitt slut.
I förmiddags tog jag och Susse en trip till Väla. Jag behövde åka till Systemet och hämta lite resekataloger. De har ltie större utbud på Systemet på Väla än i Klippan. Resekataloger ville jag nog mest ha för det är roligt att kolla i dem + att vi ska ju åka i juli. Blev j usom ni redan har listat ut (hoppas jag) även en bikini från Matthew Williamson. Som jag bara älskar. Ser verkligen fram emot att få använda den i sommar. Gillade även solglasögonen men, kan ju inte köpa hur mycket som helst.
Vi blev helt CRAZY i provrummen på H&M. Gick runt och sa fem fem och tog massa fula eller nej de blev helt underbart fina bilder på varandra. Ja ibland får man vara lite crazy och barnslig men, att vi just skulle vara det på H&M var inte alls planerat.


FEM, FEM

På eftermiddagen åkte vi (jag, Susse, Anton och Öyvind) till Skäralid och satte oss där under ett vindskydd och hade lite picknick. När vi satte och snackade (jag och Susse) sprang Anton och lekte tillsammans med Öyvind. Haha så sött det var när de kastade gifflar till ankorna.


Antons 2 av flera miner

Mata, mata ankor

Nu ikväll blev det en liten promenad tillsammans med Anton och Susse. Vi gick vår vanliga runda som vi alltid brukar gå och vi gjort inget upphåll. Eller jo vänta vi satte oss ner på en bänk framför fiket och snackade lite igen haha.
När jag kom hem och äntligen kunde sätta mig ner i soffan blev jag helt slut och tappade motivationen helt till att springa. Så det blev en vilodag idag med promenader istället.

Matthew Williamson for H&M

Susse och jag tog en trip till Väla i förmiddags. (mer om det senare).

Gick in på H&M och kikade. Jag hade helt glömt bort att Matthew Williamson design skulle släppas idag. Det var väldigt färg glada kläder med påfågel mönster haha. Hittade en bikini som jag föll för. Den satt perfekt men, var ändån lite fundersam om jag skulle köpa den eller inte (lite ekonomisk kanske).
Hur tror ni det slutade?



Min Matthew Williamson Bikini - I´m in love


Både jag och Susse kände ett måste att prova.
Så underbart fin!




Bloggen växer

Varje gång jag kollar statistiken på bloggen har antalet läsare ökat. Så det kom inte till någon stor chock idag när jag såg hur många som redan hade varit inne och läst den. Vilket betyder att jag har lite större press på mig att uppdatera den. Fast det tycker jag bara är roligt. Så fortsätt bara att läsa så få jag fortsätta uppdatera den mer.

Som att jag var så trött igår så glömde jag helt bort att skriva vad jag var nöjd och missnöjd med. Så den kommer idag iställer.

Onsdagens positiva:
  • Tog 2 löpar runder.
  • Åt en nyttig lunch.
  • gav mig själv beröm för hur flink jag var.

Onsdagen negativa:
  • Åt en inte allt för nyttig kvälls mat
  • Tog bilen till slingan

Nu ska jag fortsätta att fixa till mig innan jag tar med mig Susse till Väla. Blir en runda på systemet och sen blir det att sätta sig ner och kolla in lite människor. Finns alltid någon rolig nsom utmärker sig mer än andra (elak jag är).

Annars idag så ser schemat ut så här:
  • Ring Komvux!
  • Springa
Haha inte alls många måsten idag och det känns väldigt skönt. Ska njuta av varje minut.
Vi hörs under dagen.
XOXO

för trött

Hade egentligen tänkt skriva ett vettigt inlägg för en gång skulle men, känner nu att jag är alldeles för trött för att blogga ikväll. John blund har varit här precis och kastat sand i mina ögon för de vill knappt var öppna längre och att ajg gäspar hela tiden. Tror det börjar bli tid för mig att släcka ner och sova.
Så mitt eller mina inlägg som jag hade tänkt skriva ikväll får allt vänta till imorn.

Sov gott alla läsare nya som gamla.
XOXO

Anton & jag

I måndags när jag, Susse och Anton var på TFHS och hälsade på tog Øyvind en bild på mig och Anton.


Tack snäll Øyvind för den fina bild.
Blev väldigt glad när du skickade över den som jag nästan hade glömt den

Detta var då svårt

Oj det var riktigt svårt att blogga idag har jag nu upptäckt. Jag har nu i en timmes tid försökt att skriva ett inlägg utan att lyckas så värst bra. Trodde inte det var så här svårt att få ihop ett bra inlägg.

Jag inled morgonen med en härlig löpning nere på slingen. Tyvärr vill inte mina vadar som jag ville. Efter att har sprungit uppför första backen så kände jag direkt av min bristning i vaden. Envis som jag är fortsatte jag springa trots min vad. Nu har jag tryckt och sträckt ut min vad så hoppas den känns bättre till ikväll. Ska försöka ta en runda när jag har slutat jobba. Måste ha en bra och hurtig runda idag iaf.

Pappa har varit iväg med "min" kära bil idag. ABS och Airbag lampan lyser. Det känns lite oroligt att köra med långa sträckor när man inte vet vad det är för något. Nu hoppas jag bara på att de kan fixa felet (som inte var något stort) så jag inte behöver oroa mig mer om det. Jag hoppas även de kan hitta felet på varför den varvar upp ibland. Inte alltid men, det händer ibland. Det är faktiskt lite obehagligt när den gör så. Det är ju inget farligt men, usch.

Börjar bli dax att ta på min fina arbets outfit och ta cyklen hem till mina föräldrar. Ska äta lite lunch innan det är tid för mig att arbeta min 7,5 timme. Känner mig faktiskt inte så lockande till att jobba idag. Är fortfarande ganska trött inför förra veckan. Sen har jag även en såndär jobbig rethosta som inte vill gå över.
Det är iaf tur att det är molnigt väder idag om jag ska infinna mig på jobbet hela eftermiddagen och kvällen.

Ni får ha en bra dag kära läsare. Vi hörs när jag har slutat och kommit hem från min runda.
XOXO

Øyvind är lat...

Glömde säga att Øyvind inte vågade springa 5 km med mig idag. han var en liten fegis och sa att han var tvungen att plugga. HAHA en riktig fegis. Så inte jag som inte ville.

SOV GOTT
XOXO

Jag ska...

Ikväll har jag väldigt dåligt samvete för att jag...
  • Har tagit en onyttig fika.
  • Har ätit alldeles för mycket av det jag inte ska äta.
  • Har inte sprungit alls idag
Ikväll är jag väldigt glad över att jag...
  • Har varit ute nästan hela dagen.
  • Har umgåtts med människor jag tycker om.
  • Har gjort mina 100 situps på boll ikväll. (Länge sedan)
  • Har ett liv där jag trivs perfekt och är lycklig.

Jag har haft en härlig dag tillsammans med Susse och Anton! Mycket promenade och lite bus där i mellan med.

Imorn kommer jag att...
  • Ta en löpar runda på morgonen
  • Jobba på eftermiddagen.
  • Ta en löpar tur när jag slutat.

Dagens norska ord - Göy = bra (ett positivt ord)

Hade tänkt jag skulle krypa ner under mitt härliga täcke och läsa de sista bloggarna för idag innan det är dax att sova.
Hoppas ni får en god natts sömn så hörs vi imorn.

XOXO



Otroligt glad trots det är tisdag

Just nu känns mitt liv helt underbart. Känner mig otroligt glad och lycklig. Tror att jag har blivit väldigt positiv på sistonde. Jag har underbara människor runt omkring mig och mitt liv flyter på som bara den. Det finns många planer inför sommaren och hösten. Det bästa är att jag ska spendera den tillsammans med alla mina härliga vänner.
Det kommer verkligen bli en kanon sommar. Den kommer definitivt bli galnare än förra sommaren.

Nu ska jag följa med Susse in till HBG och lämna Johan. Allt är bättre än att bara sitta hemma och inte göra något överhuvudtaget. nej ska skynda mig ner nu.



Glad

God morgon Världen!

Är fortfarande på så strålande humör. Vad har hänt?? Gillar verkligen mitt liv just nu. Fast jag inte har fått sova mycket i natt så är jag ändå glad.

Idag händer inte så mycket eller har iaf inget planerat. Blir nog en promenad med Susse och Anton. Självklart ska jag SPRINGA ikväll. Dock inte så sent som igår. Det vågar jag inte! Tror inte det blir 5 km, TROR inte att Øyvind orkar det. Han är ju ändån såå lite. Susse han kanske kan få låna Antons gamla barnvagn? Haha nej usch vad jag är elak ska vara lite snällare.

Nu är det dax för frukost


Øyvind tar över min blogg

I dag har jeg og Linda gått 2 km. Vi skulle springe, men Linda var så redd i skogen så det ble til at vi gikk.
Men hun sa at i morgen så skal vi springe 5 km. Tror det ikke för jag får se det;)

Nu skal vi kolla på film.  Hej!

Intervall träning

Var otroligt skönt att springa idag. Har inte sprungit på säkert 2 veckor och jag trodde faktiskt att min kondis skulle vara sämre men, den var faktiskt riktigt bra. Bättre än vad jag trodde. Ska dock aldrig mer springa tillsammans med Øyvind i mörkret fler gånger. Han skrämde mig ju hela tiden och jag som är så mörkrädd.
Så det blev ganska många snabba intervaller men, så skönt det var. Känner mig inte alls trött efteråt. Så kanske bra att springa lite intervaller iaf 1 gång i veckan.
Ska ut och springa imorn igen samt träna lite mage. Måste ju komma lite i form.

Øyvind är elak och jag snäll!

En eftermiddag på F5

Har haft en väldigt trevlig eftermiddag tillsammans med Susse, Anton och lite TFHS;are. Vi som skulle gå en lång promenad men, det blev inte så utan vi fastnade där precis som vi gjorde igår. Vi har alltid så trevligt när vi är där. Det är alltid kul att umgås med lite nytt folk.

Anton hittade på bus..

Jag latade mig...
Øyvind lekte tuff

Daniel flög förbi..

medans vi bara satt och snackade

Kafferep

Som att jag har varit så flitig med att uppdater eller inte kommer en sen uppdatering från lördagen.
Först var det jobb fram till 13 efter det var det raket fart till IP. Susse och jag skulle stod i kiosken under matchen Ljungbyhed - Röstånga. Så duktiga vi var. Lite pinsamt när kaffet började ta slut precis innan halvlek. Det tog ju bara sådär en halvtimme att få kaffet klart. Vi hade iaf väldigt trevligt och roligt. Vi var ju bara bäst i den kiosken haha. Förutom det med kaffet men, tror de borde köpa en nya kaffekokare.
Som att vi var i kiosken och inte följde matchen så jätte bra kan vi ju berätta att LIF VANN!





På kvällen var vi och grillade på TFHS och hade en väldigt trevlig kväll. Vi lärde oss norska (gick kanske inte så bra). Lärde känna lite nytt folk och det är ju alltid trevligt. Vi (Jag, Susse, Daniel och Johan) fortsatte kvällen hos Susse. De andra skulle ju ut. Blev dock inte så länge för min del var såå himla trött. Plus att några norrmän hade fått för sig att de skulle komma och hälsa på mig när de kom hem från stan. Galningar! Hinner precis somna innan jag får ett SMS av Tomas.

Söndagen spenderade jag, Susse och Anton på gräset utanför TFHS. Skulle ha åkt till kyrkogården igår. Det var ett år sedan Johan dog. Usch tiden har gått fort och det går inte en dag utan att jag tänker på honom.



Lite rastlös

Måndag, ledig och väldigt rastlös. Borde ju vara trött och bara vilja vara hemma och koppla av men, inte då. Kan inte sitta still och vill göra något kul. Innan jag kan hitta på något skoj har jag lite måsten:
  • Städa upp
  • Handla (helt tomt i kylen)
I eftermiddag ska jag ut och traska en lång runda med Susse och Anton. Vet inte riktigt vart vi ska gå men, det lär vi nog upptäcka. Hoppas verkligen det blir en lång promenad med för det brukar ju aldrig bli som Susse och jag har planerat.
Igår hamnade vi på gräset och låg där och snacka i säkert 3 timmar. Roligare att lära känna nya människor än att göra det som är planerat. Susse och jag håller även på att lära oss norska och det går väll sådär. Alltid roligt att lära sig ett nytt språk.

Min och Bex resa är inte alls långt bort och vi kämpar på för att komma i form. Kände inte riktigt för att gymma idag men, ska ju ta en lång promenad och kanske jag springer en runda ikväll. Får se om jag orkar efter vår långa runda. Jag har slutat helt med godis och läsk. Det händer ibland att det blir ett glas cola men, inte allt för ofta. Godis tycker jag inte ens är gott längre. Hemskt jag som alltid har varit en riktig godis unge. Känns iaf skönt att jag inte äter godis så ofta längre.
Ska jag vara helt ärlig har jag ingen matlust heller längre. Kanske beror på att jag jobbar mycket och inte tänker om jag är hungrig eller ej.

Dagens norska ord - Klem = kram

Ni får ha en bra dag vi hörs under dagen.
XOXO

För jag är Lycklig

Uppdateringen har varit väldigt dålig denna veckan men, kanske inte så konstigt. Det har varit en tuff vecka och har bjobbat 53,5 timme. Är helt slut o både kropp och själ.
Så blir inget uppdatering idag heller. Känner inte för det.

Livet är bra. jag är lycklig och träffar hela tiden nytt folk. Ska föröska uppdatera imorn

Jobb jobb & åter jobb

Är helt slut ikväll - både i fötterna och i huvudet. Usch vad jobbig eftermiddagen och kvällen har varit men, det är ju bara att bita ihop och tänka pengar. Skrev innan att jag hade sov morgon på lördag men, så blev det inte. Imorn ska jag infinna mig på jobbet igen mellan 7-13. Direkt efter jobbet ska jag cykla bort till IP där jag och Susse ska stå i kiosken under matchen. Ser fram emot lördag eftermiddag.
Nu känner jag att jag nog ska sova om jag ska orka upp imorn.

Sov gott.
XOXO

God morgon världen!

Då ska man snart cykla till jobbet igen. Har tagit på mig dubbla pass idag. Så imorn ser jag verkligen fram emot att få sova lite längre. Som jag känner det nu vet jag inte riktigt hur jag ska orka med dubbla pass idag men, tröttheten går säkert över efter ett tag. Hoppas bara att dagen går fort så jag snart kan krypa ner under mitt täcke igen.

Ska försöka hinna med att hämta Bex klänning med idag som kom igår. Ska skicka tillbaka den direkt igen för det blev fel storlek. Så min Bex får vänta ett tag till efter sin klänning.

Oj nu börjar klockan bli mycket jag måste byta om. Kanske inte så häftigt om jag kommer i pyjamas byxor haha.
 Hörs ikväll om inte innan!
XOXO

Natti natti torsdag

Äntligen har jag parkerat mig i sängen. Ska snart ta och sova så jag orkar med morgondagens 13,5 timme på jobbet. Jag har nämligen tagit på mig 2 pass imorn. Har ingen aning om varför jag är så dum men, jag behöver verkligen pengarna. Så imorn jobbar jag först mellan 7:30-13 sen 13:30-21:30. Det blir inte så mycket bloggande för mig imorn. Kommer vara på jobbet hela dagen och när jag kommer hem kommer jag verkligen vara helt slut.
Så på lördag tar jag en liten sovmorgon - HÄRLIGT!

Tänkte faktiskt att jag skulle stänga ner datorn, tvn och mina ögon för denna torsdagen och hoppas att natten är lång så jag hinner sov lite iaf.

Ska försöka uppdatera så mycket jag kan imorn men, lovar inget.
Sov gott
XOXO

TRäning och jobb

Träningen är avklarad och snart är det dax att cykla till jobbet. Under de 2 månaderna som är kvar tills vi åker blir det mycket jobb och träning. Vill verkligen gå ner lite till innan vi åker. Det blir mycket nyttig mat och mindre onyttigt. Kan ju inte säga att allt festande är så nyttigt men, kan ju inte sluta med allt roligt.
Kände mig väldigt flitig på träningen idag. Vi tog det ganska lugnt så vi inte tar ut oss allt för mycket. Jag kände inte ens av knäet idag så förhoppningsvis kan jag börja springa igen nästa vecka. Det känns att jag inte har sprungit på ett tag och jag saknar att få ta på mig löparskorna och ut i spåret.

Klockan tickar iväg och jag har lite som ska fixas innan jag påbörjar kvällens 7,5 timmes pass. Det finns så mycket sött på jobbet så ska ta med mig ett eller två äpplen med innan jag sticker. Godis suget från igår har släppt helt och nu känner jag bara hur mycket socker som knastrar i mina tänder. Blää!
Dax att packa ner lite frukt, boken och byta om till jobb kläder. Vi hörs när jag kommer hem!
XOXO

Morgon träning

The Voice hörs i bakgrunden och jag känner mig ltie stressad. Vid 9-tiden ska jag träffa Bex i Klippan för vi ska träna lite. Oj nu är klockan mycket så jag måste nog köra.

Sov gott

En väldigt trött Linda skriver det sista inlägget för dagen. Har nu gäspat sen 17 ikväll och piggare har jag inte blivit. Det ska bli såå skönt med en liten sovmorgon imorn eller jag den blir inte såå jätte lång. Ska träffa Bex i Klippan vi 9-tiden. Just nu har jag verkligen inga krafter för att gå upp så tidigt men, vi ska träna och det är bara 2 månader kvar till vi ska åka. Vill iaf komma lite i form.
Sov gott och dröm sött!
XOXO

Spänning i Grey´s Anatomy

Kvällens Grey´s Anatomy var bara så himla spännande. Kunde inte slita blicken från tvn. Tycker verkligen att Izzies vänner beteede sig dåligt som inte ens tog sig tid att hälsa på henne. Hon var ju lika och om inte mer nervösare än vad dom var. man var ju själv nervös inför hennes operation. Ja, jo jag vet det är bara en tv-serie och inget är verkligt som händer i den serien. Kan erkänna att mina ögon tårfylldes ganska snabbt. Vet inte om jag hann fälla en tår eller två men, kunde man ha undviket det. Nu hoppas jag verkligen att Izzie klarar sig igenom detta.



Vad ska man säga om Dereks frieri?
Min meningen är att ett frieri ska vara speceillt. Det ska inte vara som alla andra utan det ska vara något ut över det vanliga. Dereks frieri var ju verkligen något speciellt. Väldigt ovanligt men, det är ju så vi alla vill ha det egentligen. Själv tycker jag det är tråkigt att alla frieri ska vara på ett visst sätt. Derek gjorde rätt som gjorde frieriet till Merdith lite ovanligt och speciellt.
Nu väntar bröllops planer och Izzies tillfrisknade och det ska bli såå spännande och jag längtar verkligen till nästa onsdag då fortsättningen följer.



Vad tycker du om kvällens avsnitt?

XOXO

Sötsugen

Är det inte jobbigt när man får ett sånt jobbigt sötsug som aldrig vill släppa? Jag är riktigt sötsugen ikväll och det har jag itne varit på länge nu. Varken äter eller dricker så mycket söt längre eller jag dricker inte så mycket läsk längre.
Just nu kan jag bara tänka på choklad, ahlgrens bilar och smultron mattor. Det hade varit så otroligt gott att få stoppa in en choklad bit i munnen och känna hur den smälter eller varför inte ta en seg smultron matta. Just nu vattnas det bara i munnen. Det är tur att jag är trött och lat ikväll annars hade jag sprungot nerför alla trappor och köpt en stor påse godis. Ni ska bara veta hur frestande det är ikväll men, jag måste stå emot frestelsen.
Hur mycket jag än vill det nu så kan jag bara inte missa en minut av Grey´s som börjar snart.




Lite shopping

Om ni inte har missat det så klickade jag hem en kort jacka i söndags kväll. I söndagens inlägg skrev jag att jackan kom från Vila men, det kommer faktiskt från Rut m.fl. Vilken koll jag har. Den kommer vara riktigt snygg i sommar och är hel nöjd över att ha den hängades i min lilla trånga gardrob.


För någon dag sen så köpte jag även en lång tunika från Gina Tricot. Den fanns i många olika färger men, jag bestämde mig till slut att ta den i ljus aprikos. Tänk så fin den blir i sommar när man är så där fint brunbränd.





Post avi

Äntligen är den här! Så som jag har väntat och längtat efter att få en Post Avi. Nu ska jag snabbt springa ner till posten och hämta min lilla påse från Nelly!

Regniga Onsdag

Var faktiskt i säng redan 21:30 igår oki jag sa att jag skulle vara i säng klockan 21 men, det visste jag att det aldrig skulle hända. Trots att jag var i säng tidigt så somna jag inte förrän 23. Så är lika trött idag som jag var igår.
Nu blir det att ta ut cyklen för att sticka iväg till jobbet. Får se vad den regniga dag har att erbjuda på jobbet.
Hoppas  ni får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem.
XOXO

God morgon regniga tisdag!

Mulen, går och kall tisdag. Ska snart ta ut min cykel och sticka till jobbet. Hade varit mycket trevligare att krypa ner under täcket igen fast jag får säga som Bex "Tänk pengar". Idag jobbar jag 8 timmar 7:00-15:30 jag hoppas verkligen att dagen går fort så jag får komma hem igen.
Förutom att jag ska jobba tror jag inte det händer något speceillt ska kanske träffa Susse och Anton fast just nu tror jag att det beror på vädret. Känner att jag måste handla lite med. Har verkligen ingen mat hemma. En sak är jag väldigt säker på idag och det är att jag ska lägga mig i tidig. Ska upp tidigt imorn med ju så bättre att vara utvilad.

Nu börjar det bli dax att göra det sista innan man måste ut i regnet och cykla till jobbet. Vi hörs kanske under dagen eller när jag har slutat.
XOXO

En vecka med mycket jobb

Efter en lång och jobbig dag på jobbet blir man lite smått glad när man har fått ett mail från Nelly. Mitt lilla paket kommer inom 2-3 dagar och det innbär att det självklart kommer denna veckan (hoppas jag). Jag har verkligen letat efter en sådan jacka men, har inte hittat någon och när jag såg den på Nelly så tänkte jag "Det är nu eller aldrig"
Förhoppningsvis kan jag stryka den från min lilla långa shoppping lista. Tyvärr står det mycket som jag VILL ha på den och jag ser inget slut. Vill ha massa klänningar till sommaren. Det är ju så fint med en söt liten klänning till en brun bränd kropp. Tror jag får fortsätta mitt letande. Hmm.. vad har hänt har blivit shopping beroende!

Denna veckan blir det nog väldigt dåligt med uppdateringar tyvärr! Jobbar hela veckan än så länge är jag ledig till helgen men, som att jag jobbar mycket och ska hinna med så mycket annat när jag är ledig blir det tyvärr så att bloggen blir lite lidande. Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan.

Nu tror jag att denna måndagen är slut för min del. Är riktigt trött ikväll och börjar jobba tidigt imorn. Så borde sova vid det här laget.
Ni får sova gott min vänner så hörs vi imorn.
God natt och dröm sött.
XOXO

Jobb hela veckan

God morgon måndag!

En grå mulen måndag men, vad gör det när jag ändå ska jobba 13:30-21:30. Det känns mycket enklare att gå till jobbet när man vet och ser att det inte är soligt ute. Denna veckan kommer det bli mycket jobb. Ska jobba 5 dagar denna veckan än så länge iaf. Allt kan ändras och för en gång skull hoppas jag att jag får jobba mer denna månaden.

Nu ska jag gå och göra mig iordning innan jag ska leta upp något att äta. Sen ska jag till jobbet men, vi hörs när jag kommer hem.

XOXO

En frisk doft

Tänkte att jag skulle skriva dagens sista inlägg. Söndagen börjar ju gå mot sitt slut och imorn väntar en helt ny vecka med nya upptåg. Den kommande veckan kommer att bjuda på en hel del jobb och förhoppningsvis får jag mitt paket från Nelly. För övrigt ska det bli spännande att se vad veckan har bjuda på. Det brukar ju alltid hända något kul och oväntat.

Snart börjar det bli dax för mig att stänga ner datorn och lägga mig till rätta i min sköna säng. Nytvättade sängkläder som har hängt ute på tork luktar härligt gott. Kommer sova som en liten prinsessa i natt. Ska ta en sov morgon i morgon utan att bli väckt av en busig liten Skrålla.

Sov gott och dröm sött.

XOXO

Dagens vill ha...

Nät shopping är livsfarligt. Har redan hittat massa som jag vill klicka hem.
Har klickat hem en kort tunn jacka från Vila på Nelly idag. Så sugen jag på att klicka hem mer.

Dagens vill ha:

Gladiatosandaler med nitar från Modekungen

Vilsna skåningar har återvänt

Nu har de vilsna skåningar kommit hem från vår huvudstad. Med ett litet äventyr bakom sig har de nu återvänt hem till deras trygga lilla miljö. 2 trötta och hungrig föräldrar möts av två glada och livliga hundar och en trött dotter i dörren.
De kom inte tomhänta utan de hade även med sig en liten present från storasyster till lillasyster. Abercrombie & Fitch. En mörkblå t-tröja. Enkel och fin. Min kära storasyster hade stått i kö jätte länge för att kunna köpa denna till sin glada syster. Tack så jätte mycket syster yster.

Nu väntar en lugn kväll med grillad mat och berättelser om deras lilla äventyr. Jag antar att det är jag som får ställa mig vid spisen och fixa lite mat för mina kära föräldrar har blockerat fåtöljerna och det verkar inte som att de vill resa sig något mer ikväll. Hmm... Potatis i ugnen, grillat kött, sallad och någon god dressing till det.

Innan mina föräldrar kom hem från Stockholm hade jag badat och klippt deras små hundar, Skrållans rocka billy frissa försvann och Wilmas långa öron förvandlades till korta och lite mer moderna öron haha! De är verkligen såå söta nu. Det kommer bli skönt att återgå til lugnet i min lilla lägenhet men, känns lite trist att lämna mina små lurviga små krabater.

Blåslagen och trött ska jag nu innan jag tar tag i maten sätta mig ner i soffan och läsa några sidor i min kära bok.


SommarTider

Hallå bloggen!

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Det var jag, Bex och alla par så att säga haha. Jag var tvungen att cykla hem till hundarna igen vid 22-tiden men, vi möttes alla upp igen på Jannis där det var kareoke. Det var riktigt trevligt och Bex och jag fick vår älskade redbul vodka. En sexa för bara 60 kr hur billigt är inte det? Fick den dock i en vanligt dricks glas så lite stark kanske men, vaddå man överlever.
Det var mycket barn och annat konstigt folk. Bex fick även höra den värsta raggnings repliken - "Alltså du är bara såhär snygg ikväll eller du har varit det sen du föddes...?" En klockren raggnings replik snacka om att vi kommer använda hos av den ALLTID nu haha.
Emelie fick upp mig och Bex på scenen. Vi var lat och tog en låt vi kunde utantill men, ändån så kollar vi texten varför?


Mumsig kladdkaka á la Petra


Det dansades även Twist


Sen började förberedelserna


Sommartider hej hej Sommertider...


Tack alla för en underbart trevlig kväll

Sen som vanligt

Ikväll blir det grillning hos Linda S och Kim. Som vanligt är jag sen och måste rusa nu. Hörs senare

Soliga Lördag

God morgon Solen!

Solen skiner och vinden är inte alls lika kall idag som igår. Det kommer att bli ännu en härlig dag i solen dock inte liggande på mage. Måste verkligen ta och sola magen idag.

Innan jag tar och lägger mig på gräset ska jag till Systemet och inhandla inför kvällen. Först ska jag borsta tänderna och göra vid mig lite snabbt. Vill komma iväg så fort som möjligt.

Vi hörs lite senare

Sängen väntar

Sängen väntar och jag är riktigt trött ikväll. Känner på mig att det blir en tidigt morgon. Skrållan kommer säkert väcka mig redan vi 7-tiden. Så det är bäst för mig att jag kryper ner under täcket.
Ni får sova gott och dröm sött så hörs vi imorn.

xoxo

Dagens vill ha...



Nitskärp från Modekungen. Är verkligen helt inne på nitskärp just nu.

Otåliga hundar

Solen har snart gått ner och vi ska snart ta den lilla kvälls runda innan det är dax att mysa oss ner framför tvn.
Vi tog en runda förbi min bror så hundarna fick busa lite med Assan innan det var dax att ta en promenad på slingan. Det var en väldigt härlig promenad. Allt har nästan slagit ut nu och Wilma kunde springa fritt utan att jag kände mig tvungen att koppla henne.

Undrar lite varför den lilla räddnings bilen stod längst upp och jag såg inget som verkade konstigt. Funderar lite vad den gjorde där. Hade det varit något stort hade ju vi inte fått gå där.

Nu har jag duschat, ätit plockat in tvätten och diskat upp. Innan det är dax för dagens sista promenad ska jag bara vila lite. Klockan är inte ens 21 så det är lite tidigt att ta kvälls runda nu tycker jag fast Skrållan och Wilma tycker tvärtom. Kanske ska överväga att gå lite tidigare.



Solning på gräset

Har haft en hela dag på gräset hemma hos mamma och pappa. Vi (jag och hundarna) har sovit, busat, läst och bara njötit av solens värme. Har tyvärr varit en del kalla vindar men, det är sånt man får ta. Har fått en hel del färg på ryggen som at tjag bara har solat den idag. Hade lite svårt att slita mig från min bok som är så spännande. Haha tyvärr syns det på armarna att jag har legat och läst. Så imorn får jag sola utan boken kanske jag borde sola magen imorn så det blir lite mer jämn fördelning. Haha!

Det blir en lugn och mysig kväll tillsammans med hundarna ikväll ser det ut som. Ska grilla lite och ta en promenad med hundarna. De har ju som sagt bara varit ute på gräset hela dagen. Så de ska få röra sig lite med innan det är dax för oss att mysa ner framför tvn. Vet inte om jag ska ta bilen ner till slingan nu och gå med dem och sen ta en mindre promenad senare ikväll. Tänkte prova på om jag kunde springa lite för mina knän. Ganska smart att göra det innan jag ska in i duschen.

Har inte blvit så många bilder än så länge idag så istället bjuder jag på en fin bild från igår.


Solstrålarna Susse och Anton

Första maj

God morgon sköna maj!

Jag är verkligen ingen morgon människa. Strax innan sju kom en söt liten Skrålla och väckte mig. Hon busade lite innan vi båda somnade om igen. Dröjde dock inte så länge innan det var dax igen. Denna gången hade hon även väckt Wilma som annars brukar sova gansak så länge. Jag gav upp, tog på mig mys byxor, skor och tog hundarna i kopplet och gick en liten runda. Nu ligger mina små sötisar och sover medans jag kollar på tvn.

Idag har jag inte så mycket planerat. Ska bada vovvarna, tvätta och ligga ute i solen och läsa min bok. Solen skiner och det ska bli riktigt varmt idag. Så då passar det ju perfekt att ligga ute på gräset och bara njuta av värmen.
Som att det är staket runt trädgården behöver jag inte oroa mig för att hundarna ska smitta.

Klockan tickar och jag får väll börja ta tag i min dag. Ha en underbar dag så hörs vi under dagen.

RSS 2.0