Gott detta är! Underbar fredag spenderas m...

resize_p300410_2 (MMS)

Gott detta är! Underbar fredag spenderas med toppen sällskap


Sommar 2010

Jag ska absolut inte klaga på värmen idag. Det är riktigt härligt med värme igen. Längtar riktigt efter sena sommar kvällar tillsammans med vänner, ligga på stranden och glassa en hel dag och springa runt i tunna ljusa sommar kläder.

Jag tror verkligen att denna sommaren kommer bli lika bra som de senaste har varit. Fast 2008 blir svårt att slå. Det var sommaren då allt hände och nya vänskaper bildades. Det var en riktigt härlig och oförglömlig sommar. Dock har jag fortfarande inte gjort allt som jag skulle göra och tror tyvärr inte det blir så heller.
Det var sommaren då Fishy fishy kom till världen. Inte för att någon annan förstår det roliga med det utan bara jag och Susse men roligt hade vi.




Slår näven i bordet

De senaste veckorna har jag känt mig väldigt slö. Har inte orkat träna lika mycket som jag gjorde i vintras. Har dock tvingat mig ut på en promenad eller en jogging tur. Har med andra ord tappat motivationen helt. Det märks väldigt tydligt att jag inte har brukat allvar med träningen.
Jag har tappat lusten till att hitta på saker, jag mår mer psykiskt dåligt, jag äter alldeles för dåligt och mitt humör går upp och ner.

Nu får det verkligen bli skärpning med min träning. Idag blir det en lång promenad med mamma och hundarna och ikväll ska jag ner till gymmet och lösa ut ett nytt träningskort. Nu är det full fart fram till beach 2010. Tro mig det kommer bli mycket träning och mer sund mat. Inga sötsaker blir det. Vilket jag dock inte äter så ofta men, nu säger jag helt stopp för det.

Det blir promenad och löpning om vart annat, situps både hemma och på gymmet och minst 4 pass i veckan på gymmet. Funderar även på om jag ska åka in och simma någon dag med. Är det någon som vill följa med???

Fullt upp, onsdag

Efter att ha spenderat många timmar på bortaplan är man nu tillbaka på hemmaplan igen. Det blev en lång dag i Ängelholm och efter Ängelholms vistelsen körde jag raka vägen hem till Tobbe.

Idag har jag hunnit med:
  • Frukost med pappa.
  • Läkar besök kl 11.
  • Lunch dejt med Andy
  • Tillbaka till Ängelholm för att invänta Sömnskola.
  • Stressat hemåt för att vara hos Tobbe kl 17.
  • Betalat räkningar.
Så ja jag har hunnit med en del idag. Det bästa är nog att jag känner mig riktigt trött ikväll så jag hoppas verkligen på en bra natt. Känner mig även lite för trött för att blogga. Så får uppdatera lite mer i morgon.

Nu väntar en riktigt inbjudande säng på mig. Ska bli så skönt att krypa ner under täcket.
Sov gott mina kära läsare.

Studenten

Som att jag har så mycket tid att spendera nu om dagarna så började jag på min studentbok (bättre sent än aldrig). Jag hade ju påbörjat den men inte gjort den klar. Det är dock snart 5 år sedan som jag tog studenten men jag har haft väldigt dåligt med fantasi. Nu har jag ju en hel del tid över så ska se om jag kan göra något bra av det. Jag kan iaf inte klaga på att jag inte har tid med den nu. Den ska bli klar detta året (hoppas jag).



nya inköp

Jag har ju gått ner en hel del i vikt. Det märks iaf på mina kläder (om det inte är dem som har blivit större). Så det blir att köpa en helt ny sommar garderob. Vilket jag absolut inte tänker klaga över. Mycket roligare att prova och köpa kläder när man trivs med sig själv.

Tunnika från MQ

 

Krok grenen som jag fick av mamma och pappa ifrån designtorget gjorde sig riktigt bra i min hall. Nu kan jag äntligen mina favorit smycken hänga framme.


Han är en klok björn

"Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar" / Nalle Puh


Designtorget

Då var man tillbaka i sin lilla och trånga lägenhet. Föräldrarna kom efter många om och men hem ifrån Stockholm idag.

Som att jag hade varit så snäll och passat hundarnna så fick jag en liten present från Designtorget. De har verkligen många udda och fina saker där.
Denna gången fick jag en "gren" som jag kan hänga mina smycken på. jag behöver verkligen ha bättre koll på mina smycken så det var en bra present som jag blev hel nöjd med.

En sådan här fick jag fast min är svart.

Hurtig förmiddag

Gårdagens planer blev inte som planerat men, ikväll så blir det grillning och hockey med Söta Anna.

Känner mig riktigt stolt över min mörgon och förmiddag. Har hunnit med en hel del faktiskt. Började en riktigt tidig morgon med att springa 3 km (tror jag att det blev). Sen en liten promenad med hundarna och snart ska jag in till Systemet och handla god dricka till kvällens festligheter.

Usch jag har gått upp i vikt igen och det vill jag absolut inte så nu får det bli skärpning på både träning och vad jag stoppar i mig. Har varit riktigt dålig med träningen. Har varken haft orken eller viljan men nu är det nya tag. Har ju mitt mål som jag ska uppnått innan stranden lockar. Måste även tänka på vad jag stoppar i mig. Inga mer sötsaker för min del.

I eftermiddag är det fotboll som står på schemat men innan jag sticker ner till IP så ska jag ta och traska en lite längre runda med hundarna så det klarar sig när jag är på fotbollen. Undra om vi ska cykla ner eller vi ska köra?
Hmm får nog ringa Anna och höra med henne.

Så idag är det fotboll, hockey och grillning med Anna. Kommer bli en kanon dag.

Gangster väckning

Fick ett skrämmande uppvaknande av Skrållan. Hon hoppar på mig och morrar och skäller. Attans vad rädd jag blev. Den hunden kan verkligen konsten att väcka folk. Medans Skrålle busade låg jag och Wilma och myste någon timme innan vi gick upp.
Nu har de ätit och varit ute och gått. Det är riktigt kallt och trist väder idag så vet inte om jag har lust med någon långa runda men får se lite hur det blir senare idag.

Känner mig lite stressad. Ska snart upp till "farbror" Ture och äta frukost med några andra släktingar och sen blir det lunch på Spången. Smaskigt. Känner mig en aning bortskämd men jag tackar inte nej.

Ikväll blir det grillning med Susse. Det står KÖTT på menyn annars blir väll Susse lite ledsen. Haha.
Får skriva mer senare. Klockan tickar på bra idag.

Fartfylld onsdag! Vad hände?

Idag känner jag mig inte alls på topp. Har haft en riktig dålig natt och har nog bara sovit 2 timmar.
Gårdagen var lång och stressig. Först var jag på sjukhuset hela dagen, sen hem till mina föräldrar för att äta lite god mat innan jag och mamma skulle handla inför helgen. Som att de är uppe i Stockholm och hälsar på Petra så ska jag bo hemma hos dem och passa hundarna.
I vilket fall som helst avslutade jag min fartfyllda dag med att passa Saga och Liam en liten stund. När jag kom hem var jag helt slut och slängde mig på soffan för att kolla hockeyn.

Låter alla intryck och känslor få komma fram idag.

En lång runda i skogen med hundarna är avklarat. Nu ska jag krypa ihop i soffan och läsa min bok och bara ta det lugnt. Funderar på om jag kanske ska åka hem till mina söta små vild djur istället för att sitta i lägenheten.
Hundarna är säkert trött efter rundan och har säkert inget emot att gosa med mig.

Glass token

Glass är gott!!!

Let´s party!!!


Sömn gör susen

Nu är det snart dax att krypa ner under täcket och försöka sova. Jag vill verkligen vakna upp utvilad imorn så jag kan ta itu med saker som jag verkligen borde gjort denna veckan.
Jag hoppas att den kommande veckan har mer positiva saker att bjuda på än vad den har haft. Inte för att denna veckan har varit bra utan den har varit lite upp och ner.

Jag ska se om jag kan försöka lösa de problemen och missförstånd som har hänt denna veckan. Med andra ord tar vi nya och bättre tag till nästa vecka.
Min magkänsla säger att det kommer lösa sig och det är allt jag vill.

Nu ska jag ner under täcket iaf. Känner hur John Blund kastar grus i ögonen.
God natt och sov gott!

Önskan

Trots att det finns mycket här i livet som inte blir som man har tänkt sig så njuter jag av varje sekund jag får.
Positivt tänkade har jag hört är bra för själen och visst blir allt bättre när man ser saker och ting på ett positivt sätt.

Livet är som en berg och dalbana. Det finns både medgångar och motgångar. Men vet man vad man vill med livet så ska man satsa högt och göra allt man kan för att nå dit man vill.

Jag ska vara bestämd och låta den glada och positiva Linda komma fram. Försöka lämna all negativitet där den hör hemma och försöka se allt det positiva i det.
Jag måste verkligen visa vad jag vill och känner för alla mina nära och kära. Jag hoppas verkligen att någon speciell ser det och tycker om mitt nya jag.

Det sista som lämnar en är hoppet!

dra sig i kragen

Vad har hänt?
Var har min motivation tagit vägen?


Detta fungerar inte längre. Jag som var så duktig och flitig hela vintern. Jag måste börja bruka allvar igen med min träning. Inga undanflykter kommer att accepteras. Det blir inget gym nu i vår utan det blir kondition träning och övningar på pilates bollen. I sommar ska jag även få in lite simning med. Först löpning och sen direkt ner i bassängen för att simma några längder.

Nu när vågen äntligen har börjat visa bra siffror så varför sluta? Jag trivs med mig själv och har fått bättre självförtroende så varför förstöra det?

Nej nu får jag dra mig i kragen och ge mig ut på en jogging runda imorn bitti. Blir även lite övningar på bollen
Beach 2010 här kommer jag!

glömda äventyr

Denna dagen blev inte alls som planerad utan mycket bättre! Har haft en riktig kanon dag och kväll tillsammans med nära och kära. Mycket skratt och god mat.

Har tänkt på saker som jag har gått miste om i mina dar. Lite surt att det finns så mycket som man borde ha gjort som inte har blivit av. Det är aldrig försent att ta tag i det nu.
Varför ska jag vara den försiktiga och rädda personen i min familj? Nu är det dax för mig att ta risker!

Så vad är det jag har missat? Jag vet att det är en del men komma på vad bara så här rakt upp och ner är inte så enkelt. Jag lär upptäcka detta under livets gång. Jag ska definitivt inte vara rädd för att släppa tyglarna och skaka loss.

17 april grisar

♥  Grattis älskade "Big Sis" ♥

Idag fyller min extra Sis år och det ska firas med skumpa och choklad. Hihi.
Jag hoppas du får en härlig dag tillsammans med din familj.




Idag skulle även min älskade mormor fyllt 85. Tänker extra mycket på dig idag.
Är säker på att dagen med mormor hade bjudit på massor av god mat och många härliga skratt.
Nu får du fira den där du är tillsammans med morfar och sonen.
Jag saknar er alla 3

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

Jag vet inte hur länge jag orkar hålla på så här.
Vet inte vad jag ska göra längre för att få det bra igen!
Vet iaf vad jag vill och tänker kämpa för det till krafterna tar slut!

♥ ♥ ♥


Äter årets första glass med Anna på fiket

resize_p150410_1 (MMS)

Äter årets första glass med Anna på fiket


Strålande sol

Vilken härlig morgon! Solen skiner utanför fönstret, jag är på strålande humör och min nack spärr är försvunnen. Idag har jag inget uppskrivet i min kalender. Vilket innebär att jag kan ta dagen som den kommer och njuta så mycket jag bara orkar. Man vet aldrig vad dagen har att erbjuda.

Tänkte att jag skulle göra vid mig och sen cykla hem till mina föräldrar. Ska ta med mig min bok och sätta mig hemma på gräset och få lite färg på mig.
Får ju passa på att njuta i det sköna vädret!

Jo jag har en sak som jag ska göra idag. Jag måste ringa och höra så att alla inköp till nästa hemma match är gjorda. Vill inte att vi ska stå där igen utan något till kiosken. Vet inte vem som har hand om inköpen längre heller så får försöka lista ut det.

Gårdagen bjöd på mycket. Först hade jag min sjukhus vistelse på förmiddagen och sen blev det hem en snabb runda igen innan jag skulle på informations möte på sjukhuset. Nästa vecka börjar jag på en så kallad sömnskola. Ska få lära mig mer om sömnen och olika knep till att sova. Jag får ge det en chans och se om det funkar.

Nej torsdagen försvinner fort och snart är det fredag så det är bäst att jag tar tag i dagen.

Lyssnar på vågornas brus och njuter av sol...

Lyssnar på vågornas brus och njuter av solens varma strålar. Livet är bara så underbart


Bus med Pillie

Tisdag idag och den kommer jag att spendera med Pillie nere i Norra Hamnen. Så jag hoppas på lika fint väder som vi hade igår. Vi ska iaf ta med oss lite fika ner och bara sitta och njuta av solen. Det kommer bli en riktig kanon dag.

Trevligt sällskap, fika och massor av solsken.


Om jag skulle göra mig iordning innan jag ska börja köra in till stan. Ska köpa med mig lite frallor som vi ska ta med oss ner till gröningen. Än så länge ser vädret bra ut så jag hoppas verkligen det håller i sig.
Nu är bara frågan; Vad ska man ha på sig?
Att det alltid ska vara så svårt!

Vår i Helsingborg

En riktigt härlig söndag blev det. Den blev kanske inte som planerad men vad gör det för härlig blev den. En bok och mina favorit briller slog jag mig ner på gräset hemma hos mina föräldrar. Fick lite färg i mitt bleka ansikte och jag fick även se min första fjärill för i år.

Hundarna var som kor som precis har kommit ut på grön bete och pappa vår städa altanen. Det kändes precis som man var 10 igen och sprang runt i trädgården och busade medan föräldrarna höll på i trädgården. Har lite mer ro i kroppen nu och kan lätt sitta och läsa en bra bok eller bara blunda och drömma mig bort.

 

I kväll var det Helsingborg och Pillie som stod på listan. En promenad ner till Norra Hamnen för att sedan sätta sig vid strandpromenaden för att njuta lite av solen. När det blev lite kallare gick vi vidare och hamnade till slut framför Pillies TV och Wii. Så roligt det var. Har varit på Karneval och hittat på många olika saker.

En härlig dag med mycket prat och fnitter.

 

Att solen lyser syns inte på bilden. Njuter gör jag iaf.

Norra Hamnen i Helsingborg hoppas
jag få spendera fler härliga kvällar vid i sommar.

I gotta Feeling

Jag har en riktigt bra magkänsla.
Detta året kommer att bli mitt år.
Jag känner det på mig!

Tror aldrig mitt självförtroende har varit så här bra som det är just nu. Jag njuter av livet och allt det har att erbjuda. Min magkänsla säger att detta året kommer att bli ett fantastiskt år. Hoppas verkligen min magkänsla har rätt. Jag kämpar för det jag vill och vågar ta chanser.

Jag glädjs av alla härliga stunder jag har och alla som jag har runt omkring mig. Jag gillar mitt nya smala och glada jag. Självförtroendet är verkligen på topp. Jag är för en gång skull säker på mig och alla som jag har runt mig.

Nu är det snart dax för den efterlängtande serie premiären för LIF och äntligen är det dax för de roliga och knasiga festlighetern med LIF.

Bilden är tagen i Åhus sommaren 2009.

(Trots denna sura minen är jag glad.)


Kärt återseende

Visst är det underbart att ett litet samtal kan göra en så glad. Att ett samtal kan ha en sådan stor betydelse. Det samtalet gjorde min dag igår.

Igår var jag knappt hemma överhuvudtaget. Jag och mamma åkte och shoppa fast jag tyckte vi mest gick rundor och gäspade. Så trötta vi blev när vi kom till Väla. Undra om John Blund kastade sand efter oss.
På kvällen träffade jag en gammal klasskompis och vi satt och pratade gamla minnen hela kvällen. Haha riktigt skoj och man undrar lite vadd alla göra idag? Vi var så många i min klass på högstadiet att vi inte ens kom ihåg alla. Pinsamt!

Idag skiner solen och LIF spelar sin första serie match på hemma plan. Jag hoppas även att jag kan få lite färg i ansiktet. Det behöver jag verkligen! Känner mig så blek.

Nej nu ska jag in i duschen efter morgonens löpar runda sen ska jag ner till IP och lämna nycklar.

Ha en trevlig och härlig dag!

Snart, Snart...

Har den premiär. Jo jag pratar självklart om den efterlängtande Sex and The City 2 som har premiär i slutet av maj. Som att jag innte såg den första filmen på bio ska jag faktiskt göra det denna gången.

Första filmen hade premiör när jag bodde i Tyskland och då fick jag även en glimt av de 4 tjejerna som var där på besök.

 


Inte ens Af kan

Det tar på mina krafter att söka jobb. Jag har skickat ut och lämnat en hel del ansökningar till butiker mm. Det jobbiga är att jag får inget svar från några företag som jag har sökt.
När jag pratade med Af igår kunde jag heller inte få någon ersättning förrän om 3 månader.

Jag tänker inte låta detta med arbetslösheten och penga brist dra ner på mitt humör. Jag känner mig väldigt trygg och säker just nu och hoppas att det förblir så här.
Just nu känns det extra viktigt att jag håller mitt humör upp och inte går tillbaka till mitt gamla jag.

Nu ska jag ta ett varva med dammsugaren innan jag ska iväg.

Orklös

Idag känner jag mig riktigt seg. Allt går i slow motion här hemma och jag har verkligen inte orkat göra något.
Ibland har man sån här dagar. Då man inte orkar göra någonting.

Fast jag ska försöka vakna till och få tillbaka energin så jag kan ta ett ryck här hemma för det behövs verkligen. Hade även behövt tvätta bilen men vet inte om jag ska vänta till nästa vecka. Vilket fall som helst så blir det först att jag tar tag i mitt lilla hem innan jag gör något annat.

Solig dag i april

Jag har haft en riktigt härlig dag och än är den inte slut. Har fått gjort en hel del idag så imorn ska jag försöka koppla av och förhoppningsvis sitta ute och läsa min bok. Hade behövt städa i här hemma med men får ta lite i taget så blir det nog bra.

Har hunnit med att byta mina leggings så nu har jag rätt storlek. Varför provar man inte dem när man är i butiken? Man tror att det ska passa men så gör det inte det och man får åka in och byta.
Ska bara komma på när jag ska använda mina glansiga leggings. Ja det märker vi men, tror det kan bli riktigt snyggt med ett långt linne och pumps.

Nu ska jag lägga in alla kläderna innan jag sticker igen. Lika bra att ta tag i det nu för sen orkar man väll inte.

god morgon solen

Vilken härlig onsdag! Solen skiner och himlen är blå. Inte en regndroppe så långt ögat kan nå.
Tyvärr blir det nog inte så mycket utevistelse för mig idag. Nu på förmiddagen ska jag precis som alla andra onsdagar till sjukhuset i Ängelholm och efter det ska jag till arbetsförmedlingen för att träffa min nya handläggare. Där i mellan ska jag hinna inom Gina och byta mina leggings. Ett par hade jag tagit fel storlek och i den andra är jag lite tveksam om jag kanske skulle ha en annan storlek.

Nej här sitter jag och drömmer. Har faktiskt lite bråttom nu. Tänderna ska borstas och kläder ska på. Hmm då kom vi genast till det svåra problemet. Vad ska man ha på sig idag?
Jag vet iaf att mina solglasögon ska på.

Ha en härlig dag i solen

Ännu en dag förbi

Då var snart även denna dagen slut. Jag ligger nerbäddad under täcket och lyssnar på härlig musik. John Blund är nog på besök och kastar sand i mina ögon.
När jag bodde ner i Tyskland och barnen tittade på John Blund sprang de alltid och gömde sig när han började kasta ut sanden. Där nere var jag nog immun för jag blev inte tröttare för det. Fast nu tror jag han har fått tag på special sand.

Vet inte vad man kan säga om denna tisdagen? Det har hänt en del händelser som man önskar aldrig hade hänt. Tisdagen har bjudit på lite av varje. Både bra och dåliga saker. Dagen har varit grå men mitt humör har varit på toppen ändå.

Nu börjar det bli svårt att hålla ögonen öppna så tror jag ska ringa och säga god natt till Söt och sen försöka sova.
Sov gott så hörs vi imorn.

Tänker på dig

Underbart

Idag har solen lyst med sin frånvaro men jag hoppas på bättre väder imorn. Trots solens frånvaro så har mitt humör varit på topp. Inte ens en tvättdag kan förstöra för mig.

Veckan började riktigt bra. En tur till Väla med Sötast för lite shopping och sen en härlig hemma kväll tillsammans. Gårdagen var underbar! Tänk att en person som man knappt känner kan få en att må så bra. Underbart!
Tror även att resten av veckan blir bra. Den kan ju inte bli något annat heller speciellt inte nu när jag mår hur bra som helst.

New Chapter in life

Jag ska nu påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag ska sluta fly från mina problem och istället ta tag i dem. Jag ska reda ut saker och ting och lösa de problemen jag har orsakat. Jag har valt att radera en del av mitt förflutna för att kunna gå vidare i mitt liv.

Jag tänker inte låta någon kontrollera mig eller få mig att känna mig osäker igen. Jag ska leva mitt liv så som jag aldrig har tillåtit mig själv att göra innan. Det är mitt liv och ingen kan komma och säga vad jag vill göra med det. Jag ska vara bestämd och kämpa för att kunna leva det jag vill. Kommer släppa taget om alla mina måsten och feghet. Det är dax för mig att våga och ta chanser i livet.

Jag är väldigt stolt över vad jag har lyckats med de senaste dagarna. Jag har verkligen stått på mig och inte låtit något knäcka mig. Jag är väldigt bestämd och tänker verkligen göra allt jag kan för att förändra mitt liv.

Jag har även bestämt mig för att inte skriva och prata så mycket om min depression här. Visst kommer jag att skriva om den här men inte så mycket. Jag har en annan blogg där jag bara skriver om min depression. De som vill får gärna läsa den men jag har valt att hålla den låst. Fråga så ger jag kanske min tillåtelse att du ska få läsa den.

Det är ett stort steg för mig.
Jag vet att jag har människor bakom mig som kommer stötta mig.
Fast detta är bara något jag kan göra själv och jag vill göra det själv.
Jag vet att ni tror på mig och jag ska visa er att det gör ni rätt i.

Ingen vanlig dag..

GRATTIS min underbara vän!!

 

 

Jag hoppas du fick en underbar dag och en lika underbar kväll.

 



Livet är bra konstigt ibland

Vilka härliga 3 dagar det har varit. Konstiga men underbara dagar. Dert finns säkert saker och ting som jag kunde gjort och sagt annorlunda men, det är som det är och jag kan inte mer än försöka rätta till det. Ibland är allt inte så enkelt som man tror utan man måste kämpa för att få och komma dit man vill.

 

I torsdags var jag, Susse och Anton på Blåkulla bus i parken. Det var kallt och inte alls kul. Anton var mest intresserad av brandbilarna. Jag kan hålla med Anton om att det är ju väldigt roligt att sitta i brandbilen och titta på alla saker. Spännande!

Anton beundrar den konstiga ficklampan.


I fredags blev det inte som jag hade planerat men det fick mig att tänka och fatta ännu ett viktigt beslut i mitt liv. Trots att jag var lite ledsen kände jag att jag var tvungen att fortsätta dagen som planerat. Den blev dock lite annorlunda men den var riktigt rolig ändå. Fick med mig både Anna och Tobbe på flygrunda med Simon. Som vi skrattade och jag fick prova på att spaka. Roligt.


Så här vackra var vi uppe i luften.
Det blåste en del men som tur va så hände det inget.


Idag har det blivit god påskmiddag hemma hos mamma och pappa. Jag passade även på att fotografera blommorna som börjar titta fram i trädgården. Så fint att få lite färg på naturen igen. Passade även på att busa lite med Skrållan i trädgården. Hon saknar snön och vill absolut inte vara ute själv. Wilma lägger sig ner och solar.

 

Äntligen vår blommor i trädgården.

Nu känns det att våren är på väg.

Underbart!

Skrållan är helt tokig i sina bollar.


Happy Easter

Sitter med ett leende på läpparna och kollar ut på det underbara vädret. Snart bär det av hem till mor och far på lite påsk middag. Kommer inte ihåg när vi hade en påskmiddag senast. Ni vet en sådan med ägg och sill mm. Oftast har mamma jobbat under påsken eller så har vi grillat.
Påskägget är upphittat och står nu här framför mig. Påska haren hittade mig även i år trots att man inte bor hemma hos föräldrarna längre. I år var han snäll och lämnade 2 ägg men, det andra ska inte jag ha.

Nu ska jag packa ner min bok, kameran och kanske en tröja sen ska jag och mitt glada humör fira påsk.

GLAD PÅSK MINA VÄNNER!!


gjort saker ogjort

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.
Önskar att saker och ting var annorlunda.

Hästarna är ute i hagen och jag står och b...

resize_p020410_0 (MMS)

Hästarna är ute i hagen och jag står och blickar tillbaka till den tiden som åkte till hästen och red:)


Underbara fredag

Vilken underbar morgon!

Klockan är strax åtta och jag är redan på ett underbart humör. Jag kan väll inte skryta med att jag har sovit jätte mycket i natt och är ganska trött men jag är ändå på underbart humör.

Idag är det underbara och härliga fredag. Solen skiner och jag vet att det kommer bli en riktigt bra fredag på ett eller annat sätt. Med andra ord så ska jag inte låta något förstöra denna dag. Med andra ord är jag hyfsat förberedd på allt som kan hända idag.

Nu ska jag följa med Simon och ta ut hästarna. Så mysigt med hästar. Saknar det lite iaf.


Vår 09

'
Har kollat igenom lite bilder och då hittade jag dessa bilderna på Anton och Susse. Hade glömt bort att jag tog dessa bilderna i våras.


Anton är en ritkig tuffing.
Självklart måste man ha pilot glasögon och mobil då.


Äkta kärlek mellan mor och son.

Lycklig

dsc02516 (MMS)

Lycklig


Glädjerus

Det var länge sedan jag kände mig så här glad och lycklig. Det känns som en dröm. En underbar dröm som jag aldrig vill vakna upp ifrån. Det bästa är att det är ingen dröm. Det är på riktigt och det känns riktigt bra. Inte trodde jag att jag skulle må så här. Just nu känns allt så rätt.

All tvivel och osäkerhet som jag hade förra veckan är som bortblåst. Självklart finns osäkerheten och tvivlen kvar men jag tvivlar inte längre på mig och Sötast. Allt känns bara så rätt. Finns bara 2 saker som skulle göra den lycka ännu bättre. Fast så länge får jag njuta av det jag har. Se framåt och inte blicka bakåt.

Leva här och nu!!!

Bjuder på en gammal bild från 05 tror jag.
En härlig kväll på västkusten.

RSS 2.0