Längtar efter sommarlov

Jag bara älskar detta underbara och härliga vädret. Lite synd att man inte kan njuta av det utan istället sitta inne på skolan för att göra klart ett arbete och göa en tenta. Osäker på om jag klarar den men, får ge det ett försöka. Har lite svårt att få in det i mitt lilla huvud när jag har tusen andra saker som rör sig runt omkring mig. Vet inte alls hur jag ska hinna med allt som ska göras i skolan.

En vecka kvar sen ska jag njuta av ledigheten och det ska bli så underbart. Nej, dags att återgå till skolarbetet ett tag till då.

Klänningar

Vill ha den där perfekta långklänningen i sommar. Har letat och kollat lite överallt men utan resultat. Såg en riktigt snygg för ett tag sen på en sida. Klänningen var inköpt på H&M men jag hittar den verken på nätet eller i butiken.Vill så gärna ha en fin långklänning att ta på mig under de svalna sommarkvällarna i Skåne. En promenad på stranden i solnedgången. Converse på fötterna och håret uppsatt i en knuta.

Kanske lite party över den men en tunn och somrig klänning att ha till vardags.



Shop to you drop - or not

För ett antal år sedan besökte jag och en kompis från Halmstad Lager 157 i Gällstad utanför Borås. Det var ett riktigt paradis för min garderob. Då blev det ganska mycket baskläder men, även lite annat smått och gott.

Nu har Lager 157 öppnat i Höganäs och igår tog vi en liten utflykt dit. Hade inte tänkt att handla så mycket men någon tröja och kanske ett par byxor. Tyvärr hinner jag knappt komma innanför dörrarna innan jag blir riktigt besviken. Jag visste att det var mindre än det i Gällstad men, de kunde iaf ha lite mer smycken eller rättare sagt där var inga smycken alls. De hade inga roliga solglasögon eller klänningar heller.
Det blev iaf en grå ziptröja, en randig tröja och 2 par leggings.

Nästa gång får det nog bli en roadtrip upp till Gällstad. Lite mer pengar och mycket mer shopping men, först en nya och mycket STÖRRE garderob.

En liten påse...

Denna fina och underbara klänning tittade ner i mitt brevinkast igår.
Lycka <3
Sacha Dress SEK 399, Drylake - NELLY.COM

Pust...

Ännu ett skolarbete som jag kan stryk från listan. Känns skönt att listan börjar krymp och jag börjar hinna ikapp det jag ligger efter.

Trodde jag! Idag fick reda på att jag har 2 kurser som jag ska ha betyg i som jag inte ens har börjat med. Kan dock säga att jag har frågat och tjatat om detta hela våren men, de har inte sagt så mycket. Idag kom min lärare och sa vad jag hade kvar att göra innan vi slutar. Tjena säger jag! Vi har lite mer än 2 veckor kvar i skolan och helt plötsligt fick jag 2 kurser till och ännu flera uppgifter att göra. Hur ska jag hinna med allt detta nu? Känner mig riktigt stressad och ser två veckor mer enbart massa plugg. Inget annat än plugg på schemat.

Skolarbete:
  • Projekt och företagande (inlämning och redovisning)
  • Småföretagande (tenta)
  • Turism (inlämning)
  • Analys om praktik (inlämning)
  • Reflektioner om Ullared (inlämning)
  • Försäljning och Service (första tentan)
  • Marknadsför turism (tenta)

Jag har säkert missat något men som ni ser så har jag en del framför mig. Så bästa jag sätter igång nu. Puh!!


Över mina förväntningar

Myser i soffan framför CSI och smaskar på en av mina goda muffins.
De blev faktiskt bättre än vad jag trodde med tanke på att min ugn inte är den bästa.
Skulle gärna lägga upp bilder på mitt muffins bak men, är inte helt nöjd med utseendet på dem haha.
Fast lovar att det kommer flera tillfällen och mera muffins bak som jag kan visa.

Ska gå igenom det jag har läst idag till morgondagens tenta och
sen bums i säng.

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott när det blir dags.

//Linda

Inrednings inspirition

Måndag och en helt orörd vecka framför mig.

Borde ägna all tid idag åt studier men, istället sitter jag och drömmer mig bort. Att det ska vara så svårt att slita sig från internet och all den inspirition som den ger mig idag. Börjar tröttna på dessa drömmar. Jag vill ju hellre se dem på riktigt och ändra det som inte blir bra.

Ska försöka slita mig från datorn ett tag nu. Ta på mig en filt och rikta lite tid till tenta plugget. Har lite annat som med ska göras när det gäller skol idag. Så dagen kommer gå till studierna. Vilket betyder att det inte kommer hända så mycket annat roligt idag.

En sådan här steg vill jag ha i mitt sovrum.
Perfekt att hänga kläder på och varför inte
en och en annan väska.


Bild lånad från Åhlens

Sommarplåga nr 1



Stanna upp och njut

Det finns stunder här i livet då man bara vill stanna upp och få njuta lite extra av just den stunden. Sen finns det stunder som man önskar att tiden skulle gå mycket snabbare.
Ikväll är en sådan stund där jag bara vill stanna tid och bara få vara. Få vara tillsammans med min underbara pojkvän.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag uppskattar allt det han har gjort och gör för mig speciellt under den tiden som jag var gipsad. Jag hoppas att jag kan få ge lite tillbaka av allt det han har gett mig de senaste månaderna.

Nu ska jag krypa upp i sambons famn och bara njuta av nuet!! <3

En dröm, en tanke, en verklighet

Åhh... var inne på Indiska igår och såå mycket fint man hittar där. Speciellt till en varm och mysig balkong (som jag vill ha). Åhh så mysig jag hade gjort vår balkong. Lite blommor och växter och ett riktig somrig inredning. I mina tankar ser jag vår fina balkong och hur många svala sommar kvällar vi kommer sitta där och njuta med något gott i mina underbart fina glas (som jag bara måste köpa).

Lite påskig bild men, glaset vill jag så gärna ha.

Bild lånad från Indiska


Härligt härligt men ovant ovant

LYCKA!!!

Varje dag finns det något som man är lite mer lycklig över och igår var en sådan dag. Trots tomheten och smärtan är jag väldigt lycklig över att äntligen ha fått bort gipset. Härligt att få kunna tvätta hela underarmen och inyte bara fingertopparna.

Ajajaajajajaj

Före gipset

Efter gipset

 


drömmar att förverkliga

Åhh sitter och dagdrömmer så här på en måndag kväll.
Och härligt är det.

Någon gång i mitt långa och galna liv vill jag ha en stor walk in closet. En walk in closet som är fylld med kläder, skor, väskor, accersoarer, en stor helkropps spegel och en varm och mysig atmosfär. Få gå in och sätta sig och bara titta och beundra allt fint som finns där inne. Åhh jag hoppas verkligen att denna dröm kommer att bli verklighet.
Känna att man har råd att köpa den där snygga klänningen utan att få dåligt samvete efteråt eller de där snygga skorna som bara skriker ditt namn.

Åhh så fint!!

Detta med kläder är konstigt. Min kära sambo undrar ofta varför jag hela tiden tjatar om nya kläder och mitt svar är som alltid och kommer alltid vara
-För att jag inte har några!
Han skakar på huvudet, hånskrattar lite lätt och säger:
-Älskling, du har ju en hel garderob med bara kläder och du får inte plats med mer.
Enligt honom har jag hur mycket kläder som helst att det räcker men, enligt mig har jag inget för att jag har tröttnat på det jag har och vill mer än gärna ha något nytt, fräsht och snyggt att hänga in i garderoben.
Man kan aldrig ha för mycket kläder eller skor. Det är en tjejs värld! Precis som killar gillar teknik och fart.

Känner mig en aning krasslig så ska göra det sista pluggandet nu och sen krypa ner under ett varmt täcke.

Sov gott <3 // Kärlek Linda

Härlig energi

God morgon bloggvärlden!!!


Detta underbara och härliga väder ger mig så otroligt mycket energi. Jag känner mig helt sprallig i hela kroppen och har ett riktigt glädjerus. Underbart!

Snart väntar en hel dag i skolan vilket faktiskt är lite segt. Vem vill sitta inne när man kan vara ute i det härliga vädret?? Får hålla ut 1 månad till sen är jag färdig i skolan iaf för denna gången.

Dags att försöka få upp en trött och sovande sambo så han kan köra mig till tåget. Har knappt någon styrka i min vänstra hand så inte det enklaste att hålla i ratten.

Ha nu en riktigt bra dag så hörs vi när vi hörs

fynda på blocket

Åhh vad mycket fint man kan hitta på Blocket.se!!

Har var och varannan dag kollat in blocket.se. Man kan hitta väldigt fina och begagnade saker där inne. Just nu sitter jag och kollar heminredning och möbler. Att man kan hitta något som är i nyskick för en billig peng är rena drömmen både för plånboken och en själv. När en ny soffa ska inhandlas får det först och främst bli en där ifrån tror jag.

För övrigt springer jag fortfarande runt med gips på vänster armen och det börjar bli väldigt tröttsamt. Väntar som en galning på tid från avgipsning. Är ganska svårt att göra allt med en hand eller arm. Bara att skriva detta inlägg har tagit en evighet. Nu ska jag försöka få på mig lite kläder och sen iväg till Åstorp och Söta Vanja.

Ha en härlig dag i solen <3

Smärta och en vilande blogg :(

Har fortfarande riktigt ont i min handled och därför svårt att skriva. Bloggen får tyvärr vila ett tag till :( Inte roligt men kan tyvärr inte göra så mycket åt det.

RSS 2.0