Barndoms vänner

"Alla säger att gammal kärlek rostar aldrig men
du har visat mig att riktig vänskap aldrig dör" ♥
 

Barndoms vänner

"Alla säger att gammal kärlek rostar aldrig men
du har visat mig att riktig vänskap aldrig dör" ♥
 

Bryter tystnaden

Hejsan Svejsan alla semesterfirare!!
 
Efter någon månads tystnad har äntligen motivationen kommit tillbaka och jag ser framemot många roliga inlägg och att få dela mina upplevelser tillsammans med er läsare.
 
Kan ju inte påstå att denna sommaren har bjudit på mycket solsken den har istället bjudit på så mycket annat. Än så länge har min sommar varit helt underbar. Gammal vänskap har blomstrat, nya drömmar och planer har börjat skapas och tillsammans med familj, sambo och vänner har jag inget annat att än njutit på mina lediga stunder. Övriga tiden då inte alla nära och kära har förgyllt mina dagar har fina kollegor och kunder gjort mina dagar. Jag har fortfarande mycket att se framemot denna sommaren och sensommar. Har en härlig sommarkväll på Sofiero tillsammans med Lars Winnerbäck och min fina vän Linda att se framemot, och mysiga och roliga kvällar tillsammans med familj och vänner.
 
Det kan ju inte bli mycket bättre.
 
 
 
Som de flesta vet så älskar jag spontan upptåg och denna sommaren har det blivit en h el del faktiskt.
I söndags blev det en glass utflykt med underbara vän Linda. För hur många åker 5 mil enbart för att äta en glass? Det var ett riktigt bra förslag från henne för den mjukglassen var himmelsk god och att sen gå ut mot havet och känna den doften var ett perfekt avslut p
 
å förra veckan. Hoppas det blir en runda dit igen. Det var värt 5 mil för en glass, trevligt sällskap och en fantastisk vy.
 
 

 

 
 
 
 
 

RSS 2.0