Uppdatering från helgen

Idag kommer jag ta dagen som den kommer. Hade en skön och lugn morgon utan stress. Kollade filmen jag hade lånat av Johan och Sara - Zohan med Adam Sandler. Den var riktigt rolig. Kanske får se den igen innan jag lämnar tillbaka den. Efter det ägnade jag lite extra tid framför speglen bara fick för mig att jag vill lägga lite mer tid på min sminkning idag än vad jag brukar göra. Konstigt att en bra sminkning kan göra en på bra humör. Efter typ 2 timmar kom jag på att jag kanske skulle cykla till jobbet och sätta mig lite i massage stolen men, den var upptagen så skrev upp mig på en tid imorn. Oki det tar typ 20 minuter men, kände att det fanns mer jag kunde göra under den tiden än att vänta. Så cykla hem och hälsa på pappa och fråga om han ville fixa med min cykel den är lite seg. Nu är klockan snart halv fyra och jag känner att jag redan har hunnit med mycket. Har nu fått upp min fiskar. De ser ut att trivs i sitt lilla hörn i lägenheten. Hoppas bara de inte blev allt för chockade av den lilla flytten. Jag har faktiskt även hunnit med att stryka idag. Vilket jag sällan göra.
Nu väntar jag på att få ta en promenad med Susse och Anton men, den lille busen sover fortfarande så får vänta till han har vaknat. Fast det är ingen brådska sitter och pratar med min syster om utbildningar. Känns skönt att prata sånt med henne fast det kan bli lite jobbigt ibland men, hon vill ju bara mitt eget bästa samt att hon vet en del. Så bättre att ta det till mig det hon vet och använda mig av det.

I helgen blev det inte så mycket uppdatering. Speciellt inte från vad som hände i lördags kväll. Mina minnen från den kvällen är väldigt suddiga. Fast jag hade super roligt är jag helt säker på. Fast jag var lite upp och ner men, så är det.  Hängde först på Pizzerian såklart. Vi har VIP där alltid. Sen var det hem till Johan och Sara men, jag och S skulle bara ta ett snabbt pitstopp hemma hos mig och hämta mer dricka och ehh... pudra näsan. Hemma hos Sara och Johan är det lite suddigt men, måste ha haft roligt som att det blev ganska sent. Hade tydligen en väldigt allvarligt samtal med T men, kommer inte ihåg så mycket av det. Lite trist men, undra om han göra det med. I vilket fall som helst kom jag upp i min säng fråga mig inte hur hade ju redan sagt att jag ska sova på soffan när det är fest. Somna kanske vid 5 och vakna vid halv åtta fortfarande full. Väldigt jobbigt kunde inte somna om heller Suck. Var nog full hela förmiddagen. Jobbigt.

Oj då var det redan söndag och tydligen hade vi bestämt att vi skulle ha Super mario maraton hemma hos mig. Undrar om det med var mitt påhitt? Jag har redan infört frukost möte ska jag har infört bakis söndag hos mig med Super mario? Borde nog vara tyst när det är fest hihi. Det var S, Johan, Sara och självklart jag hände på i ett hörn lite bakis och säkert ltie smått full fortfarande. Tobbe kom inte ens upp ur sängen. Jag hade inget val men, hur kul som helst. Med massa Snacks - Marängsviss, chips med dip, godis och läsk. Alltså en fullbordad bakis middag. Sen senare på kvällen fick jag besök av min kära bror med sambo och lilla Assan. Assan är nog lite höjd rädd för han gilla inte alls trapporna. Stackaren. Vet inte varför han är ju såå stor. Det var roligt att de ville komma och hälsa på var kul. Nästa helg kommer min syster upp och hälsar på och då får jag bjuda på något gott så jag får vara duktif och baka något då.

Kan även berätta att min kompis inte gick vidare i Ensam mamma söker men, det hade jag lyckats listat ut innan. Hihi Fast Erik jag lovar att jag ska skriva om dig inne på min blogg är många som läser den nu.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0