2010

Jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år!
Hoppas 2010 blir ett bra år för er alla



Till Familj och vänner

Som ni har upptäckt så har jag inte skrivit något inlägg på ett tag. Anledningen till detta är att jag inte mår så bra och kämpar mig genom dagarna.
Jag kommer inte sluta blogga men jag kommer ha en paus ifrån bloggen ett tag.

Jag vill även passa på att tacka mina vänner och familj för allt stöd de har gett mig de senaste veckorna. Jag kanske inte visar min uppskattning just nu men jag är så glad att jag har er runt mig.
Det är ni som får mig att kämpa var dag.

Tack för att ni finns och för att ni vill vara mina vänner.

Yngre dagar

Jag har äntligen börjat på mammas födelsedags present. Jag vet att det är 3 månader kvar till hon fyller år men det tar ett tag att hitta bilder och sen får jag scana in alla bilder. Det är inte helt lätt men det är även väldigt skoj att titta på alla bilder från mammas yngre dagar.

Jag hoppas verkligen att mamma blir nöjd med sin present.

Mamma och pappa på deras bröllopsdag den 24 augusti 1974.

 

Jag och mina älskade syskon.

Jag sitter i min 12 år äldre syster Petras knä och bredvid mig har jag

min 8 år äldre bror Roger.

 



2009 års julskyltning

Tog en runda på Ljungbyheds julskyltning. Fast där inte finns så mycket att titta på så är det alltid så mysigt att ta en runda där på torget. Man träffar mycket folk och man kan passa på att ta några lotter med.
Jag träffade även Susse och lilla Anton. Eller lilla kan man kanske inte säga längre. Han börjar bli riktigt lång och em stor kille nu. Anton ville så gärna rida på ponnyn Chilipepper och när han väl hade ridit vägrade han att gå av hästen. Det blev två som runder på häst ryggen och han var så lycklig.

Anton och hans nyfunna vän Chilipepper.


RSS 2.0