Kvälls bad?

Sitter och funderar på om vi ska åka ut till Klitter för ett härligt kvälls bad. Bex och jag vill bada! Vi försäker även locka med oss några flera. Det hade varit riktigt roligt att göra något litet ikväll.
Vi får nog se hur många som nappar

Helsingborg - Shopping

Har haft en trevlig dag tillsammans med Bex inne i stan. Det blev lite shopping och en dagens på Harrys. Har även fått 1000 kr idag - bara sådär. Det tackar man inte nej till.
Vi har växlat pengar med. Tur att Anna gav oss en bra kurs.

Nu ska snart jag och Assan ut och gå med kopplet. Tänkte gå hem till mina föräldrar så han kan busa lite med Skrållan. Ikväll blir det massa bus och jag MÅSTE skriv packningslista till Bulgarien.


Självklart vill man ha sallad till maten. Det blev pasta med skinka och svarta oliver på Harrys idag.

Mycket på schemat

God morgon!

Solen skiner här i även idag. Jag och Assan sitter och myser lite men, jag måste snart gå in i duschen så jag kan komma iväg någon gång. Har sovit så otroligt skönt i natt trots att en viss liten (läs stor) hund har legat och morrat och drömt massor.

Idag står det en del på schemat. Nu på morgonen ska jag köra hem till Bex så vi kan åka in till stan och växla pengar och kolla runt lite. Vet inte riktigt när jag kommer hem därifrån men, ska hem och släppa ut lilla Assan innan jag åker och badar (tror jag iaf). Ikväll hade jag tänkt gå en lång runda med Assan. Så hoppas på att det inte är allt för varmt ikväll för då orkar vi inte det.

Duschen väntar.

Ni får ha en bra dag!

Sängen snart

Borde jag verkligen känna mig så här pigg? Med tanken på hur många timmar jag har sovit denna helgen så borde jag var så trött. Assan ligger på sin stora kudde och drömmer om när han jagar kossorna (tror jag).
Borde med gå och lägga mig i sängen och drömma söta drömmar men, jag känner mig inte så särskilt trött. Tänkte se klart på CSI innan jag hoppar ner i sängen för att kolla på Mamma Mia eller om jag läser min bok.

Ni får sova så gott och drömma sött.
XOXO

en stressig helg

Jag vet att både mitt bloggande och att lägga upp bilder här på bloggen har varit  extremt dåligt. Finns ingen bra ursäkt mer än att i helgen har jag knappt varit hemma. Har jobbat hela helgen. I lördags hade jag en delad tur så jobbade först från 7-13 sen blev det 16:30 - 21:30. Där efter blev det snabbt hem och byta om för att sedan köra till IP där LIF hade "grisfest" (dock ingen helgrillad gris). Sen körde jag in dem till stan och stannade med ett krav - köra hem senast 01:30. Vilket jag höll. Mycket folk ute och det var väldigt trevligt.

Efter max 3 timmars sömn cyklar jag till jobbet halvt sovandes. Är helt seg under hela förmiddagen men, vaknade till lite mer under eftermiddagen. Efter jobbet i går var det bara massa stress. Hem till föräldrarna, genomgång av huset och Assan hos min bror, hem till duschen och dammsugningen, sen hem till mina föräldrar igen för att äta lite mat och sista av allt tillbaka hem för att fixa det sista innan det var dax för sängen.



En fredag på Klitterhus. Jag gillar att känna sanden mellan min tår.

Älskar havet. Önskar jag bodde lite närmare

Ett halvt familjeliv

Nu har jag villa, volvo och vovve. Det som fattas för att få det där riktiga familjelivet är barnen och mannen i mitt liv haha.
Fram till på torsdag passar jag min brors sambos hund - Assan och bor i deras lilla söta hus på landet. Det känns lite konstigt att bo här men, det är så härligt här på något sätt. Mycket träd och väldigt stor trädgård. Vilket påminner mig att jag måste vattna blommorn där ute med ikväll.


Sen jag slutade jobba klockan 14 har jag hunnit med att sätta igång larmet till huset, pratat med minst 5 telefonförsäljare och haft en härligt underbar dag tillsammans med Susse. Anton och Assan.
Anton har busat lite med Assan och vi har fikat på gräsmattan, grillat lite kött och promenerat en kort runda. En  väldigt härlig dag med andra ord.
Ikväll ska jag och Assan bara ha en lugn kväll med massor utav mys. Äta melon, jordgubbar och till det dricka deras egna vatten. Jag ska läsa de sista sidorna i boken och kolla lite tv. Assan kommer nog fortsätta ligga under mina ben och morra lite på alla de ljud han hör.

Anton tycker det är mumsigt med massvis med onyttig fika.

Assan.

dåligt med uppdatering :S

Har varit väldigt dålig på att uppdatera denna helgen (skäms). Tyvärr blir det ingen uppdatering idag heller utan får ta en massvis emd uppdatering imorn. Det blev 2,5 timmes sömn i natt så jag är ganska så trött och vill bara krypa ner under täcket och läsa klart min bok.

Räkningarna är betalda, lägenheten är städad och lönelappen i fylld. Så nu säger jag god natt för mig och vi hörs imorn. Då jag kommer bo hemma hos min bror till på torsdag.

Sov gott

Härlig dag på stranden

Oj vilken härlig dag jag har haft. jag och bex körde till Klitter (strandställe i Ängelholm) för att sola och bada. Jag tog årets första dopp. har ingen bild på det men, jag har 2 vittne. Det var inte jätte varmt i vattnet men, seriöst är man på stranden och solen skiner klart man ska ta ett elelr flera dopp. Bex och jag spanade killar och hade det väldigt trevligt. Vid 16-tiden kom Gustaf och joinade oss. Det var en underbar dag.

Snart ska jag möta upp broren min med sambo och lite andra vänner ner på pizzerian. För att bara sitta och snacka och umgås lite. Så ett perfekt avslut på en härlig dag. Kommer att uppdater lite mer senare med bilder och allt men, nu måste jag fortsätta göra mig i ordning.

Stranden?

Sitter och lyssnar på Tomas Ledin på full volym och bara njuter av att värmen äntligen har kommit. För mig är det verkligen sommar när man hör Ledins låtar.

Idag blird et förhoppningsvis stranden. Har inte varit på stranden alls i år så jag hoppas på årets första dopp i havet idag. Känna sanden mellan min tår och höra vågarna skvalpa. Det är så tråkigt att man har lite mer än 4 mil till närmaste stranden. Jag älskar verkligen havet och stranden.
En härligt god sallad, litervis med vatten, en bok och självklart min ipod får följa med till dagens strand besök men, än så länge är det lite osäkert på hur det blir. Jag hoppas verkligen på stranden idag.
Ikväll vill jag komma hem med sand i väskan och en fin solbränna. Inte ytterligare en shopping påse.

Förresten ska jag lägga upp en bild på min fina klänning som jag köpte igår men, nu ska jag göra mig i ordning sen måste jag dammsuga här inne.
Ni får ha en underbar dag

ingen händelserik dag

Har tyvärr inte hänt så mycket idag. Åkte bort till badet en runda för att sola och bada. Det var så härligt att kunna gå ner i bassängen och doppa sig när man blev för varm. Jag borde egentligen sola min mage men, det blir alltid att jag lägger mig på magen så jag kan ligga och läsa. Nu är min bok sådär spännande igen som jag vill att den ska vara. Ddet är riktigt segt att läsa ett kapitel och inget händer. Det ända som inte var så bra med mina timmar på badet var att solen försvann i mellan åt. Inte alls roligt.

Efter badet blev det Klippan "City" med mamma. Köpte ett par shorts, en t-shirt och en väldigt söt och somrig klänning. Jag gillar verkligen att shoppa tillsammans med min mamma. Jag hittar så otroligt mycket mer då men, jag tror att det är dax för mig att börja våga mer och prova mer kläder som jag inte brukar köpa men, tycker är snyggt. Det kan ju bero på att jag inte trivs super i min kropp nu som jag är lite feg när det gäller att shoppa.

Har innan sagt att jag inte ska äta massa skräp mat men, vad gör jag ikväll? Jo, jag beställer in en hamburgare med pommes och till det dricker jag cola. Detta är inte alls bra. Så efter någon timme med dåligt samvete tog jag på mig min träningsskor och verkligen sprang (ganska så fort) hem till mina föräldrar för att ta på löparskorna. Oj vilken skilnad det är att springa i dem. Följde med på lilla "flygar rundan". Mina föräldrar gick och jag sprang intervaller. Efter min långa och tuffa löparrunda gjorde jag inte bara 150 situps utan jag slog till med 250.

Jag vet att jag inte kommer att gå ner kilovis denna sommaren men, har satt ett mål till min och Bex resa efter Bulgarien. Jag verkligen hoppas och önskar att jag har nått mitt mål då. Så nu är det verkligen dax att SKÄRPA sig. Äta lite sundare och träna lite mer.

Imorn är stranden vid Klitter inplanerad tillsammans med Bex. Någon mer som vill med så säg till. Blir det inte stranden ska jag och mina föräldrar på en liten utflykt. Vill så gärna göra något imorn. Blir galen på att bara vara hemma.

Tror bestämt att det är dax för mig att avsluta för idag och krypa ner under täcket. Känner mig inte så där jätte trött ikväll men, hade tänkt att jag skulle läsa lite med så jag snart kan börja på en ny.

God natt och sov gott
XOXO



Min bok, ipod och mobil. Så ser en dag på badet ut för mig.

King of pop är död



Ja, ni läste rätt. Michael Jackson dog idag torsdag vid lunch tid i en hjärtattack. Jackson blev 50 år.
Jag har aldrig varit något riktigt Jackson fan men, visst har man dansat till några av hans låtar. Vet att det finns många Jackson fans där ute som sörjer idag. Fast en sak är säker Jackson kommer aldrig att bli glömd. Hans låtar kommer fortsätta spelas och vi kommer fortsätta dansa runt till Beat it, Dangerous, Thriller m.m.
Man glömmer aldrig en stjärna

Beröm uppskattas

En kompis berättade att vi hade fått mycket beröm på LIF;s hemsida. Det uppskattas verkligen att få höra.

Datum: 2009-06-19
Namn: Ordförande

Tack all ni som varit delaktiga i att vi fått 2 fungerande kiosker. Nu ska vi bara fixa taket på B-kiosken så vi kan börja inreda invändigt. Lite skåp, hyllor och färg och gardiner gör säkert susen.

Datum: 2009-06-10
Namn: Bästa bollkallen!

Skönt att höra och se att LIF börjar utveckla någon form av supporterkultur! Sektion "kiosken" höll bra med låda idag på matchen;) Gott och se! Tyvärr lyste skönliret med sin frånvaro idag men oj så skön segern var!

 
 
 

Lediga torsdag

Jag är ledig, solen skiner tyvärr är det lite blåsigt och dissigt ute men, varför ska det hindra mig? Ska alldeles strax gör mig i ordning, packa väskan och städa upp lite för att sen bege mig till "vårt" utomhus bad. Det är inte allt för roligt att bada där men, jag MÅSTE jobba på min bränna och kunna svalka mig så fort jag behöver det. Tror att alla som har varit där håller med mig om att det fattas leksaker, rutchkanna och massa annat bus i poolen. Tänk om de bara kunde sätta upp ett volleyboll nät hur kul man hade unant ha det. Det förstås om ingen förstör det lika fort som det kommer upp.
Så idag blir det badet. Ska försöka simma några längder eller iaf minst 10 och jag hoppas även på att jag kan spring en runda. Det är ganska praktiskt att ha motionsslingan intill friluftsbadet.

Har fått min lön idag. Hoppas jag på iaf. Har lite som jag behöver inhandla innan vi åker plus alla räkningar som ska betalas. Oki det är bara 3 stycken men, telefon räkningen är så hög så den täcker 2 haha.
Vad ska jag mer göra idag?
Jo jag måste verkligen göra rent akvariumet. Kommer inte ihåg när jag gjorde rent det sist. Usch vad hemsk jag känner mig mot mina stackars fiskar. Ikväll tror jag att det blir tjejkväll. Vet inte säkert för har inte hört något men, sist vi snackade så var det så det låg till.

Nu är det dax att fixa lite innan jag ska bege mig till badet. Tar med mig kameran och denna gången ska jag försöka ta flera bilder som jag kan lägga upp :)

Står lite stilla

Ursäkta för att jag har blivit så dålig på att uppdatera i bloggen.
Anledningen är att jag inte har haft så mycket att skriva om.  Ska försöka göra mina dagar mer händelsefulla.

God morgon härliga onsdag!

Somnade rätt så tidigt igår eller tidigare än vanligt rättare sagt. Brukar ju annars alltid somna efter 24 så var så det var riktigt härligt att vakna upp utvilad imorse. Hade väldigt mycket springa i benen så hade nog kunnat ut och springa men, känner inte riktigt att jag hade tid till det.
Får ta både en simtur och en löpartur lite senare ikväll.

Idag är det jobb som gäller fram till 14. Efter det ska jag nog lägga mig i solen och läsa lite. behöver få ltie färg innan vi åker plus att jag älskar att ligga och läsa i solen.

Så ser min dag ut idag. Ska verkligen försöka bli bättre att ta lite flera bilder idag. Så kameran hänger med redan nu.
Ni får ha en underbar dag så hörs vi under dagen.
CIAO

"vill man vara fina får man lida pin"

Det har blivit ALLDELES för mycket onyttigt de senaste veckorna. Kanske inte så mycket snacks men, för mycket snabb mat. Vilket inte alls är bra för mig. Ska ju gå ner minst 10 kg till i vikt och det kommer jag aldrig göra om jag ska hålla på att äta onyttigt hela dagarna. Inte bara det att man går upp i vikt man mår faktiskt inte alls bra av att äta så onyttigt.
Så nu blir det ändring. Har blandat ihop någon Detox som jag ska dricka. Den är inte jätte god men, det är väll så att det finns ett ordspråk som lyder "Vill man vara fin får man lida pin" .  Sen blir det såklart många löparrundor, situps och några längder i simbassängen.
Det ska bli så skönt att komma igång igen på riktigt. Så ikväll är det sista kvällen jag ligger eller sitter och slöar i soffan.
Så nu säger jag Hejdå skräpmat och Hej nyttiga sallder.

Nu ska jag snart krypa ner under täcket och läsa lite innan det är dax att sova. Måste vara utvilad imorn så jag orkar jobba och sen grilla sig lite solen. Ska försöka ta lite mer bilder under morgondagen. Även min flaska med den goda och smarriga Detoxen får följa med mig till jobbet imorn.
Om detta dunkiar kommer jag lägga upp receptet om inte så lär vi upptäcka det och hitta på något annat och bättre.

Sov gott kära läsare. Vi hörs imorn någon gång.



Solnedgången en sen tisdagskväll i Ljungbyhed!
Tummen upp för sena sommarkvällar

hallå

Väldigt väldigt dåligt med uppdatering jag vet. Förlåt Susse.
har egentligen inte så mycket att skriva just nu heller. Ville mest bara tala om att jag lever och mår bra typ. Solen skiner och det är så härligt väder ute så vem har tid att sitta här? Ut och njut man vet aldrig hur länge det vara.
Jag ska iaf snart möta upp Susse, Anton och Mona för att äta något. Sen blir det affären. Bloggar mer senare ikväll.

väldigt väldigt trött

Har inte så mycket att skriva ikväll. Är väldigt trött efter allt kaos på jobbet. så nu blir det natti för.
Sov got så hörs vi imorn.

God morgon solen

NY DAG, NY VECKA OCH NYA UTMANNINGAR!
Dagarna och veckorna går så himla fort nu och jag har så mycket inplanerat i kalendern att jag snart inte hinner med allt. Jag verkligen hatar att ta det lugnt på sommaren. Då ska man bara umgås och ha roligt. Förra sommaren är oförglömlig och jag hoppas att denna sommaren blir likdan fast ännu bättre.

Idag ska jag jobba eftermiddag. Så otroligt skönt att ha ett schema att gå efter. Trist att man ska gå inomhus när solen skiner men, så är det. Måste prata med samordnarna om jag kan få ledig eller byta tur på måndagen efter att vi kommit hem. Man vet aldrig om planet är försenat eller det händer något. Gå upp klockan 6 är iaf inte jätte motiverande den dagen.

Kanske borde ta och gör mig i ordning. Har lite saker att göra innan det är dax att cykla till jobbet. Jag hoppas jag kan ut och springa en runda ikväll men, får se hur rörigt det är på jobbet först.
Så nej göra sig i ordning var det ja. Sen hemma till pappa och få ltie mat i magen. Tänkte sitta ute en liten stund med och jobba på min bränna.

Ni får ha en underbar dag så hörs vi lite senare.♥

Collage


Härlig kväll




Resan bokad


Om 2 veckor idag befinner jag mig på denna strand och badar i detta härliga vatten.
Resan är bokad och betald. Det blev inte Grekland men, det blev Bulgarien och Sunny Beach.
Ett land som verkan jag eller Bex har varit i.
Så resväskan är hämtad, passet är framme bara biljetten och packningen kvar sen bär det av.

Midsommar

Jag hade en riktigt rolig och trevlig midsommar med Susse. Den började ganska så tidigt med att vi körde till Klippan för att handla inför dagen, kvällen och natten. Efter det blev den hem och ta på "sketna" kläder så vi kunde ut och plocka lite blommor till vår vackra midsommar stång. Så vi drog på stövlarna (för att undvika fästingar) och gav oss ut på blomster jakt. Det blev en hel del blommor (enligt oss) och ännu mer allergi. Tyvärr hade vi tagit alldeles för lite grönt men, väldigt mycket blommor haha, typiskt oss.

Efter att vi hade mumsat i oss korv och klätt vår fina midsommarstång åkte vi hem för att göra oss redo för vårt midsommar firande. Det blev vin, fixa våra vackra frisyrer inför kvällen, sminkning och prövning av outfits. Haha tror Susse gick igenom hela sin gardrob. Vackra blev vi. En färd från sjuan till tvåan på cykel hann vi också med innan vi blev hämtade för att åka till mina föräldrar.

Det blev kareoke med Magnus Ugglas - Jag mår illa. Förresten har ni hört vad han sjunger? Om inte så bara ni måste läsa texten. Som vi skrattade åt den texten. Det har lätt blivit vår favorit text. Vi ska kunna den eller vad säger du Susse?
Det blev en del vin och bål för Susse. Jag åt de väldigt syrliga och smarriga jordgubbarna med extra krydda i. Mums.

Lite senare blev det grillning. Susse var "grillmästare" och jag stod i köket. Det var meningen att vi skulle sitta ute men, så fort vi var ute så började ju regna. Vi två har otur med vädret och fotboll tror jag.
maten blev så otroligt god att vi åt fast vi var mätta. Vi glömde till och med helt bort efterrätten. Det blev ännu mer kareoke och vin drickande. Thomas dök upp och var med oss i vår mysiga med en ny av crazynes midsommar. Även Jimmy kom inom en stund. Det blev twister och Susse blev galen för att hon aldrig kunde besegra Thomas. Som vi för övrigt alltid låter vinna -  Är det inte så Susse?

Klädsel av vår söta midsommarstång. Som vi tyvärr inte dansade runt.
Lite smått pinsamt att vi inte gjorde det.

Blommor ska det vara och flagga på toppen.

Slutresultat blev väldigt bra. Skrållan gillade speciellt blommorna.

Så här såg jag ut i fredags.
Sminkning och hår uppsättning gjorde min underbara vän Susse.

Susse kunde inte bestämma sig för med eller utan strumpor.
Resultatet blev en helt annan outfit.

Det blev en del blommor över. Var egentligen tänkt till våra fina midsommar kransar men,
 vi avstod dem pga ALLERGI!

Jag och min fina vän.

Bål al la Susie! Receptet är tyvärr och förblir en hemlighet.
Kan tala om att det var sting i dem dära jordgubbarna Mums.

Susse dansar och visar samtidigt upp den slutgiltiga klädslen. Väldigt vacker blev du.

Sista bilden för kvällen leker Susse och Jimmy tittut. Tror faktikst Susse förlorade även den leken.

Tack Susse för en helt underbar och fantastisk midsommar!


forskning sker

Susse och jag forskar;
Finns det jordgubbar i Lofoten?

midsommar afton

Den dåliga uppdateringen beror på att jag inte har kommit in på bloggen förrän nu. Kommer tyvärr inte uppdatera idag men, förhoppningsvis imorn kommer ni får en lång updatering fylld med bilde rfrån mitt midsommar firande.

Önskar er en trevlig midsommar!

Vi hade iaf tur med vädret

Det var en härlig dag på Åby marknad. Sparade mina pengar med att bara köpa marknads godis. Så onyttigt men, otroligt gott. Det var riktigt mycket folk men, trots det träffade man inte på många man kände.


Anton promenrar på gatorn i Klippan.


Anton har fått en rolig hammare som man kan slå mamma och tant Linda med.
Den låter till och med.

Quick step med Albert

Nu är jag redo för en trevlig eftermiddag tillsammans med Susse och Anton. Som jag skrev innan blir det Åby marknad och lite bus så klart. För det blir alltid massa bus med dem.

Innan det är dax för mig att träffa busungarna ska jag dansa lite med Albert. För den dansen är nog efterlängtad i lägneheten. Detr blir en snabb dans på 1 minut. Kanske Quick Step eller vad tycker du, Susse?
Ska torka av bordet med och om jag hinner ska jag ha lite vattenkrig i köket. Ja, vad gör man inte för att ha lite roligt ibland.

Självklart har jag kamerna med mig under dagens bus och jag ska komma ihåg att ta så många bilder som möjligt. Vi hörs när jag kommer hem igen.
CIAO

Tisdag

God morgon tisdag!

Har precis kommit hem från en härlig löparrunda. Ska snart in i duschen med men, måste bara varva ner en liten stund.
Jag har verkligen saknat mina löpar rundor. Jag mår så där härligt bra efter att ha varit ute och sprungit ett varv. Tänkte att jag skulle ha simmat efteråt men, badet hade inte öppnat ännu så får ta det kanske på torsdag (om jag hinner).

Idag ska jag nu först in i duschen och göra mig i ordning. Efter det blir det lite städa och dammsugning i lägenheten. Här ju lite rörigt efter min shopping tur igår. I eftermiddag ska jag följa med Susse och Anton till Klippan för att kolla runt på Åby marknad. Undra om man hittar något kul?

Ja, det var vad som händer för mig idag än så länge. Dyker säkert upp mera under dagen.

Ni får ha en underbar tisdag.

Good Night and sleep tight

Kameran laddas, mobilen laddas och sängen är upp bäddad. Då kan man kanske sova snart. Moped gänget som har höll mig vaken har kört hem och lagt sig och jag har börjat gäspa. Ska bli så skönt att få sova lite förhoppningsvis sover jag inte bort hela förmiddagen imorn. Det är dax att ta tag i denna dära simningen.

Hade tänkte jag skulle krypa ner under täcket nu och resa till drömmarnas värld. Ni får sova gott och drömma söta drömmar.
XOXO

Shopping med mamma

Jag och mamma hade en väldigt trevlig och mysig "Mor och dotter dag". Som jag har skrivit innan var första stoppet Klippan där mamma skulle kolla lite. Vi åkte ifrån Klippan med vår första påse. Efter det spanade vi runt i lite butiker på Väla. Min mamma har sagt till mig; "Titta först köpa sen" Haha som jag följer det. Det blev även lunch. Mamma tog någon stark wok med jag åt Enchildas.

När vi båda hade laddat batterierna blev det en hel del shopping. Brukar alltid vara jag som handlar när vi är på Väla, vet itne vad som har hänt men, mamma var inte dålig på att shoppa heller idag. Så det blev en hel del påsar i bilen hem. Trodde inte vi skulle vara borta hela dagen. Lämnade lägenheten lite fter 10 och kom hem strax innan 16:30.
Det var en trevlig dag med mamma. Vi planerade även för att göra våra lite dags trip till Danmark.


Mina nya lila sandaler.
Me love


Efterlängtande jeansshorts


Härlig tunnika. Gillar speciellt detaljerna på den.


Ännu en tunnika.


Kärlek vid första ögonkastet.

Trött efter shopping

Hemma! Eller ja har varit hemma kanske i 40 minuter men, var så trött att jag var verkligen tvungen att vila lite innan jag bloggade. Det blev en hel del påsar i dag, en lunch och en liten fika. Vad som gömmer sig i mina påsar får ni se lite senare.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund till.

Mor och Dotter dag

God morgon måndag!

Ny vecka ny tag igen. Tänk att det redan är vecka 25 och att vi ska åkra om 2,5 vecka. Tider går verkligen så fort.

Om 1 timme ska jag och mamma på börja vår shopping runda. Första stoppet blir Klippan. Mamma hittar aldrig något på Väla så blir en tur dit. Efter det blir det Väla. Jag har några MÅSTEN som jag bara måste hitta. Känner att jag behöver lite mer sommar kläder i min gardrob. Min gardrob känns verkligen så otrolig tråkig. Tänk att ha obengränsat med pengar och köpa en helt ny gardrob och allt annat man vill ha utan att känna; Nej, det kan jag itne köpa alldeles för dyrt.
Mor och dotter dag

Det känns som det börjar bli lite stressigt och jag måste byta om, sminka mig och fixa håret. Vi vhörs när jag kommer hem och förhoppningsvis har jag lite påsar med mig.
CIAO

Ordning och reda

Tänkte att jag skulle skriva kvällens sista inlägg. Jag har väldigt svårt att koppla av om jag har det rörigt runt omkring mig. Visst ibland är det väldigt stökigt men, det beror på att jag inte orkar städa undan. Ikväll kunde jag inte riktigt koppla av förrän det var städat och ordning i min lilla lägenhet.

Har ikväll varit hemma hos mina föräldrar och ätit lite mat. Det var väldigt trevligt och mysigt att sitta ute på vår altan och äta trots att det blåste. Pappa hade gjort bacon inlindad halloumi ost med basilika (grillad) som förrätt. Huvudrätten blev grillad karréskivor med ny potatis (färska potatis), bearnaise sås och sallad. Det var väldigt gott och jag blev så mätt.
Efter någon timme kom mina föräldrar tillsammans med 2 stycken hundar och hälsade på mig. Mamma fick en titta på gardinerna jag har lånat av Susse. De blev klart godkända. Vi diskuterade äen om vi skulle byta tv-bänken. (Mina är lite stor)


Vid 21-tiden blev det en lång promenad som jag varvade med lite löpning. Tänkte börja lite försiktigt med min löpning igen. Har inte sprungit på 2 veckor. Har även gjort 150 situps ikväll.

Innan jag ska lägga mig (vilket jag borde göra väldigt snart) ska jag spela lite The Sims. Berättar mer imorn varför jag ska upp tidigt och blir hämtad klockan 10 imorn. Nej, jag ska inte jobba.

Sov gott och dröm sött.
XOXO



På tur

Har haft en väldigt trevlig och lat dag tillsammans med Susse och Anton.
Det började redan imorse (läs förmiddag) när Susse ringde och väckte mig. Det blev en liten promenad till parken där Anton fick bus lite på lekplatsen. Haha vilken liten busunge Susse har hihi. Är glad att jag får ha dessa två underbara personer i mitt liv ♥.
Efter busandet gick vi vidare till Hemköp där jag och Anton fortsatte bus medans "mamma" köpte mat. Följde med dem hem och hjälpte till att leta efter Antons favorit film - Memo. Blev lite prat innan vi både bestämde oss för att vi gör vid oss sen träffas vi igen.

Vid 14-tiden gick jag hem till Susse och åt lite rababer paj MUMS och busade med Anton. Vi sa ju att vi skulle ut och gå men, det lät nog bättre i våra tankar för att vi fortsatte att lata oss i soffan. När vi tog vårt förnuft till fånga tog vi oss runt vår gamla runda inne på flyget. Med ett långt break. Hihi.



Mor och son.

Vi träffade även min och Susse blivande man. Skulle vi dela honom eller?
En bra man som inte klagar eller säger för mycket på våra inköp.
Nackdel; tror dock inte han tjänar så mycket pengar.
Attans!



Kärlek


Coolare kille får man leta efter. Här med både pilot briller och mobil.



THIS MAKES ME CRAZY

Gah... för en stund sen lyste solen och jag såg fram emot att vara ute hela dagen men, något hände. Molnen vann bråket och solen börjar nu försvinna. Det är typiskt. Jag måste ändån ut en runda fast motivation till att vara ute försvann väldigt fort. Typiskt.
Då blir det säkert spela The Sims, göra ltie fler armband eller scrappa. Detta med att vara in är inte alls bra för mig. Jag blir verkligen så rastlös. Börjar säkert klättra på väggarna usch vad jobbigt.
Linda Goes bananas

Nämen, titta solen =)

Hej Soliga söndag!

Solen skiner och jag springer omkring barbent. Eller inte men, jag hade lätt kunnat. Så skönt att få känna solens strålar. Man blir så mycket gladare och alla ledsama tankar försvinner.
Tråkigt nog så blåser det en del ute annars hade jag tagit min solstol, väska med fika, badkläder och cyklat bort till badet och tagit ett härligt dopp. Med lite tur hinner jag få lite sol på kroppen innan midsommar.

På tal om midsommar så finns det inget planerat riktigt ännu. Börjar känna panik ta över. Jag älskar midsommar. Blommor i håret och alla roliga lekar man bara måste leka på dagen. Som att jag inte äter sill brukar jag alltid grilla och ha nypotatis till. Självklart får man inte glömma jordgubbarna. Förra året firade jag inte midsommar som att jag bodde då nere i Düsseldorf. Tydligen har inte vår härligt somriga tradition spridits sig ner till tyskarna. Svenska kyrkan där nere hade lite Midsommar firande men, inte på själva midsommar.

Nu ska jag diska, sminka mig och kanske om jag hinner ska jag dammsuga med innan jag ska ut i det härliga men, blåsiga vädret. Kameran ska med under dagen så lovar jag lite bilder senare ikväll.
Ha en underbar söndag så hörs vi lite senare,
CIAO

The Sims

Hej Bloggen!

Har inte haft så mycket att blogg om idag. Har mest suttit och spelat The Sims. Ja, jag vet. Är lite spel beroende men, man måste få klart huset och få mina Simare lyckliga. Jag vill såå gärna ha The Sims 3. Nu har jag The Sims 2 och Ikea.

Jag har varit hemma hos mina föräldrar en runda med. Jag och mamma tittade på Rasmus på Luffen medans pappa började renovera mitt gamla rum. Det känns verkligen så konstigt när de gör om i huset. I mitt flickrum ska de nu ha lite av ett bibliotek och i det mitt andra rum har de nu gäst rummet.

Ikväll händer inte så mycket. Ville väldigt gärna ut innan i veckan men, detta vädret är inte alls kul. Trots att solen skiner nu och det ser ganska så skönt ut ute har jag bestämt mig för att ha ytterligare 1 hemma kväll. Det betyder att jag har riktigt mycket att ta igen nästa helg.

Nu tänkte jag för en gång skull ta av mig mina mys kläder och byta om. Tänkte gå och hyra en film. Kanske blir det en liten promenad med ute i den friska luften.

Visste ni att jag hade glasögon?
Måste ha dem då jag anstränger mina ögon men, har aldrig det.

Klockan tickar iväg

Oj, har verkligen spelat The Sims hela kvällen. Tiden går fort när man har roligt. Tror det börjar bli dax att stänga ner datorn fast jag inte är det minsta trött.

Sov gott och dröm sött.
XOXO

En regnig dag

Regn, regn och bara regn. Det har verkligen regnat hela dagen. Det har tyvärr inte blivit så mycket bloggande idag som att jag inte har haft något skoj eller något överhuvudtaget att skriva ner.

Vid 13:30 åkte jag med pappa in till Helsingborg. Han skulle till Byggmax och handla lite. Efter det blev det en sväng inne på IKEA och en på Väla. Hittade en hel del på Väla men, köpte inget. Så svårt att shoppa med pappa han säger typ inget och bara nickar med huvudet. Typiskt pappor!

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Var på Pizzerian och åt en pizza med Simon. Det var trevligt att komma ut ltie från lägenheten. Tänkte att jag skulle plocka undan lite, tända några ljus och mysa ner i soffan med The Sims.

Så vi hört kanske lite senare.
CIAO

Usch vilket väder

Hej blåsiga och regniga fredag!

Är verkligen glad att jag inte ska eller tar studenten idag. Usch stackare att springa ut idag. Jag hade turen på min sida att det var bra väder när jag tog studenten för sisådär 4 år sedan. Usch vad länge sedan det var jag sprang ut.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Det reganar och blåser ute och jag känner inte alls för att göra något idag. Vill bara sitta inne och mysa framför massor av filmer men, tror tyvärr att jag kommer att bli helt crazy av att inte göra något annat än titta på film. Pappa behövde åka till Byggmax och handla lite funderar seriöst på om jag ska följa med. Inte för att jag är så jätte förtjust i Byggmax men, idag känns allt bättre än inget.
Ikväll har jag inga större planer. Hade varit ltie skoj att festa till det idag men, känner verkligen inte för att gå ut i detta vädret.

Nu hade jag tänkte att fortsätta se på "Mina Bästa år" och äta lite frukost. Vi hörs lite senare idag. Antingen blir det en hel del bloggande eller inget alls. Vi får se vad som händer.

Toodels

Ny plattång?

Jag behöver en ny plattång. Denna från Vidal Sassoon kanske är något att fundera på.
Plattorna är i keramik och Tourmaline.


Nu ska jag köra hem till mina föräldrar och hälsa på innan det är dax för mig att cykla till jobbet. Vi hörs antagligen ikväll då jag ska försöka uppdatera lite mer.

Ha en underbar dag.
CIAO

The Hills

Det är snart midnatt och känner mig inte så trött ikväll. Så hade tänkt att jag skulle se alla några avsnitt av The Hills. Jag har inte följt det The Hills från början. Så ikväll tänkte jag faktiskt se de första avsnitten. Sen om det blir ett eller två det får vi se men, jag kan ju bara inte missa något avsnitt.

Bild hämtad från Vecko Revyn

Lång väntan...

Jag klara inte av att vänta ända till september. Vill veta vad som kommer att hända och det är NU!!!
Jag klarar knappt av att vänta 1 hel vecka hur ska det då gå med 3 månader hade de tänkte?

Självklart är det kvällens avsnitt av Grey´s jag pratar om. Det var givetvis det sista avsnittet för säsongen. Ingen av er kan ju ha missat vad som hände i kvällens avsnitt. Mina tårar rann och jag gömde mig som vanligt under både filten och kudden. Usch jag hoppas verkligen på ett lyckligt slut men, som sagt jag får vänta ända till september till de ameriskanska avsnitten släpps.

Fotbolls kväll

Oj vilken kväll det har varit!

Jag och Anton trotsade vädret och gick ner till idrottplatsen för att kolla när Ljungbyhed spelade. Anton sprang runt och busade och hejade på LIF när det spelade. Det var faktiskt en väldigt roligt match och trots att jag och Susse inte stod i kiosken vann de. JIPPI!
Helt seriöst så var verkligen domaren super dålig på att döma och hela Ljungbyheds klacken buade inklusive Anton. Detta andra laget spelade verkligen riktigt fult och domaren gjorde inget. Det första röda kortet ti som skulle delas ut till motståndar laget hade inte ens domaren det röda kortet på sig utan det hade han glömt där inne. 2 röda kort till motståndarna, mycket dumma ord och skratt senare vann Ljungbyhed med 5-3.

Det gick även bra för vårt Svenska landslag ikväll. Jag såg inte hela matchen men, såg de sista 20 minutrarn. Sverige spelade bra ikväll. Slutresultat blev 4-0.
Så en riktigt bra fotbolls kväll!


Anton blev trött på att springa runt och heja så han var tvungen att sätta sig ner några sekunder.
Han är så otroligt duktig och söt.
Tant Lindas busunge hihi


Misslyckat

Hur kan man misslyckas så mycket? Springer ner och köper Kanel gifflar ist.


Sotarmurrar

Var finns min motivation idag? Jag som brukar vara väldigt rastlös har idag inte lust till något. Detta är väldigt olikt mig nu förtiden. Jag brukar vara väldigt rastlös och stressa mig igenom dagarna. Tror att min motivation har försvunnit tillsammans med solen. När man har det minsta hoppet att få se den då börjar det regna igen.
Motivationen var är du?
Nej, om jag skulle dra mig i kragen och fortsätta städa. Snart blir det milk shake med Susse och Anton och efter det funderar jag om jag ska baka Sotarmurrar.
När jag jobbade på Flickorna Lundgren så var det mina absolut favoriter. Man kan förklara Sotarmurrar som en sorts chokladmaräng med hasselnötter i. De är så otroligt goda. Till dessa borde jag egentligen ha Flickorna Lundgrens hemmagjorda Fläderbloms saft men, det går säkert lika bra med någon blandsaft.

Nej, städa var det ja. Usch så tråkigt!

Var är du solen?

God morgon grå onsdag!

Känner bara för att krypa ner i sängen igen och ligga där till solen tittar fram. Jag hoppas verkligen jag får se mer än en skymt av solen i eftermiddag. Gillar inte alls detta regniga och gråa dagarna. Känns inte alls som att vi är i juni månad.

Ikväll ska jag busa med  Susses guldklimp. Antagligen blir det lite fotboll med. Svårt att välja vilken match man ska se. Ljungbyheds eller Sverige?

Nu ska jag fixa till mig lite och sen börja fixa och trixa lite i lägenheten. Så här ser lite mysigt och hemtrevligt ut.


Jag erkänner

Ibland är jag nog mer bortskämd än vanligt. Ja, Jag erkänner att jag är bortskämd och det är inget jag skäms över. Har alltid varit det så det är bara att acceptera. Idag skämde söta Susse bort mig med middag. Det är så både roligt och mysigt att umgås med henne och lilla Anton. Det blir alltid mycket bus med dem.


Susse bjöd på ugnstekt falukorv med ris och currysås. Det var verkligen smarrigt.


Så här ser min frisyr ut bakifrån. Väldigt slarvig men, fin.


Antons favorit film just nu är Memo (Nemo). Han kan titta på den om och om igen.

Tack så jätte mycket Susse för maten. Det var väldigt gott!

Glada Tisdag

Nu kan jag verkligen säga att jag har cruisat i Ljungbyhed. Körde hela 10km/h från Ljungavallen till green keeper skolan inne på flyget. Haha det var riktgit roligt! Tur att ingen såg mig från TFHS.

Nu har jag iaf varit och klippt mig. Så underbart skönt det är med en kort lugg igen. Topparna var väldigt slitna så hon fick klippa hela 3 cm på mitt långa hår. Usch vad det känns hemskt. När längden börjar bli bra så klippor man av några cm. Laura var väldigt snäll idag. Hon gjorde till med en frisyr på mig så nu är jag redo för fest. Jag köpte även Powder Up Texturizer från L´anza. Tack så mycket Laura. Nu kan jag både pudra håret och göra en enkel och slarvig frisyr i sommar.


Så här fin blev jag i håret.

När jag kom hem låg där ett brev på mattan och väntade på mig. Jag kände direkt igen handstilen och öppnade brevet med glädje. Det är inte ofta man får ett gammal hederligt handskrivet brev. Det var ett tack kort från min syster. Hon hade även skickat med en bild från när hon sprang STHLM Maraton. Haha så söt min storasyster är. Hon avslutar kortet så här:
" Du har väl hört att jag har sprungit maraton?"
Undra om det är någon som har missat det syster. Jag är en väldigt stolt lillasyster och du har även gjort mig väldigt taggad till att springa.

Brevet från min sytser. Visst ser hon väldigt glad och stolt ut?




Att bo i mitt trapphus

Min lilla lägenhet ligger verkligen i fel trapphus. Idag när jag satt på trappan för att ta på min inlines kan min granne ute. Hon berättade för mig att det finns EN i trapphuset som klagar på när man stänger sin dörr. Tydligen låter vi alla som elefanter med när vi går i trapporna. Usach varför ska jag alltid hamna i fel trapphus. Nu har vi en tvättpolis + en som klagar på hur vi går och stänger dörrar i trappan. Vad ska komma här näst?

Vi borde kanske ha egna trappor upp till lägenheterna det kanske hade varit något. Den här damen klagar även när personen som bor ovanför henne dammsugar. Det är sjukligt alltså.
Som ny kan man inte komma och sätta upp nya regler vad som gäller i trapphuset. De får ju finna sig i hur det är att bo i just detta trapphus.

Bor man i lägenhet får man ju finna sig i att det kommer att vara väsen både på dagar och nätter. En del jobbar sena kväll och natt. Sen finns det ungdomar som jag  som behöver roa sig eller de sura kanske vill att det ska sitta hemma hela tiden.


hejdå moln

God morgon!

Än så länge skiner solen men, lite längre ner på gatan börjar tydligen molnen komma. Jag vill verkligen ha lite sol nu så jag kan få lite färg på mig.

Idag ska jag först åka inlines med Susse innan jag ska sätta mig i bilen och köra till Väla för att klippa mig. Ska faktiskt klippa mig hos Laura idag. Sia har slutat på Frisyrmakarna och börjat inne i stan men, tänkte att jag skulle gå till henne när det var dax att färga håret.

Annars har jag inte så mycket andra planer idag. Så om jag kommer bli rastlös. Vilol bara bli av med denna jobbiga och envisa förkylning och hosta.
Nu ska jag iaf in i duschen. Vi hörs under dagen.
CIAO

Ett nytt kök planeras

När jag precis hade flyttat in i min lägenhet lovade jag er läsare lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig. Tyvärr har jag inte algt upp några bilder på min lägenhet som att jag inte riktigt har trivts i den. Jag älskar min lilla etta men, utseendet och möblerna är inte riktigt jag. Oki det är inget fel på möblerna heller utan mer på hur det ser ut.
Både badrum, hall och detta ända rummet jag har är renoverade men, inte köket. Köket är väldigt litet och man får bara plats 1 i det. Jag har ett väldigt litet Electrolux kylskåp, ingen frys och blå gamla skjut dörrar. Inga luckor här inte. Som att köket itne är renoverat känner jag att det är ett måste. Självklart skulle jag vilja göra vid det ända rummet och hallen med men, som sagt köket är ett måste.

Jag har funderat några dagar på hur jag skulle kunna tänka ha det i mitt lilla kök. Först och främst måste jag ha ett större kylskåp med en liten frys som inte drar så mycket el. Jag har även funderat på att ta bort mina skåp ovanför vasken och sätta upp hyll plan istället. Det gör köket mer luftigare och det känns större.
Det hade varit ett plus om jag hade kunnat få plats med mikron med i köket. Just nu har jag ingen mikro och jag känner inte behov av en heller men, för eller senare kommer jag sakna att ha en mikro,



Jag lovar att hålla er lite mer uppdaterade på vad som funderas och sker i min lilla etta. Just nu håller jag på att gör mitt ända rum mer mysigt och hemtrevligt. Med Susse till hjälp kommer nog snart se fler bilder på mitt mysiga lilla hem.

Oj, vad klockan var mycket tror att jag ska krypa ner under täcket nu. Det är en ny dag imorn med nya utmaningar. Än så länge är det ett besök hos frissan inplanerat. Sen hoppas jag även på en inlines tur med Susse.
Ni får sova gott och drömma söta drömmar så hörs vi igen imorn.


XOXO

rastlös & promenad

Alla som känner mig vet hur rastlös jag är. Jag måste verkligen ha något att göra annars blir jag lätt rastlös. Därför blev jag vädligt glad när Susse undra om jag ville följa med henne och Anton på en lång runda. Så jag kopplade hundarna och mötte upp Susse utanför mitt.
Anton var snäll som hjälpte mig hålla i Wilmas koppel. Det är inte alltid lätt att hålla i två hundar som vill åt två olika håll.
Vi gick som sagt en lång runda upp mot hätterna bort till spången och sen hem. Det var en härlig promenad och vi kom hem precis innan det började regna. Så man kan säga att vi hade tur med vädret haha.
 Samtidigt som vi var på promenad hade mitt billarm gått i gång. Det var väldigt skumt faktiskt. Allt var stäng och inget var tänt i bilen. Så jag undrar lite hur det kunde gå igång?
Efter vår promenad körde jag pappa till Skäralid. Det var något möte han skulle på. Som att pappa alltid ställer upp för mig var det min tur att ställa upp från honom.


Bild hämtad här.
Susse tog denna fina bild när vi vvar ute på vår promenad

Nu ikväll har jag varit lika rastlös som alltid. Var uppe en sväng hos Susse och kollade på "Hitta Nemo" med Anton och snackade lite. Fick låna ett par gröna gardiner av Susse som jag senare hängde upp hemma hos mig. Förutom det har jag gjort några flera armband och funderat på livet.

Börjar verkligen längta efter att knyta min löparskor igen. Ty värr är jag fortfarande inte riktigt kry från förra veckan. Är fortfarande förkyld och lite hängig. Jag gillar verkligen inte detta. Vill så gärna ut och springa.
Jag vet inte ritkgit var all denna överskotts energin kommer ifrån. Jag har alltid varit det lata barnet i vår familj. Kanske är det storasysters motivation som har smittat av sig lite till lillasyster.


Grekisk afton

Innan matchen Sverige - Danmark började i lördags var jag och Susse hembjudna på grillning hos mina föräldrar.
Det blev lite av en grekisk afton med grekiska biffar, tzatziki, sparris, sallad & nypotatis till detta drack vi rosé vin. Det var så otroligt gott och jag blev väldigt mätt.



Tror jag ska måste ha lite mer vin här hemma. Nu på sommaren är det riktigt smaskigt med vin.



lite där och lite här

Borde blogga lite men, tänkte att jag först och främst ska plocka undan lite, Borde lägga upp lite bilder med. Hmm... ska se vad jag kan göra men, först måste jag fixa och trixa lite.

That´s true

 


What lies behind us, and what lies before us are tiny matters

compared to what lies within us.






Fundersam

Sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Har en ledig dag och inget att göra. Tycker inte alls om såna dagar. Det finns massor med tråkiga saker jag kan göra idag men, har verkligen ingen lust till att göra något tråkigt.
Vill göra något roligt, träffa lite vänner och bara umgås.
Tyvärr tror jag att jag får ta tag i allt tråkigt idag och umgås med mig själv. Ska inte vara så kritisk. Det är kanske bra tat jag tar tag i alla tråkiga sysslor så jag kan ha roligt resten av veckan.




Hallå solen

Var är solen och värmen?

Behöver verkligen ha lite färg på kroppen innan resan

dålig start...

Hej hej!

Nu har jag avslutat min jobb helg och det ska bli skönt att få en sovmorgon imorn. Är helt slut efter 11 timmar på jobbet. Konstigt nog så ringde inte klockan imorse och jag försov mig. Tittade på klockan säkert 3 gånger innan jag kom fram till att "OJ, jag ska vara på jobbet nu!" 15 minuter senare öppnade jag dörren till jobbet.
Som att jag vaknade upp dåligt kan nog tänka er hur resten av dagen blev.

Har iaf hunnit med att rösta idag på mina timmar samt ätit en glass med Susse.
Nu hade jag inte tänkt att jag skulle skriva mer ikväll. Är ganska trött i huvudet och ser fram emot en lugn kväll framför tvn.
Vi får höras mer imorn.
Sov gott!
XOXO

Flaggans dag




Idag firar vi Sveriges nationaldag! Jag har varken hört national sången eller sett några tåg. haha.
Ikväll blir det fotboll Sverige - Danmark. Då får jag iaf hör vår fin national sång.
Tim! Du vet väll att Sverige lätt slår Danmark ikväll, Sorry

Skratt & Twister

Det är bland annat såna  här tillfällen som får mig att skratta. En härlig kväll hemma hos Susse med vin och Twister.
Tror det blir många sådan kvällar i sommar Härligt.

Sanningen bakom...

Ibland så ställer jag mig frågan varför? Svaret på frågan blir alltid det samma. Jag kommer aldrig fram till något riktigt bra svar utan blir bara mer och mer fundersam över varför det är så.
Jag gillar inte alls att jag funderar så mycket. Kvällens tankar är inte så himla roliga och istället för att blir glad gör jag mig bara själv ledsen.

Sedan i fredags natt har denna veckan inte bidragit med så mycket positiva besked. Det började redan i fredags när jag fick höra allt det om någon som jag alltid har sett som en väldigt bra vän. Efter det har tråkigheterna bara ramlat över mig. Inget blev ju bättre av att jag blev super förkyld och febrig. Har det redan börjat dåligt så varför ska det inte fortsätta då??
På ytan har jag nog verkat som en väldigt glad och positiv tjej denna veckan men, under ytan döljer sig något helt annat. Har verkligen försökt att inte tänka så mycket och att inte stänga in mig. Fast nu har det verkligen blivit lite mycket och jag reagerar på allt känns det som.

Var inte alls roligt att gå hem från en väldigt rolig och trevlig kväll hemma hos Susse pga att jag fastnade i mina tankar och istället för att vara glad vände jag snabbt till att bli ledsen.
Det är itne bara ikväll detta händer. Detta hände även i söndags morse då jag lyckades förstöra en lyckad kväll/natt till något negativt.



Tyvärr är detta sanningen bakom mitt glada jag. Mitt dåliga självförtroende påminner mig varje dag. Om jag hade kunnat trolla hade det varit det första jag hade trollat bort men, tyvärr kan jag inte trolla och minn självförtroende kommer att följa med mig länge.

underbara tester

På min kusins blogg kan man hitta allt roligt. Jag hittade lite roliga frågor.
Så här gör du:

Använd sms:n i din inkorg som svar på frågorna nedan! Du måste använda sms:n i rätt ordning. Då får alltså inte välja det som passar bäst till frågan. Jag utmanar alla att göra testet!


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Vet inte. Får se. Tror jag är fri i morgen. Digg d. Måste finne noen sanger til susse skal spele gitar.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Inte mycke. har spelet litt. Skummelt spel! Tror jag hylte litt..

Vad är det första du säger när din kompis blir pågjord av en buss?
Se om du hittar en kam

Vilket sms blev du mest berörd av?
Har glömt att fråga dig om jag kan låna trimmern igen. Vill thomas :) Ring mig sen Puss

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Oj ´, glömde att du jobbade:) det var inget särskilt

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hur fasen får jag ut simkortet från mobilen?

Vad skulle du säga till Gud?
heh. du får gjöre det. Jag vet


Vad vill du höra mest av allt?
Vad er det

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ja har slutat. haha

Din romantiska replik?
Bra miniprov i morgen men no worries. E datorn bettre?

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
när? har du fin dag i dag?

Vad kommer du att säga innan du dör?
Ja har du gjort det

bad boy

Sitter hemma hos Susse och tittar på hetingen i Crossroads medans hon klipper Thomas. Har inte så mycket att skriva nu egentligen men, tänkte bara visa att jag levde.


I want a bad Boy!!

Torsdag förmiddag

Näsan rinner och jag bara hostar. Usch vad jag inte gillar att vara förkyld. Speceillt inte när solen skiner. Jag älskar verkligen att vara ute i solen men, det är väldigt dumt att vara ute i den nu när man är såå förkyld.

Idag står det lite i kalendern faktiskt. Skulle ha börjat jobba 13:30 men, de undra om jag kunde komma 30 minuter tidigare och självklart kan jag det. Så nu är det lite stress så jag hinner med allt jag ska göra innan det är dax att cykla till jobbet.
Efter jobbet är det hem om sen ska jag bort till Susse liten stund.

Oj dax att fortsätta här. See you later.
Ciao

Good Night

Nu börjar det bli dax för mig att stänga ner datorn och sedan krypa ner under täcket. Det är som sagt en dag i morgon med och då vill vara pigg och kry. Hoppet om att åf sova utan att bli väckt av denna hemsk hosten är förstås väldigt stor. För det hade varit så skönt att verkligen få sova ut.

John Blund var är du?

God natt och sov gott. Vi hörs igen imorn. Lite piggare och lite mindre förkylda.
XOXO

Äkta vänskap

Vad är äkta vänskap?
Den frågan har jag frågat mig själv sen i lördags. Det jag fick höra i fredags fick mig till att bli väldigt arg och ledsen. Är glad att jag fick reda på det i fredags och inte i lördags kväll för det hade verkligen förstört min kväll.
Jag kommer inte skriva så mycket om det för att jag tycker att personen i frågan är så barnslig. Just nu vet jag itne om jag ska skratta eller gråta. Skratta för att han anser att allt är vårt fel och gråta för att jag trodde att vår vänskap var värd mer än så. Tydligen var den inte det. Tydligen hörde även jag av mig när det bara var fest.
Det roliga är att jag hörde verkligen av mig varje dag, Det var inte alls mycket fest. Mer umgås och ha roligt. Fast tydligen hade jag så fel.
"Din och min vänskap var inte".
Man säger att man ska ge lika mycket som man tar. Tydligen har jag enligt denna personen bara tagit och aldrig gett tillbaka. Kan det inte vara så att jag har gett men, aldrig fått tillbaka?
Allt är så klart vårt fel!
Så mina vänner/läsare ett plötsligt oväntad chock kan dyka upp när som helst, var som helst och från vem som helst. Glöm inte det. Ta vara på era vänner och glöm aldrig bort att ge lika mycket som ni tar.



Vinst både på plan och i kiosken


Anton busade och flörtade med flickorna medans vi hade fullt upp i kiosken.
Idag kom Anton även klädd i LIF;s färger.

Som vi alla redan visste så vann Ljungbyhed stort över Färingt ofta. Bara några minuter in i matchen gjorde Ljungbyhed sitt första mål och efter det blev målen bara fler. 7-2 hann det till slut bli innan domaren blåste av matchen.
Det var inte bara matchen som gick bra idag utan även vår lilla gröna kiosk. Måste ge oss lite beröm eller mest Susse. Hon var verkligen suvären med kaffet och allt annat. Själv busade jag med Anton och var inte riktigt i form för att stressa.

Det är så roligt att det dyker upp så mycket folk på matcherna nu. Även min bror hade hittat ner till IP. Han har nog inte sett Lif;s matcher på evigheter.

Barret (Daniel) kunde tyvärr inte var med i dagens derby som att han var på väg hem från Norrland men, för att visa sin delaktighet cirkulerade (flög) han 2 varv runt planen innan han gick ner för landning. Tror att även spelarna hade uppskattat det om de hade vetat om att det var Barret.

LIF hade spelare borde på marken och i luften. Här ser man hur Barret cirkulerar över planen.
Hade varit så roligt om han hade haft en sådär banderoll där det stod "GO LIF".




Fotboll är livet

Snart fotboll Ljungbyhed - Färingtofta. Självklart står jag i kiosken och hejar annars förlorar de ju.

Grekland snart kommer vi

Snart är det dax...

Sola och bad nere i Grekland. Längtar så otroligt mycket till den dag då vi står där med vår resväskor redo att ge oss iväg.
1 vecka med Bex. Stranden på dagen och fest på kvällen och hela natten.
1 månad kvar och jag har inte gjort min lista. Kanske dax att sätta igång med den?

Onsdag

God morgon läsare!

Det är redan onsdag och jag har en ny dag framför mig. Har inte så mycket planer idag. Ska ta en milkshake med Susse och sen är det fotboll ikväll. Ljungbyhed - Färingtofta. Som vanligt så ska jag och Susse med hjälp av Anton stå i kiosken och heja fram segern. Ni kanske har förstått vid det här laget att när vi står i kiosken så vinner de faktiskt. Sitter vi ute och tittar förlorare de alltid.

Nu ska jag in i duschen och sen gör mig vacker för dagen. Hoppas att ni får en bra dag!
Ciao

5 dagars uppdatering

Som att min uppdatering har varit vädligt dålig sedan i fredags får jag nu ta allt på en gång.

Fredagen: Började väldigt tidigt med att jag körde och hämtade Susse och sedan pappa för att skjutsa honom till Knutpunkten i helsingborg. Efter att vi hade släppt av pappa blev det Väla och en lång shopping tur utan ai handla så speceillt mycket. (En tröja till mig och ett par solisar till Susse). Självklart luncha vi lite med. Denna gången blev det taco house. Där satt vi en stund och kollade på allt folk.
När vi hade tröttnat på Väla gick vår trip vidare till Familia och Mcdonalds. Det blev 2 stycken av deras nya Mcflurry (var). Vi mötte även upp Bex där men, det blev inte så mycket shopping där inte. Köpte en morsdag present till mamma. Vi var super trötta och orkade verkligen itne gå i flera butiker.

Efter lite vila hemma i lugna Ljungbyhed blev det lite inlines åkning med Sara och Camilla. Blev ingen lång runda kände av min allergi alldeles för mycket. Jag hade även bestämt att träffa mamma på Pizzerian på kvällen. Det slutade med att Susse, Camilla och Sara gjorde oss sällskap. Vilket var väldigt trevligt. Blev en tidig kväll för mamma men, vi andra stannade kvar.
Kvällen slutade med fest. Helt oplanerat hemma hos Sara. Slutade inte riktigt bra men, nu vet jag och det är jag glad över. (Det tar jag i ett senare inlägg när jag känner mig redo).




Lördag: Vaknade väldigt sent på lördag förmiddagen så det blev att stress i väg till jobbet. Var tvungen att äta lite med innan det var dax att skynda till jobbet. Var itne alls lockad till att gå och jobb men, fick ju se att det var dubbelt betalt denna lördag. Som tur var gick eftermiddagen väldigt fort och jag förberedde mig väldigt snart inför kvällens utgång. Stress Stress, jag gillar stress men, kunde itne riktigt stressa ner under kvällen. Så någon var uppe i varv hela kvällen. Det var en riktigt trevlig utgång. Hoppas vi kan göra om den snart igen och då utan all stress, tack.

Söndag:
Började inte alls bra. Mådde inte hundra. Det berodde definitivt inte på att jag var "fylle sjuk" för det blir jag sällan. Det var trots allt morsdag och jag skulle med mamma till Hässleholm för att fika med moster. En tradition som vi har börjat med. Först åker vi till mormor och morfars grav efter det besöker vi hembygds parken för att fika. Denna gången fick vi inga goda våfflor lite synd. Istället tog jag en räksallad, mamma och moster tog en räkmacka. Tyvärr tyckte jag itne alls den var god. Antagligen för att jag inte alls mådde bra men, åt den snällt ändån. På kvällen blev det grillning hos mamma. Sen hade jag en jobbig natt framför mig.

Måndag:
Vaknade upp och mådde så fruktansvärt dålig. Frös och var super förkyld. Jag hade fått hög feber under natten och halsen gjorde väldigt ont. Så jag fattade beslutet om att åka hem till dem medans hon jobbade. På det sättet kunde jag ha hundarna ute hela dagen och slippa ta en runda med dem. Oftast brukar man bli lite bättre på eftermiddagen kvällen men, jag kände mig bara sämre och sämre. Det värsta var att jag hade lovat att hämta pappa i Helsingborg. Som tur var körde jag inte och hämtade honom utan fixa skjuts och det var bra för jag hade aldrig orkat köra hela vägen in till Helsingborg och hämta honom.

Tisdag:
Idag vaknade jag upp och kände mig en aning bättre. Hade lovat mammas kompis att passa hennes lilla valp Olga. Hämtade Olga starx efter 9:30 sen åkte vi hem och busade med Skrållan och Wilma till 14;00. Stannde hemma hos mina föräldrar och åt lite mat innan jag fick skjuts av pappa hem.
Sen jag kom hem har jag städat, satt in papper i pärmen och skrivit in när jag ska jobba i kalendern.
Nu ska jag ta 2 panodil och nässpray innan jag kryper ner i sängen för att sova.


Imorn lovar jag att uppdateringen på Bloggen kommer att vara precis som vanligt. Hoppas även att jag har något att berätta och fler bilder att visa.

Ni får sova gott så hörs vi imorn.
XOXO


Först städ sen en uppdatering

Nu mår jag äntligen lite bättre. Mådde såå dåligt igår att jag inte visste vad jag skulle göra. Feber och värme är ingen bra kombination.
Tänkte jag skulle uppdatera lite men, kan inte riktigt sätta mig ner förrän här är städat inne. Så jag städar först sen ska jag uppdater emd både text och bilder. Vad tycker du om det Susse?

Sjuk :/

Lite dåligt emd uppdatering idag och över helgen. Har varit väldigt stressig helg precis som jag vill ha den men, inte lika kul att vakna upp en solig måndag med hög feber.
Lovar att uppdatera så fort jag orkar och det hoppas jag blir väldigt snart

RSS 2.0