Årets mål

Det är snart februari månad och nu börjar det bli dags att sätta upp nya mål.
Jag har mål som ska uppnås på både kort och längre tid. Har även några mål från förra året som ska uppnås detta året och jag är på väldigt god väg om jag säger så här.

Träning: Om 2 månader ska jag ha uppnått min nya vikt. Det innebär att jag måste skärpa mig med både träning och kost. Det är även tänkt att innan sommaren och beach 2011 drar igång ska mina love handels vara ett minne blott eller iaf nästan haha. Det blir mycket konditions träning varvat med styrka på gymmet och de olika passen. Min kondition behöver förbättras en del så det ska bli en utmaning att bara få den bättre. Så slut på dåliga ursäkter. Det är bara att bita i och ha kul.

Framtiden: Den 10 juni är jag klar med min utbildning och då tar jag ett stort kliv ut i världen för att få nya kunskaper. Förhoppningsvis har jag redan fått ett arbete inom mitt yrke och börjar isf redan i april. Detta året måste bli mycket jobb och sparande så jag kan få uppleva ännu en dröm i början av nästa år.
Självklart finns det saker som jag behöver förbättra och lära mig mer om men jag tror jag kommer lära mig med tiden.

För en gång skull vet jag vad jag vill här i livet.
Jag drömmer, jag planerar och jag förverkligar.
Finns det något annar man kan be om?
Tror inte det. Har allt jag behöver <3

Trötter på besök en tisdag

Tisdag förmiddag:
Efter en sömnlös natt åkte jag halvt sovande till skolan för att ha 1 timmes lektion. Huvudet dunkade som en tickande bomb och jag ville bara hem och dra täcket över huvudet.
Det blev en liten men härlig promenad i stan med sötaste Vanja. Innan jag tog tåget tillbaka hem.

Tisdag eftermiddag:

Blev en liten tur till Väla och IKEA. Tog en sväng inne på Väla och det blev en sen lunch med Mr M. Därefter körde vi bort till IKEA´s (skäms lite över att jag tog bilen) parkering och tog ett varv där inne. Gäspade mig dock igenom hela byggnaden och tog ett antal pauser för att prova på soffor, sängar och kuddar. Riktigt skönt!
Vi avslutade eftermiddagen på Espresso House. Mr M tog en Chai vilket jag var inte orkade. Lite avis dock.

Tisdag kväll:
På tiden att tömma tvättkorg och få lite rena kläder. Passade även på att byta sängkläder. Längtar riktigt mycket till att krypa ner under täcket.
Gjorde en paus i pluggandet och tvättandet och åkte till gymmet för att träna lite kondition. Jag blev riktigt trött och kände absolut inte för att åka hem och ta tag i tvätten.
Nu ligger allt viket på sängen och jag pratar med sötnöten Anna. Så snart blir det bums i säng så jag orkar med både skola och gymmet imorn.


En dröm blir verklighet

Nu har vardagen kommit igång på allvar igen.

Detta året har mycket att erbjuda och jag ser verkligen fram emot vad som kommer att ske detta året.

Bara nu under våren kommer jag ha fullt upp då jag har skola, praktik och jobb som ska pusslas in. Där i mellan ska jag även få in lite fritid. Så ja, våren kommer bli fylld med äventyr och stress men det är precis det som jag gillar mest.

 

Detta året ska jag verkligen ge 100% på att förverkliga mina drömmar och kanske boka in min livs resa. Just resan handlar mest om pengar i nu läget. För jag vill verkligen få uppleva den övriga världen och kanske inte bara Europa. Så det ser jag riktigt fram emot att få göra.

Det ska bli riktigt kul att få börja jobb med i vår och det är inte vilket jobb som helst utan ännu ett steg närmare min dröm. Jag är riktigt glad över att jag har fått ett arbete som hänger ihop med min utbildning. Det gör det lite mer spännande och en roligare utmaning.

 

Nu får det räcka för ikväll. Ögonen hänger och snart har jag väll pannan på tagentbordet. Tror att min kropp vill säga åt mig att dra täcket över huvudet och få några timmars sömn innan klockan ringer imorn.

Sov gott, sötnosar!!! <3

 



Till dig, "farfar"


När dina steg har tystnat
Finns ändå ekot kvar
När dina ögon slocknat
vi alla minnen har
Vi spar dem i vårt hjärta
Tar fram dem då och då
Så kommer du för alltid
Att vara här ändå.




Allt gick så plötsligt och det blev en chock.
Jag hann inte säga farväl eller tacka dig för allt
du gjort.

Du var den "farfar" som jag aldrig haft.
Du skojade, retades och gjorde allt som en farfar gör.
Du har en plats i mitt hjärta och minnen som aldrig dör.
Jag saknar dig.



Trevlig överraskning :)

Jag känner mig en aning bortskämd.

Jag tycker det är riktigt kul att laga mat men inte själv och absolut inte hemma i mitt kök. Glatt överraskad blev jag i fredags när jag fick besök som genaste ställde sig i köket. Ett extra plus var att denna person hade handlat med sig all mat som behövdes för denna rätt. Självklart ville jag hjälpa till men kände mig mest i vägen. Så det slutade med att jag gjorde lite annat under tiden och sen var jag snäll och tog all disk.

Det är inte ofta som någon kommer hem till mig och börjar laga en god middag i mitt lilla kök. Jag kände mig lite bortskämd över att få en sådan trevlig överraskning. Jag säger absolut inte nej till flera sådana överraskningar ;)

Jag känner mig oftast så dum när jag blir bjuden på något och jag inte har bidragit med något. Som tur va hade jag varit och hyrt "Bröderna Karlsson" innan. En rolig och sjuk film men den höll mig vaken och jag nästan skämdes så dum den var ibland.


Nu ska jag lägga denna underbara helg bakom mig och blicka fram emot nästa veckas händelser. Har en mindre tråkig händelse som väntar tyvärr.

Sov riktigt gott mina härliga läsare så hörs vi imorn. Antingen under dagen eller efter mitt Indoorwalking pass. Visst jag, packa väskan.
GOD NATT <3

Äntligen!!

Har kommit igång med träningen igen och har gjort några riktigt bra och jobbiga pass. Jag är mer taggad nu än innan till att bege mig till gymmet och köra båda pass och styrka.
Innan sommaren ska jag ha nått mitt mål och det ska bli skönt att gå runt på stranden utan att behöva gömma sig under en handduk.

Nu ska jag mysa ner i soffan och kolla CSI.

25 år i livet


Det har skålats i Champagne (läs mousserande vin) och ätits gott hela dagen.  Nu har jag skålat och blivit firad 3 gånger och än är det inte slut. På lördag blir det middag och party med mina underbara vänner, Nya som gamla och det kommer blir riktigt skoj.

Jag har både fått bra och fina presenter. Några av presenterna kommer att gå till en otrolig upplevelse och äventyr inom en snar framtid. Det kommer bli en resa som jag sent kommer att glömma och alltid kommer förknippa med 2011.
Nu ska jag göra mitt 25 år i livet till ett helt otroligt år med många nya utmaningar och bekantskaper.

Dagen har jag firat med en förmiddag i skolan. Sen eftermiddagen med min härliga familj. Den avslutades med en god middag och några glas vin.
Det har kanske blivit lite för mycket av det goda idag men ibland får man offra sig för att ha det gott några dagar.


Födelsedags fika på Waynes

En resa tack

Drömmer mig bort till olika länder. Det finns så många länder och platser som jag vill uppleva och besöka. Så därför funderara jag på om jag ska spara ihop till en lite längre resa. Är lite trött på att åka på charter resor och vill nu göra något annat. Varför inte resa runt bland olika länder? Jag får nog titta lite närmare på detta. Ville ju få uppleva ännu en dröm.

Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda inför min 25 årsdag.

Nyår 2010/2011

Det var ett tag sen jag skrev och jag har hunnit med både julen och nyår. Det har hänt en del saker både bra och dåliga men det är ju så livet är tyvärr.

Min jul var helt underbar. Mamma var ledig hela julen och julafton var riktigt mysig. Tyvärr var det sista julen som jag fick fira med en väldigt speciell person men jag är så glad att jag fick göra det.
Jag är riktigt nöjd över 2010;s julfirande och lika nöjd med mina fina julklappar.



Nyår är alltid en fasa för mig. Antingen är jag riktigt sjuk eller har jag inget att göra. Det är så tråkigt att mitt nyårsfirandet inte blir som jag vill.
Nyår 2009/2010 var super mysig. Jag och Anna firade den tillsammans och lagade riktigt god 3-rätters meny.
Nyår 2010/2011 Var riktigt galen och skoj. Undrar fortfarande vad hände? Som tur är säger bilder en del men inte allt (vilket jag tror är bra).

Flirta in mig hos en gammal "hockey" vän där det bjöds på både god mat och farlig snaps. på grund av mitt fina uppdrag som jag hade fått så blev det lite för många skålar och alldeles för mycket dricka. Vi skrattade, pratade, hmm... fulade oss och hade riktigt skoj.



Som vanligt när jag festar med Becks så blir det helt galet. Vi har båda minnesluckor och undrar båda fortfarande vad som hände. Tyvärr verkar alla andra veta vad som hände förutom vi. Men av våra och andra bilder att bedöma hade vi riktigt skoj.












Det blev mycket pussan des och kramar. Fast det är ju inte så ofta vi firar nyår så det är helt tillåtet. Lite kärlek på nyår är aldrig fel. Speciel lt inte kompis kärlek.

 

 

 

 

Så för att avsluta deta inlägg på ett bra sätt hoppas jag att du fick ett bra slut på 2010 och är redo för 2011´s äventyr och utmaningar. För det är iaf jag.

 

 

 

 

 

 


Ingen lust

Anledningen till mitt dåliga bloggande har helt enkelt varit att jag inte har haft någon större lust att blogga.
Fast en del ändringar så rullar livet på precis som det ska. Nu är det ett nytt år vilket innebär nya möjligheter, nya utmaningar och nya bekantskaper.
Tänker inte skriva så mycket nu utan göra en längre och bättre uppdatering under dagen (hoppas jag)

RSS 2.0