I♥shoes

Precis i slutet av 2009 så fynda jag ett par skor på Nelly. Jag var lite tveksam om jag skulle köpa dem som att klckan var 11 cm och jag har aldrig haft så höga. Men sen tänkte jag: 99:- är inget och kan jag inte gå i dem kan de ju stå på skohyllan och bara se fina ut.

Jag ångrar inte mitt köp. Jag älskar mina 11 cm höga skor. Nu ska jag bara lära mig gå i dem riktigt snyggt med.


En dag i Snö kaoset

Nu pratar vi verkligen snökaos. Vägar är avstängda, lastbilar står på tvären och massor av snö på vägarna så att plogbilen inte hinner ploga bort allt förrän det kommer nytt.
Med andra ord är det inte så smart att ge sig ut på vägarna. Fast måste man så måste man men ta det lugnt.

Har fikat med sötaste Susse Tuss idag. har inte träffat henne sen i fredags och vi har knappt inte pratat heller. Så det var väldigt trevligt att träffas igen. På väg hem från fiket lekte vi "Snötanter" och fnittrade som vanligt.


Klara färdiga gå!


Vi var beredda på att förvandlas till "snötanter"


-Kommer det någon bil från höger?

Jag ser nämligen inte.

Snöigt

Så här mycket ser jag ut från mitt fönster... och det blir bara värre.


Beyoncé - Halo


Hope for Haiti

Det är väl ingen som har kunnat undgå den stora jordbävning som mäte 7,0 på Richterskalan på Haiti. Flera tusentals männsiskor har dött och döds siffran fortsätter att öka. Det ligger människor på gatorna och doften av döda människor är fruktansvärd.

I natt hölls det en direktsänd välgörenhetsgala av intiativ från George Clooney och Wyclef Jean tillsammans med andra kända ansikte en insamling Hope For Haiti. Världsstjärnor sjöng för de drabbade och samlade in pengar för att hjälpa offrena på Haiti.
Galan sändes i natt mellan 2-4 på tv4, kanal 5 och MTV. Ni som missade galan kan även se den idag på tv3 och SVT. Det var enormt mycket kärlek och man blev riktigt rörd.

Själv har jag gett en liten summa till de drabbade på Haiti och det tycker jag äåven du ska göra. En liten summa är bättre än inget och det kan göra en en del för människorna på Haiti.






Bilder från SVT

Bak och mys

Denna veckan har spenderats mesta dels tillsammans med familjen Magnusson. När jag inte umgåtts med dem har jag haft dem i tankarna och oroat mig för André. Jag hoppas verkligen att han blir bra snart. Har följ André sen han var liten så självklart har vi en speciell relation.

André, Lisette och Mathilda spelar spel på datorn.

André var lite sugen på Scones så
jag och Sanna slängde snabbt ihop en deg.
På vårt eget lilla vis då men, kul hade vi.

Susse & Anton♥

Ikväll har jag umgåtts med sötaste Susse Tuss och härliga Anton. Vi drack ett glas vin och gick senare till pizzerian för att äta. Det blev en del bus med Anton så klart och lite "tjej snack". Jag trivs så bra i deras sällskap. Både Anton och Susse Tuss är så underbara. Är lyckligt lottad som får ha dessa 2 underbara människorna i mitt liv.


Mor och son dansar "bus dansen" inne på Jannis.
De är så söta tillsammans.




Goaste André

Tycker så synd om min lille ängel André. Han är ofta sjuk och i natt var det dax igen. Andreas är ute och Sanna är ensam hemma med barnen. Så jag åkte hem till dem så att de andra två slapp att vara ensamma.

 

Nu är André hemma igen. Vi har kramats lite och han berätta hur mycket han tycker om och saknar mig. Man blir så rörd när man får höra sånt från en 5-åring. Han har en plats i mitt hjärta.


gym kort inhandlat

Nu har jag äntligen varit ner på gymmet och köpte mig ett träningskort på 3 månader. Det känns väldigt bra att komma igång med träningen igen. Speciellt nu när jag är sjukskriven är det viktigt att jag rör på mig säger läkaren. Så igår hade jag mitt första tränings pass på evigheter. Tänkte att jag kanske skulle börjat lugnt och sen arbeta mig uppåt men så blev det inte.
Tränade riktigt hårt och jag kan erkänna att det kändes imorse när jag vaknade. Fast envis som jag är tvingade jag mig ner till gymmet trots den jobbiga träningsvärken. Detta kommer säkert innebära att morgondagen kommer bli ännu värre men om jag hinner imorn ska jag träna då med.

Har hittat den perfekta motivationen för mig så jag hoppas verkligen att den funkar. Man vill självklart vara i form till beach 2010.

Emma

Hittade denna bilden idag när jag kollade igenom lite fotografier från den gamla goda tiden. Kommer ihåg den dagen jag fick hem henne. Jag lät ingen annan röra henne. Det var bara min hund. Hon fick sova i min säng. Haha den lilla sötnosen hade huvudet på kudden och sen täcke upp till halsen.

Visste är det konstigt att man kan få ett sånt starkt band för en levande varelse på 4 ben.

Saknar verkligen min lilla Gemma.

Vi hade många bra och roliga år tillsammans


24 år och fest

(Inlägget nedanför hänger ihop med detta)

Igår hade jag min 24-års "fest" med kompisarna. Som att jag har en sån lite lägenhet var Susse Tuss snäll och lät mig ha "festen" hemma hos henne. Tjejerna kom klockan 19 då vi skålade med lite "skumpa" och Susse Tuss höll ett fint tal innan vi satte oss ner och mumsade i oss smörgås tårtan som jag hade gjort.
Under matens gång lekte vi en rolig lek som ni kan se resultatet på i inlägget under.

Kvällen fortsatte med dans, singstar, vin drickande och massor av skratt. Även Tobbe, Tommy, Kim, Linda och Jimmy gjorde oss sällskap under kvällens gång.
Vi festade långt in på natten. Tror inte jag var hemma förrän närmare halv 4 men somnade inte förrän efter 5. Vaknade igen vid halv 8. Så mycket sömn har det inte blivit här.


Jag, Tobbe, Susse Tuss, Anna och en skymt av Pillie dillie.
Inte så enkelt att ta kort på 5 stycken när man själv är en av de 5.




Pillie dillie kör en lapdance för Susse Tuss.
Anna blev ltie avundsjuk och ville inte vara sämre.
Själv låg jag dubbel vikt i soffan och skrattade.




Självklart blir det alltid en massa dans när vi är igång.


Linda S har 6 veckor kvar innan den lille kommer till världen.
Jag fick lov och känna på magen, pratade med den lille och inväntade en sprak.
"Skrutten" var nog lite blyg för han ville absolut inte sparka när jag kände på magen.

JAG VILL PASSA PÅ ATT TACKA ALLA FÖR EN OTROLIGT ROLIG KVÄLL!

En vanlig dag på Infan

Anna, Susse, Linda och Pernilla var ute och tittade på Morgan. Det var någon som hjärtade honom. När han gick och handlade köpte han en barnstol för att sedan sitta i den och svinga med sin midjepinne.
Kameran var i högst hugg och denna händelsen dokumenterades.

Senare på kväll kom midjepinnen till användning då det var dax för sex! För att lyckas med detta krävdes det en vodkaflaska och de bestämde sig senare för att åka till Medelhavet. De tog på sig "mys pys" kläder och en gardin för att göra det riktigt skönt.

Hon tog tog sitt armband och band fast henne med det. Plötsligt ringde det på dörren det på dörren... då kom den berömda personen med sina fina pumps. Personen hade även en blomma någonstans på kropppen.
När Pilla hade däckat med en blomma mellan... tar Anna, Susse och Linda ett crazy picture, med tungan.

Sen skulle de spela fotboll.
Den hemliga gästen kom ut från toaletten med en isskrapa och tjatade om att de måste vara nakna till nästa afterski.
Det låter som en bra idé mina kära systrar men, vi måste ha någon kul kille med från Halmstad.  Vad sägs om Basshunter?
Tjejerna sjöng "Boten Anna" hela kvällen i skidbacken. Ända till de fick publik av 10 vrål heta killar!

De gav varandra en puss och släckte lampan.
Plötsligt kände hon något kaktusliknande sak smekt mot sitt innanlår. Hon stönade och hällde sin White Russian över sig och han slickade gladerligen upp det.

Efter detta var det tid för lite motion i form av brännboll men, eftersom det inte fanns något att slå med fick det bli någons dildo. Trots att det fanns ett gäng snoppar så vägrade killarna att ställa upp med dem.
Tjejerna blev lite ilskna och bestämde sig för att pimpla vin!

De skulle hålla på till lördag klockan 24 innan de gick till sängs.

Dolmen hängde och hon dissar... hon går vidare och hittar några riktiga snyggingar och detta resulterade i gruppsex men, det slutade riktgit illa med en lavin. När snön hade lagt sig tog de på sig sina pumps och började smeka varandra.
Vodka flaskan hade de bredvid sig när de onanerade. Porr på hög nivå... Det övergick snabbt till S&M och efter allt låg de i sängen och skrattade och efter ett tag var det på det igen.

SLUT!!


Bio grand

Som ni kan läsa i förra inlägget var jag och så Avatar på vår Bio Grand här i min lilla by.
Vår biograf är ganska så mysig. Stor men mysig. Den är K-märkt så de får inte lova att göra om den till en modern biosalong. Stolarna är hård och obekväma, taket är lite fukt skadat men, vaddå. Det är en biograf, den är gammal och man får en känsla från förr.

Bild hämtad här

Avatar

En film som jag verkligen kan rekommendera er läsare att se är Avatar. Den var inte alls vad jag hade förväntat mig. Den var riktigt bra och jag funderar på om man kanske skulle se den i 3D med.

Har ni inte sett den - Se den!

Lovar att ni kommer inte ångra er.



Undra om jag vågar?

Klockan tickar och jag har inte kommit någonstans. Sitter helt osminkad framför datorn med ett glas "Apfel Schorle". På tvn kan jag nu hör Fåfänga till förbannelse en dokumentär på TV4. Fast just nu intresserar den mig inte. Jag sitter istället och letar upp en tatuering som jag ska ha på handleden. Har sagt så länge nu att jag vill tatuera mig så det är dax att sluta säga det och göra det istället.

 

Har tänkt fram och tillbaka vad jag vill ha men inte riktigt fastnat för något speciellt. Ska jag ha en text eller en symbol? Nu har jag förhoppningsvis bestämt mig och det blir antagligen ett Kinesiskt tecken. Första gången jag sa att jag ville ha en tatuering så ville jag ha ett kinesiskt tecken. Nu ska jag bara bestämma mig för vilket jag ska.

Alltid så svårt!

 

Ängel

Gruppens clown

Vad kan jag säga om denna lilla clown?
Låter bilden tala för sig själv.


Jul, nyår och 24 år avklarat

Oj det var riktigt länge seddan jag bloggande "riktigt". Efter lite tjat från min kära vän Susse hade jag nu tänkt börja blogga lite smått igen.

Jag har hunnit med en mysig jul, fira in ett nytt år med söta Anna och fyllt 24 år (vilket jag gör idag). Dessa högtidliga helger har varit tuffa men, jag har fått tillbringa dem tillsammans med nära och kära vilket jag uppskattar väldigt högt.

Vi hade vår traditionella Lille julafton. Detta året var det även 3 nya som anslöt sig till vår årliga tradion. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt och trevligt sällskap. Som vanligt blev det en hel del korv på vår grill av olika sorter. Denna tradition har hållit i sig i några år nu och förhoppningsvis kommer det bli många år här framöver.
Självaste Julafton blev lite annorlunda än vanligt. Mamma jobbade kvällen så det blev en tidig jul brunch tillsammans med Rogge och Anna-Karin innan mamma gick till jobbet. Vid 15-tiden (lagom till Kalle) gick pappa och jag och tomtade på mammas jobb. Så i år missade vi Kalle. Sen åkte vi hem fikade och spelade monopol med "farbror" Ture. Vi åt god julmat innan vi fortsatte spela monopol. När mamma kom hem delade vi ut julklappar och fortsätte mysa innan sängen kallade.
Det var en annorlunda jul men, väldigt mysig.

 

Nyår spenderade jag tillsammans med sötaste Anna. Hände tyvärr inte så mycket den dagen så jag och Anna bestämde oss för att göra 3-rätters middag och ha en mysig kväll. Anna fixade förrätt och varmrätt, jag fixade efterrätt och tilltugg under kvällen. Det dracks vin, skålades, dansades, sjöng och vi skålade in 12-slaget tillsammans. Jag började det nya året som jag avslutade det gamla och spenderade ytterligare ett par timmar med Anna. Då fick jag "fnatt" och började skratt åt tv-tablån. Anna var inte sen med att följa med i skrattandet.

Det var verkligen ett trevligt och underbart nyårs firande. Vilket var väldigt länge sedan jag hade. Ett plus för kvällen var att jag hann även få hem min älskade nyårs klänning och jag kan inte säga mer än WOW!

 

 

Då var man ett år äldre. Har firat min födelsedag med släkten och några vänner denna helg. Igår kom min moster, gudfar, bror, svägerska, Susse, Anton och självklart mina föräldrar. Det bjöds på snittar, skumpa, fläskfillé med mozzarella, potatis och paprika sås.  Vi hoppade över efterrätten och bjöd på kaffe och tårta istället. Denna kvällen bjöd på ett roligt sällskap och fina presenter. Idag är det den stora dagen för mig. Jag har blivit ett år äldre vilket mina kusiner snällt har berättat för mig. Idag blev det en smarrig frukost hemma hos mina föräldrar och ännu fler presenter. På eftermiddag kom Anna och Ture på besök och det blev mera tårta och kakor.

Nu avslutar jag min kväll med ett glas vin och Johan Falk på tv. Jag har haft en underbar dag och kommer somna med ett stort leende på läpparna. Tack för att ni gjorde denna dagen till en underbar dag.


RSS 2.0