2008 blir 2009

Idag är det nyårsafton och jag har som alla andra nyår feber och är inte alls bra. Väldigt trist. Jag har en ny klänning och pumps inköpta enbart för denna dagen. Som det ser ut nu så är det inte alls lockande att hoppa in i duschen. Fast nu har jag ju inhandlat allt inför denna dagen och lovat nicke att jag ska komma så nu får jag gå men, vet inte hur länge jag stannar det får tiden och hur kul jag har utvisa.

Idag hade jag tänkt att skriva lite om 2008 och planerna för 2009 men, vet inte riktigt om jag orkar
2008 har varit ett händelerikt år för mig. Har hänt mycket positivt och lite negativa saker som man ska ta sig igenom.

Jag började året med att flytta tillbaka ner till Skåne där jag inte stannade mer än 3 månader innan miit stora men kan inte så långa äventyr började - Düsseldorf. I Düsseldorf kände jag mig som hemma. Träffade en väldigt trevlig tjej från Finland som jag umgicks relativt mycket med. Lärde mig en hel del om landet Tyskland, språket och kulturen. Jag lärde mig mycket av familjen jag bodde hos och lilla Oscar. Trots allt positivt som hände nere i Tyskland fick jag ett fåtal gånger hemlängtan. Som den gången jag skulle till min kusin och körde helt vilse då ville jag verkligen hem till lilla Sverige där det inte alls är lika svårt att köra vilse. Det jobbigaste som inträffade nere i Tyskland var nog när jag fick beskedet om min vän som dött i en arbetsplats olycka. Då kände jag att jag verkligen var på fel plats och bara ville hem. Hem till vänner och familjen för att gå igenom det som hänt och sörja tillsammans med dem. I mitt lilla äventyr fick jag utan planerat åka hem för att gå på begravning. Det var riktigt jobbigt men, det var skönt att få komma hem och träffa familjen och vännerna. Fast tårarna rann kännde jag en lättnad över att vara hemma.
Efter mitt korta Sverige besök gick tiden nere i Tyskland väldigt snabbt och jag hann med mycket. Ha föräldrar på besök, se Köln dom, gå på choklad museet, Japansk festival (som var väldigt mäktig) och en vin blomster fest. Det var tufft att lämna Tyskland men, jag lämnde landet med ett hopp att jag skulle ner där igen efter sommaren och en helt ny bild på tyskarna och Tyskland.

Sommaren spenderade jag i Sverige och ja det var det bästa sommaren på länge. Mycket som hände. Umgicks med underbara människor och hade väldigt skoj. Jobbade på dagarna och festade för det mesta på kvällarna men, som en kille från Polen sa: " Ni måste leva normalt liv" haha jag gilalde den kommentaren. Det bästa var att den blev sagt en sen söndags kväll. Sen har vi ju även fishy fishy och det måste man bara uppleva för att förstå. Eller hur Susse!?

I början av September flyttade jag till min lilla etta i Ljungbyhed så tyvärr blev det ingen flytta ner till Tyskland igen. Kanske ett beslut som jag både ångrar och fattade rätt. Trots att mitt humör har varit som det har varit och jag ibland har varit långt nere i min deprission och har känt för att packat min väska är jag kvar i Sverige och jag trivs men, en längre utlandsvistelse lockar fortfarande.

Nu är det inte många timmar kvar till vi ska hurra in det nya året och med det väntar ny mål och nya äventyr.

Nu den 7 januari väntar Komvux med lite deltids studier. Ska även ta och göra Högskole provet. 2009 ska jag även försöka hinna med ett besök ner till Düsseldorf och en sol semester. Så våren 2009 blir spännande och plugg och sommaren väntar nya äventyr. På hösten hoppas jag att jag har kommit in på högskolan annars har jag förhoppningvis hittat på något nytt och spännande äventyr tillsammans med vänner eller vem vet kanske gör något själv med.

Något nyårs löfte har jag faktiskt inte i år. Blir aldrig att man håller det ändå så kanske blir mitt nyårs löfte att inte lova mig själv för mycket.

Gott nytt år på er alla och jag hoppas ni får en trevlig kväll och natt och att 2009 blir ett år fyllt med spännade och vilda äventyr.

Näst sista dagen 2008

Näst sista dagen kvar på året och allt är nästan inhandlat inför nyår. Fattas lite men, outfiten är klar, platsen är klar och sällskapet är klart  det är bara champangen och lite dricka som fattas. Vet inte riktigt hur jag ska köpa det. För om 1 timme börjar jag jobba så hinner inte sticka in nu och imorn vill jag inte sticka in. För mycket folk. Fast det brukar lösa sig det gör det alltid.

Köpte mina svart pumps igår på Väla när jag var där med Nicke. Alltid bra att ha en kille med sig när man shoppar skor haha. Eller inte. De jag har spanat in ett tag nu fanns inte i min storlek så det blev ett annat par med väldigt höga klackar. Får se hur det går brukar ju inte gå i så höga skor men, blir nog bra. Kommer att ha riktigt ont i fötterna på torsdag iaf.

Idag ska jag jobba iaf mellan 13:30-21:30 hoppas det blir en relativt lugn kväll. Fast det ska amn aldrig känna man vet aldrig hur det blir på mitt jobb. Sen ska jag hem och duscha och efter det slänga mig på soffan med en stor kopp thé och kolla film. Det positiva med att jobba idag är att efter 18 är det stor helg vilket innebär att jag får dubbelt betalt. Väldigt bra.
Ska jobba så mycket jag kan nu när jag både ska börja plugga och vill ut och resa 2009.

Nej nu måste jag göra mig i ordning för jobb. Tror inte vi hörs mer idag men, imorn ska jag skriva det sista inlägget för detta året.

uppdatering julen

Julhelgen är över och det är de sista dagarna på detta året. Anledningen till at jag inte har bloggat har varit många men, jobb, tid och ork är väll en del av dem. Fast ni ska få lite uppdatering från de senaste dagarna.

Lille julafton var trevlig. Hade lite svårt med att vara hemma när det var så många kände mig lite instängd men, det gick ju bra. Var inte hemma så länge. Tänkte bara på hur skönt det var att komma hem och sen visste jag att N skulle komma lite senare. Mätt blev jag iaf efter vår grillning och som vanligt var det  många olika sorters av korv.

Julafton var stressig. Efter en natt med väldigt lite sömn var jag uppe i tid för att hinna hem till julaftons frukost med familjen. Alla sov när jag kom hem, Traditions mässigt så gick jag och pappa för att kolla på tomte ritten. Saknade dock Ida som skulle var med i år. Självklart blev det Kalle med och mamma hann med hem till det började. Stackars syster som låg i hög feber och mådde inte alls bra men, hon verkligen försökte. Väldigt starkt av henne jag hade ju hade aldrig orkat. Sen blev det julmat. Jag var inte alls sugen på någon julmat som helst detta året. Tog lite iaf och blev så fruktansvärt trött. Så efter att tomten hade varit på besök och alla mina klappar (som jag är mer än nöjd med) var öppnade körde jag hem och kröp upp och la mig.

Juldagen var det jobb från 7-14. Efter en tidig kväll var jag fortfarande helt slut dagen efter och huvudet hängde inte riktigt med på jobbet. Så den dagen hände det inte så mycket, Var i ängelholm en sväng.

Annandagen var det shopping som gällde eller egentligen var det klippning för mig men, passade på att kolla lite på mellandagsrean med Tobbe som gärna hängde med. Hittade faktiskt något fynd på rean - ett linne som kommer bli så snyggt till sommaren. Attans med folk där var och trångt klara inte riktigt av det ännu.

Resterande utav dagarna har det varit jobb och träffa med N. Idag var vi och inhandladet lite till nyår. Han kostym och jag pumps.. Vill ju så gärna ha ett par svarta pumps och nu har jag det.

Ska vara lite taskig och berätta mer om vad som händer på nyår, mitt nyårs löfte och lite annat smått och gott på onsdag. Ha det så bra

Lille jul

För varje år som vi har vår årliga tradition ökar mängden och sorterna av korv. Detta året var inget undantag. Min svåger hade köpt med sig olika sorter av korv från en Saluhall i Stockholm. Det var väldigt gott samt att mammas potatismos tackar man inte nej till. Det blev även efterrätt men, efter den kände jag att jag ville åka hem. Kände redan innan att denna kvällen skulle bli jobbig. Tyvärr blev det inga bilder för jag hade ingen större lust att ta några. Det är alltid herrarna som står för grillningen ute i kylan medans vi kvinnor är inne i köket och bara går runt och fixar lite. I år hade pappa tänt facklor och massa ljus där ute sen har de även snapps, öl och tar även en och annan whiskey för att behålla värmen. Självklart blir det även ölkorv som tilltugg där ute hos dem.

Nu är jag äntligen hemma och har myst ner i soffan under filten med massa ljus tända. Ett Päron till farsa i Lax Vegas har precis börjat och i reklamen ska jag göra mig en stor kopp thé. Nicke kommer med så lite sällskap får man vilket aldrig är fel.

Den årliga traditionen

En snabb visit på Väla och Ikea sen hem och göra det sista julgodiset. Direkt upp till farbror Ture för att överlämna en liten julblomma som tack och nu äntligen hemma. Inte för att stressen har lagt sig riktigt ännu utan nu ska man göra sig iordning till den årliga traditionen - Korv grillning med familjen!

Vi har nog haft denna tradition i 6 år. Allt började med att min svåger tyckte att det blev för mycket julmat att äta julmat dagen innan med så vi började med att grilla korv med potatis mos till. Det är väldigt trevligt. Oftast är vi hela familjen med respektive ibland är vi till och med fler. Ett år var vi nog 15 personer. I år blir vi 11 och då är min svågers föräldrar också inbjudna. Jag kan nog erkänna hur mysigt jag än tycker det är så känns det väldigt jobbigt i år. Hade gärna sluppit men, nu har jag lovat mamma att jag ska komma så jag får nog snällt bita ihop. Blir nog inte så sent för sen ska jag hem och mysa i soffan med en stor kopp thé Mums. Har längtat efter det hela dagen.

Nu är naglarna röda och fina och jag ska göra mig iordning innan jag ska ta mig hem för vår årliga tradition. Lägger upp bilder lite senare ikväll eller imorn.

2 minuter med Martin

Gårdagen var helt underbar. Jag och mamma åkte till Familia för att inhandla de sista julklapparna. Vi skulle egnetligen till Väla men, efter att mamma berättat att Martin Stenmark skulle komma dit hade jag ingen som helst lust att åka till Väla. Så efter 4 timmars väntan på med Maxi, Familia och City Gross intog han till slut den lilla scenen.

Så fin han är och så trevlig. Han började med att sjunga O¨helga natt kanske inte de låtarna jag ville höra men, han sjöng inte ens en refräng innan han började sjunga sina egna låtar. Martin skämtade och helt plöstligt sprang han runt med både mikrofonen och stativet i publiken. Själv stod man och bara hoppades på att han kanske sprang förbi mig.
Redan hemma kände jag på mig att jag skulle ha kameran med så självklart gick den varm. Tog säkert 30 bilder och spelade in 2 filmer. Sen blev det autograf skrivning och självklart var jag där och skulle ha en autograf. Så nu har jag en skiva med Stenmark som inte är brände och med hans autograf på. Tror jag är lite nöjd eller vad tror du Nicke?







Även en tjej i publiken fick följa med upp på scean.

Jag gillar verkligen Martin Stenmark. Han sjöng sjumila kliv och jag älskar den låten och att få höra den live. Finns inga ord. Hoppas jag får se han flera gånger live för det vill jag väldigt gärna.

Fredagen sen lördag med

Jag var väldigt dålig på att uppdatera min blogg igår fast ärligt talat så fanns det inte så mycket tid.  Först jobbade jag från 7-14 sen snabbt hem och duscha innan jag och mamma skulle iväg till Väla och inhandla de sista julklapparna (trodde jag). Jag köpte 1 av 4 julklappar på listan. En julklapp till lilla Sofia. Jag hoppas hon gillar den.
 Själv fick jag en tidig julklapp. Ett par stövlar på Din Sko som jag har kollat in nu ett tag. Det började faktiskt redan förra året då min vän Lisa precis hade köpt ett par nya Stövlar på Din Sko och jag blev kär. Köpte dock inte dem men, jag hade turen på min sida och de fanns även i år. Så nu äntligen har jag dem på skohyllan bara redo att användas.
Tyvärr syns inte märket på framsidan men, de är verkligen såå fina och mina!



På kvällen väntade besök av min vän Nicke. Jag var verkligen trött när jag kom hem men, vi har bestämt så länge nu att vi ska ses men, har fått skjuta upp det ett antal gånger nu. Så fast tröttheten och röran fick jag en kort stunds vila framför tvn innan Nicke ringde och sa att han var här snart. En snabb städning och lite mer vardags motion ner från alla trappor möte jag upp han. Nicke vet hur beroende jag har blivit av The Sims så han var väldigt snäll och hade köpt The Sims IKEA. Jag blev verkligen super glad. Hoppas bara inte att spelet var för dyrt. Jag uppskattade verkligen julklappen! Sen blev det film och massa popcorn ätande. Mums. Nicke har lite bättre minne än vad jag har och kommer ihåg hur tokig jag var i JAPP! Så snälla Nicke hade köpt med sig det med. Det var en vädligt trevlig kväll.


Lördagen har det varit jobb från 7-15:30 sen körde jag hem och byttade om samt dammsög och torkade golven i lägenheten innan jag körde hem till mamma och pappa på middag. Mamma hade gjort fläskfile (min önskan) med stekt potatis, morötter och en massa champinjoner. Gottis. Vi klädde även granen och så busade jag med Wilma och Skrållan. Haha Skrållan fick på sig Wilmas röda täcke som hon sak ha när hon är ute och går och tomte luvan som jag köpte till Emma för ett antal år sedan (Mest för skoj skull). Skrållan blev verkligen super söt- En liten tomte Nisse. Hade tyvärr glömt kameran hemma så fick ta kort med mobilen. Ska lägga in bilder på Både Hundarna och granen som blev väldigt fin.

Nu ska jag fortsätta kolla på Die hard 2 som är lite av en tradition nu vid jul. Ut är det världens storm så vad som än händer så stannar jag på hemma fronten. Ska man fixa lite popcorn tro?


Lite om torsdagen

Då var det snart helg igen och planerna inför helgen är inga märkvärdiga. Imorn blir det jobb till 14:00 sen på kvällen kommer Nikce på besök. Har inte träffat honom på skit länge. Så vi får se vad vi hittar på. Blir kanske en film och massa snack. Kan inte bli för sent. För på lördag är det jobb igen... 7-15:30 uppe på Strén. Har aldrig varit där så många timmar på en helg men, det blir nog bra till slut. Sen har jag inga fler tider förrän den 25 tror jag. Då ska jag som tur är jobba dagtid så jag kan ut och härja på kvällen.

Hur har denna dag annars varit?

Min förmiddag var sådär kan ju bero på att jag inte har sovit något vidare bra i natt. Har hostat och haft mig hela natten. Eftermiddagen var lite bättre iaf fram till 15:30 då jag hade ett besök hos kuratorn. Vilket jag tycker är väldigt jobbigt varje gång och denna gången var inget undantag. Jag hade tårar i ögonen när jag lämnade kuratorn och sätta mig i bilen för att köra hem kändes inte alls kul men, P ringde och fick mig på lite andra tankar. Fast ändån inte. Det kändes ändå bra att han ringde och jag tar till mig det han säger väldigt bra. För att få mig att erkänna att jag har fel och det han säger har han rätt i är väldigt stort.
Annars flyter kvällen på ganska bra tycker jag. Nu har jag fastnat framför Bonde söker... och borde skriva mitt CV och min meriter. Jag får ta det senare men, ändå väldigt snart. Känns viktigt att jag får något mer extra jobb för timmarna på hemmet blir allt färre och nu när jag ska börja plugga på halvtid behöver jag verkligen pengar. Ska köpa studie matrial samt att jag gärna vill ut på en resa nästa år. Vill så gärna till Grekland igen och självklart vill jag åka till London. Vet precis vem jag ska flörta med mig dit haha.
nej nu ska jag vara lite mindre aktiv

julklappar och besök av Simon

Varför stannar hela min värld när jag är nere. Inget tilltalar mig och har ingen lust till något alls. Fast idag bestämde jag för att sluta upp att stänga in mig och jag tog med mig pappa och började mina inhandlingen av julklapparna. Blev dock inte alla idag men, 2 är nog bättre än inget. Nu har man de svåraste kvar och det är till mina syskon. Vad köper man till dem? Någon som har några förslag?

Nu sitter jag och kollar på Bonde söker... medans jag väntar på att Simon ska dyka upp så vi kan äta lussbullar och dricka thé eller julmust. Det är alltid trevligt med lite besök och bara massa skit snack. Känns som jag behöver träffa lite vänner nu. Simon är en väldigt bra vän och vi har inte träffats på länge nu så ska bli kul att snacka genom de försvunna dagarna.

Skakig uppvaknade

Imorse blev det en väldigt skakig uppvaknade. Trodde jag drömde att hela lägenheten och huset skakade. Så reagerade inte så mycket på det och somna om. När jag lite senare under morgonen fick en fråga om det hade skakat mycket satte jag mig upp i sängen för att leta små missöden i lägenheten. Skadan var knappt märkbar.  Ett glas som hade gott sönder antagligen efter att det ramlat i golvet och där låg lite vatten från akvariumet på golvet. Förutom det var det inget annat som hade inträffat. Skalvet mätt upp till 4,5-5 på den dära skalan och det var ett av Sveriges kraftigaste skalv på över hundra år. Det var faktikst en häftig upplevelse men, jag är glad att det inte var kraftigare. Tänk på dem som får uppleva detta oftare än vart 100:e år. Samtidigt som jag tyckte det var lite häftigt var det lite obehagligt med. Jag visste inte riktigt vad det var och hur länge det skulle hålla på men, jag är glad att skadorna runt om i södra Sverige inte bli så stora.

Förutom det skakiga uppvaknade som jag fram till halv nio trodde var en dröm (fast det kändes lite för verklig för det.) har jag haft en tuff men, ändå väldigt lugn dag på jobbet. (Hur jag nu får ihop det). Fick även ringa till komvux i förmiddags och frågasätta dem om mina kurser som inte alls blev som min planer är. Fast efter ett tag löste det sig och samtalet jag fick på jobbet kändes bra så det slutade iaf relativt bra. Så det blev ytterligare en eller var det 2 kurser kommer knappt ihåg. Det blir säkert bra till slut.

Nu sitter jag och skriver blogg och timmarna bara försvinner. De senaste veckorna har jag inte kommit i säng förrän efter 2 och när jag väll har lagt mig kan jag ändå inte somna. Ligger och vrider mig och bara tänker på allt jobbiga i mitt liv. Vet att jag har lovat att jag ska ta en sömntablett och lägga mig i tid men, blir aldrig så. Det är säkert jag inte mår så bra nu och om jag inte gungar mig till sömns så gråter jag. Allt har känts så jobbigt den senaste tiden. Har inte velat göra så mycket. Har inte ens orkat blogga ännu mindre att lägga ner tid på min problem. Fast känns skönt att jag har 3 så underbara personer i mitt liv som får mig att tänka på så mycket annat. Love.

Nu ska jag lägga mig i sängen och spenderar några vakna timmar innan jag somnar.
Sov så gott där ute.


Eviga förkylning

Sitter och kollar på Bonde söker fru på tv 4 plus i väntan på att mobilen ska ringa fast har nog redan gett upp det. Näsan rinner fortfarande och denna förkylningen verkar inte släppa. Ännu en dag som jag fick ringa till jobbet och sjuka mig. Känns lite jobbigt att ringa och sjuka sig hela tiden. Har varit sjuk hela veckan och jag börjar bli väldigt trött på detta. Fast idag har ajag bestämt mig för att ligga hemma och gör så lite som möjligt. För jag kan ju erkänna att jag inte har vilat något alls denna veckan. Så om man ska vara ärlig får jag nog själv skylla mig att jag inte är frisk ännu. Fast än så länge har jag hållt mitt löfte om att bara vara hemma och vila men, dagen är inte slut ännu och man vet aldrig vad som händer.
Nu ska jag iaf ta och vila lite och fortsätta kolla på Bonde söker fru.

Fredagkväll och fokus på något annat än det vanliga

Ytterligare en fredag kväll är förbi och jag sitter hemma och är inte ute på några äventyr ikväll.  Efter en liten sväng om med Albert tände jag massa ljus och kröp ner under täcket i soffan. Ja där är jag än. Känner mig inte alls trött ikväll. Så med Biffy Clyros låt mashines i bakgrunden sitter jag nu och ska försöka få ner något bra här. Vet inte vad det är med mig men, ikväll har jag lämnat alla jobbiga tankar väldigt långt bort och jag vet faktiskt inte alls vad jag har tänkt på. Kanske har jag varit väldigt in i The Sims och ägnat alla mina tankar åt spelet eller så har jag kanske helt enkelt inte haft några ingående tankar ikväll.

När jag skriver här blickar jag tillbaka på förra fredag och vad jag gjorde då. Jag klagar inte på fredags kväll men, förra fredagen var bättre och både mysigare och trevligare. Förrutom denna datorn som jag snällt skulle ha med mig. Samtidigt som jag var tvungen till att ta med den så jag kunde visa bilderna som Simon tagit var det en väldigt dum idé men, gjort är gjort och jag hoppas verkligen inte att jag har förstört något nu.



Sanna berättade en sak för mig idag som hon sagt innan men, som jag kanske inte har tagit till mig innan. Hon har rätt och det vet jag ju om men, har ändå inte tagit det till mig lika mycket som nu. Vi är väldigt lika hon och jag så vi förstor varandra på ett sätt som ingen annan gör. Det hon sa fick mig att tänka och ja jag tror jag ska försöka ändra på det. Sen vart det leder och hur det går får vi se men, nu ska jag iaf börja tänka mer på det innan jag gör det som jag brukar. Börjar bli trött på att jag alltid går i samma fällor och låter mig själv luras ner i dem. Denna veckan har varit en sådan vecka. Jag har gått i fälla efter fälla men, nu ska jag säga stopp. Bara en sak med komvux. Jag blev väldigt glad att jag kom in men, nu när jag tänker efter så blev jag inte så glad. Varför läsa och lägga pengar på 3 kurser som inte ger det jag behöver? Hade jag fått den kursen som jag verkligen behöver hade det varit en annan sak men, nu fick jag inte den. Så även om jag läser dessa 2 ämnen så kan jag inte söka in till Högskolan till hösten och alla mina planer går i sönder.
Nu när jag äntligen har några planer så är det klart att jag vill fullfölja dem. Jag är väldigt inställd på att läsa på Högskolan till hösten. Så nu ska jag lyssna på det Sanna sa och sluta upp med allt krångel och bara göra det jag känner för. Sluta upp med att söka bekräftelse och bara göra som jag vill och vad jag känner för. Inte lyssna så mycket på andra utan följa min egen vilja och mina egna känslor. Kan inte tänka på alla andra längre eller vad de ska tycka om mig. Det är dax för mig att tänka lite på mig själv och göra det jag verkligen vill göra här i livet. Tänka efter vad det är som för mig att söka bekräftelse och varför jag mår som jag mår. Ta åt mig alla positiva saker man säger till mig och sluta skämmas för den jag är. Tänker inte acceptera mer skit nu.

Det finns 3 människor som har fått mig att inse vissa viktiga faktorer i mitt liv och jag skattar mig lycklig att jag har möjligheten att få ha dem som vänner. Jessika är en pärla! Trots att vi inte varandra och har bara träffats 1 gång på tåget så pratar vi varje dag om allt. Det känns verkligen bra. Jag hoppas vi träffas snart igen så vi kan snacka och bara ha roligt igen.
De andra två är även dem speciella 1 är en kär gammal vän som jag inte ens behöver träffa för att hon ska förstå vad som är fel - Sanna. Den andra personen håller vi hemlig ett tag till men, denna personen är med vädligt speceill på sitt sätt. Tror att mitt självförtroende ökade lite sen jag träffade denna person.
Som sagt är jag väldigt glad att jag har fått chansen att lära känna dessa 3.

Kurator och en liten pepparkaksgubbe

SUCK - Är fortfarande sjuk känns som det aldrig vill försvinna, Har ringt och sagt att jag inte kan jobba imorn. Gå ju inte blir trött bara jag dammsugar lägenheten. Sen ringde Jörgen och sa att lilla Sofia med var sjuk. Väldigt tråkigt får jag inte träffa henne imorn men, samtidigt bra som att jag heller inte är så frisk.

Idag har jag varit hos Kuratorn. Ska vara där minst 1 gång i veckan och idag kände jag verkligen att jag behövde gå dit. Dert värsta jag vet är när någon frågar en fråga som man inte vet svaret til lsen frågar dem men, varför tror du det är så? hallå jag vet inte varför det är så. Jag vet inte så sluta fråga. Blev riktigt arg där inne idag och kände att jag bara ville gå därifrån men, ändå satt jag kvar fast jag inte alls kände för det. På vägen hem var jag väldigt nedstämd. Har haft så otroligt mycket att tänka på denna veckan och värre blev det på vägen hem. Jag har gjort mycket som jag kunde gjort annorlund men, tyvärr kan jag inte vrida tillbaka klockan hur mycket jag än vill. Vill vrida tillbaka klockan en hel vecka och få göra om denna veckan. Hur kunde det bli så?
Tankarna som surrade runt i huvudet igår var väldigt jobbiga och känslan att ångra något var väldigt stark. Vet inte varför jag inte mår så bra denna veckan. Jag sover väldigt dåligt och ibland gråter jag mig till sömns. Vad händer varför nu? Jag börjar bli rädd för mig själv. Trots mitt jobbiga samtal hos kuratorn och alla tankar beslutade jag att gå och kolla på lill killen som var pepparkaksgubbe i Värdshusets Lucia tåg.

Han var så söt. Med lätt bruna kinder och den stora hatten gick han där med ett leende som jag aldrig kommer tröttna på. Han är såå söt och när han såg att jag fotograferade han - Hej Linda! haha hur gulligt som helst. Han var väldigt glad idag min lilla kille. Tjejen och han var tillsammans igen och sprang runt och pussade varandra. Haha det är verkligen såå söta att se på när de pussas. För 1 ½ timmes stund glömde jag bort mina egna problem och bara kollade på barnen. ida, Mathilda och Ida känner mig så bra vet när jag inte mår bra och är ledsen och fick massor av kramar av dem hela kvällen. Jag kan inget annat än älska dem. Jag tror de känner på sig att jag inte trivs och är rädda att jag ska flytta igen. De blir såå ledsna när jag gör det. När jag flyttade ner till Tyskland vill André inte ens prata med mig och Mathilda bara grät när vi pratade i telefon och Ida hade sitt sätt. Usch det var jobbigt.



Nu har det börjat snöa och jag ska vara osmart och gå ut och gå en runda måste det när jag har så många tankar annars får jag ingen sömn överhuvudtaget.





...

Jag orkar inte med. Är glad att jag har er 2

Samvete

Är inte alls på topp och kan inte ens skriva något här. Blir inget bra. Har dåligt samvete över mitt misstag i helgen. Fast det är glömt och förlåtet så känns det inte alls bra. Ångrar verkligen att jag gjorde som jag gjorde och får sota för det nu. Är verkligen ledsen för det. Vill ha ärligheten samtidigt som jag inte vet om jag klarar av den. Tror att sannningen är väldigt jobbig just nu. Allt är jobbigt. Vill mest av allt bara stänga in mig och inte ha kontakt med omvärlden. Eller vänta kanske har jag redan börjat så smått med det.
Nu ska iaf göra vid mig sen ska jag städa lite smått. Nu skiter jag i detta

Ansökningsbesked

Dagen började dåligt men, blev lite bättre framåt kvällen. När jag snällt gav en stor suck över reklam högen och upptäckte ett vit kuvert. Sucken blev högre till det att jag kollade på framsidan - KLIPPANS KOMUN. Det första som slog mig var - Är det mitt ansökningsbesked? JA det var det ju. Kom in på de kurser som jag hade sökt dock så uteblev det 3 kurser som där var för få sökande. Typiskt finns ju en kurs som jag verkligen måste ha. Får nog ringa till Syon och höra hur vi ska göra med det, Väldigt jobbigt om det inte går att få den som att det är en kurs jag verkligen MÅSTE ha. Hoppas bara att det går att lösa. Behöver verkligen ha den kursen för att få ut mitt slutbetyg. Kurserna som jag ska läsa nu är Matematik B, Religon kunskap B och Etik och livsfrågor. Så det blir nog bra. Ska även föröska ha prövning i Tyska. Läste ju det nere i Tyskland i 3 månader men, tyvärr fick jag inget papper på det och hade jag fått det hade det inte gått att ta med i mina betyg. Så det får bli en prövning i Tyska. Tror inte det blir så svårt faktikst. Sen vet jag inte hur jag ska göra med naturkunskap A. Jag har gjort alla lapar men, inte proven. På gymnasiet var det annat bakom att jag inte gjorde dem och i Halmstad hann jag inte. Hade fullt upp som det var. Så jag hoppas att Syon kan hitta någon lösning så jag får mitt slutbetyg och söka vidare till Högskolan.

Sjuk igen men, det är det värt.

Vaknade imorse och var riktigt förkyld, hade väldigt ont i halsen och febrig. Typiskt jag som precis hade blivit av med det. Fast samtidigt så är det mitt eget fel som att jag bestämde mig för att träffa honom när jag visste att han var sjuk men, det var det värt. Hade en kanon helg men, samtidigt har jag dåligt samvete över att jag var så dum. Jag hoppas bara att jag inte har förstört något nu. Han vet ju hur ledsen jag är över det. Förutom mitt snedsteg var helgen bra lite trist att behöva åka hem igår men, det var skönt att komma hem med.
Så på hemma plan blev det julskyltning med pappa riktigt mysigt hade varit trevligt om man hade träffat några kompisar men men, Det var mysigt. Var nere och besökte Rogge på brandstationen med. Haha alltid lika spännande att kolla lite på brandbilarna satte mig dock inte i dem. Den chansen kommer säkert flera gånger och tyvärr glömde jag kameran hemma så inga bilder blev det heller inte. Har faktiskt varit dålig på att bilder på hela helgen. Fast så är det ibland. Sen hem och hade en diskussion med P. Känns som att allt blev bara fel sen jag kom hem och jag hoppas verkligen att jag kan ställa allt till rätta igen. Pratade även med Jessika haha. Vi träffades för en vecka sedan och kan snacka om allt typ känns det som. Väldigt trevligt har vi när vi snackar med. Ska försöka planera in en fika med henne snart.

Nu ska jag försöka att gå upp lite och sen åka hem till mamma som ska baka bulalr idag och det vill man absolut inte missa. Bloggar kanske lite mer ikväll. Ska snacka lite med P med ikväll hade jag tänkt

Härlig Morgon

God morgon världen!

En härlig morgon man kan nästan se solenstrålarna skina igenom molnen. Detta kommer nog bli en fin dag. Ska åk hemåt idag med. Ska bli skönt att komma hem hem men, samtidigt lite trist. Idag händer nog inte så mycket förutom det. Ska på julskyltning där hemma idag är det tänkt se om jag kanske träffar familjen M. Enlkigt traditionen ska jag och pappa ha vår middag ikväll som att mamma jobbar får se hur det går med det. Vi har varit lite slö på den fronten den senaste tiden. Får kanske bjuda hem han ikväll han har ju stått ute halva dagen med tanke på julskyltningen så säljer han lottor för LIF.
Nja så blir nog en lugn och skön söndag precis som vanligt.
Vad händer annars i veckan som kommer?
Ja än så länge ser veckan lugn ut. Torsdag har min sötnosar Lucia. Denna gången blir det på 3 ställen och inte 2. Vilket betyder att jag och Sanna får springa som 2 idioter igen. Inte hur jag vet hur detta ska gå till - 3 ställen usch vad trötta vi kommer att vara. På fredag väntar det jobb på Syrén 7-13 sen ska jag passa lilla Sofia mellan 17-21. Ska bli kul att passa henne var länge sedan jag träffade henne nu. Ska köpa med en liten present som att hon har fyllt 2 år. Hon är en stor flicka nu. Det roliga är att hon saknar mig. Hon vill fortfaraden att ajg hämtar henne på dagis fast Jörgen ska hämta. När Karin frågar henne vem som ska hämta henne på dagis svarar hon alltid Inda haha nej pappa ska hämta dig . nej Inda. Haha så söt hon är. Ja det var nog de ända planerna jag har den kommande veckan. Sen finns det så klart lite telefonsamtal som ska ringas. Komvux och försäkringskassan. Alla dess samtal gör mig galen. Telefonköar är det värsta jag vet.
Nej nu ska jag göra mig iordningen innan jag ska sätta mig i bilen och köra hem.

Funderar

Jag ska sluta tänka så mycket och bara göära det jag känner för. Oki det gjorde jag igår men, idag vet jag inte riktigt om jag gjorde rätt. Borde kanske stanna hemma och jobbat istället för att sätta mig i bilen och åka iväg på galenskap. Jaja men, nu är det gjort så bäst göra det bästa av det.  Antagligen är det bara nu det känns så blir säkert bättre senare. Vet iaf orsaken till varför jag funderat så mycket sen igår. Gårdagen var en dag fyllde med mycket känslor och tankar som jag antagligen får sota för idag. Sen var jag kanske inte alldeles för smart som tyckte jag behövde åka på galenskap efter ett känslosamt möte men, kan ju inte sitta hemma och tänka på vad som sagts och deppa över det istället. Det positiva med dagen var att jag nu inte längre står på några antidepressiva längre. Vi skulle prova utan för att se hur det fungerade. Ganska skönt att inte känna att man behöver de längre. Har ju haft dem i 3 år.  Kanske lite beroende av dem. Vilket inte är så bra men, nu ska jag inte ha dem längre. Fast mina andra mediciner är kvar vilket känns väldigt bra.


I förrgår efter jobbet fick jag ytterligare bilder som Simon tog på mig. De blev jätte fina- Är riktigt stolt. Jag antar at tdet kommer flera bilder.



bilfärd

Hur kommer det sig att jag alltid får för mig att göra massa galna grejer? Så varför slut när man kan fortsätta och gjorde säkert en liten dum och galen men, samtidigt så roligt. Under tiden som jag påbörjade helgens galenskap satt jag och funderade på en sak nämligen när man var liten. Kom på hur långt jag tyckte det var till tex backen nerför Hallandsåsen. Jag tyckte det tog en evighet att bara komma upp för Hallandsåsen. Vi ska inte ens börja lista ut hur långt man tyckte det var upp till Göteborg när man skulle upp till Liseberg. Det jag vill säga att när man var liten hade man absolut inget tålamod med att sitta stilla i en bil 40 min utan man ville vara där direkt. Nu känns det inte alls likadant. Tiden i bilen gå väldigt fort och jag slipper vänta på att pappa ska köra nerför Hallandsåsen utan det kan jag göra själv efter 30 minuters bilfärd hemifrån.

Nej nu får det vara slut bloggat för imorn. ska hålla er underrättade om min helg... kanske?

Fotograferad av Simon

Simon är verkligen duktig på att fotografera. Han fick mig att titta in i kameran vilket jag nästan aldrig gör och bilden blev bra. Lite stolt över det är jag, Trist att det inte blev så många bilder, Vädret var inte alls bra. Regnade och det blev väldigt mörkt. Vilket var väldigt trist för jag tror jag hade fått flera bra bilder. Trots väder, vind och ljusförhållande blev bilderna bra och jag är väldigt tacksam. Jag som verkligen hatar att stå framför kameran vill ha flera bilder och då hoppas jag att Simon vill ta dem.
Det är första gången jag blir fotograferad av en riktigt fotograf eller iaf nu när jag är äldre. Vill ha flera bilder på mig själv tagna av en riktigt fotograf.


RSS 2.0