Dryg onsdag men, flitig

Oj idag har jag hunnit med en hel del eller rättare sagt har gjort det jag skulle och lite mer. Fast så segt det har varit. Tror att jag har suttit i telefon större delen utav dagen faktiskt och ändån inte få tag på de jag skulle. Fick även ett erbjudande som jag inte vet om jag ska tacka a eller nej till.

  • Vakna av att sängen vibrera ett mysigt morgonsms från söt. Inte helt fel att bli väckt av han synd bara att han inte var här. Kände mig så seg imorse och ville bara ligga kvar i sängen. Så blev film och kel med Wilma (hunden) Självklart blev det lite sms till söt med.
  • Snacka med moster hon är så go min moster. Hon berätta att min kusin hade berättat om mig för en svensk/tysk familj nere i Dusseldorf. Fick Ullis telefonnummer ner till Tyskland ska ringa henne med angående jobbet. Det är ett au pair jobb. Oki vill jag åka men samtidigt så finns det något som håller mig kvar här. Det är faktikst inte söt. Tar jag ett au pair jobb kommer jag vara bort 1 år. Det är nu som jag vill känna pengar och kunna ut och resa samt att jag vill läsa turism. Så det är inget lätt beslut att fatta. Självklart vill jag åka ner dit vara med min kusin och träffa hennes barn samtidigt så känner jag att jag bara skjuter saker och ting längre fram. Borde ta tag i det istället så det händer något. Trött på att bara stå på samma ställe och inte komma någonstans.
  • Fy vad drygt det är att sitta i telefonkö. Har med all säkerhet  suttit i 2 stycken idag. Var tvungen att ringa CSN idag med om mitt studielån som jag ska börja betala tillbaka. Var även tvungen att få tag på min handläggare på ams. Vilket visade sig inte vara det lättaste. Antingen var han inte inne elelr så var han på lunch. Blir så galen när man ringer och ringer men aldrig får något svar. Efter många samtal och långa minuter fick jag äntligen tack på han. Blev inbokad på möte redan nu på fredag *skönt*. Tyvärr fick jag inte tag på min läkare som jag behöver träffa. Ringde flera gånger till henne idag men, inget svar. Så då vet man vad man ska göra imorn igen då. RINGA RINGA RINGA!!!
  • Kan inte förstå varför jag gick ner till gymet idag med. Skulle vila idag hade jag bestämt men icke så nicke. Var så flitig idag på gymet cykla 15 minuter gick 10 minuter och träna mage och rygg. Hoppas tt jag tränar så här mycket nu kanske inte behöver träna varje dag men, vill inte sluta träna iaf. Nu har jag äntligen kommit igång och vet vad jag vill och vill verkligen nå upp till mina mål. Sen skadar det ju inte heller att träna bättre det än att sitta hemma. Oki jag träffar inget folk för oftast så brukar där vara ganska dött där nere när jag tränar men, ganska skönt. Man får se några andra väggar än dem här hemma ju. Usch hatar att vara arbetslös.
  • Roomservice börjar ikväll. JIPPI har längtat riktigt mycket efter det. Så blir nog en lugn kväll känner mig ganska trött så bara ta det lugnt. Hoppas att söt kommer in på msn med så jag kan prata med han. Blir ganska dyrt att skicka sms hela tiden ju. Nej nu kalla duschen på mig sen får det bli mjukisar och tv för en gång skull var länge sedan jag såg på tv...

Hej å hopp gummi...

Kärlek på nätet?

image2Jag funderar på en sak. Kan man få känslor för en kille man aldrig har träffat men, pratat med på nätet och msn. Han verkar helt underbar och känns som vi kan snacka om allt. Jag sitter och väntar på att han ska höra av sig. Hör han inte av sig på ett tag blir jag helt galen. Vill läsa hans sms prata med han. För mig är inte utseendet viktigast men han är så söt men personligheten är viktigast.
Vill bara träffa han. Ge han en stor kram. Konstigt har aldrig varit med om detta innan. Man vet ju aldrig vad som händer men, man kan ju alltid hoppas. Jag kan inte påstå att jag är kär men, jag gillar verkligen denna killen. Har verkligen kunnat öppna mig för han

Dagens händelser

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om mitt kärleksliv eller om mitt tomat röda ansikte? Fast kanske ska skriva 2 inlägg i min blog idag istället för ett?

Det som har hänt senast i kärlekslivet är nog inte så mycket messar fortfarande med min internet flört. Vi har kommit fram till att vi är som ett nyförälskat par. kan inte slita oss från mobilerna och blir helt till oss så fort det piper (iaf jag). Jag vill bara träffa han. Känns så konstigt. känner ju inte alls killen vet inte alls vem han är. Vet knappt hur han ser ut. Den bilden jag har fått av han är han helt underbar och jag vill bara krama om han. Tror inte att jag ska hoppas för mycket vet ju inte om det funkar eller blir något.

Tomat rött ansikte var det ja. Var och sola idag råkade bränna mig lite så nu är mitt face tomat rött. Det svider lite hoppas at det lägger sig snart blir galen om jag ska se ut så här hela veckan.
Några Tips innan du solar solaruim:
  • Somna inte!
  • Tänk nog innan du bestämmer hur länge
  • Ta med en handduk för att lägga över ansiktet efter ett tag
  • Lämna mobilen hemma eller iaf på ljudlös
  • SOMNA INTE!!!
De ska jag tänka på nästa gång jag solar vilket är bli om 2 veckor kanske haha. Usch som jag ser ut. :-(
Förutom mitt fina röda ansikte så har jag varit riktigt flitig idag har varit och tränat med. Träna kanske lite för hårt men vill så gärna ner i vikt och få en hyfsad snygg figur till sommaren så jag kan ha på mig min nya fina bikini. Åhh ja har ju fått kläder med idag. Min strandkjol, ett snyggt vit linne som tyvärr var för litet så måste skicka tillbaka det så jag kan få en storlek större. Var ganska roligt fick 2 bikinibyxor men, hade bara beställt 1 par. men ska skicka tillbaka dem fel storlek även dom. Ja vad var det mer. Bikini - överdelen var för liten. Får skylla på min bredda rygg och för stora bröst haha... fast bättre att skylla på fukten - den har krympt. :-) Haha tack Johan känns mycket bättre att säga att bikini har krympt av fukten.

Stötte även på en kär gammal bekant idag. Kär och kär kan man inte kalla det. Hon gav mig kalla kårar. Blev lite rädd av att se henne men, hon verka leva precis som vanligt inte för att jag förstår varför efter det hon har gjort. Verkar inte som att det händer något heller inte vad jag vet iaf. Har lite svårt att fatta varför det inte händer något. Jag har inte fått reda på något vilket jag med tycker är konstigt. Det borde jag få som att det var jag som ringde. Fast det finns ju inget att göra åt det.
Annars har den dagen varit precis som vanligt kanske lite mer händelserik än vanligt men, annars helt vanligt. Vakna, kolla mailen och plastbanken sen sitta och skriva ansökningar som ska iväg..

Puss och kram vi syns på stan

Det keltiska korset

 
           

Äss i Svärd

Framtid
 
           

Den Hängde

Partners känslor
           

Nio Bägare

Karma
       

Kejsarinnan

Dina känslor
 
           

Lyckans Hjul

Dåtid
 
     


   

                                                                                                       
   
Karma:           

Nio Bägare


        Nio Bägare
   
            Nio i bägare visar på tillfredställelse, man är nöjd och belåten över hur saker och ting blev. Kortet visar också på förnöjelse och självsäkerhet, man är nöjd med sig själv och sin insats. Kärlek till sig själv och andra. En önskan går i uppfyllelse.
 
     
       

       

    Framtid:               

Äss i Svärd


            Äss i Svärd    
   
   
            En ny idé föds på det mentala planet och du känner för att agera direkt. Här finns styrka, logik, rättvisa och mental klarhet. Avgörande och viktiga beslut kan vara på tapeten, stora saker på gång, du har kraft medvetenhet med dig. Du är redo att agera på din första impuls/ide som ess i svärd symboliserar.
       

    Dåtid:            

Lyckans Hjul


            Lyckans Hjul    
   
   
            Lyckans hjul visar på att livet går upp och ner, man möter motgångar och medgångar, allt är en del av livet. Livet kan vara svårt att förstå sig på, vi alla är underordnade krafter omkring oss som vi inte alltid har kontroll över. Lyckans hjul visar på dessa krafter, må det vara ödet, moder jord eller gud. När detta kort kommer upp i en läggning visar det ofta på att vi blir påverkade utifrån ifrån saker som står utanför vår kontroll. Kortet visar på en vändpunkt att saker och ting börjar rulla igång men vart det slutar är inte säkert än så länge. Vissa tolkar detta kort som att man har tur, fortuna.
       

    Din partners känslor :               

Den Hängde


            Den Hängde    
   
   
            Den hängde visar på motgångar i livet som kanske blir så pass överväldigande att man ibland behöver släppa taget. Ibland behöver man sluta kämpa och bara slappna av, låta saker och ting ske i sin egen takt. Släppa kontrollen som man trodde man hade, men det visade sig bara vara en illusion. Ibland behöver man gå åt sidan och avvakta, inte göra något alls. Kanske man sitter fast i en oönskad situation, men istället för att tycka synd om sig själv är det dags att lämna situationen.
   

    Dina känslor :           

Kejsarinnan


            Kejsarinnan    
   
           Kejsarinnan symboliserar kvinnlighet och alla kvinnoroller, speciellt moderskapet, hon symboliserar moderjord och fertilitet. Kejsarinnan symboliserar en närhet till naturen, alla slags nöjen och rikedomar. Kreativiteten flödar här, det vackra och det generösa. Kejsarinnan är också det starkaste kortet när det gäller graviditet (oftast avbildas kejsarinnan gravid).
       

           
       
   
   
   
   

Underbar men konstig känsla

Oj vilken go kille jag har börjat prata med. Vi satt och snacka om allt på msn igår i säkert 5 timmar. Konstigt har aldrig träffat killen och kan ändå prata om allt. Har bara pratat med han ett par dagar så känns konstig. har till och med bytat telefon nummer. Det känns som jag har kännt han i flera år. Trodde inte på såna dejting sidor men, det kanske inte är helt fel ändå. I vilket fall som helst så får man snacka med roligt folk och det är ju alltid ett plus tycker jag.
Man börjar ju sakna någon att kramas med nu eller ta mysiga promenader hand i hand och bara ha det mysigt. Någon att somna med sen vakna upp till någon som ligger bredviden och håller om en. *längtar* Jag får väll se vart detta leder till. Kanske inte blir det men, man vet ju aldrig. Åhh sitetr och väntar på ett sms från han. Är så desperat av min mobil kan ju knappt duscha utan att ha den med mig. Jag har blivit beroende av den konstigt har jag inte varit innan.

Nä om gulliga jag skulle ta på mi lite kläder nu och fixa med myphotobook så jag blir klar med boken till Poppe fyller 30 år.
puss och kram vi syns på stan

konstigt

Är med på en sådan dejting sida. Tänkte det kunde vara en kul grej. Efter en veckas tid på den sidan pratar jag mycket med en kille.  Vi har haft väldigt djupa och privata diskussioner som man inte brukar ha med någon som man pratat med i 3 dar

RSS 2.0