Långlördag i HBG

God morgon!

Vaknade upp på ett strålande humör dock lite trött men, på väldigt bra humör. Dagen verkar bli lika underbar som gårdagens så mamma och jag bestämde oss för att åka in till Helsingborg en rund - det är ändå långlördag.
Det blir nog inte så mycket shopping för jag sparar pengar men, man kan göra så mycklet mer i stan. Sätta sig på ett mysigt Café och kolla in alla människor som går förbi. Jag tycker det ska bli väldigt mysigt ska se om jag kan hitta någon fin present till mamma som fyller år på måndag.

Klockan tickar och jag har inte ens fått på mig kläder. Så nu får jag skynda mig lite. Idag blir det ljusa jeans och min röda rutiga lång skjorta som jag köpte i måndags. Ska försöka ta ett kort under dagen och lägga upp. Kanske även jag får dagens outfit.
Kameran ska med så förhoppningsvis blir det många bilder från min mysiga dag i Helsingborg.

Ni får ha en underbar dag.

Min kusin Lina

Flera gånger om dagen måste jag gå in och läsa min kusin Linas blogg. Den är rolig samt kul att läsa hennes galna upptåg. Kusin jag erkänner ditt liv är mer galnare än mitt! Fått främlingar att kyssas! Vad gör du egentligen på dina resor? Tror det är dax att jag med får följa med på lite galenskaper al la Lina.

Som små lekte vi när vi träffades sen blev våra möten färre och vi äldre. Det är först nu på det senaste året som vi pratar via Facebook, msn och självklart bloggen.

Jag och min kusin är väldigt olika. Jag är den galna party kusinen och hon är den galna kringresande kusinen. Ja, vi är båda galna fast om jag har fattat det rätt så är hela vår kusin liga galna. En springer fatta med älgar, en härjar runt i Australien, En har kolla på vad alla andra kusiner gör och gör oss ännu galnare, 2 kusiner som tävlar vem som är den värsta tofflen (står nog lika i den kampen) och så har vi då Lina - En blondtjej (typsik svensk som de sa till mig i Tyskland) som drömmer om sina 4 barn och en stor sköldpadda i trädgården.

Kusin Lina berättar om sin galenskaper i sin blogg samt att man kan läsa lite om Den erotiska kroppen. ( Nu har även jag beställt boken). Jag gillar verkligen min kusins blogg.

Så kusin  jag vill med på dina galenskaper. Vill med få 2 främlingar kyssas och jag vill med vara nykär efter 4 års förhållande. Jag tackar inte nej till en guidad tur i Paris.

Strålande eftermiddag

Solen strålar och vår i luften. Så underbart. Man får riktiga värkänslor i hela kroppen. Hoppas det blir stålande väder hela helgen så jag kan ut och leta lite vår tecken. För nu längtar jag verkligen till sommaren. Alla grill kvällar med vänner och långa dagar på stranden. Härligt

Idag har jag jobbat eftermiddag och är helt slut i hela kroppen. Är fortfarande inte helt kry men, jag måste ha pengar så var tvungen att jobba. Har även fått några extra timmar nästa vecka så det blir nog bra.

Nu sitter jag framför tvn med ansiktsmask, fixar naglarna och bara kopplar av en stund. Känner att jag behövde en ta hand om mig själv eftermiddag idag. Som att jag har varit dålig så pass länge nu har jag inte riktigt orkat med ha en Linda dag med ansiktsmask, hårinpackning och fixa med mina naglar. Idag var jag på ett sånt humör så var lika bra att passa på.

Ikväll ska jag hem till mamma, pappa och äta middag. Undra vad det blir för gott? Ska se om de vill hitta på något trevligt imorn åka till Helsingör kanske men, bara om det är lika underbart väder som idag.
Sen efter mitt besök hemma hos mamma och pappa blir det hem och ha lite fredags mys med mig själv. Hoppas det går någon bra film ikväll bara.

Nu måste jag fortsätta med min "ta hand om mig själv" eftermiddag

var är våren?

Det är typiskt höst väder ute än vår väder. Det blåser, regnar och är riktigt kallt ute. Jag har satt mig i soffan under en filt med datorna i knäet. Borde kanske dricka lite varmt thé men, är inte alls sugen på thé idag och har inte varit det sen innan jag blev sjuk. Så funderar istället på att gå ner och köpa lite mjölk och göra varm choklad på det gamla viset mums.

Förmiddagen umgicks jag lite med Becca. Vi kolla lite kläder och bara hade en trevlig förmiddag. Jag har känt Becca så länge så är alltid trevligt att umgås med henne. Så hoppas vi syns snart igen.
Det blev en liten påse med hem. Fast jag hade ju kunnat köpa mycket mer men, måste bli ännu snålare än vad jag redan är så jag kan resa och göra lite andra saker som det finns idéer om.
Mer kan jag inte berätta.

Ikväll blir det antagligen fika hemma hos Stefan och Tilda innan de flyttar. Det ska bli kul att träffa dem innan de flyttar. Jag hoppas jag får träffa dem fast de flyttar för de är såå söta. Man kanske ska köpa med sig något till dem men, vet inte vad som att de ska flytta. Så bättre att ge dem något när de har flyttat. Om nu blir bjuden till deras nya LGH.

Nu ska jag faktiskt göra lite varm choklad och kolla på reprisen av House. Eller ska jag plugga. Gör lite både och.
Vi hörs ikväll om inte tidigare.


Torsdag

God morgon!

Vaknade väldigt tidigt idag eller tidigare än vad jag brukar. Är super förkyld och har jätte ont i halsen igen.
Om jag tänker efter var det bra att jag vaknade så tidigt för de ska måla karmarna runt min dörr idag sen ska ajg även med Becca in till Klippan. Vi ska åka redan vid 10-tiden så bra att jag kom upp i tid.

Vad ska jag mer göra idag?
Kan inte säga att jag vill ut och ta en promenad i det vackra vår vädret för idag fast det är klart det kan ju bli bättre. Jag ska försöka plugga lite och kanske åka och foxa en present till mamma som fyller år på måndag. Får se lite hur jag känner mig. Måste även ringa till vårdcentralen och få en tid. Har väldigt ont i min mage samt att jag svimmar otroligt mycket (nej, jag är inte gravid).

Nu ska jag kolla vidare på Vakna med the Voice - Paul Haukka blir 30 idag så de har lite fest.

Ni får ha en bra dag så hörs vi kanske under dagen.

Saknaden till Düsseldorf...

Vad gör man när man inte trivs på ett ställe?
Man trivs med sitt boende och med att ha familjen så när. Man har ett fåtal kompisar som betyder allt man ändå trivs man inte. Oftast sitter man ensam i sitt boende gör så lite som möjligt. För man vill inte göra något. Man vill inte inse hur olycklig man är. Man vågar inte.

Jag drömmer tillbaka på den tiden då jag var i Düsseldorf. Om hur jag spenderade mina dagar tillsammans med barnen som jag passade där nere, mina tyska vänner, min finsk roliga kompis samt min kusin och hennes familj. Att gå och titta på människor eller i affärer på Köning strasse, sätta sig ner på Starbucks och dricka min älskade Cream Caramel och bara njuta av dagen.

För ett år sedan fick jag beskedet om att jag fick jobbet som barnflicka ner i Düsseldorf. Att lämna allt här hemma som
familjen och vännerna kändes till en början väldigt läskigt men, samtidigt väldigt spännande. Att säga hejdå till alla var en jobbigt men, jag visste att de flesta fanns kvar när jag kom hem och ja 3 månader går ju väldigt fort.
3 månader gick för fort och innan jag visste ordet av så var jag hemma igen. Hemma tillsammans med familjen och vännerna.  Jag hade en hel galen sommar och sen sommar men, när hösten kom blev längtan tillbaka till Düssel allt starkare.

Nu sitter jag här i min soffa, blundar så hårt jag kan och drömmer om att jag var tillbaka i Düssel. Att jag går där längs med Rhein med min super goda italienska glass i handen och bara njuter av den tyska kulturen. Kunna sätta mig ner i en Bier garten och beställa in en sån där god öl som man bara kan hitta utomlands.

Om jag ska svara vara jag trivs bäst Ljungbyhed, Halmstad eller Düsseldorf blir mitt svar utan någon som helst tvekan DÜSSELDORF!

När jag tänker på saken så kanske det inte bara är Ljungbyhed jag vantrivs i utan i Sverige? Att få bo utomlands är en dröm jag har haft sedan jag var liten och antagligen alltid kommer ha till den dagen då jag förverkligar min dröm (om det nu kommer hända).

Jag är förälskade i Grekland och har en saknad tillbaka ner till Düsseldorf. Vad är detta tecken på?

en bok att rekomendera??

Min kusin Lina har fyndat en rolig bok på bokrean (jag tycker den verkar rolig) - Det erotiska kroppsspråket. Hon skriver lite om den i sin blogg och jag blir mer och mer nyfiken på vad det är för bok. Kanske en bok man skulle skaffa sig?
Är det en bok du kan rekomendera kusin Lina?


Before I die...

Jag har blivit utmanad av kusin Lina att skriva 7 saker jag vill göra innan jag dör. So here it come´s:
  • Besöka så många länder som möjligt.
  • Åka på så många äventyr som det bara går och jag orkar.
  • Få en guidad tur av kusin Lina i Afrika :P
  • Bada i ett vattenfall
  • Få 2 små söta gulliga barna
  • Gå på ett sånt bröllop som alla små flickor önskar sig
  • Leka med mina barnbarn

Nu utmanar jag Ems och Tobbe till att skriva 7 som dom vill göra innan dom döden.

Förälskad i Grekland



Jag saknar verkligen att få packa min baby blåa reseväska och sätta mig på planet ner till Grekland.
Redan första gången jag var i Grekland - tror jag var 6 år blev jag förälskad.
Jag älskar verkligen den grekiska kulturen, människorna, maten och naturen.
Nu har jag inte varit på de grekiska öarna på snart 3 år och nu känner jag att det är dax för mig att packa min reseväska och åka ner dit. Så jag verkligen hoppas på 1 - 2 veckor i Grekland.

"En speciell dag för Sverige"


bild lånad från KVP

Nu får äntligen Viktoria sin Prins!
Grattis till förlovningen


Jätte sjuk

Jag är sjuk och orkar inte blogga. Har ont i hela kroppen och har feber :(


Alla hjärtans dag

God morgon!

Strålande väder idag och jag är på ett underbart humör.
Idag är det alla ♥ - dag och de flesta har planer tillsammans med sin kärlek idag. Som att jag inte har någon kärlek att spendera denna dagen tillsammans med ska jag först bjuda mamma och pappa på fika. Ska bli kul och mysigt. Tror inte mamma har varit här på evigheter. I eftermiddag blir det antagligen en promenad i national parken tillsammans med min kära vän Tobbe. (Hans blogg hittar du här) Ikväll ska jag ha besök av Wilma och Skrållan. Mamma och Pappa ska på fest så det var egentligen bara meningen att jag skulle hem och gå en runda med dem men, den ska inte behöva vara ensamma en lördag kväll så det ska vara tillsammans med mig och mysa massor. Tror även Tobbe kommer ansluta sig till oss hihi. Tobbe gillar verkligen SKrållan haha. Vår lilla studs i boll.

Tror det inte kommer hända så mycket idag. Det kommer att bli en helt vanlig dag i Lindas liv. Ska försöka vara ut så mycket som möjligt idag. Får passa på när det är så här fint väder med.
Vad ska ni hitta på idag? Jag hoppas ni med får en underbar dag precis som jag säkert kommer få. Ha det bra
XOXO




Lär dig gå i högklackat

Jag är inte tjejen som ofta går i pumps med skyhöga klackar. Ska sanningen helt fram så är jag inte alls bra på att gå i dem heller. hur mycket jag än försöker så ser det bara roligt ut.
Jag älskar snygga pumps och skulle mer än gärna vilja lära mig gå i dem snyggt.
Så när jag precis skulle logga in på bloggen så ser jag en liten annons längst upp på startsidan.
Lär dig gå i högklackat!
Nyfiken som jag är klickade jag på länken och ja 8 tips om hur man går i högklackat.
Så läs och lär :)



bild hämtad från chic

Fredags lyx

God morgon, God middag & God kväll!!

Först och främst vill jag be om ursäkt för den väldigt dåliga uppdateringen idag. Att uppdateringen har varit så dålig idag beror inte på att jag har varit olycksdrabbad (fredagen den 13) utan för att jag först sov halva dagen sen varit inne i HBG resterande av dagen.

Det blev ingen sömn alls i natt. Kände mig väldigt pigg. Hur mycket jag än försökte somna så gick det inte. Strax efter 4 imorse fick jag ett SMS av "DET" (personens namn i fråga hålls hemligt) som ville att jag skulle komma och hämta "DET".
Jag märkte direkt att "DET" hade druckit litte för mycket både på SMS;n och santal som hade ägt rum under nattens gång.
Att hämta någon eller några sådär tidigt på morgon kan ibland vara väldigt väldigt drygt men, så har det inte varit de gånger jag har hämtat "DET". "DET" har alltid något roligt att berätta. Man viker sig på mitten när man hör de olika historierna.
Vem vet dessa tidiga fredags morgon blir kanske en lite tradition.

Som jag sa innan så sov jag hela förmiddagen sen körde jag in till HBG för att lämna "DET". Sen hem igen för att följa med mamma till Ikea. Så ja det blev en del runder idag. Jag kände absolut inte för att sitta hemma framför skolböckerna speciellt inte som det var ett underbart väder ute - kallt men, underbart.

Ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa och ätit lite färska räkor, mazzarella och tomat sallad, rökt skinka och lite ostar. Så nu sitter jag här i min soffa och är riktigt mätt. Känner att jag borde krypa ner under täcket snart men, nu är jag sådära pigg igen.

Brain storming

Efter mycket funderande och argar blickar mot min religions bok har jag nu äntligen kommit på ett ämne till vad jag vill fördjupa mig i. Nu är det bara att hitta en passande frågeställning till ämnet med. Det känns skönt iaf att man har hittat ett ämne som kan intressera en lite mer än de här vanliga religionerna. Tog verkligen tid innan jag hittade ett intressant ämne men, nu har jag gjort det så nu kan jag börja brain storma om ämnet. Kanske jag hittar den perfekta frågeställningen.

Vad har annars hänt ikväll?
Har inte hänt så mycket har lagt den mesta utav tiden till att läsa olika religion böcker och tittat på tv. Nu väntar den där härligt varma duschen som jag har längtat efter hela kvällen men, har inte haft tiden att slita mig från tankar kring arbetet.
Jo har ju varit hemma och busat med Skrållan och kelat med Wilma. Skrållan hon är inte riktigt smart men, så grymt rolig. Haha hon var ju helt galen när jag kom hem och busa med henne. Stackaren! Busar ni inte med henne mamma och pappa? Wilma var väldigt trött så blev mest kel med henne.

Nej nu ska jag duscha innan jag ska kolla csi och självklart MacGyver. Ja jag vet jag har vänta på dygnet men, morgonen är ett rent helvete för mig som jag alltid vaknar med riktigt jobbig huvudvärk och jobbigt illamående såå bättre att sova bort förmiddagarna.

Om vi inte hörs innan jag somnar får ni sova så gott och drömma sött

xoxo

Mycket plugg

Hela dagen har jag försökt lista ut vad jag vill ha för frågeställning på min uppsats men, utan framgång. Jag har verkligen försökt komma på en bra frågeställning men, nej inte gör jag det. har samtidigt som jag kollat på 4 avsnitt av Gilmore börjat kolla genom det första religion provet som vi ska ha vecka 9.
Det har nog aldrig hänt att jag har börjat plugga till ett prova så tidigt som nu. Känns faktiskt ganska bra. Nu har jag även fått besked om när Matematik B börjar. Snacka om att jag har otur då. Matten börjar måndagen den 2 mars klockan 15:05-17:05. Det innebär att jag kommer ha en väldigt lång dag i skolan på måndagar från 10:25-17:05. Oki det är väl de timmarna man brukar ha i skolan men, 3 lektioner och alla är nästan på 2 timmar. Jag kommer vara helt slut varje måndag när jag kommer hem från skolan. Många säger att matematik B är den svåraste och ja det lilla matte B jag har läst kan jag inget annat än att hålla med.
Har även anmält mig till Högskole provet och beställt en bok med förberedelser inför provet så ja det blir väldigt mycket plugg de kommande veckorna. Fast jag känner mig väldigt motiverad till skolan denna terminen men, samtidigt väldigt stressad. Har jag nu tagit alldeles för mycket på mig igen?

Tror jag har alldeles för hög krav på mig själv eller det vet jag att jag har för det har jag alltid haft. Fast det har tagit mig ett antal år att inse det. Känns tufft att erkänna det för sig själv - Ja, jag har alldeles för höga krav på mig, Jag vill ju lyckas och känna att familjen är stolta över mig och det jag har lyckats med.

Nu ska jag vara duktig och äta lite mat innan det är dax att fortsätta med skolan arbetet.

Gilmore Girls

Jag känner mig inte alls taggad till något idag. Har ingen motivation till något och tankarna är bara riktade på någon eller något. Varför just nu? Som ni märker är jag inte alls på humör idag.
Nu ska jag iaf krypa ner under min filt med en varm kopp thé tillsammans med en av mina favorit serier Gilmore Girls.
Tack Ems för att att jag fick de första avsnitten av serien av dig. Guld värdt. Nu kan jag titta på serien om och om igen. Eller iaf de första avsnitten.
Jag gillar verkligen Lorelai och Rory. Deras relation ihop. Tänk om jag och min mamma med kunde ha en kompis relation ibland men, nu är vi bara mor och dotter. Funderar på om jag ska vara så onyttig som att göra lite popcorn med.

En lugn torsdag

Idag känner jag mig inte alls på topp. Huvudvärk och lite nere men, sådana dagar är tillåtna att ha ibland.
Så idag blir det en väldigt lugn dag. Ska försöka komma igång med mitt religions arbete som jag fortfarande inte har någon frågeställning till. Trodde inte det skulle vara så svårt att komma på en bra frågeställning som jag kan tycka är intressant att få ett svar på. Just nu kan jag känna att det är ingen stress att komma igång med det men, om sanningen ska fram så är det stressigt. Veckorna bara försvinner och snart är det dax för inlämning. Så jag hoppas verkligen att jag kommer igång med det idag.
Annars blir det bara en lugn dag finns inget planerat vilket är skönt. Idag ska jag bara göra det som faller mig in och det jag känner för. Konstigt nog så vill jag verkligen börja med mitt arbete som att jag älskar att göra uppsatser.
Ska försöka hålla er uppdaterade om dagen iaf det händer något roligt eller något annat som jag vill dela med mig.


Bild från igår

Linda tipsar



Jag var nog inte mer än 8 år när jag började prova min brors ansiktsrengöring.
Då använde han sig av ACO från apoteket. Ddet var hans rengöring och mammas återfuktande kräm.
Jag har alltid varit nog med att rengöra mitt ansikte och att det blir återfuktat efteråt.
Under åren som har gått har jag provat x- antal produkter men, har nu äntligen hittat den som passar mig.

Jag använder Clinique!
 Deras rengöring, ansiktsvatten, scrub, peeling, ansikst mask ochåterfuktande kräm.
 Den senaste månaden har jag även användt mig av deras foundation.
Jag kan varmt rekomendera Cliniques produkter.

Vi har alla olika sorters hud och man måste prova sig fram.
De produkter som passar min hud perfekt kanske inte alltid passar andras men, man kan få bra hjälp i de olika butiker.
Prova er fram ni hittar alltid någon som passar er.
Har ni inte provat Cliniques produkter så gör det.

Tror jag kan detta...

Nu är jag riktigt mätt och bara tanken på mat gör mig illamående just nu. Illamående på ett bra sätt. Jag har gjort champinjon soppa och den var verkligen super god. Trodde att det med att koka soppa var något väldigt avancerat och att jag hade lovat mig själv för mycket men, det var verkligen hur lätt som helst. Så soppa kommer jag definitivt att göra flera gånger. Kanske inte alltid champinjon soppa det blev det idag som att champinjonerna bara kosta 15:- / Kg på Maxi. Riktigt billigt.


Tobbe och jag tog oss en titt inne på Familia. Det slutade med att Tobbe kom ut med 2 påsar och jag inga. Kände mig riktigt duktig som inte handla något annat än det jag behövde handla - mat.
Kameran var med och ja, lite halv skumma bilder blev det.





Soppa ikväll kanske??

Nu är man äntligen klar för att ge sig ut i den lilla snön som finns kvar. Det känns som det inte är min dag idag. Har tappat saker, slagit mig och haft en tuff morgon. Nu har jag iaf sminkat mig och fixat håret utan när som helst problem. Frukost var inte alls gott idag så det blev ingen lång frukost. Funderar på att gå ner till fiket och köpa en fralla eller två.
Senare idag ska jag göra soppa. Får se hur det går för det är inte min starka sida eller det vet jag inte det heller har aldrig gjort det så jag får hoppas den blir god. Vet inte vilken soppa jag ska göra än hmm...

Har även bjudit in mamma och pappa på alla hjärtans dag fika på lördag. Jag har inte direkt några planer inför alla hjärtans dag så tyckte det passade alldeles utmärkt att bjuda in dem på lite fika. De har inte varit här upp på länge så det är ju dax att de kommer upp och hälsar på.

Nej nu ska jag försöka få tag på Tobbe. Känner verkligen att jag har motivation till att gå ut och gå idag och bara umgås och ha en trevlig onsdag. Inte ofta man får en sådan bra motivation till att göra saker om dagarna.
Jag hoppas det blir något kul idag och många bilder.

xoxo

Onsdag morgon

God morgon!

Idag blev det ingen morgon promenad tyvärr. Vaknade med jätte huvudvärk och kände mig väldigt seg. Ska ta en lång promenad i eftermiddag istället.
Har haft mycket huvudvärk på den senaste tiden. Antagligen behöver jag nya glasögon eller jag får hoppas på att det är det och inget annat. Förra gången jag var hos optikern sa han att jag hade perfekt syn och inte alls behövde använda mina glasögon men, detta var i höstas. Så tror det är dax att beställa tid hos optikerna igen fast tror jag ska vänta lite längre fram till våren.

Idag ska jag följa med Tobbe in till Klippan. Han ska fixa foto till körkortet och lite annat sen blir det säkert något annat kul brukar ju bli det. Kameran ska få följa med under dagen så ni kan få se på våra galenskap och inte bara läsa om dem. Jag och Tobbe umgås en hel del nu och vi har verkligen sjukt kul. Vi skrattar hela tiden och bara fular oss.

Nu ska jag äta frukost - knäcke macka och en stor kopp thé. Det jag alltid äter nu för tiden. Saknar dock nybakade frallor och varmchoklad. Får se när jag kommer att lyxa till det. Efter frukosten blir det duschen och fixa till sig innan man ska iväg med Tobbe.

Hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha ute i snön

Frågeställning??

Känns så skönt att sätta sig ner i soffan med en stor kopp thé och veta att både städandet och pluggandet är avklarat. Eller städandet är klart men, jag har massa plugga kvar. Känns som jag inte kan plugga mer idag har inte kommit på någon frågeställning till religion uppsatsen ännu. Så måste verkligen fundera ut något bra till imorn så jag kan börja lite lätt på uppsatsen. Jag vill självklart göra bra ifrån mig. Religion är inte mitt starkaste ämne och har väldigt svårt med det ämne som jag inte alls lockas till det. Historia är mer mitt ämne. Det är klart att Religion är historia det med men, allt det med Gud och så nja tror ju inte på det så. Nu tänker jag var en duktig elev och verkligen försöka sätta mig in i ämnet. Så nu ska jag hitta en riktigt bra frågeställning och göra en super uppsats.


Igår var jag väldigt dålig på att lägga upp bilder från dagen. Jag var på fiket och höll Tobbe sällskap medans han helt ensam jobbade. Stackare. Han bjöd på fika fast jag själv gärna hade betalat. han bjöd även på Kina maten igår. Så snäll han är. Så fort jag och Tobbe träffas händer det galenskaper och så även igår.






Damma på

Det är lite segt att komma igång med städningen idag märker jag. Kom på att jag var tvungen att ringa massa samtal med idag. Så har ringt både CSN och skolan nu. Känns väldigt skönt att ha det avklart. Så nu äntligen kan jag fortsätta med min städning och sen gå vidare till att plugga. Har ett mail och ett samtal till att klara av men, får ta det imorn.
Så ja varför sitter jag här? Vill ju bli klar med städningen så fort som möjligt så jag kan börja plugga.
På musiken på högsta volym och börja damma.


Bild lånad av www.iris.se

Många måsten

God förmiddag!

Efter en lång härlig morgon promenad och lite mag träning kan jag nu äntligen sätta mig i soffan och koppla av en stund med en kopp thé och knäcke macka. Idag har jag faktikst lite måste som jag ska göra.
  • Städa hela LGH ( Var ett tag sen jag hade riktig storstädning)
  • Plugga (skolan är något jag inte har hunnit med eller orkat på senaste tiden)
  • Ringa skolan och höra när Matten börjar.
Oki det var bara 2 måsten men, måsten som måste göras idag. Om 2 veckor har jag ett stort prov i Religion B samt att vi har fått en uppsats som ska vara klar vecka 16 och jag har inte ens börjat fundera på vilken frågeställning jag vill ha. Nu när jag tänker på det så ligger jag en hel del efter och jag vet inte ens när matten börjar. Är det denna veckan eller vecka 9?

Nu ska jag fortsätta min avkoppling innan min dag börjar på riktigt. Hur ser eran dag ut?

Vår relation

Jag tänkte berätta lite om min och Tobbes relation. Vet att det är en som har undrat och både jag och Tobbe har fått frågor om vår relation. Som att jag vet att en del av er läser min blogg så tänkte jag en gång för alla berätta vad det är för relation som jag och Tobbe har.
Tobbe jag har känt varandra ett par år nu och har på de senaste tiden kommit varandra väldigt nära. Vi kan prata om det mesta och förstår varandra på ett sätt ingen annan förstår. Jag tror att det jag och Tobbe har kan ingen eller inget förstöra för vi vet verkligen var vi har varandra.
Jag kan mycket väl förstå att de flesta tror att vi är ett par som att vi kan pussas, hålla handen och vara precis som ett par men, nej det är vi inte. Både jag och Tobbe har kommit fram till att vi inte har de känslorna för varandra och den ända kärleken vi har till varandra är kompis kärlek. Både jag och Tobbe är singlar därför bryr vi oss nog inte om så mycket vad andra tror men, så fort vi träffar någon så vet vi var vi står. Fast jag tror att om jag hamnar i ett förhållande vill jag nog berätta för min andra part om mitt och Tobbes förhållande som att det lätt kan missuppfattas men, å andra sidan så tror jag itne vi är så som vi är nu mot varandra som vi är när någon av oss är i förhållande. Det är precis som den andra backar lite och håller sig undan.

Nu den senaste tiden har jag kommit på att vi använder oss mycket av ordet Vi. Precis som jag och Tobbe är en helhet eller ett gift par. Det blir mycket när ska vi äta och hur gör vi i helgen? OSV.
Idag har vi haft en sådan kväll. Hälsat på våra svärföräldrar och varit som ett riktigt par mest bara för att skoja till det lite. Allt började med att Tobbe sa: - "När är det mat hun?"  Jag svarade snällt tiden och kom inte försent. Glöm inte köpa med dig det och det. Nu blev det ju inte att vi gjorde pannkakor utan vi ska göra det i helgen mums. Ikväll blev det Kina mat och söta Tobbe bjöd. Tackar så mycket. Iaf när vi satte där i bilen på väg in till Klippan så sa jag bara "Snart får vi samtal och sms om när vi gifte oss och varför de inte var bjudna på bröllopet. Hemma hos Tobbes mamma börjar han sjunga Las Vegas haha klockrent. Så om ni undrar så är vi inte gifta utan bara på skoj i Las vegas haha.

Nu när jag har läst igenom texten så är det kanske inte så konstigt att alla tror att jag och Tobbe är ett kärleks par för vi är väldigt kärleks fulla mot varandra. Som sagt så är vi båda singlar och kan vara som vi vill mot varandra. Kärleksfull eller i men, som att vi båda vet var vi står och vad vi vill har vi inget att oroa oss för. Inget kan förstöra vår vänskap!
Man får tro vad man vill om vår relation. Är vi ett kärleks par eller är det bara kompis kärlek? Både jag och Tobbe vet sanningen till den frågan sen vad ni andra tror bryr jag mig inte om så länge ingen blir sårad.

Jag har flest killkompis men, har även en del tjej kompisar som är helt underbara. Skulle aldrig kunna glömma dem. För även dem är väldigt speciella och har en speciell plats i mitt hjärta. Problemet med tjejer är att de alltid lyckas bråka och bli ovänner lite för ofta. Jag vet var jag har mina tjej kompisar och de vet var de har mig. Fast jag inte alltid är en bra kompis. Jag vet att de står kvar där.
Jag är verkligen glad att jag och Tobbe har en sådan bra relation och vi fungerar så bra tillsammans. Det är inte bara jag som säger det utan det är flera som säger det.

Tobbe vet att du läser detta: "You rock my world"


Vi är bara vänner and nothing else

Meningen med livet

Skolan var ganska oki idag. Jag var en aning trött men, det är jag väldigt ofta nu förtiden. På etiken tittade vi på film  - tisdagar med Morriane (tror det stavas så). Den var riktigt bra handla om en professor som fått sjukdomen ADSL (tror jag den hette) Han fick besked om att han var döende och berättade för en gammal elev hur livet var. Livsfrågor!
I våras lärde jag mig att man ska leva varje dag som den vorde den siste. Det är tråkigt att det måste hända något hemskt för att man ska inse att livet kan få ett snabbt slut.
Jag tyckte filmen var givande och vill verkligen läsa boken nu. Så ska se om jag kan hitta den. Kan säga att filmen är sevärd och jag tror boken är ännu bättre.

Nu har jag precis kommit hem från fiket där jag höll Tobbe sällskap och passade på att plugga lite. Jag skulle införa detta med att sitta på fiket och plugga på landet precis som man gör inne i stan men, måste erkänna att det går nog inte så jätte bra med. Förlåt Tobbe ska skärpa mig.

Ska städa lite innan det blir måndags träff med Tobbe. Vi har inte ritkigt bestämt vad vi ska äta - pannkakor eller Kina mat?
Tror det blev Kina mat men, allt kan ju ändras. Samtidigt så tror jag att vi båda är lite alt för att fixa pannkakor idag. Ja vi är ju ganska hmm.. vad ska man säga dåliga på att laga mat båda två. opps.
Oj klockan tickar och jag har inte ens börjat städa så blir att jag får göra det lite snabbt nu innan Tobbe kommer. Bloggar mer under kvällens gång.

Förresten så behöver jag lite hjälp. Båda mina älskade fiskar har dött nu så blir att jag ska köpa nya. Några bra namn?


Skrållan tycker fiskarna är väldigt roliga

stress stress

Hinner inte blogg innan skolan. Är lite seg idag så är inte klar än och jag msåte åka om 10 minuter. Har inte ens hunnit äta något. Oj oj stress stress. Bloggar när jag kommer hem.


Skärpning Linda

Detta med att kolla film samtidigt som man pluggar gick precis som jag trodde - Inte alls. Har inte alls blivit så mycket plugg som det borde utan jag har bara tittat på filmen. Vilket betyder att det kommer bli en sen kväll för mig även idag. Måste verkligen komma in i detta innan jag lägger mig. Känns lite som att skolan har kommit lite i skymundan.
Så denna kommande veckan måste jag:
  • Skärpa till mig i skolan och verkligen hänga med på lektionerna och ägna lite mer tid framför böckerna
  • Komma igång med träningen på riktigt nu. Inte många månader till det är dax för bikini
  • Äta lite oftare istället för 1 gång om dagen eller aldrig.
  • Lägga mig i tid.

Nu ska jag sätta mig med skolböckerna igen så jag kan lägga mig i tid och inte vara uppe halva natten. Det är skola imorn och då måste jag vara lite mer vaken.
Vi hörs imorn alla läsare Sov så gott

Plugg eller film??

Precis hemkommen från jobbet och pigg. Hmm förstår inte detta riktigt. På jobbet var jag riktigt trött och orkade kanppt ha ögonen öppna men, så fort jag satte mig ner framför tvn så vaknade jag till.

Nu blir det lite söndags mys med The break up på tvn och ett stor kopp thé. Ska försöka plugga lite i mellan också. Fast inte så lätt för jag blir så fast i filmer. Har inte haft tid eller orkar på hela veckan så nu måste jag verkligen ta tag i det. Som vanligt dagen innan det är skola men, vad ska man göra? Det är ju liksom så jag alltid har gjort så varför sluta nu.
Nu ska jag avrunda här och sätta mig med böckerna istället eller iaf ta fram dem och hoppas på att jag får något gjort.

XX

Jag skäms lite för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen sen jag kom hem från Halmstad. Har inte haft någon större lust eller ork till att skriva något. Får därför uppdatera lite bättre idag.

Utgången i Halmstad var väldigt rolig men, väldigt lite folk ut hmm.. Ja gjorde inte oss något för vi hade så kul ändå. Stackars Ems som inte länge kan hänga med i mitt tempo men, ska jag var ärlig Ems så har du aldrig kunnat det :P
Ems vaknade upp blåslagen och jag febrig så om någon vill uppdatera oss lite vad vi gjort för att förtjäna det så kan ni väll snälla tala om det för oss. Trodde jag var super bakis när jag vaknade på torsdag förmiddagen menn, både Ola och Ems bekräfta att så inte var fallet. Känns skönt när man måste köra hem. Tydligen hade jag feber och var riktigt blek och hängig. Att man aldrig lär sig att det är vinter och man måste ha mer kläder på sig. Ems frågade mig om hon varit i slagsmål. Nja tror inte det.
Jag och Ems avslutade vår tid tillsammans som vi alltid brukar göra - MCdonalds. Självklart blev det en gammal repris - QP endast ost, dipa, cola och Milkshake. Ett perfekt avslut. Inte för att jag tyckte det var så gott och mådde bara mer och mer dåligt. Så efter att jag lämnat av min älskade Ems vid tåget körde jag hem och direkt i sängen. Glömde dock bort att jag skulle till HBG på kvällen men, det löste vi ju ändå eller hur?

Nu ska jag hem till mamma och pappa och äta lunch. Gott! sen ska man jobba 5 timmar så uppdatera mer när jag slutat
xxx


orkar inte

Jag har verkligen ingen lust att blogga idag heller. Vet inte varför men, orkar helt enkelt inte så kommer med en långa uppdatering senare.

trötter

Orkar faktiskt inte blogg idag. Hoppas det känns bättre imorn

Mätt

Såå mätt jag blev och riktigt gott var det. Har inte kommit till efterrätten.
Nu blir det fest iaf. Kommer med bilder imorn

Halmstad

Nu sitter jag hemma hos en vän i Halmstad och jag kan säga att jag redan nu har haft en helt underbar dag tillsammans med mina vänner Ems och Ola.

Min dag började väldigt tidigt men, ändå kom jag lite sent iväg. Var riktigt nervös när jag var påväg upp och är så glad att Ola följde med till Tingsrätten. Jag skakade som ett asp blad om händerna och ögonen var helt tår fyllda. Kändes jobbigt att få höra allt igen men, samtidigt bra att få ha det gjort så jag nu äntligen kan lägga allt bakom mig. Självklart ycker jag synd om personen i frågan om den personen nu hade en fas i livet där hon mådde väldigt dåligt. Samtidigt som jag hoppas på att hon har lärt sig något av situationen.

Efter rättegången blev det stan och lunch med Ems. Satt och pratade massa gamla minne och bara skrattade. Självklart pratade vi lite om rättegången med som att hon bara vara med på halva. Ola joinad vår lilla reunion på Vattenporten med efter ett tag. Sen tog vi en lite promenad i stan och kollade runt lite.
Mycket man lägger märke till när man inte har varit i en stad på länge. Vet inte hur många gånger jag fråga om det alltid hade sett ut så eller det var nytt. Konstigt att man aldrig lägger märke till detaljer när man bor på orten.

Ikväll väntar en riktigt reunion med 3-rätters på meny. Som Ola fixar med nu. Ja, jag har med hjälpt till med förrätten som blir toast med räksallad, varmrätten blir fläskfilé gryta med ris och till efterrätt blir det glass med frukt. Mums. Ola är en riktigt mästarkock och det luktar verkligen super gott ifrån köket. jag tror defintivt det är lika gott som det luktar.
Själv sitter man här och skriver blogg i mys kläder ska snart byta om sen ska vi alla visa kvällens outfit.
Ska ta riktigt mycket bilder under kvällens gång.
Nu ska jag var busig och smyga ut i köket och smaka på varmrätten.



Blandade känslor inför onsdagen

Jag har fortfarande inte packat min väska inför morgondagen. Som att jag antagligen ska sova i Halmstad imorn så är det bra att ha lite saker med sig som att det även blir utgång.

Imorn är det alltså dax för den efterlängtande rättegången. En rättegång är kanske inget man vill uppleva men, i detta fallet känner jag att jag verkligen vill gå. Inte bara för att visa mitt stöd till Ems utan även för att jag vill veta hur det går. Ems hade säkert mer än gärna berättat allt för mig som att hon ska vittna men, det är inte samma sak som att höra det själv. Jag är väldigt glad att jag slipper vittna men, samtidigt så känns det väldigt fel att jag slipper men, Ems ska vittna. Jag satt i vittnesförhör i nästan 3 timmar och Ems i 30 minuter. Så mina känslor inför morgondagen är lite blandade. Samtidigt som det ska bli skönt att få det gjort så är det skrämmande att stöta på personen i fråga.

Efter rättegång blir det Ulles och massa bus med Ems på dagen. På kvällen blir det middag hemma hos Ola och biljard eller bowling samt massa dansande och bus med gänget innan vi avslutar kvällen på McDonalds.

Nu ska jag packa. Blir tyvärr inte så mycket bloggande imorn men, ska göra så gott jag kan.
Ni får sova så gott så hörs vi förhoppningsvis under morgondagen.

förklaringar av tecken

Hemma från skolan. Var väldigt trött idag och kastade pennor och var mer förvirrad än vanligt. Att skriva ner hur man ska teckan ett ord var inte det enklaste upptäckte jag. Mina förklaringar är inte alls bra och nu undra jag vad jag menar. Vet ni vad jag menar med rak liggande hand och den andra gör vågor neråt?
Som att nästa teckenkommunikation är om 1 månad så betyder det att jag måste träna en hel del själv här hemma fram tills dess så kan ju börja undra hur det blir.
Nu ska jag iaf städa lite och börja packa så jag inte behöver göra det imorn innan jag åker till Halmstad. Så blir lite mer uppdatering under kvällen.

Ska man ha hatt?

Är det hatt som gäller i sommar eller?



Eller nej tror jag håller mig till mina solglasögon.

Grått, trist och kallt

Nu börjar jag bli riktigt riktigt trött på detta grå, trista och kalla väder. Inte bara det att jag är otroligt trött på det utan man bli deprimerad med. Man har ingen motivation till att göra något alls. Vill bara ligga hemma under täcket och kolla film hela dagarna. Går man ut har man lager på lager på lager av kläder och inomhus är inte mycket bättre. Själv fryser jag så mycket att det känns i ryggraden. Inte ens en lång promenad eller en runda ner till gymmet lockar. Oki nu har jag ju inte något kort till gymmet ännu men, det kommer snart. Hoppas jag iaf ska som sagt bara hitta motivationen till att börja.
Just nu blickar jag bara framåt till värmen. Mindre kläder, stranden, solen och långa sena kvällar med vännerna. Denna sommaren ska jag försöka komma iväg på en sista minuten resa innan jag förhoppningsvis börjar skolan igen. Ska jag vara helt ärlig så den sommaren ska jag ha minst lika roligt som förra om inte roligare och göra flera sponatan saker. Det pratades något om tältning? jag är lätt med på det. Jag tror att den sommaren kommer bjuda på mycket spännande äventyr och nya spännande möten.
Om jag ska se här och nu så fast det är grått, trist och kallt så är det skolan som gäller nu klockan 17. Trots att jag inte har någon motivation till att köra dit idag så känns det ändå som jag måste. Detta är den andra av 5 lektioner sammanlagt och betyget kommer att påverkas om man missar någon lektion och det vill jag absolut inte. Så det är bara att ta sig i kragen och gå dit fast man inte alls känner för det. Sen blir det snabbt hem och städa lite. För det kan jag erkänna att jag itne alls har gjort idag. Plockan undan lite sen dammsuga innan det är dax för tv och packning inför morgondagen.

Tisdag

Ännu en morgon som jag vaknar upp med huvudvärk och en jobbig trötthet. Jag sover hur bra som helst nu men, ändå känner jag mig helt färdig när jag vaknar. Idag måste jag verkligen hitta krafter så jag får något gjort. Kan inte bara ligga och titta tv hela dagen fast jag gärna hade gjort det. Tänkte vara lite smart idag och städa här så har man gjort det för resten av veckan blir det fullt upp. Annars har jag bara skolan idag - Teckenkommuniktion klockan 17. Efter den måste ajg packa och förberedda mig inför morgondagen. Måste åka hem ifrån innan 8 imorn bitti som hoppas verkligen att jag kommer i säng i tid.
Nu ska jag vila lite sen in i duschen så jag kan börja min dag. Hur ser er dag ut?

Vecka 6

Min kalender för veckan ser ut så här:

  • Måndag: Skola - Religion B & Etik och Livsfrågor (Tyvärr mådde jag inte alls bra så sjukanmälde mig)
  • Tisdag: Skola - Teckenkommunikation (lektion 2 alltså 3 kvar efter den)
  • Onsdag: Halmstad - Rättegång ( så skönt att få det överstökat) samt utgång med lite vänner där uppe
  • Torsdag: Hemfärd - Städning blir det när jag kommit hem.
  • Fredag: Ledig - kanske utgång i HBG
  • Lördag: Jobba - Syrengården
  • Söndag: Jobba Syrengården

Sen var denna veckan över. Jag hoppas verkligen att jag hinner städa lite imorn för det behövs.
Blev ingen skola idag för mig för vaknade upp och orkade knappt stå upp så fattade beslutet att stanna hemma så jag kunde komma på tecken imorn.
Nu är det äntligen dax för rättegången efter 2 års väntan. Känns lite jobbigt att bli påmind om den kvällen men, ska bli skönt att kunna lämna det bakom sig. Iaf så bra som det går.
Det roligaste med min tripp till Halmstad blir att få träffa Emili och Ola. So m det ser ut nu blir det lite dansande på kvällen säkert kommer vi äta lite god mat först. Hoppas det blir bowling eller biljard. Riktigt kul med Emili. Lovar att inte bli sur.
På fredag blir det kanske Tivoli och Joddla med Siv. De 2 sista dagarna blir det jobb.

Så vad har jag då gjort idag måndag som jag inte åkte till skolan?
Jag sov hela förmiddagen och mådde riktigt dåligt. Under middagen kändes det bättre och jag betala de sista räkningarna och pratade med banken om mitt sparande. Så nu känns det riktigt bra med mitt sparande. Det innebär att förhoppningsvis blir det snart en resa.

Jag jobbar fortfarande på min diet och nu ska jag börja träna lite mer. Blir lite trött på bara promenader. Så ska upp till Karin på jobbet så hon kan fixa med ett träningskort till mig (hoppas jag). Sen ska jag även börja simma. Så nu har jag verkligen kommit igång.
Till mat idag blev det en väldigt god tomatsoppa med mossarella ost och ägg halvor. Det blev lite över så det blir även soppa imorn.


Bild hämtade från Tasteline

Lördag på Jannis

Lite bilder från helgen



Tobbe visar danssteg


Gustaf visar posar


Bandet Milles som kommer med en hemsida inom kort


Becca är taggad men hmm... pålle du ser trött ut.

Segt att ladda upp bilder kommer kanske flera bilder senare.




Tobbe och Linda





Tobbe tycker om att leka med bilderna och här är ännu en bild

Super lördag...

Oj vilken lördag. Jag hade en riktigt rolig kväll med vänner. Länge sedan jag hade så kul. Milles var riktigt bra denna gången och hela pizzerian Jannis var fullsatt. Det dansades, skålades och vi sjöng alla med bandet. Sebbe sjöng - När en flicka talar skånska han är riktigt duktig. Det blev både filmer och massvis med bilder som jag hoppas kan lägga upp under dagen. Gårdagen däremot var inte alls lika rolig. Vaknade upp och hela lägenheten snurrade. Kändes lite som Pariser hjulet och det gick väldigt fort. Inte bara att jag var bakis som jag inte allt för ofta blir så hade jag världens feber frossa. Mådde inte alls bra och hade säkert tusen minnesluckor från gårdagen. (Tur att jag hade tagit så mycket bilder).
När jag äntligen kom upp och vaknat till lite hittar jag en söt liten lapp på dörrmatten. Hmm... vad har jag nu gjort? det var min nya söta granne Daniel som hade skrivit " Hej, Vad vill du har för film? hör av dig." Visst blir man glad när man har ett sånt meddelande. Daniel var verkligen en ängel mot mig igår. Jag kände inte alls för att träffa verkligheten och stängde in min i lgh hela dagen. Daniel kom med 2 filmer. Sen köpte han även cola och chips till mig. Så sött av honom.
Så gårdagen bjöd inte på såå mycket. Mest film och mera film.
Imorse vaknade jag upp med halsont och kände mig riktigt dåligt men, försökte verkligen ta mig upp för att fixa till mig till skolan. Vilket inte var så enkelt. Så fattade beslutet att inte gå till skolan utan vara hemma och vila så jag kan gå dit imorn.

RSS 2.0