Bra med förändring

Som jag kanske har berättat innan så lekte jag och Susse några timmar i min lägenhet. Susse hade lovat att hjälpa mig med min lägenhet. Klockan 10 började vi och vi var inte klara förrän strax innan 14. Till en början såg allt katastrofalt ut men, efter några timmar blev det riktigt bra. Efter att möblerna var på plats så blev det frukost (en väldigt sen sådan). Sen gick Susse loss med pappas borrmaskin. Varje gång jag kolla på min hylla kommer jag se dig framför mig. Haha
Susse markerar ut vart tavlorna ska sitta.

Här är slut resultatet

Tavlorna köpte jag på Ullared.

Min fina orchideé.

Tack Susse för all hjälp. Stromtrivs

Good Luck

Första Solo flyggningen idag. Lycka till Öyvind!



Liten blir stor

Grattis André på 5 årsdagen.


Tänka sig att det redan har gått 4 år sedan jag lärsde känna dig. Du kommer alltid vara liten för mig fast du börjar bli en riktigt stor pojke.
Usch tiden går så fort

En dag på Ullared

Det dröjer nog många år innan jag besöker Ullared igen. Där var fullt med folk och "vi" fick kö med att komma in. Med "Vi" menar jag att pappa köade och vi sprang runt i affärer eller det lilla vi hann.
Där inne gick jag runt med Anna-Karin. Hon körde vagnen och jag plockade på oss massa saker. Kan lägga upp lite bilder på mina inköp lite senare.

Fastnade bakom 1 traktor. Kön bakom oss blev längre och längre.
När vi kom om kom där en till.
Glad Bonde!


Tog ett tag innan vi hittade den "perfekta" pakeringen.

En stor folkmassa som vi trängdes med.


Jobb och sen Ullared

Då var det måndag igen och en helt ny vecka. Ska snart dra mig ner till jobbet. Idag har jag en liten tur 7;30-13;00. Är inte van vid en sådan tur och har hur många gåner som helst kollat på scheamat för att se så det är rätt. Väldigt skum tur.

Efter jobb blir det ännu en tur fast idag rulalr bilen till Ullared tillsammans med mamma och pappa. Har varit lite smart och skrivit upp vad jag behöver så jag inte glömmer något. Ibland måste man ju vara det med.
Nu hade jag tänkte att köra mig klar så jag hinner hem till mina föräldrar för att hämta min vattenflaska.

Ni får ha en bra dag så hörs vi under dagen eller lite senare ikväll.

Höganäs - Mölle utflykt

Har varit på en mysig liten utflykt tillsammans med mina föräldrar idag. Första stoppet blev en bit mat på Natriumet i Skäralid. Jag tog en god ryggbiff med potatis och bearnaise sås. Föräldrarna tog kopparpytt som med såg väldigt god ut.
Efter en bit mat bestämde vi oss för att köra och se om vi hittade något trädgårdsbord eller som pappa vecker kallade det för "träningsmöbler". Det slutade med att vi hamnade i Höganäs på deras outlet. Det var mycket folk och jag och mamma gjorde en del fynd.
Som avslutning på vår lilla skåne utflykt åkte vi bort mot Mölle för att köpa varsin glass nere vid hamnen. Trots det trist vädret så var vår utflykt väldigt lyckad och mysig.
Mot Mölle

Mölle.
Bilderna är tagna från hamnen. På vänstra bilden ser man Grand Hotell där jag hade min student bal.



Mamma ska snart mumsa i sig årets första glass. Pappa berundra henne.


Melon och blåbär. Somrigt värre.


Det blåste mycket när vid hamnen men, jag trivdes så bra ändå.

Vänner

Trivs så bra med alla mina UNDERBARA vänner.
Ni får mig på så bra humör även under de gråaste dagarna.


Anton 2 år

GRATTIS ANTON PÅ 2 ÅRSDAGEN

Sunny Beach 2009

Det var ett tag sen jag bloggade men, har inte riktigt haft lust till att blogga. Kan ju även vara bra för bloggen att ta lite semester. Hade iaf nu tänkte att börja blogga så smått. Vet inte hur mycket och om det blir varje dag men, ska föröska uppdatera lite då och då.

Som ni vet så har jag varit i Bulgarien och Sunny Beach i en vecka. Vi åkte den 5/7 och kom hem den 12/7. '
Veckan i Sunny var helt galet. Det var bara fest som gällde där nere. Man säger att man åker till Sunny för 3 ting - SEX, FEST & SOL. Festade det gjorde vi, sola gjorde vi med men, det andra kan jag tyvärr inte uttala mig om. Vi bodde på ett bra hotell. Vi var de ända svenskarna (iaf vad vi vet). Hotellet bestod mest av danska och tyska ungdomar. Så vi trivdes väldigt bra där. Vi träffade en del danska killar bl.a "Svenne Banan" och Michael (det var dem vi pratade mest med utav danskarna). Vi hittade snabbt vårt favorit förfest ställe - FRANKOS! där vi fick bra kontakt med bartenderna och träffade även 2 finska killar som vi festade med första kvällen. Kväll nummer 3 förvandlades jag och Becks snabbt till danskar och hängde med Michael med kompisar på bar runda med deras resebyrå. Sjukt roligt men, det blev dyrare än vad vi hade väntas den kvällen så tyvärr avslutades den lite för tidigt. Innan det så hade vi hunnit med några handgranater och några bodyshots. Det jobbiga med den kvällen var nog att både jag och Becks kände oss lite smått full redan efter den andra ölen. Upps!
Dagen efter vaknade jag upp antagligen fortfarande full och var tvungen att håll båda händerna om glaset för att dricka. Min händer skakade fruktansvärt men, efter en öl rättade till sig. Det är hemskt att man kan få sån begär så snabbt.
Som ni kanske redan har förstått så blev det inga tidiga kvällar eller lugna nätter ner i Sunny.

När halva resan hade gått träffade vi Crazy English men. De var helt galna det gänget eller som Aida skulle sagt -  SERIOUSLY FOR SHIT! Becks fick en flört som hon spenderade en del med men, jag gjorde det bästa av det ändån. Vi får se kanske får man åka till England om man ska partya med henne framöver.
Vi var på pubrunda och hade en norsk "ledare" En galen runda där vi stöt ihop med 2 galna 15-åringar från Fucking Åmål. De kunde då göra allt både ramla upp och ner från trappor. Det blev 4 pubar och alldeles för "få" shots fast vi tog fler shottar än tillåtet. Upps! Vi kom inte in på "Den glade vikingen" så vi upptäckte att Tropicana var större än vad vi trodde och oj de hade en våning till. På andra vången träffade vi det glada kill gänget från Nyköping. De var nog de första svenska killarna som vi träffade där nere.

Tyvärr var vi båda tvugna att erkänna att vi var sjuka. Om det berodde på de galna nätterna och ingen sömn vill vi inte erkänna men, det är INTE svininflunsan. Fast vi kunde ju inte komma hem och säga att vi hade varit sjuk så vi smittade ner några till. Mest för skoj skull. Fast lite feber och förkylning hindrade inte oss utan vi var ute och härjade sent om nätterna ändån. Vi gillar som sagt dimman i Sunny!

När det inte var fest låg vi utslagna, solande och sovandes på stranden.  Ja för den ända gången man sova något så dära bra var faktiskt på stranden.
 Vädret var bra och väldigt varmt förutom de 3 sista dagarna då värsta åskvädret kom fram på kvällen. De varade inte jätte länge som tur var men, usch det var inte kul att gå ut när man är vid gjord för fest och sen förstörs allt.

När det var dax att åka hem satt vi båda tyst och hoppades på att planet skulle gå i sönder eller något annat skulle hända så vi inte kunde åka hem. Bara för att vi ABSOLUT inte ville åka hem så var planet i tid. Det lyft när det skulle och vi var mindre glad. Jag hann dock somna nästan direkt som planet lyfte. V ar så sjukt trött. Hade bara blivit 1 timmes sömn innan det var dax att gå upp igen. Det var den kvällen som vi skulle haft en tidig kväll.

Jag sitter nu här i ett regnigt Sverige och önskar jag vore ner i dimmiga Sunny. Dansar loss på Lazur och dricker massor utav "Sex in the Beach". Det får bli en resa till Sunny nästa sommar med.
Någon som vill med?

"Se upp, för Svenska landslaget"

Vi var alltid väldigt glad på kvällarna.


"Sex on the Beach" gick ganska lätt och fort ner denna veckan men, ibland blev en och annan lite mer annorlunda drink.

Säger bara; 5 Svenska kronor

Vi träffade lite trevlig människor med. Här har vi 2 killar från Finland och Fiskansvariga Jerry från Nyköping.

En hel del danskar blev det. Jag och min dansk Michael haha.

Becks och henns engelska kille Liam

Delar av "the crazy english men" + 2 svenska bitches

Söta Åmål tjejer. Hade riktigt roligt tillsammans med dem.

Jag och Becks; SKÅL!


And... Ehm... Schh

back

Nu är jag hemma igen från mitt älskade Sunny Beach. Vill inte packa upp väskan. vill bara packa om och stanna där nere. Jag kommer uppdatera lite mer senare om min underbara resa men, det får bli någon annan dag. Är så trött så bloggen får ha semester några dar.

Sunny i natt

Är ledsen att jag har bloggat dåligt men, det är mycket nu. Kommer tyvärr inte bli så mycket bloggande idag heller tror jag men, ska försöka. Annars får ni har en trevlig vecka Susse kanske skriver några rader här så ni vet att jag lever

Borta bra men, hemma bäst

Det är skönt att vara hemma igen i en lägenhet som snart påminner mig om en bastu. Med 3 fönster öppna och en fläkt som är på för fullt borde det snart bli lite svalare i lägenheten och jag kanske kan somna.
Jag erkänner att det är ganska så skönt att bo i hus när inget går fel och man inte har massa måsten som ska göras. Det var kul att bo i hus tillsammans med Assan men, hade inte klarat av att vara där ensam utan Assan. Fast nu är man tillbaka till sitt vanliga liv - Utan villa, volvo eller vovve.

Det är bara 3 dar kvar till det att vi ska åka och jag har massor att göra. Vet inte hur jag ska hinna med allt till på lördag då allt måste vara klart. Jag måste verkligen hinna med allt med. Kan inte lämna allt för att komma hem till en röra.

Nu ska jag stänga ner här och försöka sova så jag orkar jobba imorn och gör allt annat som måste göras.
Ni får ha en god natts sömn så ska jag försöka vara bättre på att uppdatera imorn.

En runda sen sängen

Nu är snart filmen slut och då ska jag ta en sväng med Assan i trädgården sen blir det sängen för oss båda. Är inte så jätte trött ikväll men, måste få lite sömn. Imorn väntar 6,5 timmes jobb och jag vet hur morgontrött Assan är så bäst att gå upp i tid för att försöka få ut honom. Vilket inte kommer bli det enklaste.

Jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni får ytterligare en bra morgondag.
God natt och sov så gott

Soon Soon

Om 4 dar sitter jag på någon resturang i Sunny, äter god mat och dricker gott. Det ska bli så skönt att komma iväg.
Jag brukar alltid vara så duktig på att skriva packningslistan minst 3 veckor innan jag ska åka men, inte denna gången. Har inte ens börjat skriva den än.

Inköp/Måsten before we go:
  • Växla pengar
  • Köpa mig en svart bikini
  • Köpa solskyddsfaktor m.m
  • Leta upp laddare till både Ipod och högtalare
  • Städa lägneheten
  • Tvätta bilen
Viktigt att ha med:
  • Passet
  • Biljetten
  • Resväska + handbagage
  • Rinexin
  • Musik + högtalare
  • Pengarna
  • Vore bra om jag även fick med mig Bex
Den stora packningen ha rjag ingen aning om vad jag ska med mig... så jag återkommer med den

Sista natten med Assan

Sista natten hemma hos min bror. Imorn kommer husägarna hem från semestern.
Det känns lite konstigt att flytta hem till en liten lägenhet när man har haft ett stort hus för sig själv.
Självklart är det nog Assan jag kommer sakna mest. Han är helt underbar den lilla (läs stora) hunden.
Just nu ligger han och vaktar mig. Han är så rädd att jag ska lämna honom. Han får gärna bo hos mig på helt tid.



Inget vatten

Det är tufft att ha hus. Blommorna ska vattnas och gräset klippas plus allt annat som kommer till. Efter en kort åsk skur och antagligen ett ström avbrott resulterade det i att jag och Assan bor nu i ett hus utan vatten. Prata med en bror och låta han guida en hur man ska göra när han sitter på en utservering uppe i STHLM blev heller inget bra resultat. Nu har iaf Anna-Karins pappa varit här och kolla så nu funkar det igen men, usch först var vattnet helt brunt och så väldigt äckligt ut...

Nu sitter vi och myser och kollar på Mamma Mia eller rättare sagt så kollar jag på Mamma Mia och Assan ligger och vaktar mina fötter. Söte! Mamma Mia har blivit årets favorit film. jag kan se den om och om igen. Blir riktigt glad varje gång  jag ser den.

Inte direkt morgonpigg

Andra natten i huset och jag och Assan har sovit som barn i natt. Det svåraste på morgon är att få ut honom. Han är ingen morgonpigg hund direkt. Nu på morgonen har vi båda legat på golvet och myst. Assan är så underbar hund.
Fast nu börjar klockan bli mycket och jag ska iväg och bada så Assan får snällt vakna upp nu så han kan gå ut.

Idag blir det en dag på badet med lite vänner. Vet inte om jag ska springa eller simma några längder men, det hade varit skönt att simma idag och kanske springa ikväll istället. Ja, jag får se hur jag gör.

Nu ska jag ta på mig bikini och fixa lite innan det är dax att åka ner till badet. Ni får ha en bra dag så hörs vi lite senare idag.

En kväll vid stranden

Jag var så trött igår att jag somnade när jag höll på att blogga. Så istället för att fortsätta blogg gick jag och Assan upp och la oss. Vi somnade direkt helt utslagna haha.

Igår åkte vi till Klitter - jag, Bex, Nordh och Nane. Vi hade riktigt kul. Vi bada alla och deet var riktigt skönt i vattnet. Vi skrev i sanden och pratade lite skit.
På vägen hem körde vi inom Mcdonalds - vi tog driven. Som vi skrattade när Nordh beställde maten. När vi väll fick den var det lite fel. Istället för en Ramlösa fick vi 4 och istället för 3 MilkShakes fick vi 2. Det var en väldigt rolig och trevlig kväll.


Vi var bara tvugna att skriva in 2009 i sanden.

Solnedgången var så fin vid havet igår.

 Våra fötter. De roligaste fötterna var nog Nanes. Som görde vita fötter och bruna ben.
Riktigt vackert.

RSS 2.0