Springtime

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Har börjat längta riktigt mycket efter förmiddagar på trappan med en kopp te hemma hos mina föräldrar. Höra fåglarna kvittra och vår solen som värmer mitt ansikte. Få ta på sig ljusa, somriga och tunnare kläder. Ta långa promenader längs med stranden på kvällen.

Ser fram emot att få hänga in nya och ljusa kläder i min garderob och slippa allt det mörka. Få matcha min outfit med härliga och fina sandaler eller ballerinor. Ta på sig en tunn tunika, jeans shorts och flipflop och cykla ner till utomhus badet eller varför inte åka till stranden.

Ja, vad kan man säga? Denna tjejen börjar bli riktigt trött på denna långa och kalla vintern. Nu vill jag att vi tar stora kliv in mot våren.

En läcker flodhäst?

Time to shape up!

Börjar få lite smått panik och ångest inför en sommar på stranden. Jag har haft väldigt mycket i skolan och har därför inte hunnit ta tag i träningen som jag borde. Usch vilken ångest jag har och usch vad jag mår dåligt när jag ser mig själv i spegeln. Jag känner mig som en stor fet flodhäst och blir ganska deppig över det. Motivationen för träning är nästan helt borta.

Hade behövt bli peppad till träning och någon som motiverar mig att ta mig till gymet. M har också tappat motivationen till sin träning vilket inte gör det enklare för mig. Fast tyvärr är det ju så att skolan går före allt just nu. Måste dock försöka få både träning och skolan att gå hand i hand. Måste sluta skjuta upp allt. Gör jag inte det har jag inte så mycket som ska  vara klart samtidigt heller.

Så vad säger man? Nästa vecka tar vi nya tag och försöker ändra på det så gott det går.



<3 <3 <3

Jag har världens underbaraste pojkvän!

Blir glatt överraskad när jag kommer hem och det står 3 röda rosor på bordet <3

 


Litet och mysigt

Att bo två stycken i en liten lägenhet på 30 kvm2
har både sina för- och nackdelar!

Jag och M har knappt varit ifrån varandra sen första dagen vi träffades. Dagarna innan han åkte upp till Åre så sov han hemma hos mig och veckan hemma i lägenheten var väldigt ensam. Sedan dess har vi bara sovit ifrån varandra en natt. Jag känner en sådan trygghet att få somna på hans axel på kvällarna och få vakna upp jämte honom varje morgon.
Så ja man kan säga att vi bor tillsammans med inte offciellt. Jag trivs med att ha honom här fast det är trångt och att det ligger saker precis överallt. Jag längtar till vi har hittat en större lägenhet som vi båda vill ha och kommer trivas i. Fast just nu har vi det bra i "vår" lilla etta. Hyran och alla andra fasta kostnader har minskat och äntligen har jag fått tummarna loss att börja fixa med köket.

Köket har gått från den riktiga blåa färgen till ljus grått med mörk gråa luckor. Det kommer bli riktigt fint där inne när allt är helt klart. Än så länge är det lite kvar att måla och sen ska det in en ny spis och schabloner som ska upp på väggen. Köket kommer helt klart blir fräschar och kännas lite större.

Förutom köket kommer det nog inte bli så mycket mer förändringar i lägneheten innan jag säljer den. Ska dock se om jag kan hitta på en lösning i hallen. Där är lite tapet som har försvunnit precis vid ytterdörren och sen är det bara sånt smått och lite annat som ska fixas.

Nu ska jag återvända till mina studier en liten stund innan jag får ta tag i badrummet eller gör jag tvärtom? Hmm det får jag fundera på.
Caoi

You and me




Feeling your love
caress my heart
Feeling your light
touch my soul

Feeling like
the golden sun
Feeling the way
you move me

Feeling your mind
touch my life
Knowing I can't
lose you

For you are my life,
heart, and soul
Forever I am yours.

Nätshopping??

Denna hade jag gärna velat ha i min garderob.

Calma Tunic SEK 399, Vila - NELLY.COM


En lite sen party outfit

Tänkte lägga upp en dagens outfit men glömde bort att ta en bild så
istället bjuder jag på förra lördagens outfit.



(I provrummet)

lite renovering

Dags att fixa lite i lgh. Det blir målning av garderobs dörrar och än så länge skrapar vi bort den gamla färgen. Sen ska det slipas innan vi kan sätta lite färg på dörrarna. Vi (läs jag) har lite planer hur det ska se ut men, får se om det blir som planerna i huvudet.

Efter att dörrarna är färdig blir det nog att vi tar ett ryck i köket med. Kan lika bra fortsätta när man ändå håller på. Även i köket har jag lite planer och som det ser ut just nu i mitt huvud blir det riktigt fint och ett stort lyft i lägenheten.


Älski fick hjälp av André att skrapa bort färgen.
Tur att André hjälpte till!

Lyx frukost

Sitter och funderar på om jag skulle väcka min underbara pojkvän med god och lyxig frukost på sängen men, sen slår det mig att vi har inte så mycket hemma att göra en god frukost på. Det är så typiskt att man aldrig har sånt hemma och han förtjänar verkligen en god frukost. Tyvärr får jag nog väcka honom snart utan den där goda frukost.

Efter gårdagens tvättande och skrapande av färg ska jag föreslå om vi inte ska åka ut på någon rolig utflykt. Hade det varit fint väder så hade det blivit en promenad på stranden men ute är det regn och rusk. Längtar verkligen efter solen och lite värme. Hänga undan alla tjocka kläder och tunga kläder.
Är det bara jag som tycker att denna vinterna har varit ovanligt lång? Jag har hört många som har hittat vårtecken i rabatterna men jag har fortfarande inte sett ett ända.

Nu ska jag sparka igång denna regniga söndagen med en dusch.
Blir nog ingen lugn dag men så mysig

vilken sommar

Det väntas en helt otrolig och underbar sommar
tillsammans med världens underbaraste pojkvän!!

Sol, värme och vita sandstränder! Längtar efter att få tillbringa dagarna nere vid Medelhavet tillsammans med min underbara pojkvän. God mat, god dricka och lata dagar på stranden. I slutet av augusti blir det en resa ner till den Grekiska övärlden. Som att vi båda två har varit i Grekland och vi absolut inte ville till något ställe där någon av oss varit inne. Vi vill till en ö där varken jag eller älski har varit innan. Få upptacka en ny plats tillsammans är underbart och roligt. Hitta nya smultronställen och förvirra sig bland öns alla gator.
I augusti ska jag och älski  koppla av på stranden och utforska Mamma Mia ön Skiathos. Ni som har sett filmen vet vad jag pratar om. En mysig romantisk ö tillsammans med min stora kärlek. Som jag längtar!!



Det finns en sak som man tydligen inte får missa när man bor i Sverige. Tillsammans med så många andra turister ska vi trängas uppe på Djurgården i Stockholm för att se Måns Zelmerlöv leda Allsång på Skansen. Har varit några gånger på Skansen men aldrig varit där samtidigt som det har varit Allsång på Skansen. Det ska bli riktigt häftigt att få uppleva detta på plats tillsammans med min älski. Det är inte samma sak att sitta hemma i soffan som det är att få uppleva det på plats.

Älskling och jag ska även hinna med en runda till Liseberg och många flera roliga saker denna sommaren. Det kommer bli en riktigt härlig och toppen sommar som ska spenderas tillsammans med många underbara människor. Jag hoppas jag kan få bus mycket med min älskade systerdotter med.

Effektivitet

Tyvärr blev det inga bilder igår!

Gårdagen hemma hos Linda var väldigt trevligt. Hittade massor av snygga inrednings saker som jag ville ha men, det är ju de värdefulla papperslapparna som sätter stopp på det hela. Så trist. Jag hittade iaf 2 ljuslyktor som jag har velat ha ett tag nu, fina och smarta tallriksunderlägg och sen köpte jag ett frukost set. Jag hade gärna handlat mer men, får handla lite mer nästa gång.
Som sagt kvällen var väldigt trevlig. Linda bjöd på en smarrig björnbärs paj med glass och lilla Felix bjöd på många härliga skratt. Det blev ett riktigt bra slut på den torsdagen. Somnade in till min STORA KÄRLEK <3

Effektiv fredag förmiddag!

Har hunnit med att röja på vinden och städat lägenheten. Resten av denna gråa fredagen blir att spendera tillsammans med min underbara älski. En promenad, lite vila och sen blir det en riktigt mys fredag med tacos, film och gotte. Ska försöka hinna med lite plugga med.
Nej nu får väl vi skynda oss ut innan regnet kommer tillbaka.
Ha en super fredag

Vilken torsdag

Trots regn och rusk har jag många underbara människor i min närhet
som lyser upp mina dagar!


Tenta i försäljning & service är nu gjord och det gick ganska bra. Är lite missnöjd över moms delen men som sagt jag och siffror inga bästa kompisar direkt. Det känns skönt att ha den gjord trots att jag måste göra om moms delen.
Nästa vecka är det Turism - natur, kultur och miljö. Funderar på hur jag ska läsa till den tentan då jag inte har någon bok i den kursen vilket min lärare sa att jag inte behövde. Så ja det får bli morgondagens problem.

Nu väntar en kväll hemma hos söta Linda och lite inredningsparty. Ska få på mig lite "bekväma" men snygga kläder innan det är dags att ta sig bort till Linda. Älski har sagt till Anna att hon ska hålla i min plånbok. Vet inte vad han menar med det? För jag brukar väll aldrig handla något eller?

Tar med mig kameran och ett färskt minne så jag kan ta lite bilder ifrån kväll. Hinner kanske även blogga om partyt ikväll och lägga upp lite bilder. Om nu älski går med på det.

Ha en härlig torsdag kväll så hörs vi antingen senare ikväll eller under morgondagen

Stoppa tiden lite, tack

Mycket som ska hinnas med men
tiden försvinner snabbt!


Oj då är det snart helg igen. Förstår inte riktigt vart dagarna och veckorna tar vägen. Det är knappt så man hinner med allt man ska göra och måste göra.

Lördagen: Bjöd på shopping och en awesome kväll tillsammans med tjejerna. Det var riktigt länge sedan som jag hade så kul och det gör jag gärna om flera gånger. Kanske ska undvika tequilan iaf för mycket teguila men jag hade riktigt kul på förfesten hemma hos Frida. Det blev nya bekantskaper, många skratt tillsammans med 8 härliga tjejer.
Det var en kväll som jag gärna gör om flera gånger om. En kväll att minnas med andra ord

Söndagen: Var riktigt trött på söndagen. Fick inte alls mycket gjort under dagen. På kvällen firades storebror med mumsig mat (pesto fläskfile, paprikasås och ris). Avslutade kvällen med mys i soffan med älski. Blev dock en väldigt tidig kväll och älski fick se klart på filmen själv.

Nu i veckan har det blivit mycket plugg. Har tyvärr haft en hemsk huvudvärk denna veckan så har missat 2 hela dagar i skolan. Vilket jag har dåligt samvete för.


Idag på förmiddagen ska jag förberedda mig inför en liten mini tenta i försäljning och service. Känner på mig att det kommer gå riktigt bra och att jag har kolla på läget. Oroar mig dock för att räkna ut moms med mera. Matematik är inte min starka sida men jag får iaf försöka.

Ikväll blir det en sväng till min underbara och söta vän Linda S. Hon bjuder på inredningsparty från Living and room. De har så fina saker och där finns så mycket som jag vill ha men får hålla lite i pengarna. Det ska bli riktigt mysig kväll tillsammans med söta och underbara vänner. Även söta Anna följer med så det kommer bli en hel del skratt.

Nej, nu får jag avsluta här. Bädda sängen och få i mig lite frukost innan jag ska bege mig in till stan för min lilla mini tenta.

Hoppas ni får en underbar dag trost det trista vädret.




Pardey with the girl´s

Det var ett evigt snickrande och borrande på den där grannen.
Har grannen inget annat att göra en lördag kväll?

Håret plattat, sminket fixat och naglarna är snart målade. Det är bara kvällens outfit som ska på sen är jag redo för nattens händelser. Funderar dock på om jag ska ha stövletter eller pumps på mig ikväll? Usch vad tufft det är att vara tjej ibland.

Älski är redan på sin förfest medan jag inväntar att få åka till min. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll och jag är taggad till max. Ska bli riktigt skoj ikväll. Ut på stan med ett gäng tjejer som jag inte har festat med innan (förutom Becks då.)

Jag hoppas att jag kan lägga ut några bilder från kvällen imorn. Nu ska jag måla klart mina naglar, få på mig min outfit och sen bestämma vilka skor jag ska ha på mig ikväll.

Hoppas ni får en underbar lördag min kära läsare.

Life is life!!


Hemma igen efter en kväll trevlig kväll hemma hos familjen Hallberg. Mamma fyller år idag och självklart ska det firas. Mamma bjöd på två smarriga pajer och en god sallad. Riktigt mumsigt och mätta blev vi.
Köpte med oss en liten och fin blomma till mamma som hon blev väldigt glad över. Hon fick även en cykel av oss i familjen.

Ni som känner mig väl vet hur kräsen jag är när det gäller skor och speciellt ballerina skor. När jag bodde i Düsseldorf hittade jag ett par jätte fina och super skön ballerina skor från skeetcher och dem har jag fortfarande. Efter 3 år har jag äntligen hittat ett par ballerina skor som jag föll för direkt. Ett par svarta tyg ballerina skor från  hilfiger denim. Längtar så efter att värmen så jag kan stolt gå runt på stan med dem.

Nu hör jag hur min säng ropar på mig och jag går gärna dit och kramas med kudden. Har varit en lång dag och imorn ska man upp tidigt för att åka till skolan.

Sleep tight and don´t let the bugs bite.





RSS 2.0