Mys i soffan

Ute ligger snön så vit och värmer den frusna marken. Innanför fönstret lyser värmeljusen och värmer upp min kalla själ.
Jag har krypit upp tät tätt intill honom och dragit en filt över min frusna kropp. Tillsammans tittar vi på en riktigt bra film och bara njuter av varandras sällskap.

Plötsligt kommer jag tillbaka till verkligheten och inser att det hela var bara en tanke, en dröm eller en saknad. Jag ryser till och drar täcket ännu längre upp mot öronen. Värmeljusen har jag inte orkat tända och filmen på tvn vet jag inte ens vad den handlar om. Det är tyst, ensamt och kallt. Undrar när han ska komma och hålla mig sällskap?
Blir inte nu, inte om 5 minuter men kanske lite senare.
Jag börjar inse att det nog inte blir någon mys kväll och jag får återvända till Turism - Kultur, Miljö & Natur.

Mycket gjort på lite tid

Flitiga Linda, här för att stanna?

Idag har jag verkligen fått mycket gjort och dagen är inte ens slut än.
  • Skolan är avklarad för den dagen och en kurs är avslutad.
  • Tvätten är snart redo för att hämtas upp.
  • Lägenheten är städad och oj så vad man hittade mycket saker.
Snart ska jag hoppa in i duschen och göra vid mig för att åka in till stan. Är inte helt säker men jag TROR att jag lovade att ta en runda med dammsugaren där inne med. Attans, jag som måste plugga med. Fast det hinner jag säkert med det med.

Nu ska jag ta tag i det sista så det blir klart innan jag sticker in till stan.

Laundry day



Idag har jag många bollar i luften!

  • Skolan 9- 12
  • Tvättid 12-17
  • Städa
Ska avsluta dagen med lite mys och plugg!









Dagen är räddad

Helgen har varit riktigt mysig med mycket gos och pussar.

Jag har haft en riktigt trevlig och rolig helg tillsammans med min familj. Det har grillats, skrattats, flummats och gosats med världens sötaste systerdotter.

Vi har skrattat åt svågerns pinnar och gjort det väldigt invecklat för oss. Tror ingen riktigt förstår vår flummiga fredag kväll. Knappt så vi själv vet vad vi pratar om. Vi alla fick ett gott skratt och det blev en riktigt trevlig kväll.

Jag har fått gosa och pussa på min söta systerdotter. Hon har blivit riktigt stor, "pratar" och skrattar hela tiden. Hon är så otroligt snäll och söt. Jag är en riktigt stolt moster.

I min flummiga familj har vi en väldigt galen men mysig tradition som min kära svåger har infört. Som att min syster med familj inte kan vara med på lille julafton detta året så fuskade vi och gjorde en advent grillning redan nu när de var hemma. Baby A måste delta i denna tradition redan innan hon blir 1 år.

 

Åhh vilket härligt väder vi har fått nere i Skåne. Snön ligger som ett tjockt duntäcke på marken och jag kan leka som ett barn i snön utan att behöva skämmas.

Det är precis så här en riktig vinter ska vara. Det ska absolut inte vara regn och slask utan det ska vara snö och kallt.

Tända en massa ljus och mysa ner sig i soffan med en kopp varm choklad eller varför inte ta med sig en termos med varm choklad och lite god fika ut i snön. Fikan är inget tvång man kan ha soppa eller varför inte grilla korv intill en damm som frusit till is.

 

Jag tycker det är så fint med alla olika belysningar som hänger lite varsom. "Istappar" som droppar ner från träden, ljusslingor som faller ner mot gatan och de fina granarna som står på alla torg.

Vi klagar på all julmusik som spelas i butikerna när vi i våra hjärtan går runt, små nynnar och njuter för oss själva.

 

 

 

 

 

 

Det har blivit ganska mycket men ändå ganska så lite skola för min del den senaste månaden. Jag är nästan aldrig hemma är oftast i stan (Helsingborg) eller på gymmet. Jag drar mig för att komma hem till min lägenhet.

Fast jag får snällt städa så jag kan  bjuda hit lite besökare eller en iaf.

 

När man har mycket i skolan behöver man ha lite kul mellan de olika lektionerna. Därför brukar jag tillsammans med min underbara tjejer hitta på lite bus.

Varför inte gå in på barnavdelningen och prova lite accersoarer eller sätta ihop och prova lite konstiga och udda outfits.

Jag är glad att jag har fått lära känna 2 härliga och underbara tjejer som The V;s är.

 

 

Den bästa starten på dagen. Fast imorse var det bara den näst bästa. Fanns något som var ännu bättre.

Nu väntar sängen för mig och jag längtar riktigt mycket efter tisdag kväll. Innan dess ska jag hinna med en förmiddag i skolan och en eftermiddag i tvättstugan.

Måste även komma igång med min hemtenta imorn. Oj vad mycket det blev men jag sparar det bästa till sist *ler*

 

 

 


helgen försvann



Har inte haft så mycket tid för uppdatering under helgen.
Hinner inte riktigt nu heller ska iväg till skolan nu.
Men det kommer en uppdatering med bilder och text för er att läsa.

pressar mig själv till max

Har varit på mitt första men absolut inte sista Indoorwalking pass. De första 10 minuterna var riktigt tuffa men efter det kom man in i dit och jag vägrade ge upp. Har jag ställt in mig på att jag ska klara av något så ska jag det och jag vägrar att ge upp.

Nu har jag även satt upp ett mål med min träning eller det är mer ett delmål men jag tänker göra allt som krävs för att jag ska nå upp till mina mål.
Nu blir det dock några dagars vila men nästa vecka är jag igång igen.

Dagen försvann fort som vanligt och jag tänkte faktiskt krypa ner under täcket nu så jag orkar med både praktik och bus med systerdottern.

Skinnjacka till salu

Ni har väll inte missat min skinnjacka som ligger upp på tradera?

För snart 2 veckor sedan la jag ut min ena skinnjacka på tradera.
Sen jag köpte den har jag kanske användt den 20 minuter max. Jag trivs inte riktigt i den och ångrar mitt köp. Nu hoppas jag att någon annan ska få glädje av den. Så gå gärna in och titta på den och lägga ett bud.

Här hittar du min fina skinnjacka



Ge dig själv en utmaning

Äntligen har motivationen till träningen hitta tillbaka till mig. Den har varit    lite försvunnen de senaste veckorna men, nu är den tillbaka och jag är redo för nya tag!

Igår direkt efter skolan åkte jag direkt till gymmet för att få lite tips på olika övningar och få tillbaka min motivation att ta mig till gymmet och inte bara köra olika pass.
Tror att motivationen till att träna inne på gymmet har varit försvunnen för att jag inte vet riktigt hur och vad jag ska träna för bästa resultat. Efter att ha fått lite tips om olika övningar av Frida längtar jag efter att få svettas på gymmet.

Igår körde jag 30 minuter indoorwalking, 15*3 ryggresningar och 20*3 insida lår. Det kändes riktigt skönt. Att jag orkade 30 minter indoorwalking förvånade mig riktigt. Innan orkade jag knappt med 1 min så igår peppade och utmande jag mig själv på att klara av de 30 min.

Jag verkligen storm trivs på mitt nya gym. Personalen peppar en till max och det känns riktigt roligt att gå dit. Ikväll står det magstark på schemat och jag ser verkligen fram emot det. Ska försöka att hinna med att träna lite kondition innan passet.


Ny design

Jag kände att det var på tiden att byta utseendet här på bloggen. Denna gången ville jag även försöka göra designen själv. Förra designen gjorde Sessan till mig och jag blev riktigt nöjd med den. Enkel design som passade bra in just då. Nu har jag haft den designen i snart 2 år och man tröttnar ju lite efter ett tag. (Vilket är vanligt).

 

Jag är lite stolt över att jag lyckades att göra min egna design på bloggen. Jag ville fortfarande ha ett enkelt och stilrent utseende. Samtidigt ville jag att den skulle se lite gladare ut och ha mer färg.

Jag blev riktigt nöjd med resultatet men, jag kommer nog fortsätta göra lite små ändringar till jag är helt nöjd.

 


Förmiddag med info & layout! Sen hem och g...

imag_0199 (MMS)

Förmiddag med info & layout! Sen hem och gör ny design


Underbart med kalla öron ;)

Åhh vad det är mysigt med snö!!! Det är som ett vitt fluffigt täcke som täcker den kalla marken.

Jag älskar vintern speciellt om det ligger massor av snö på marken. Jag kan lägga mig ner och köra snö änglar eller varför inte ha ett roligt och galet snöbollskrig med sina nära och kära.

Längtar efter en termos fylld med varm choklad, några kanel bullar och åka ut till en sjö för att åka skridskor. Så mysigt.

 

 

Fick ett oväntat besök på praktiken idag som gjorde mig väldigt glad. Jag fick ett leende på läpparna och efter en liten men väldigt värdefull överraskning blev leendet bara större.

Tack så jätte mycket, Underbarast!

Nu kan jag ge mig ut i löparskorna även när öronen fryser.

Everest Alpine.

Våga bära reflex!!

Undra om alla förstår hur viktigt det är med reflex!

Den yngre version av Linda hade vägrat att bära reflex. Hon hade tyckt att det både var fult och pinsamt att ens synas med reflex. Linda hade inte förstått hur viktigt det är att bära reflex. Att hon inte syns för bilisterna under mörka kvällar om hon är utan rreflex hade Linda ingen aning om.

Nu har jag blivit lite äldre, lite klokare och fått lite mer vett i huvudet. Att använda reflex är verkligen guld värt.
När jag kommer som bilist så ser inte jag dig om du har helt mörka kläder på dig. Kommer man då på en vanlig landsväg (70km/h) så kan olyckan redan vara framme innan ens bilisten har sett personen som har gått eller cyklat intill vägkanten.

Jag kan erkänna att jag själv inte har någon reflex men jag vet att jag måste köpa det. Reflexen kan rädda ditt liv och gör det enklare för bilisterna att se dig.

Så tänk på det; Reflex räddar liv!
Har du ingen så skaffa det så fort du bara kan.


Vad är det som spökar??

Ska snart bege mig till Stadium och praktik. För en gång skull känner jag mig inte ett dugg stressad. Har hunnit med att göra lite magövning, duschat och sitter nu färdig för att sätta mig i bilen för att köra. Eller nja... borde ta på mig lite andra kläder först kanske.

Igår fick jag börja göra en skiss på ett arbete som jag ska göra i den nya kursen. Känns så underbart att ha fått något att göra igen. Ser verkligen fram emot dagen då hela arbetet ska redovisas inför klassen. Vet tyvärr inte hur stort jag ska göra arbetet men jag siktar som vanligt högt och gör hellre förstort än för litet.

Oj jag måste berätta om de konstiga ljuden man hör i detta huset på nätterna. Det är precis som det är en stor jätte som går i trapphuset. 3 dagar i rad när jag har vaknat har det varit stora damm korn på min tv. Det är faktiskt lite kusligt.

Klockan tickar och jag har lite till att göra. Inget viktigt bara saker som är skönt att ha gjorde när man kommer hem ikväll.

Ha en riktg toppen dag min vänner!!

RASTLÖS!!!!

Vill inte vara hemma. Vill vara i skolan och flumma!!

Usch så trist det är att sitta hemma. Jag vill flumma runt i skolan med mina söta klasskompisar. Vet inte alls vad jag ska göra för att få tiden att gå idag.
Började morgonen med en runda i löparskorna och snart ska jag bege mig till Syo för att lämna in min ansökan till skolan eller komplettera den rättare sagt.

Hmm... Vad ska jag göra sen?
Funderar på om jag skulle ta tåget in till stan och fixa med mitt jojo kort som för övrigt bara gäller idag med. Vad ska jag mer hitta på idag. En promenad får det bli och sen ska jag plugga lite turism.

Nej, nu är det dags att ta tag i denna dagen

En liten present

Tänk vad tiden den går fort.


Vart tar tiden vägen egentligen? Det är redan mitten av november och innan vi vet ordet av det så knackar tomten på dörren. Känns som om det vore igår sen man satt där vid bordet och åt en massa julmat.

På onsdag är det 6 månader sen min underbara och söta systerdotter fick se världen. Hon är verkligen mosters lilla charmtroll och jag önskar att jag fick träffa henne oftare. De utvecklas och förändras så himla fort. Det är alltid lika spännande att träffa henne.

Nu har jag inte träffat eller sett henne på 2 månader och jag ser verkligen fram emot att få krama om henne och pussa på henne.
Ska bli så mysigt att få busa och gosa med henne. Hon ska även få en liten 6-månaders present av moster.


gott & blandat

Oj oj det händer verkligen mycket i mitt liv just nu. Hinner knappt med mitt liv själv så jag begär inte heller att någon annan ska göra det.

Skolan: Har ganska mycket att göra i skolan just nu men jag trivs och tycker det är riktigt roligt. Med mitt val av utbildningar har jag verkligen valt rätt. Efter många års velande kring olika yrken har jag äntligen hittat mitt kall och jag ångrar inte att jag sökte in. Jag är på god väg att uppfylla en gammal barnsdoms dröm.

Fritid: Ja det är inte mycket fritid jag har men som ni kanske förstår så trivs jag väldigt bra. Har lite dåligt samvete för att jag inte hinner umgås med mina vänner men de vet hur mycket denna utbildningen betyder för mig så jag tror att de förstår.

Träning: Får erkänna att det inte har blivit så mycket med träningen de senaste veckorna. Först hade jag riktigt mycket i skolan samt "Kycklingbollen" och denna veckan har jag varit sjuk så har inte velat träna så mycket. Längtar att få ta tag i min träning på riktigt igen. Just nu känner jag mig riktigt lat och otränad trots att det har sina orsakaer att jag inte har tränat.


Nej, nu väntar sängen för mig. Ska bli riktigt skönt att få krypa ner under täcket och sova. Hoppas jag inte vaknar på tok för tidigt. Sov gott alla söta läsare!

RSS 2.0