2 latmaskar

Våra hundar är nog några riktiga latmaskar. Så fort det är grått och trist ute hittar man dem sovandes. De lyssnar inte när man kallar och kommer inte ens när kopplet kommer fram.

 

Min söta lilla Wilma myser i min tillfälliga säng.

Det märks tydligt att det är tråkigt väder ute.

 

Lilla vilddjuret Skrållan har krypit in i sin lilla vrå och bäddat med filt och nallar.

Inget kul väder att busa i.


Grillat är gott

Har väldigt dåligt samvete att jag inte har hunnit med min powerwalks denna veckan. Känner mig så fruktansvärt lat och orklös. Att det inte har blivit några PW´s denna veckan har ju sina förklaringar men, jag har ändå fått ganska mycket motion om man tänker på vad jag har burit och sprungit upp och ner i trapporna.

 

Har iaf varit en händelserik dag då jag nu har fått sålt min lägenhet och i väntan på en annan bostad har jag flyttat hem till mina föräldrar men det är bara tillfälligt (läs max 2 månader). Allt är en ända röra nu då jag inte kommer packa upp mina saker utan bara ha det jag använder. Allt annat får stå uppe i mitt flickrum hemma hos mina föräldrar.

 

Fann en trött liten Skrålle i min säng imorse.
Hihi så liten och söt man kan vara ibland.

Kvällen bjöd på grillning och mys tillsammans med 2 underbara personer. Jag kan verkligen skatta mig lycklig som har så många härliga och underbara personer runt omkring.
Vi grillade grönsaker, kött och kyckling. Det var en riktig härlig kväll med mycket skratt och dumma kommentarer. Det är precis så livet ska vara.

 

En skön onsdag kväll i slutet av juli.

Rensar upp

Sommaren är kort
Det mesta regnar bort
Men nu är den här
Så ta för dig
Solen skiner idag.
// ur Tomas Ledins - Sommaren är kort

Så härligt väder ute. Har inte känt en ända regndroppe idag vilket är väldigt ovanligt nu förtiden. Tyvärr kan jag inte vara ute och njuta av solen idag för jag måste rensa och städa ur mina garderober hemma hos mina föräldrar. Sen när M kommer hem är det dags att åka till lgh och hämta flera saker. Funderar lite över hur jag ska få plats med allt hemma hos mina föräldrar. Jag hoppas innerligt att det inte blir långvarigt hemma hos mina föräldrar och att jag snart får flytta allt till vår gemensamma lägenhet.

Längtar riktigt mycket till att få plocka upp alla våra saker, möblera och inreda alla rummen i lgh. Sen efter en lång dag av flytt och upplockande kunna sätta oss i vår stora, fina och sköna soffa.
När allt väl blir klart och vi äntligen har fått våra namn på dörren så kommer jag lägga upp bilder från lgh och självklart visa er mina sköna soffa.

Nu har jag vilat tillräckligt och det är dags att ta tag i plocket igen. Vet inte om jag ska ta och sticka bort till återvinningsgården idag eller jag ska vänta till nästa vecka? Det kommer säkert mer saker som ska dit där. Det bästa med att flytta och plocka bland alla ens saker måste nog vara hur mycket man hittar som kan slängas eller sparas. Än så länge har jag fyllt 1 svart soppsäck och det är bara från mina garderober hemma hos mina föräldrar.

Vi hörs senare ikväll // Linda

Tyst minut

Klockan 12 idag hedrade jag de som miste livet i Norge fredagen den 22 juli med en tyst minut. Fast det bara var jag så kan jag erkänna att det föll mer än en tår ner från min kind. Det som hände i Norge är fruktansvärt och jag tänker på de drabbade och hela det norska folket.

Jag tänker på mina nära och kära och önskar med hela mitt hjärta att någon av dem slipper uppleva det som Norge nu får gå igenom. Hur ofta säger man att det händer aldrig mig eller det händer inte här men, tyvärr så ska man inte vara så säker. Man kan inte känna någon trygghet vart man än är i världen för sånt här händer överallt.

 

Jag satt och lyssna på Norges statsministers tal och det var väldigt rörande. Den känslan som hans tal gav är bara en liten del av alla de känslor som den norska befolkningen nu känner. Sorgsna, arg och i chock. Den 22 juli kommer vara en sorglig dag i Norge och för alla andra länder i Norden.

 

Hämtad från Aftonbladet


Med en tår i ögat

Ikväll går alla mina tankar till mina norska vänner och alla andra invånare i Norge!
Det som har hänt och händer i fruktansvärt och man/jag önskar att ingen skulle/ska få uppleva något sånt.

Ni finns i mina tankar och jag önskar att jag kunde göra mer än att tänka på er!


sand mellan tårna

Vad hände med solen, sommaren, värmen och barfota fötter i sanden?
Denna torsdag har bara regn, grå himmel och små vattenpölar att erbjuda. Fast som tur är har jag något att se framemot. Om exakt 1 månad sitter jag på Köpenhamns flygplats Kastrup och väntar på att få gå på planet som ska ta oss till det vackra och mysiga Korfu i Grekland.

Min underbara sambo överraskade mig med 1 vecka i den grekiska övärlden. Den 21 augusti åker vi ner till ön Korfu och till den lille byn Moraitika. Ska bli så härligt att få umgås, mysa och bara få vara. Ska bli så skönt att få komma iväg och lämna all denna röran som vi har omkring oss just nu.

Jag bara älskar Grekland. Deras goda mat, invånarna, härliga atmosfär och inte att för glömma de otroligt fina vyerna. Ska bli så härligt att få gå längs med stranden och känna sanden mellan torna och höra Medelhavets vågor.
Jag riktigt längtar till jag får ligga i solstolen och blicka ut över vattnet och se min älsk snorkla där ute.

Bild lånad från fritidsresor

Akta dig

Har inte blivit så mycket bloggande denna veckan heller. Kom hem från STHLM i torsdags och har sedan dess inte mått helt hundra. Näsan har runnit, febern har tagit över och rethostan ska vi inte ens prata om.

Det tog 4 timmar och 20 minuter att komma ner till lilla gröna Skåne igen. Tåget var säkert från 1980-talet och hade ingen ventilation eller luftkonditionering. Mycket folk, ingen luft och väldigt lite med plats så var det rena lyckan att få gå av tåget i Hässleholm.

Förutom 4 propp fulla väskor samt att jag hade lite i pappas resväska fick jag en jobbig förkylning och feber med mig ner till Skåne. Förutom all packning så möts jag av ett väldigt grått, trist och regnigt Skåne.
Nu är allt upp packat och ordningen är återställd i hemmet eller nästan iaf.

 


dålig ursäkt

Ber om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering. Haft tusen saker att göra och när jag äntligen har haft lite tid över ja då har jag varit för trött för att sätta mig framför datorn. Tänkte bara ge er en dålig ursäkt för dålig uppdatering den senaste veckan. Ska försöka berätta vad jag gör och vart jag är lite senare ikväll - Men nu smarrig efterrätt.

I picknick korgen...

Gröna ängar, sena kvällar på stranden eller en härlig sommar kväll på en klippa!

Det finns många underbara och härliga ställen som man kan välja mellan. Ta fram picknick korgen och fylla den med många olika smarriga tilltugg och självklart får man inte glömma den goda och kalla drycken till

.
Frågan är då vad kan man fylla sin picknick korg med?

Har varit inne och kollat på bla. Tasteline och recept.nu på lite olika smårätter som jag kan ha med mig på helgens äventyr. Det finns så mycket att välja mellan att jag inte riktigt vet vad jag ska göra för något. Har bestämt iaf att jag ska göra små pizzor att ta med mig som vi sen kan äta kalla. Tyvärr är det ju inte alla som gil lar pizzabullar som jag då hade tänkt göra så får även göra något mer att ta med så att alla får något att tugga på.
Har funderat fram och tillbaka och jag tror faktiskt att jag ska prova göra kyckling wraps. Förbereder jag dem på fredag kväll och göra dem klara på lördag morgon så blir de säkert perfekt att ha med sig.

Ska bara fundera ut vad jag ska fylla mina kyckling wraps med förutom kyckling då. Hur som helst så tror jag att det kommer bli riktigt gott att ha med sig och smaska på när vi stannar för lite fika.

Vad brukar du packa din picknick korg med?

Fjant hund

Helgen är över och en helt orörd vecka är påbörjad. Har en del på schemat denna veckan både läkarbesök och en fartfylld, rolig och höga upplevelser.
Med andra ord har jag en vecka som är fylld med spännande och roliga saker samt kanske några mindre roliga besök. Ska även hinna med att exprimentera i köket innan lördag förmiddag.

Snart är det dags att bege sig till arbetsterapeuten och träna min svaga handled. Som vanligt ställer jag mig frågan:
- Vad ska jag ha på mig idag då?
Solen lyser emd sin frånvaro och jag tror inte det är lika varmt idag. Härligt ja men, jag gillar värmen och framför allt solen.

Världens sötaste och fjantigaste amstaff. Känns riktigt tomt i lägenheten nu när han inte är här.

Cash är så otroligt snäll och det blev massa gos hela helgen.

Saknar den lille fjanten ♥


Studs studs

Försöker få dagarn att gå genom att sysselsätta mig med V´s kids leksaker. Istället för att sitta hemma och göra absolut ingenting har jag åkt till V och härjat och solat på hennes gräsmatta. Dagarna är annars så tråkiga när min älskade sambo jobbar och jag blir galen av att sitta hemma och kolla på 4 väggar.
Så denna sommaren blir mitt andra hem hos V.

Hunden är rastad och pw är klar nu in i dusachen och sen försöka väcka sambon innan det vi styr bilen mot Åstorp och familjen H.



Fyrbent besök

Denna helgen har jag och "M" fått äran att ha "lilla" Cash hos oss. Så mysigt att få gosa med honom på morgonen och kvällarna. Han är så snäll och säger inte så mycket. Märker honom knappt förutom när han snarkar.


RSS 2.0