Vill ha, vill vill

Ett glas vin och måndag kvällen blev glammig

Sitter och njuter med ett glas vin, kollat bloggar och kläder. Åhh vad jag hitta mycket snyggt som jag vill ha. Ett par riktigt fina ballerina som kommer så fint pryda mina fötter i sommar. Oj jag kan göra listan lång på allt jag vill ha. Om jag bara hade haft pengar så jag kunde köpt allt det jag ville ha och lite till utan att få dåligt samvete.
Hade även handla något snyggt till min snygga älski. Han förtjänar det.



Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin, kolla tvn och kramas med min underbara pojkvän.

Love and peace

Budskap på toa


" Mamma, vad snäll Lindas Martin är som har suttit och skrivit allt det på toalettpappret
så pappa har något att läsa"








Jag behöver inte säga något annat än vad som står på toalett arket

Måndag och ny vecka

Dagarna och månaderna bara flyger i väg och snart går vi in i mars månad. Tänk om man även kunde få se lite vårtecken men, på min lilla promenad fick jag inte se ett ända vårtecken. Lite sol och värme hade faktiskt inte skadat. Börjar bli trött på detta trista, grå och kalla vädret. Man är trött när man vaknar och trött när man går och lägger sig.

Denna veckan står det mycket på agendan. Vilket jag tycker är skönt. Känner att jag har varit en aning lat om dagarna nu så behöver få fart på livet igen. Kanske blir man lite slö när man är kär och galen men det får räcka med det nu. Ska skärpa mig med skolan och träningen.
Det är även 3 födelsedagar denna veckan plus lite annat smått och gått som ska göras. Så ja fullt upp!

Träningen har legat lite på is på sistonde men torsdagens pass indoorwalking fick min motivation tillbaka. Det blev dock bara 2 träningspass förra veckan. Tränade igår på älskis gym. Vi båda kom fram till att det var bättre att vi tränade på olika gym. Får mer gjort då.
Jag har fortfarande ett mål som jag vill uppnå med min träningen till ett vis datum så det är på tiden att jag tar i med hård handskarna. Är glad att min kära Martin peppar mig. Det blir mycket mer nyttigheter, vardags motion m.m för att vi ska uppnå det vi vill.

Skolan har väll varit lite si och så med. Man kommer in i en sådan period då lusten till mycket försvinner. Jag skyller dock på vädret. Visst är det mysigt med kallt och snö men, nu är snön bort och det är fortfarande kallt.
Förstår inte varför det är så svårt att komma igång med skolarbetet men, det finns så mycket annat som kommer ivägen. Inte något viktigt bara en ursäkt att inte göra det jag ska göra.



Glädje skutt

Hoppar av lycka och glädje!!

Då var det söndag igen och solen lyser med sin frånvaro. Min helg har varit toppen och den har tillbringats tillsammans med 2 helt underbara människor.

Ikväll ska vi spendera några timmar i tvättstugan. Berget av tvätt är inte att leka med och denna gången är det bara kläder som ligger i korgen. Innan vi tar tag i det jätte stora tvättberget så ska jag följa med älski till hans gym och träna, ska även få pluggat lite och göra en god och nyttig mat till min älski och mig.
Imorn ska vi börja ett nyttigt och hälsosamt liv (har jag bestämt) hihi.

Jag mår som ni märker riktigt bra just nu och allt flyter på precis som jag vill. Jag har ett leende på läpparna och en pirrande känsla i magen. Jag blickar framåt och har stora förhoppningar om framtiden. Jag tänker göra allt för att uppleva mina drömmar. Ska njuta av livet till 110% och gör allt som faller mig in. Ta bort spärren och våga mer.


911 varav 14 i Sverige

Seriöst, mågra måste jag hitta!
Det finns 911 världsarv världen över. 14 av dem ligger i Sverige. Jag söker, letar, googlar mm men jag hittar inget som jag fastnar för. Det ska ha en historisk prägel (vilket alla har) men nu ska jag ha ett världsarv som har haft ett stort historiskt värde för oss.
Har suttit med de historiska världsarven nu sen jag kom hem från skolan (vilket man inte kan tro om man tittar på mina anteckningar). Måste verkligen lägga i en snabbare växel annars blir jag ju aldrig klar till på onsdag.

Ullared och CSI hur ska jag kunna slippa ögonen från tvn till datorn? Kan ju inte missa varken Ullared eller CSI. Snart kommer älski hem med och då blir det inte så mycket pluggande. Hmm... får plugga det sista imorn.
Nej lite mer plugg nu och sen stänga ner när älski kommer.

Ha en trevlig kväll, kära läsare

Livets goda

Känner en sådan otrolig glädje!!

En obeskrivlig känslan, fjärilar i magen och lycka. Det var evigheter sen jag kände den känslan och då var den inte så stark som den är just nu.
Han lockar fram det bästa i mig, får mig att le och skratta  som ingen annan har fått. I hans famn känner jag mig trygg och saknaden efter honom är stor så fort han inte är vid min sida.

Jag tror bestämt att detta kallas för kärlek!!

Jag fnittrar som en skolflicka i hans närvaro och jag kan erkänna att jag är så upp över öronen förälskad i denna killen.
Fast jag inte har känt honom så länge känns det ändå som att det har varit vi i all evighet. Jag kan nu våga blicka framåt vilket jag inte har gjort på väldigt länge.

Det blev en riktig härlig söndag tillsammans med älski. Strålande solsken, klar blå himmel och kalla vindar gav vi oss ut på en härligt skön men kall promenad. Vi fick "leka" av oss lite eller fjanta av oss lite. Sånt som man gör när man är nykär.
Jag skäms inte och förresten vad är det?
Jag skäms varken över mig eller ver älski. Fast vi båda tycker att vi kan vara en aning pinsamma ibland. Men vad gör det. Vi vet båda vart vi har varandra.

Kvällen är lika mysig som alltid. En god middag, ett varmt bad och film mys med min underbara pojkvän. <3

 


njuter av vad livet erbjuder

Vaknar upp med underbart väder, älski sovandes bredvid mig och på ett härligt humör. Idag blir det en promenad i det helt otroligt underbara vädret men innan vi bär oss av ut så måste jag göra det sista på mitt arbete om världsarven.

Jag känner mig så otroligt lycklig och nöjd med livet. Jag har helt otroliga vänner gamla som nya och min stora kärlek. Det behövs inte mer för att göra livet så bra.
Skolan går super bra. Har dock varit lite seg med att komma igång men, det är ändring på det nu. Snart börjar man även jobba lite smått och det ska bli riktigt spännande.

Är väldigt missnöjd med mig själv och träningen. Har inte blivit alls mycket med det men har varit sjuk och inte mått helt 100.  I veckan ska jag ta tag i den på allvar igen och jag längtar verkligen. Ska få älski att peppa mig lite mer.

nej plugg nu och sen en promenad.

Kärlek vid andra ögonkastet

Det finns så mycket som jag vill berätta. Så mycket som har hänt.

En otrolig känsla som jag aldrig upplevt förr. En sådan känsla som får det att pirra i hela kroppen. En underbar känsla som får mig att längta och le. Den känslan kallas kärlek. Det var länge sedan jag upplevde denna känslan och nu är den starkare än vad den var första gången.

Du har fått mitt hjärta att slå volter många gånger om och bara tanken på dig får mig till att le. Du har tagit mig med storm och för varje dag som går och ju mer jag lär känna dig desto starkare blir min känsla.


Ordning & reda

Fick ett riktigt ryck när jag kom hem idag. Började rensa ur garderoben, fixade med papper och satt in allt som var viktigt i en pärm. Jag vill ha ordning och reda bland mina papper (fast det blir rörigt ändå) men jag vill veta vart jag har dem. Finns inget värre än att ha papper utsprida i lägenheten.

När jag har lite mer pengar och tillfälle ska jag in på ordning & reda och inhandla lite saker. TYcker de har så fina saker i deras sortiment och piffar gärna upp "kontoret" med.

Look for the day

Ett litet missöde med plattången och jag får nu ha lockigt hår i några dagar.

 




RSS 2.0