Cry for you


A beutiful day

Har varit en riktig härlig dag i solen hos familjen Hagy. Har bara njutit i solstolen och haft det riktigt härligt.
Fick även träffa min älskade sambo idag som är på rymmen från mig denna veckan. Jag förstår inte varför jag som är så snäll och söt? Kanske för att det är kaos i vårt lilla hem och ingen känner för att städa eller kanske var han rädd att känna sig bortglömd när jag tittar på Allsång på Skansen och Måns Zelmerlöv.
Kan bara säga till honom:
-"Älskling, det är du som har vunnit mitt hjärta och ingen annan!"





Härliga dagar

Har nästan precis kommit hem ifrån en härlig kväll på Annas balkong. En riktig trevlig och mysig kväll med lite skvaller, skratt och annat smått och gått. Vi mumsade i oss pasta sallad med stekt bacon och till det drack vi några glas rosé vin.
Det är precis sådana här kvällar som gör det lilla extra i vardagen. Något man borde unna sig oftare än bara på helger.



Midsommar var riktigt trevlig. Glömde dock ett spel och min super fina midsommar krans hemma. Väldigt trist för jag var så nöjd med den. Blev tyvärr knappt några bilder från midsommar firandet och inga bilder på mig och min härliga outfit den dagen. Ska självklart lägga upp en bild på vad jag hade på mig men det blir då inte från midsommar.



En liten titt på arbetsmarknaden och läsa lite bloggar innan jag ska ner i loppelådan. Borde även plocka undan lite smått här i röran.


// Love Linda

Dubbel dos

Efter en lång och varm dag kan jag äntligen slappna av framför tvn. Har hunnit med en hel del idag så är ganska så nöjd med dagen. Känns skönt att få koppla av när man vet att allt på To do- listan är gjort.
Har dock lite små saker jag skulle göra ikväll men har lite inflammation i fingret så får vänta att måla naglarna.

Fick massor med härlig energi av Linda och Kims underbara pojkar.
Detta lilla charmtrollet gjorde min dag.
En riktig härlig liten kille.

I <3 shoes

Tror ni jag blev lite smått förälskad i dessa underbart fina tyg skor från Nilsson?

Åhh vill så gärna ha dem ståendes på min skohylla. En fin klänning och dessa skor och jag kan njuta på utserveringar hela sommaren <3


Flitig förmiddag

Hej mina härliga läsare!

Jag blir så glad när jag ser att det är fler av er som läser och följer mig i min vardag. Ska försöka göra om lite i bloggen så som ändra utseende och kanske lägga upp en ny kategorie med lite planer och idéer som jag har. Just nu har jag ett projekt som jag hoppas få börja med snart och sen har jag och en vän ett lite större projekt som vi ska försöka utveckla.

Fantasin och idéerna växer och någon gång i framtiden kanske de blir verkliga.

 

 

// love Linda


Doften av regn

Tror inte att vädergudarna kunde bestämma vilket väder de ville ha idag. Det har verkligen växlat mellan blå himmel och grå himmel, en stund kallt och en stund varmt. Ja, jackan har åkt av och på hela dagen.

Börjar bli så förvirrad över detta vädret. Väderleksrapporterna stämmer ju knappt och dagens klädval blir bara svårare. Tittar ut genom fönstret och vädret ser helt oki ut - shorts. Kommer ut och det är inte alls så varmt som trott eller så är det tvärtom. Tar på sig på tok för mycket kläder och sen är det riktigt klippigt väder ute.

 

En nackdel med sommaren är förutom det växlande vädret är den goda fikan som man tar var och varannan dag ibland även 2 gånger om dagen tillsammans med alla härliga vänner. Det är riktigt farligt att ta en fika eller två men vad gör man? Det är ju så gott och samtidigt får man umgås och prata skvaller med underbara vänner.

 

Bästaste Anna bjöd på mumsig sommar tårta.

Sockerkaksbotten, rabarber, cheescake och goda bär. Mums

Njuter av en kväll på Annas balkong.

Det doftar sommar. Blommor och regn <3

Min otroligt fina och underbara vän Anna <3

Riktigt nöjd med denna bilden.


Ingen vanlig dag

ETT STORT GRATTIS

till min älskade vän ANNA på hennes stora dag!


Playfull

God morgon världen!

Känner mig redo för onsdagens galenskaper.

 


Ett mumsigt telegram..

Fick en trevlig och mumsig överraskning av "M" när han kom hem från jobbet ikväll.
Lite roligt med ett glassogram istället för ett blommogram.
Jag som bara älskar glass och då passar det utmärkt med ett glassogram.

Tack så mycket min underbara och älskade "M"



galenskaper

Denna härliga tisdagen har spenderats tillsammans med
min fina vän Veronica och 3 utav hennes härliga ungar.

Som alltid när man är med familjen Hagy blir det galenskap och många skratt.


Sommarens fruktiga färger

Sommar betyder härliga och aptitliga färger på tallriken till varje måltid. Vilket gör det så mycket roligare och godare att äta.

Allt smakar så mycket bättre på sommaren än på vintern. Så jag passar på att äta så mycket jag kan av de goda frukterna och grönsakerna under denna underbara och härliga tid.

 

Ikväll lyxade jag till det lite extra och gjorden en fruktsallad på jordgubbar, galia melon och självklart några bitar av en smarrig vattenmelon.

 


Vart gömmer sig sommaren?

Funderar över vart sommaren tog vägen?

Ute är det grått, regnigt och väldigt trist. Jag saknar sommaren och sena sommar kvällar med nära och kära.

Långa dagar på stranden eller picknick i gräset.

Årets första jordgubbar 1 maj 2011

Några åkturer till IKEA

Det känns riktigt bra att få avsluta denna veckan med ett härligt och välbehövt fotbad.

Väntar på att älsk ska komma hem från hans löprunda så vi kan mysa tillsammans i soffan.

 

Denna veckan har det planerats, räknats och ritats. Vi hoppas att vi kan få flytta in i den andra lägenheten så snart som möjligt. Inredning, färg och golv i sovrummet är klart. Vi har till och med enats om garderoberna. Jag är helnöjd över vår planering av sovrummet. Kommer bli riktigt bra och vi båda kommer trivas super bra där inne.

 

Igår (lördag) var det det trist väder så det blev en tur till IKEA. Där satte vi och gjorde vårt framtida kök. Blev riktigt nöjd med resultatet och nu längtar jag bara efter att få det på plats. Självklart längtar jag till att hela lägenheten är klar men vi får ta det efterhand.

 

Nu ska jag njuta av mitt fotbad och koppla av till "Kärlek på menyn"


// Love Linda <3

Brum brum...

Tror faktiskt att jag behöver en powernap varje dag. Sover som bäst på eftermiddagen och är inte lika gnällig på kvällarna. Att jag är trött ikväll kanske inte har med att göra att jag inte vilade middag utan mest för att jag har haft fullt upp sen det jag vakna till nu.

 

"M" hade bokat tid för provkörning av Volvo V60 och jag hade lite ärende i stan så vi slog 2 flugor i en smäll.

Stolt över att jag klarade köra en automatare utan att något hände.


Sett på stan..

 

 


I confess - I have been lazy

Beach 2011 kan slänga sig i väggen. Jag satsar på 2012 istället!

Jag skäms faktiskt lite över att jag inte har varit så flitig med träningen och min kost den senaste tiden (läs månader). Har egentligen ingen bra ursäkt på varför jag har varit så lat på sistonde. Skolan har tagit en del tid och på mina krafter och sen bröt jag handleden och det gjorde allt svårare.

Igår tog jag tag i mitt nyttiga liv igen. Nu skrever jag även upp alt jag äter under dagen. Ganska roligt att kunna se allt man stoppar i sig på en dag. Funderar även på att skriva upp hur långt och hur länge jag går varje dag. Hmm... får nog helt enkelt göra en träning- och kost bok. Får bli ett sånt projekt nästa vecka hihi.

Nu är det dags att vila upp sig inför vad morgondagen har att erbjuda. Antagligen inte så mycket men man vet aldrig.

// Love Linda

seperationsångest

Varför är det så svårt att släppa taget om vissa saker som man har?
Det kan vara allt från en liten minnessak från en semesterresa som du gjorde när du var yngre eller kanske din allra första möbel som du själv köpte.

Efter många om och men har jag nu lagt ut min söta och lilla lägenhet till försäljning. Det tog verkligen emot att lägga ut den till försäljning men jag undrar lite hur det kommer kännas när jag har packat ner allt och tömt lägenheten. Jag har tillbringat snart 3 härliga år i den och har många fina minnen från dessa åren.
Allt ifrån lugna och mysiga hemma kvällar till galna kareoke kvällar med min vän Susse. Ja, det har hänt många roliga saker här och även en del tråkiga.

Vi har alla haft vår första bostad - hyres eller bostad. Denna lägenheten är min första lägenhet där jag har mitt namn på dörren. En del har lätt att skiljas från saker och ting men, usch jag har svårt för det. Vet inte varför det är så svårt att seperera från något. Har velat flytta länge men det har ju inte gått så långt att jag har lagt ut den till försäljning. Fast nu var det dags. Vi bor 2 stycken och behöver något större. Även om jag hade bott här ensam så hade jag behövt något större. Den är som sagt liten och trång för alla min saker.
Den kommer glädja någon som flyttar hemifrån för första gången. De kommer förhoppningsvis trivas lika bra som jag har gjort men, nu är det dags för ett nytt kapitel i livet och det ska jag tillbringa med min underbara sambo.

En bostad som är vår, som vi har möblerat och inrett tillsammans.
Där båda får bestämma lika mycket.



Nya utmaningar, tack!

Efter ett helt läsår är jag äntligen klar med min utbildning. Med bra betyg och ett intyg i handen är jag nu redo för nya utmaningar och ännu fler vilda äventyr. Vart eller vad som händer nu har jag ingen aning om. Först blir det lite sommarlov och sen ska jag ta tag i jobb biten. Hoppas jag får ett arbeta snart så jag kan få in lite pengar på kontot.

Nu är det nattinatt för mig.
Sov gott alla sötnosar där ute
// Love Linda

Ingen kickar fotboll som han...

Finland kanske slog oss i ishockey men i fotboll kom de inte ens i närheten av något mål!

De slog oss i hockey men, ikväll fick vi vår revanchen.

Ikväll visade Sverige Finland hur man spelar fotboll.

Redan efter första halvleken hade Sverige gjort 3-0 och under andra halvlek blev det ytterligare 2 mål. Matchens hjälte blev såklart Zlatan som lyckades sparka in 3 mål av 5.

 

Sverige - Finland
5 - 0

Sol, vind & vatten

Ännu en härlig dag börjar gå mot sitt slut.
Jag skattar mig lycklig över att ha en sådan fin sambo, en fantastisk familj och otroligt härliga vänner.
Vad hade min värld varit utan er?
<3

Nu ska jag lägga mig i sängen med min bok och samtidgt lyssna på regnet som slår ner i taket.
Vilket mysigt och perfekt slut det blev på Sveriges nationaldag!



/// love Linda <3

Njuter av värmen och sommaren

Jag har sagt det innan och jag säger det igen:  -Jag fullständigt älskar detta vädret.
Solen, värmen och alla underbara människor som har kommit ut från sina gömmor. På vinterhalvåret är det precis som alla går i ide men, när sommaren börjar komma vaknar alla till liv.

Visst, är det underbart att varma och ljumna sommarkvällar sitta på en altan eller balkong hos någon och bara njuta. Kanske äter man en god sallad, frukt, glass eller varför inte grillat. (Kanske inte riktigt i den ordningen men, jag tror ni förstår min tanke.)
Sommaren erbjuder inte bara goda mat och trevligt sällskap utan även god drinkar. Denna sommaren har jag fått smak på ett gott rosévin, min nya favorit Lord Zinclair. Riktigt gott rosévin och det var väldigt lätt drucket. Tror det kommer vara en av favoriterna i sommar. Sen har vi även de traditionella Mojito och strawberry dauquri. Mums så gott och det riktigt vattnas i munnen av bara tanken på de läskande drinkarna.

Idag blev det årets första trip till stranden och även årets första dopp i havet. Det var en aning kallt men efter ett tag så blev det ganska så skönt faktiskt. Vi hade packat ner vattenmelon och jordgubbar och självklart vatten. Var riktigt mysigt att sitt där i den varma sanden tillsammans och äta av den goda frukten. Solen brände på bra och man känner sig lite mör i kroppen nu ikväll.
Dagen avslutades hemma hos mina föräldrar med god mat och lite kalas för lilla Skrållan som blev 3 idag.

Nu tänkte jag avsluta här och mysa med min sambo till någon bra film.

Njut av livet och allt bra som det ger <3 Linda



RSS 2.0