Umgäng = lycka

Behövs inte så mycket för att man

ska känna sig lycklig!

 

Det finns inget som är så roligt som att umgås med familj och vänner. En grå och tråkig dag förvandlas snabbt till en dag med mycket skratt. Att det på en liten "shoppingtur" kan hända så mycket galna saker som det gjorde för oss i lördags är bara så härligt.

Bella bus gjorde allt för att få köra på mig med polis bilen.

Lyckades hon? Det vet bara vi som var delaktiga ;)

 

Ibland stöter man på en del underliga eller underbara personer när man är ute på galenskap. På vårt lilla äventyr träffade på en riktigt underbar person. Han fick oss att skratta och gav även lilla Bella Bus ballonger. Det behövs inte alls mycket för att göra ett barn glad. Inte mig heller, hihi.


Undra vem som gömmer sig här bakom??

Jag vet, Jag vet...


Livet är bra konstigt :)

Allt som händer har en mening.

Med en sådan bra start på denna helgen krävdes det ett minst lika perfekt slut.
Har haft en riktigt härlig och oförglömlig helg. Ni vet en sådan helg som man önskade att man hade jämt. En helg som man gärna gör om flera gånger och som man aldrig vill glömma.

Jag tror mer och mer att det finns en meningen med allt som händer. Om jag inte hade gjort så eller sagt det så hade kanske inte det hänt? Hade jag gjort saker och ting annorlunda hade det kanske inte fått samma slut? Ja, frågorna är många men jag tror inte man ska tänka på det så. Då slutar det bara i en ond cirkel och man tänker mer och mer på vad man gör och säger. Fast det händer något plötsligt och tråkigt så kanske det har något positivt med sig ändå.

Jag kan bara berätta hur glad jag är. Jag har börjat uppskatta det jag har och tänker inte så mycket på det jag inte har. Jag kan inte begära att saker och ting var annorlunda. Jag är lycklig och omgiven av underbara vänner och en underbar familj. Det finns faktiskt inte så mycket annat som jag behöver i mitt liv just nu. Sen vad framtiden vill att jag ska ha det får jag ta som det kommer.

Så njut av livet. Du lever bara en gång.
Våga ta risker och ha kul!


Det är dags för mig att stänga ner datorn och lägga skolböckerna åt sidan för att försöka sova. Imorn väntar en ny dag och en helt ny vecka med nya äventyr, nya lärdomar och nya bekantskaper.
Sov gott och dröm sött alla min underbara läsare :)

Johnossi ♥

Ska definitivt se dem igen live. Vilken energi och galna dessa grabbarna är. Jag ångrar inte en minut att jag spenderade 300 för att se dem live. Värt pengarna!






Kusligt

Det känns faktiskt lite kusligt. Detta är ju inget som man gör varje dag och förhoppningsvis så slipper en del att få uppleva det. Bara tanken på att jag ska ha den i ett helt dygn gör det inte enklare. Har mycket funderingar omkring det som hur ska jag sova, duscha kan jag ju utesluta 24 timmar framåt och hur mycket kommer den synas?
Jag hoppas att allt är som det ska så jag slipper göra detta flera gånger men, jag är glad att de kollar upp det för så här kan jag inte ha det.

Jag är glad att min underbara vän Anna följer med mig idag och stötar mig. För jag tror jag behöver allt stöd jag kan få. Nu är jag inte så tuff längre

Börjar få framförhållande gällande studier

Tisdag kväll och jag är riktigt trött i huvudet. Hade gärna lagt ifrån mig böckerna och krupit upp i soffan. Hade ju inte sagt nej till att få varma kramar heller. Men men man kan inte få allt och jag ska inte begära för mycket heller. Istället har jag tänt levande ljus i hela lgh, hällt upp ett stort glas vatten och har sällskap av både datorn och böckerna. Tänkte vara lite smart och försöka göra så mycket som möjligt av nästa veckas arbeten.

 

Snart har jag en ytterligare en tenta fast i turism. Är jag då lite smart så börjar jag att kolla igenom det redan nu men svårt att veta vad det är jag ska kunna. Samtidigt som det vore bra att kunna de mesta i ämnet. Vi börjar även nya kurser nästa vecka. Ska bli spännande och se vad vi får lära oss på dem.

 

Håller tummarna på att jag har tid att träffa K med nästa vecka. Det vill säga om även K har tid. Annars får vi ta oss tid tycker jag.

 

Får återgå till mina studier så jag iaf blir klar med en uppgift.

 

 


Svårt sko val

Idag är det en sådan tisdag då man helst av allt bara vill stanna kvar under täcket hela dagen. I vilket fall som helst är jag nu uppe och klar för att ta mig in till stan för en eftermiddag i skolan.

Klockan tickar fort idag och jag borde snart bege mig in till stan. Ska bara försöka välja vilka skor jag vill ha idag. Stövlar eller mina converse? Det riktar faktiskt åt mina Converse. Vädret känns lite bättre nu än vad det gjorde innan imorse.

Ha en toppen dag

Många bollar...

Ja, jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här inne.

Jag börjar undra hur storbloggarna hinner med att blogg som att man ofta läser om hur mycket de har att göra. För min del tar skolan väldigt mycket tid just nu. Är det inte den så finns det alltid några andra projekt som jag måste ordna. Jag har inte alls mycket fritid där jag bara kan ta det lugnt och andas men jag trivs med att ha det så. Samtidigt som jag ibland önskar att jag bara kunde släppa allt och krypa ihop under en filt i soffan till en bra film.

 

Som det ser ut just nu har jag skola 3 dagar i veckan och praktik 2 dagar. Jag jobbar hårt för att uppnå mina mål och låter inte mycket stå iväg för det. På kvällarna har jag tagit tag i min träning igen och jag tycker det är riktigt kul. Jag har tjejer som peppar och motiverar mig men främst av allt har jag viljan och stöd från underbara människor.

 

Jag är tacksam för det jag har och för dem så står mig nära i vått och torrt. Fast min tid inte alltid räcker till så vet jag att ni finns bakom mig.

 

Inte ofta man hinner vila en stund på eftermiddagen men,
om tillfället ges så tackar inte jag nej!

Trött men, på ett bra sätt

Nytt gym och helt nya förutsättningar!

Äntligen har jag tagit tag i min träning igen och det känns riktigt skönt. Har börjat träna på ett annat gym som passar mig bättre. Jag vet inte hur ni är men jag är en person som tränar bäst i grupp. Då Jag känner mig mer motiverad och det hela blir som en tävling. Som att jag är en tävlingsmänniska och älskar att vinna ställer jag högre krav på mig själv och vägrar att ge upp.

Ikväll blev det step. En träningsform som jag aldrig har prövat men jag är glad att jag gjorde det. Min koordination är inte det bästa och inte min kondition heller. Så detta är nog något som jag kommer prova flera gånger. För jag tänker verkligen inte ge upp.
Imorn tar jag en vilodag för att på måndag orka med ett pass magstark. Det ser jag fram emot.




Bloggen har gått i ide

Jag känner mig hemsk, fruktansvärd och väldigt dålig men, jag är väldigt väldigt ledsen över den dåliga uppdateringen. Det är många bollar i luften nu så hinenr knappt med mig själv längre.
Det är skola, praktik, plugg och ännu mer plugg. Upptäckt idag att det var evigheter sen jag städade så fick ta ett ordentligt ryck i min lilla lägenhet. Passade även på att tvätta x-antal maskiner med tvätt.

Så nu sitter jag här hemma i min lägenhet för en gång skull och tittar på lite tv. Fast har ganska mycket företagsekonomi som jag borde ta tag i.

Ska försöka hinna lägga upp lite bilder imorn. Har ju blivit en del den senaste tiden. Har varit och gosat med min lilla söta systerdotter, varit på barndop och haft en riktigt trevlig och väldigt rolig helg i vår huvudstad. Hoppas det blir en resa upp till Stockholm snart igen. Vill inte missa för mycket av baby A;s utveckling och framsteg.

Bjuder på denna bilden så länge. Den är tagen på väg upp till Stockholm. Vid Brahehus.


RSS 2.0