Mingel lördag

Lördags kvällen bjöd på mingel hemma hos Bex i Östra. Bex bjöd på bål, snacks och till och med lite mat runt midnatt. Vid 19-tiden började folket komma och minglet kunde börja. Först samlades alla i sofforna men, efter hand som folket trillade in splittardes soff gänget och en del gav sig ut till den inbyggda altanen för att mingla vidare.
Allas humör var på topp och vi blev nog fler än vad Bex först trodde.
Kvällen blev tyvärr ung och efter att man hade varit bort en kort stund så var plötsligt alla borta. Vi var ett glatt gäng som stannade kvar för att städa och mingla vidare hela natten. Det var några som inte orkade var upp och somnade till vårt sjungande.

När klockan blev 04 kände även vi att det var dax att krypa ner under täcket. Jag och Gustaf skulle dela säng (alltid trevligt att dela säng med någon) Vi la beslag på den breddaste sängen i huset nämligen Bex´s föräldrars. Tyvärr var där bara ett täcke så vi fick dela (vet att några är avundsjuka haha). Problemet var att ingen av oss kunde ligga i mitten för att det var lite höjd skillnader så det slutade med att vi båda låg på en halva av säng.
Sängen var en Tempur säng så den anpassade sig efter vår kropp. Ska jag var helt ärlig så var den inte alls skön. Helt plötsligt var där lite kroppar över allt och det tog en evighet för dem att försvinna.
Tror ingen kan förstå hur roligt vi hade och som vi skrattade.
Vet ni vad grop sex är?


Det minglades lite här och där.

Även den svenska mästaren i armbrytning var där - Erik

Oki vet inte riktigt vad vi håller på med

Alla har ju sitt eget lilla party trix men, tror bestämt att Kim har tagit mitt
eller har jag fel?


Sen var någon visst lite trött


Tack Bex för en trevlig mingel kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0