Att bo i mitt trapphus

Min lilla lägenhet ligger verkligen i fel trapphus. Idag när jag satt på trappan för att ta på min inlines kan min granne ute. Hon berättade för mig att det finns EN i trapphuset som klagar på när man stänger sin dörr. Tydligen låter vi alla som elefanter med när vi går i trapporna. Usach varför ska jag alltid hamna i fel trapphus. Nu har vi en tvättpolis + en som klagar på hur vi går och stänger dörrar i trappan. Vad ska komma här näst?

Vi borde kanske ha egna trappor upp till lägenheterna det kanske hade varit något. Den här damen klagar även när personen som bor ovanför henne dammsugar. Det är sjukligt alltså.
Som ny kan man inte komma och sätta upp nya regler vad som gäller i trapphuset. De får ju finna sig i hur det är att bo i just detta trapphus.

Bor man i lägenhet får man ju finna sig i att det kommer att vara väsen både på dagar och nätter. En del jobbar sena kväll och natt. Sen finns det ungdomar som jag  som behöver roa sig eller de sura kanske vill att det ska sitta hemma hela tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0