Höstens för- och nackdelar

Sommarkläderna är nerpackade och höstkläderna har tagit plats i garderoben!

Välkommen regn & rusk. Välkommen hösten!

Det finns 2 sidor med denna tiden på året. Oki då, kanske finns det 3 och ett I-landsproblem. Men i slut ändan promenerar alla sidor och I-landsproblem hand i hand.

Hösten kan vara riktigt underbar och härlig. Med alla dess varma färger och löven som värmer den snart kala marken. De levande ljusen som värmer våra kalla själar och den varma drycken som värmer upp våra kalla kroppar. Vi välkomnar flera mysiga hemmkvällar och säger sakta men säkert hejdå till sena kvällar på någon härlig och trevlig uteservering, de goda och kalla sommardrinkarna och grillkvällar med gänget.
Det tråkiga med hösten är att fler och fler av ens vänner försvinner under hösten och vaknar till liv igen när vädret börjar bli varmare och fler är ute och rör sig.

Då till det stora I-landsproblemet som hösten ger även våren ger en smak av det och det är den stora frågan:
Vad ska man ha på sig idag?
Antingen har man för mycket kläder på sig eller så har man för lite kläder på sig. Det är svårt att titta ut genom fönstret och sen veta där efter om det är varmt eller kallt ute. Scarfsar och sjalar har åkt fram och den tunna koftan har bytts mot en tjockare.

Det är onsdag eftermiddag och jag ska ta och krypa ner under en filt, se en film och vila lite. Lite senare ska jag ge mig på att baka kola kakor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0