En vanlig dag på Infan

Anna, Susse, Linda och Pernilla var ute och tittade på Morgan. Det var någon som hjärtade honom. När han gick och handlade köpte han en barnstol för att sedan sitta i den och svinga med sin midjepinne.
Kameran var i högst hugg och denna händelsen dokumenterades.

Senare på kväll kom midjepinnen till användning då det var dax för sex! För att lyckas med detta krävdes det en vodkaflaska och de bestämde sig senare för att åka till Medelhavet. De tog på sig "mys pys" kläder och en gardin för att göra det riktigt skönt.

Hon tog tog sitt armband och band fast henne med det. Plötsligt ringde det på dörren det på dörren... då kom den berömda personen med sina fina pumps. Personen hade även en blomma någonstans på kropppen.
När Pilla hade däckat med en blomma mellan... tar Anna, Susse och Linda ett crazy picture, med tungan.

Sen skulle de spela fotboll.
Den hemliga gästen kom ut från toaletten med en isskrapa och tjatade om att de måste vara nakna till nästa afterski.
Det låter som en bra idé mina kära systrar men, vi måste ha någon kul kille med från Halmstad.  Vad sägs om Basshunter?
Tjejerna sjöng "Boten Anna" hela kvällen i skidbacken. Ända till de fick publik av 10 vrål heta killar!

De gav varandra en puss och släckte lampan.
Plötsligt kände hon något kaktusliknande sak smekt mot sitt innanlår. Hon stönade och hällde sin White Russian över sig och han slickade gladerligen upp det.

Efter detta var det tid för lite motion i form av brännboll men, eftersom det inte fanns något att slå med fick det bli någons dildo. Trots att det fanns ett gäng snoppar så vägrade killarna att ställa upp med dem.
Tjejerna blev lite ilskna och bestämde sig för att pimpla vin!

De skulle hålla på till lördag klockan 24 innan de gick till sängs.

Dolmen hängde och hon dissar... hon går vidare och hittar några riktiga snyggingar och detta resulterade i gruppsex men, det slutade riktgit illa med en lavin. När snön hade lagt sig tog de på sig sina pumps och började smeka varandra.
Vodka flaskan hade de bredvid sig när de onanerade. Porr på hög nivå... Det övergick snabbt till S&M och efter allt låg de i sängen och skrattade och efter ett tag var det på det igen.

SLUT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0