Det keltiska korset

 
           

Äss i Svärd

Framtid
 
           

Den Hängde

Partners känslor
           

Nio Bägare

Karma
       

Kejsarinnan

Dina känslor
 
           

Lyckans Hjul

Dåtid
 
     


   

                                                                                                       
   
Karma:           

Nio Bägare


        Nio Bägare
   
            Nio i bägare visar på tillfredställelse, man är nöjd och belåten över hur saker och ting blev. Kortet visar också på förnöjelse och självsäkerhet, man är nöjd med sig själv och sin insats. Kärlek till sig själv och andra. En önskan går i uppfyllelse.
 
     
       

       

    Framtid:               

Äss i Svärd


            Äss i Svärd    
   
   
            En ny idé föds på det mentala planet och du känner för att agera direkt. Här finns styrka, logik, rättvisa och mental klarhet. Avgörande och viktiga beslut kan vara på tapeten, stora saker på gång, du har kraft medvetenhet med dig. Du är redo att agera på din första impuls/ide som ess i svärd symboliserar.
       

    Dåtid:            

Lyckans Hjul


            Lyckans Hjul    
   
   
            Lyckans hjul visar på att livet går upp och ner, man möter motgångar och medgångar, allt är en del av livet. Livet kan vara svårt att förstå sig på, vi alla är underordnade krafter omkring oss som vi inte alltid har kontroll över. Lyckans hjul visar på dessa krafter, må det vara ödet, moder jord eller gud. När detta kort kommer upp i en läggning visar det ofta på att vi blir påverkade utifrån ifrån saker som står utanför vår kontroll. Kortet visar på en vändpunkt att saker och ting börjar rulla igång men vart det slutar är inte säkert än så länge. Vissa tolkar detta kort som att man har tur, fortuna.
       

    Din partners känslor :               

Den Hängde


            Den Hängde    
   
   
            Den hängde visar på motgångar i livet som kanske blir så pass överväldigande att man ibland behöver släppa taget. Ibland behöver man sluta kämpa och bara slappna av, låta saker och ting ske i sin egen takt. Släppa kontrollen som man trodde man hade, men det visade sig bara vara en illusion. Ibland behöver man gå åt sidan och avvakta, inte göra något alls. Kanske man sitter fast i en oönskad situation, men istället för att tycka synd om sig själv är det dags att lämna situationen.
   

    Dina känslor :           

Kejsarinnan


            Kejsarinnan    
   
           Kejsarinnan symboliserar kvinnlighet och alla kvinnoroller, speciellt moderskapet, hon symboliserar moderjord och fertilitet. Kejsarinnan symboliserar en närhet till naturen, alla slags nöjen och rikedomar. Kreativiteten flödar här, det vackra och det generösa. Kejsarinnan är också det starkaste kortet när det gäller graviditet (oftast avbildas kejsarinnan gravid).
       

           
       
   
   
   
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0