Doften av vår

Äntligen börjar solen titta fram bakom alla molnen. Det ser ut att bli en fin och härlig vårdag som vi ska spendera utomhus. Det är så härligt nu när våren är på väg. Man ser flera bekanta ansikten ute och även djuren har hittat ut från sina kojor.
Andas in härlig och frisk luft samt att känna doften av vår. För visst är det så att alla våra 4 årstider har en speciell doft och varje doft är svår att beskriva men, härlig är den och man vet att våren är här.

Längtar att få ta min bok och ett glas rose och sätta mig på vår balkong en varm sommarkväll och bara få njuta. Innan jag kan göra det så ska balkongen "renoveras" och göras extra mysig - Precis som ett andra rum. Längtar att få planetara lite blommor i blomlåda och i krukor, lägga trall på golvet och sätta ut våra fina balkongmöbler samt kommer det annat smått som kommer göra vår balkong extra mysig.

Har kollat runt lite på nätet för att få lite inspiration till vår balkong men nu börjar de små liven ute i vagnen vakna till liv och vi ska ta en runda och ge ankorna mat.

Ha en trevlig vårdag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0