Mumsig förrätt
Mamma brukar göra super god förrätt.
Jag älskar den. Kanske inte super nyttig men,
Vad göra man inte där är bara så smaskig.
Getost
Olivolja
Formfranska
Honung
Ruccola
Tomat
Rosta bröd och skär getosten i lagom stora bitar.
När brödet är rostat sa getosten på. Skär sedan brödet runt om getosten.
Ta på lite olivolja sen in i ugnen på hög värme (250grader) i ca 5 minuter.
Pensla sedan på lite honung och dekorera med tomat och ruccola.
Mumsigt.
Jag älskar den. Kanske inte super nyttig men,
Vad göra man inte där är bara så smaskig.
Getost
Olivolja
Formfranska
Honung
Ruccola
Tomat
Rosta bröd och skär getosten i lagom stora bitar.
När brödet är rostat sa getosten på. Skär sedan brödet runt om getosten.
Ta på lite olivolja sen in i ugnen på hög värme (250grader) i ca 5 minuter.
Pensla sedan på lite honung och dekorera med tomat och ruccola.
Mumsigt.
Kommentarer
Trackback